Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Μοντέρνο διαμέρισμα - Ολόκληρος ο πρώτος όροφος

Μοντέρνο διαμέρισμα - Ολόκληρος ο πρώτος όροφος

Συλλογή φωτογραφιών για Modern Apartment (WI-FI 50Mbps) Entire 1st floor

Εσωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Μοντέρνο διαμέρισμα - Ολόκληρος ο πρώτος όροφος

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1+ μπάνιοΓια 6 άτομα120 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Θέα στο βουνόΘέα στο βουνόΘέα στο βουνό

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
?a?aµ?ta, Peloponnese
  • Δημοφιλής τοποθεσίαKalamata's Castle14 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΔημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΚαλαμάτα (KLX-Διεθνές Αεροδρόμιο της Καλαμάτας)11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Καλαμάτας12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Καθιστικό 1

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα · Σαμπουάν · Πιστολάκι μαλλιών

Μπάνιο 2

Σαπούνι · Τουαλέτα

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Μοντέρνο διαμέρισμα - Ολόκληρος ο πρώτος όροφος

Καθαρό, μοντέρνο, ευρύχωρο διαμέρισμα σε εξαιρετική τοποθεσία. Σε κοντινή απόσταση από τα καταστήματα / εστιατόρια, το κάστρο, την παλιά πόλη, την αγορά φρούτων και λαχανικών, το κέντρο της πόλης και μόλις 50μ. Από το σταθμό των λεωφορείων, μπορείτε εύκολα να φτάσετε στο λεωφορείο προς την παραλία ή να εξερευνήσετε περαιτέρω.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ / ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (μπορούν να κανονιστούν μεταφορές από το αεροδρόμιο της Αθήνας εάν χρειαστεί)

Αυτό το ευρύχωρο διαμέρισμα 100μ² διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για μια άνετη και ευχάριστη διαμονή. Είναι πλήρως εξοπλισμένο με μοντέρνα έπιπλα, καθιστώντας το ένα πραγματικό σπίτι-από-σπίτι. Ο ανοιχτός σχεδιασμός του καθιστικού, της τραπεζαρίας και της κουζίνας σημαίνει ότι υπάρχει αρκετός χώρος για να μετακινηθείτε και οι μεγάλες μπαλκονόπορτες εξασφαλίζουν μια φωτεινή ατμόσφαιρα.
Στο σαλόνι υπάρχει ένας μεγάλος καναπές γωνίας, ο οποίος αποτελεί ένα διπλό κρεβάτι και ένα ξεχωριστό 2κλινο καθιστικό. Υπάρχει τηλεόραση επίπεδης οθόνης 40 ιντσών και σύστημα οικιακού κινηματογράφου για την ψυχαγωγία σας. (Υπάρχουν επίσης πολλά επιτραπέζια παιχνίδια, DVD και ένα Playstation για να κρατάτε όλους ευχαριστημένους). Το χειμώνα, η καύση ξύλου είναι ιδανική για άνετες νύχτες. Υπάρχει ένα μεγάλο τραπέζι με έξι καλαίσθητες καρέκλες, αλλά και ένα άλλο τραπέζι και καρέκλες στην κουζίνα που είναι ιδανικό για πρωινό. Εάν δεν αισθάνεστε σαν να τρώτε έξω, η ευρύχωρη κουζίνα διαθέτει όλες τις συσκευές, τα μαγειρικά σκεύη, τα gadgets και τα ξηρά υλικά που χρειάζονται για να γευματίσετε.
Και τα δύο υπνοδωμάτια έχουν king size κρεβάτια και ντουλάπια δίπλα στο κρεβάτι, ενώ υπάρχει και μια επιπλέον τηλεόραση και κλιματισμός σε ένα από αυτά.
Το κύριο μπάνιο διαθέτει μπανιέρα / ντους και επιπλέον υπάρχει επιπλέον τουαλέτα με νιπτήρα.
Τα μπαλκόνια τρέχουν τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος του διαμερίσματος, διατηρώντας το δροσερό ακόμη και στους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες. Το πίσω μπαλκόνι προσφέρει μπάρμπεκιου, όπου υπάρχει επίσης μικρό μαρμάρινο τραπέζι και καρέκλες για υπαίθρια τραπεζαρία.
Ως ευγένεια για μελλοντικούς επισκέπτες, σας ζητάμε να καπνίζετε μόνο στα μπαλκόνια και όχι στο ίδιο το διαμέρισμα.

Η γειτονιά είναι καθαρή και ήσυχη, με άφθονο χώρο στάθμευσης και το ιδανικότερο είναι το διαμέρισμα, καθιστώντας το κατάλληλο και για όσους δεν χρησιμοποιούν αυτοκίνητο. Ολόκληρη η πόλη είναι προσβάσιμη με τα πόδια και ο κοντινός σταθμός λεωφορείων προσφέρει τόσο τακτικές τοπικές γραμμές προς το αεροδρόμιο της Καλαμάτας όσο και ένα δίκτυο δρομολογίων που επιτρέπει στους επισκέπτες να ανακαλύψουν την υπόλοιπη Ελλάδα.

Θέλουμε η παραμονή σας στην Καλαμάτα να είναι πραγματικά ευχάριστη, οπότε αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε με κάποιο τρόπο, παρακαλώ μην σκεφτείτε δύο φορές για να ρωτήσετε.

Η Καλαμάτα εξακολουθεί να είναι σχετικά ανεξερεύνητη ως τουριστικός προορισμός, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν λείπει από τίποτα που ένας επισκέπτης μπορεί να επιθυμεί. Το γεγονός ότι οι περισσότεροι επισκέπτες στην Καλαμάτα είναι Έλληνες σημαίνει ότι εξακολουθεί να υπάρχει κάποια αυθεντικότητα στον τόπο. Εκτός από τις θαυμάσιες παραλίες σε όλη την περιοχή, είναι εύκολο να προσεγγίσετε διάφορους αρχαιολογικούς χώρους, καταρράκτες, φαράγγια και σπηλιές με αυτοκίνητο. (Θα χαρούμε πολύ να σας προσφέρουμε περαιτέρω πληροφορίες που χρειάζεστε σε οποιοδήποτε από αυτά τα μέρη - απλά ρωτήστε).



Η πόλη της Καλαμάτας έχει πολλά να προσφέρει χωρίς να είναι υπερβολικά αναπτυγμένη. Υπάρχουν πολλά μέρη για φαγητό και ποτό, που κυμαίνονται από τις ταβέρνες χωρίς φρύδια έως τα εστιατόρια ξενοδοχείων 5 αστέρων. Και αν ψάχνετε για νυχτερινή ζωή, υπάρχουν πολλές θέσεις ανοιχτές μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο τοπικός κινηματογράφος έχει όλες τις τελευταίες κυκλοφορίες και οι ταινίες στην Ελλάδα δεν έχουν μεταγλωττιστεί, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να απολαύσουν μια νύχτα στις ταινίες. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία καταστημάτων που πωλούν τοπικά προϊόντα καθώς και πιο γνωστά καταστήματα.
Υπάρχουν επίσης πολλά αξιοθέατα, όπως ένα κάστρο, εκκλησίες και μουσεία.
Ένα από τα κυριότερα αξιοθέατα της Καλαμάτας είναι οι υπέροχες παραλίες της. Εκτός από την κύρια παραλία της Καλαμάτας με την καθαρή αμμουδιά και την παραλία με βότσαλα (που προσφέρει ναυαγοσώστες, θαλάσσια σπορ και ξαπλώστρες κλπ.), Υπάρχει επίσης μια ακτογραμμή γεμάτη από γραφικά χωριά και υπέροχες, ανέγγιχτες παραλίες.
Ως εναλλακτική λύση, η Καλαμάτα προσφέρει επίσης όμορφη, παρθένα εξοχή. Τα κοντινά βουνά Ταϋγέτου είναι μόνο ένα από τα πολλά θαυμάσια μέρη που πρέπει να επισκεφθούν οι επισκέπτες.
Υπάρχουν επίσης μέρη όπου μπορείτε να παίξετε τένις ή να κάνετε ιππασία και εταιρείες που διοργανώνουν περιηγήσεις με ποδήλατο και καταδύσεις για τους πιο τολμηρούς. Η κορυφαία μαθήματα Dunes στο Costa Navarino Golf Resort απέχει περίπου μία ώρα με το αυτοκίνητο.

Διαχειριστής καταλύματος

Nicola
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Θέα στο βουνό
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 23 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Please be careful on the stairs and balconies.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
Pets not allowed

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
Only outside on the balconies only please.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 00000457430

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 500 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Καλαμάτα

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται στην πόλη Καλαμάτα. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Kalamata's Castle και Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Ιόνιο Πέλαγος και Παραλία Καλαμάτας. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με κολύμπι με αναπνευστήρα, Water tubing σε κοντινή απόσταση και Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
?a?aµ?ta, Peloponnese

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Καλαμάτας - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Αρχαιολογικό μουσείο Μεσσηνίας - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Kalamata's Castle - 14 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Καλαμάτας - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Καλαμάτα (KLX-Διεθνές Αεροδρόμιο της Καλαμάτας): 12 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Οινοπαντοπωλείον Χρυσομάλλη - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Ψητοπωλείο «Ο Νικήτας» - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Κύτταρο - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Φλερτ - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Kalamaki Meze - 8 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 14 από 15 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 15 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 15 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 15 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 15 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Dimitrios P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Καλύτερα από το σπίτι μας
Η κατοικία είναι αρκετά κοντά στο ιστορικό κέντρο. Οι ιδιοκτήτες μας παρείχαν τα πάντα. Το σπίτι είναι πολύ άνετο, οι χώροι τεράστιοι. Η καθαριότητα αξεπέραστη. Έχει 2 βεράντες μοναδικές. Οι ιδιοκτήτες πολύ φιλόξενοι. Μας άφησαν την συγκεκριμένη κατοικία, πλήρως εξοπλισμένη για να μείνουμε σαν να είμασταν γνωστοί, ή φίλοι τους. Θα φροντίσω να ξαναπάω στην πόλη τους και θα μείνω στο συγκεκριμένο διαμέρισμα. Ευχαριστούμε για την διαμονή.
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2019

10/10 Άριστο

Helen K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Kalamata Jewel
This apartment was very comfortable with all the ammenities you need. Very quick walk (5 min) to the old town area. City bus stop 2 min walk- takes you to the beach area in 15 minutes. Nicola and Giorgos were great hosts. Very quick with communications and helpful suggestions. I highly recommend this property.
Πραγματοποίησε 21 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Angelique D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonen in dagelijks leven van Kalamata.
Mooie stranden in omgeving ( met auto) restaurants winkels op loopafstand
Πραγματοποίησε 12 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

10/10 Άριστο

Lukas K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
ruhig aber sehr zentral
Super Preis-Leistungsverhältnis, tolle Lage und ein schöner Balkon. Die Küche war gut ausgestattet. Wir sind sehr zufrieden gewesen
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2022

8/10 Καλό

Elaine H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Would return
Everything you could possibly need to enjoy a long term stay.
Πραγματοποίησε 42 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Nicola

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων