Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Much Wenlock Cottage - Κλίνει 3/4

Much Wenlock Cottage - Κλίνει 3/4

Συλλογή φωτογραφιών για Much Wenlock Cottage - Sleeps 4

Εξωτερικοί χώροι
Ιδιωτική κουζίνα
Γεύματα
Γεύματα
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Much Wenlock Cottage - Κλίνει 3/4

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 4 άτομα1 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Much Wenlock, ENG
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜοναστήρι Wenlock Priory3 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓέφυρα Iron Bridge8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαBlists Hill14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜπέρμιγχαμ (BHX)71 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Much Wenlock Cottage - Κλίνει 3/4

Στην καρδιά αυτής της μικρής και την πεμπτουσία της «Olde-Αγγλικά» πόλη Much Wenlock, «Τέλος Barn» προσφέρει εξαιρετική ποιότητα διαμονής μέσα σε ένα εύκολο περίπατο από τις πόλεις ιστορικά αξιοθέατα. Με πολλά μεσαιωνικά κτίρια, παμπ και εστιατόρια, υπάρχουν πολλά να δείτε και να κάνετε, πριν ακόμα περιπλάνηση πιο μακριά για να εξερευνήσετε το υπόλοιπο του Shropshire.

Το End Barn είναι ένας αχυρώνας του 17ου αιώνα που μετατράπηκε πρόσφατα και μπορεί να φιλοξενήσει έως 3 άτομα, ιδανικά για ζευγάρι ή μικρή οικογένεια.

Το ακίνητο έχει είσοδο από την πλευρά του κτιρίου, όπου ένας ιδιωτικός χώρος στάθμευσης επιτρέπει την εύκολη εκφόρτωση των αποσκευών σας και να κρατήσει τα αυτοκίνητα εκτός δρόμου σε μια κατά τα άλλα δημοφιλή τουριστικό τμήμα της πόλης, έτσι ποτέ δεν υπάρχει μια ανησυχία σχετικά με τη λήψη σταθμευμένο σε οποιαδήποτε στιγμή της την ημέρα.

Στο πίσω μέρος του εξοχικού σπιτιού, διπλό γαλλικές πόρτες οδηγούν στην καινούργια εντοιχισμένη κουζίνα και τραπεζαρία. Η κουζίνα είναι πολύ καλά εξοπλισμένη με 4 Δακτύλιος φυσικού αερίου καύση εστίες, ψησταριά και φούρνο. Οι ταιριάζουν kitchenwares περιλαμβάνουν τοστιέρα, φούρνο μικροκυμάτων, βραστήρα και τσάι και καφέ γλάστρες. Πλέον υπάρχει επίσης πλυντήριο ρούχων για τους επισκέπτες που διαμένουν για πολυήμερες διακοπές. Η ανοιχτή τραπεζαρία έχει θέα στον κήπο και στο πεδίο πέρα. Ο διάδρομος οδηγεί κατευθείαν στο σαλόνι, με τζάκι και παραγώνι ένα ηλεκτρικό «ξυλόσομπα« φωτιά αποτέλεσμα. Η τηλεόραση επίπεδης οθόνης έρχεται με ένα ενσωματωμένο DVD player.

Στον επάνω όροφο, τα δύο υπνοδωμάτια, ένα δίκλινο και ένα μονόκλινο, είναι και τα δύο ντυμένα με καλής ποιότητας σεντόνια και πλήρη με τα δικά τους ντους.

Έξω, ο κήπος μοιράζεται με τους ιδιοκτήτες οι οποίοι ζουν δίπλα από την πόρτα, τα οποία είστε ευπρόσδεκτοι να απολαύσετε με την άνεσή σας. Οι καρέκλες κήπου παρέχονται σε δικό του χώρο μικρή αυλή σας, για να μπορείτε να απολαύσετε τις πιο ευχάριστες προοπτικές.

Much Wenlock έχει πολλά μέρη για να δειπνήσετε έξω, με μια ποικιλία από παραδοσιακές αγγλικές παμπ, καφετέριες και εστιατόρια σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το τέλος του Αχυρώνα.

Βρίσκεται σε μικρή απόσταση 10 λεπτών από την UNESCO μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Ironbridge Gorge, τέλος Αχυρώνας βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για να εξερευνήσετε Shropshire. Σπίτι σε μια σειρά από εικονική κάστρα και διάσημα αρχοντικά σπίτια, Shropshire έχει πολλά να προσφέρει με το νομό προσφέρει πολλά ιστορικά αξιοθέατα.

Οι περιπατητές χαλασμένοι για την επιλογή πάρα πολύ με Wenlock Edge ξεκινώντας από την πόλη και έτσι από τη δική σας πόρτα, αν επιλέξετε. Σε μικρή απόσταση 15 λεπτά θα σας μεταφέρει περαιτέρω στο Shropshire Hills συμπεριλαμβανομένου του περιπατητή φιλική πόλη της Εκκλησίας Stretton. Από εδώ είναι όλα-το χρόνο χώρας με τα πόδια με το Stretton Hills και του πάντα δημοφιλούς μακρύ Mynd - ένα Whaleback κορυφογραμμή των πολλαπλών κορυφές και κοιλάδες. Λίγο πιο μακριά Οι Stiperstones και νότια λόφους Shropshire προσφέρει ατελείωτες διαδρομές για όλα τα επίπεδα.

Για μια βροχερή μέρα, Εμπορικό Κέντρο Telford με το είναι πολλά καταστήματα κεντρικών οδών είναι όλα κάτω από μία στέγη, ενώ για κάτι λίγο πιο παραδοσιακό, Σριούσμπερι, το οποίο απέχει 15 λεπτά με τα πόδια και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των ανεξάρτητων καταστημάτων. Πέραν τούτων, η αγορά της πόλης Ludlow με το εντυπωσιακό κάστρο που φιλοξενεί μία ποικιλία των φεστιβάλ, μεσαιωνικά κτίρια και Michelan αστέρων εστιατόρια απέχει 40 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Much Wenlock

Υπάρχουν μια-δυο παντοπωλεία σε κοντινές Much Wenlock συμπεριλαμβανομένου ενός κρεοπωλεία. Θα βρείτε επίσης μια γιατρούς και πλήρωση βενζίνης σταθμό στο Much Wenlock. Κοντινές Ironbridge έχει επίσης μικρά καταστήματα, αλλά μπορεί να είναι πολύ πιο απασχολημένος τα Σαββατοκύριακα. Μεγάλα σούπερ μάρκετ μπορούν να βρεθούν μέσα και γύρω από το κέντρο της πόλης Telford, μόλις 10-15 λεπτά με τα πόδια.

Διαχειριστής καταλύματος

Clair
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Εξωτερικός χώρος
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Σχετικά με την περιοχή

Much Wenlock

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Much Wenlock) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Μοναστήρι Wenlock Priory και Γκιλντχολ, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Λόφοι του Shropshire και Πάρκο Granville Country. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Στάδιο New Bucks Head Stadium ή Montgomery Waters Meadow. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση, Ορειβασία σε κοντινή απόσταση και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Much Wenlock, ENG

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Μοναστήρι Wenlock Priory - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Φαράγγι Ironbridge Gorge - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γέφυρα Iron Bridge - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μουσείο Ironbridge - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Blists Hill - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Όουκενγκεϊτς: 15 λεπτά οδικώς
  • Αεροδρόμιο Μπέρμιγχαμ (Bhx): 72 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • The Coracle Micropub - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Water Rat Pub - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The White Hart - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Darby's of Ironbridge - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Kynnersley Arms - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 15 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 16 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Damon C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely Shropshire
We need to move here 🙂🙂
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Jenny G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A lovely cottage in a beautiful small town
We found the location of this cottage perfect as it was only 3 minutes walk into the centre of the town and was also ideal for visiting the surrounding places of interest and beautiful countryside. Gwen and Brian were very welcoming and we were able to enjoy their lovely garden. The beds were extremely comfortable.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Ian C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
End Barn
A lovely cottage with lovely, helpful owners. The garden was a delight both to walk round and to sit in. Much Wenlock is a quiet, clean town with lots of history. Would consider going there again
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Angela K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great access to Shropshire
Fabulous cottage. Owners lovely and let us use their beautiful garden. Very comfy cottage, all we needed for an enjoyable stay. Visits were very easy to find and not far away !
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

William C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
An enjoyable and fabulous week in End Barn.
End Barn is a cozy and comfortable house to stay in. We took a lot of photos in its garden, the flowers and plants are lovely. The hosts are friendly and helpful. Thank you Brian and Gwen Bless you both of good health and happiness !
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Clair

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων