Ιδιώτης οικοδεσπότης

Ιδιωτική, ευρύχωρη σουίτα In-Law (BR, LR, μπάνιο, κιτ)

Ιδιωτική, ευρύχωρη σουίτα In-Law (BR, LR, μπάνιο, κιτ)

Συλλογή φωτογραφιών για Private, spacious Guest Suite (BR, LR, Bath, Kitchenette)

Εξωτερικοί χώροι
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Μπάνιο
Μπάνιο

Επισκόπηση καταλύματος Ιδιωτική, ευρύχωρη σουίτα In-Law (BR, LR, μπάνιο, κιτ)

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό

Δημοφιλείς παροχές

  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Bloomfield, CT
  • ΑεροδρόμιοΧάρτφορντ, Κονέκτικατ (BDL-Διεθνές Αεροδρόμιο Bradley)13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΘέατρο Xfinity Theatre16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣυνεδριακό Κέντρο Κονέκτικατ17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαXL Center (στάδιο)17 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ιδιωτική, ευρύχωρη σουίτα In-Law (BR, LR, μπάνιο, κιτ)

Απολαύστε τη φωτεινή και ευρύχωρη σουίτα InLaw, η οποία βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο αναχώρησης του νεότερου σπιτιού μας και βρίσκεται σε ένα ήσυχο λόφο στο βόρειο προάστιο του Hartford. Όμορφα διακοσμημένο με ιδιωτικό υπνοδωμάτιο, μπάνιο, καθιστικό (με καναπέ-κρεβάτι) και μικρή κουζίνα. Βγείτε έξω από το σαλόνι σας για να χαλαρώσετε στην αυλή του κήπου. Μόνο 4 μίλια από το αεροδρόμιο Bradley και 20 λεπτά από το Hartford ή το Springfield. Λεπτά στο West Hartford και κολέγια. Δεν θα βρείτε καθαρότερο καταλύματα πουθενά.

Είμαστε υπερήφανοι για την παροχή ενός ευρύχωρου, καθαρού και φιλόξενου χώρου που θα θέλετε να επιστρέψετε και να χαλαρώσετε μετά τις δραστηριότητες της ημέρας.

Το διάστημα:
Η σουίτα In-Law βρίσκεται στο κατώτερο επίπεδο του σπιτιού μας με πολλά παράθυρα και πρόσβαση στον πίσω κήπο patio, τον οποίο μπορείτε να απολαύσετε. Φρέσκα κομμένα λουλούδια, άνετα μπουρνούζια και μια εφοδιασμένη κουζίνα σας περιμένουν, καθώς εισέρχεστε στην σουίτα In-Law. Η σουίτα περιλαμβάνει καθιστικό με καναπέ (με κρεβάτι queen size), 2 καρέκλες, τηλεόραση επίπεδης οθόνης με καλωδιακή τηλεόραση και internet και χώρο για φαγητό στο πρωινό. Εκτός από το ιδιωτικό σαλόνι είναι η ιδιωτική κρεβατοκάμαρά σας, ιδιωτικό μπάνιο και μικρή κουζίνα, καθώς και πρόσβαση στην εξωτερική βεράντα πίσω αυλή. Ο χώρος είναι κεντρικά θερμαινόμενος και ψύχεται για την άνεση και τη δική σας ζώνη. Το μεγάλο υπνοδωμάτιο περιλαμβάνει ένα queen size κρεβάτι, ντουλάπα, τουαλέτα, ράφια αποσκευών, σίδερο και σιδερώστρα, μηχανή λευκού θορύβου και γραφείο και καρέκλα. Το ιδιωτικό μπάνιο περιλαμβάνει μεγάλη ντουζιέρα και ματαιοδοξία, με άνετες πετσέτες και "πράσινα" προϊόντα περιποίησης, αν έχετε ξεχάσει να φέρετε το δικό σας, μπουρνούζια και ένα πρώτο κιτ βοήθειας. Η μικρή κουζίνα περιλαμβάνει μεγάλο νεροχύτη, φιλτραρισμένο νερό, μικρό ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, τοστιέρα, καφετιέρα Keurig, πλυντήριο πιάτων, πιάτα, σκεύη και σεντόνια. Διαθέτει επίσης δωρεάν βιολογικό καφέ, κύπελλα ταξιδιού και διάφορα βιολογικά ποτά, βιολογικά φρούτα, βιολογικό ψωμί, οργανικά στιγμιαία πλιγούρια βρώμης και άλλα οργανικά καρυκεύματα. Λυπούμαστε, αλλά το μαγείρεμα περιορίζεται σε αυτά που μπορείτε να κάνετε με ένα φούρνο μικροκυμάτων. Λυπούμαστε, δεν υπάρχει φούρνος, σόμπα και κουζίνα. Μία φορά την ημέρα, θα πρέπει να ταξιδέψουμε μέσα από την κουζινίτσα σε μια γειτονική περιοχή για να ταΐσουμε τους παπαγάλους κατοικίδιων ζώων μας. Κάνουμε κάθε προσπάθεια να εισέλθουμε σε αυτό το κοινόχρηστο χώρο όταν βγείτε έξω.

Το νεόκτιστο σπίτι μας βρίσκεται σε μια ολοκληρωμένη κοινότητα στα βόρεια προάστια του Χάρτφορντ, με υπέροχη θέα στους λόφους του Berkshire στα βόρεια. Βρισκόμαστε στο τέλος ενός ήσυχου γηπέδου με πολύ χώρο στάθμευσης.

Πρόσβαση επισκεπτών στη σουίτα:
Η πρόσβαση στη σουίτα In-Law γίνεται μέσω της κύριας κατοικίας και κάτω από μια σειρά από σκάλες. Υπάρχει επίσης πρόσβαση στην εξωτερική πίσω αίθριο από το σουίτα In-Law σουίτα. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με τις αποσκευές σας όταν φτάσετε. Για να κρατήσουμε τα εξωτερικά πράγματα έξω, αφήνουμε τα εξωτερικά μας παπούτσια στην πόρτα και σας ζητάμε να κάνετε το ίδιο.

Αλληλεπίδραση φιλοξενουμένων:
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε με συστάσεις, οδηγίες ή να μοιραστούμε ιστορίες ταξιδιών ή ακόμα και να σας δείξουμε γύρω από την περιοχή. Ως επί το πλείστον, θα έχετε ολόκληρο το επίπεδο InLaw του σπιτιού μας στον εαυτό σας. Μπορείτε να μας δείτε μόνο όταν εισέρχεστε ή βγαίνετε από το σπίτι από το κύριο επίπεδο. Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, θα εισέλθουμε γενικά μόνο στο χαμηλότερο επίπεδο του σπιτιού για να παρακολουθήσετε τα πουλιά μας μέσω της κουζινέτας ή για να καθαρίσετε το χώρο. Διαφορετικά, μπορούμε να είμαστε τόσο σπάνιοι όσο και διαδραστικοί όσο θέλετε. Από σένα εξαρτάται.

Η γειτονιά μας:
Το σπίτι μας βρίσκεται σε ένα αδιέξοδο σε μια ήσυχη νεότερη γειτονιά στα βόρεια προάστια του Χάρτφορντ. Είμαστε 4 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο Bradley (Hartford / Springfield), 20 λεπτά από το κέντρο του Χάρτφορντ ή το Σπρίνγκφιλντ και περίπου 20 λεπτά από το West Hartford Centre και την πλατεία Blue Back και όλα τα εστιατόριά του. Το σπίτι μας είναι επίσης πολύ βολικό για την περιοχή Windsor Corporate επιχειρηματικά πάρκα. Είμαστε επίσης βολικοί για τους αυτοκινητόδρομους i91 και i84.

Τριγυρίζω:
Αν και έχοντας ένα αυτοκίνητο για να περάσετε τη θέση μας είναι η πιο βολική επιλογή, υπάρχει μια τοπική στάση λεωφορείου μισό μίλι από το σπίτι μας, όπου το λεωφορείο # 52 θα σας μεταφέρει στο κέντρο του Hartford σε περίπου μισή ώρα. Από την ίδια στάση, το λεωφορείο # 54 σας μεταφέρει ανατολικά στο Day Hill Rd στη στάση Poquonock Ave, όπου υπάρχει γρήγορο λεωφορείο στις καθημερινές του Hartford. Ορισμένα εταιρικά πάρκα γραφείων είναι στην πραγματικότητα πολύ κοντά στο σπίτι μας. Η υπηρεσία Taxi & Uber λειτουργεί επίσης στην περιοχή μας.

Οι οικοδεσπότες σας:
Είμαι IT Geek την ημέρα, με καριέρα στην ανάπτυξη λογισμικού. Είμαι επίσης μια δεσμευμένη σχέση 25 ετών. Ζούμε στο σπίτι των ονείρων μας σε μια όμορφη αγροτική περιοχή, βόρεια του Χάρτφορντ, σε μια νεότερη κοινότητα, την οποία θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας! Ο συνεργάτης μου συνεχίζω να ασχολούμαι με βελτιώσεις στο σπίτι, εργάζομαι στους κήπους μας το καλοκαίρι και αφήνοντας την πανέμορφη νέα μας κατοικία κάθε ευκαιρία να δούμε τον κόσμο. Αγαπάμε να μοιραστούμε τις εμπειρίες ταξιδιών. Το χόμπι μου είναι χορωδιακό τραγούδι και ο σύντροφός μου κρατά τη διάσωση και υιοθετεί παπαγάλους και άλλα πουλιά. Όσον αφορά το σύνθημα ή τον κανόνα για να ζήσουν, υποθέτω ότι θα είναι "ο χρυσός κανόνας". Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε και να σας προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία AirBnB, με υπέροχα καταλύματα, όταν επισκέπτεστε την περιοχή μας. Σας ευχαριστούμε που σκέφτεστε να μείνετε μαζί μας.

Διαχειριστής καταλύματος

Carl Delmolino
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 6:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Please kindly take shoes off at the front door.
Cooking is limited to what you can do with a microwave.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος

Σχετικά με την περιοχή

Bloomfield

Αυτό το κατάλυμα (bed & breakfast) βρίσκεται στην πόλη Bloomfield. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Πάρκο Talcott Mountain State Park και Σχολή Old Farm School, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Πάρκο Northwest Park και Πάρκο Windsor Nature Park. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: XL Center (στάδιο) ή Πάρκο Dunkin' Donuts Park.
Χάρτης
Bloomfield, CT

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Θέατρο Xfinity Theatre - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Σπίτι και Μουσείο Μαρκ Τουέιν - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Συνεδριακό Κέντρο Κονέκτικατ - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • XL Center (στάδιο) - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Bushnell - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Γουίντσορ Λοκς: 19 λεπτά οδικώς
  • Χάρτφορντ, Κονέκτικατ (BDL-Διεθνές Αεροδρόμιο Bradley): 14 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • People's Choice - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Lox Stock & Bagels of Bloomfield - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Carbone's Kitchen - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Present Company - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bloomfield Village Pizza - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 47 από 47 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 47 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 47 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 47 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 47 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Sara V.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful home, unique experience
The home was immaculately clean, we had the entire lower level to ourselves (except for the birds, which we loved)! Carl and Rafael were wonderful hosts. We hope to return for another visit in the future!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

10/10 Άριστο

Caitlin H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great spot!
Everything was clean, easy, and pleasant. Great place to come back to after long days with my crazy family. The birds are pretty vocal during the day but completely silent at night. Perfect location to drive to Canton and Granby where most of our activities were. Would stay here again in a heartbeat!
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Kim B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great location and hosts
The home is even more beautiful in person. The hosts are attentive and thoughtful before and during your stay. Very clean and a great place to relax.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Deborah M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Special Place
Carl & Rafael share their beautiful home with people. It is a special place. There are fantastic birds. There is a wonderful view of the sunrise coming in through the windows (unless you close the blinds to sleep in late). They pay attention to detail and care about, and for, their guests. I will definitely be looking to stay here again. Thank you kind sirs!
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Jane L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful place
We were visiting family in West Hartford. Carl & Rafael's house is about 15 minutes away. It is the cleanest place we have ever visited. And it is beautiful. It has everything you could need & more. Rafael was kind enough to let us bring our grandchildren & daughter over to visit the birds. If you go, please say hello to Lenox for me -- he's my favorite. WE are looking forward to our return!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Carl Delmolino

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων