Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Το Macalester House II - Περπατήστε στο Κολέγιο Macalester και το Dining

Το Macalester House II - Περπατήστε στο Κολέγιο Macalester και το Dining

Συλλογή φωτογραφιών για The Macalester House II - Walk to Macalester College and Dining

Περιοχή καθιστικού
Εξωτερικοί χώροι
Δωμάτιο
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Το Macalester House II - Περπατήστε στο Κολέγιο Macalester και το Dining

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 5 άτομα116 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
St Paul, MN
  • Δημοφιλής τοποθεσίαMacalester College (πανεπιστήμιο)10 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠανεπιστήμιο του St. Thomas4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚέντρο Ενέργειας Xcel6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜινεάπολις, Μινεσότα (FCM-Flying Cloud)26 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Queen Κρεβάτια

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Το Macalester House II - Περπατήστε στο Κολέγιο Macalester και το Dining

Το Macalester House II είναι μια εξαιρετικά γοητευτική στροφή του αιώνα με 2 υπνοδωμάτια που βρίσκεται μέσα στο St. Η πιο περιζήτητη γειτονιά του Παύλου της MacGroveland Groveland. Βρίσκεται λίγα τετράγωνα από το κολλέγιο Macalester, τραπεζαρία, παμπ και πολλά άλλα. Αυτό το σπίτι είναι γεμάτο γοητεία και έχει σχεδιαστεί με στυλ και άνεση για όλους τους επισκέπτες μας.

Καλωσορίστε μελλοντικούς επισκέπτες. Είμαστε μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση Airbnb που προσφέρει πολλά μεγάλα σπίτια και διαμερίσματα και η κύρια εστίασή μας είναι: COMFORT, CLEAN & LOCATION. Είμαστε οι ιδιοκτήτες όλων των ιδιοκτησιών μας και δίνουμε μεγάλη προσοχή και προσπάθεια σε αυτά.
Το Macalester House II είναι ένα από τα αγαπημένα! Είναι μια προνομιακή τοποθεσία και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το κολλέγιο Macalester, τα παμπ, τα εστιατόρια, τα καφετέριες, το γραφικό μαγαζάκι και το ταχυδρομείο. Επίσης, το Πανεπιστήμιο του St. Το Thomas, το Κολλέγιο Concordia, η Νομική Σχολή Hamline-Mitchell και το Πανεπιστήμιο Hamline απέχουν λιγότερο από 4 μίλια με το αυτοκίνητο.
Τα σπίτια μας είναι πάντα σπινθήρα καθαρά και χρησιμοποιούμε επίπλωση ανώτερης ποιότητας, στρώματα & κλινοσκεπάσματα. ΔΕΝ ΙΚΕΑ.
Αυτό το πανέμορφο σπίτι είναι πλούσιο σε γούστο, πανέμορφα πατώματα από σκληρό ξύλο, τούβλο με τζάκι, αυθεντική κουζίνα αγροτικού στυλ που είναι πλήρως φορτωμένη και έτοιμη για μαγείρεμα γεύματα και ενημερωμένο μπάνιο!

Για να απαντήσετε σε όλες τις Συχνές Ερωτήσεις του επισκέπτη και να διευκολύνετε μια ευκολότερη διαδικασία λήψης αποφάσεων, έχουμε συμπεριλάβει τις παρακάτω πληροφορίες για την εμπιστοσύνη σας στην επιλογή μας για τη διαμονή σας στο Saint Paul.
1. Είναι διαθέσιμο το σπίτι στις αιτούμενες ημερομηνίες; Ναί. Τα ημερολόγιά μας ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, εάν η Airbnb δείξει ότι οι ημερομηνίες είναι διαθέσιμες, είναι πράγματι διαθέσιμες για άμεση κράτηση.
2. Είναι ένα ολόκληρο σπίτι; Ναι και ΟΧΙ. Πρόκειται για μονοκατοικία με ένα μικρό στούντιο διαμέρισμα που ενοικιάζεται ξεχωριστά σε ένα μακροπρόθεσμο ενοικιαστή επάνω. Ο χώρος που θα μείνετε είναι το κύριο μέρος του σπιτιού και έχει τη δική του ξεχωριστή είσοδο. Πιθανότατα δεν θα δείτε ποτέ τον ενοικιαστή, καθώς έχει την δική του είσοδο στο πίσω μέρος μέσω μιας ξεχωριστής σκάλας στο διαμέρισμά τους.
3. Μπορείτε να περιγράψετε το χώρο και τη λειτουργία του; Θα παρκάρετε έξω μπροστά. Ποτέ δεν υπάρχει πρόβλημα με το πάρκινγκ στο δρόμο και δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση. Περπατώντας στο μπροστινό πεζοδρόμιο θα περπατήσετε μέχρι 3 βήματα και θα μπείτε στην μπροστινή πόρτα του σπιτιού που σας μεταφέρει κατευθείαν σε ένα ηλιακό δωμάτιο συνδεδεμένο στο σαλόνι. Το σπίτι έχει πολλά νότια αντιμετωπίζει το φυσικό φως που γεμίζει τον κύριο χώρο ζωής όμορφα. Καθώς περπατάτε μέσα από το σαλόνι συνδέεται με μια τραπεζαρία εξοπλισμένη για να τρώει μια οικογένεια ή ένα μεγάλο χώρο για εργασία. Στα δεξιά σας είναι η είσοδος σε ένα διάδρομο όπου υπάρχει πλήρες μπάνιο και από τις δύο πλευρές κάτω από το διάδρομο υπάρχουν δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια με queen κρεβάτια, μια ντουλάπα με ξύλινα κρεμάστρες, καλάθια για ρούχα, συρταριέρες κάτω από τα κρεβάτια, end πίνακες με μικρούς ανεμιστήρες. Το μπάνιο είναι μικρό αλλά λειτουργικό. Διαθέτει μπανιέρα / ντους.
Επιστροφή στην τραπεζαρία αν συνεχίσετε προς το πίσω μέρος του σπιτιού εισέρχεστε στην κουζίνα. Πρόκειται για μια γραφική κουζίνα αγροτικού στυλ με μεγάλο χώρο κουζίνας, ηλεκτρική κουζίνα, πλυντήριο πιάτων, διπλό νιπτήρα, πλήρως εξοπλισμένο με πιάτα, μαγειρικά σκεύη, μαγειρικά σκεύη, Tupperware, σκεύη και καφετιέρα Keurig. Αφήνουμε ένα πακέτο εκκίνησης από λοβούς καφέ για κάθε επισκέπτη. Υπάρχει επίσης βραστήρας για την παρασκευή ζεστού νερού για τσάι. Έχετε όλα όσα χρειάζεστε για το μαγείρεμα ενός γεύματος. Το backdoor από την κουζίνα βγαίνει σε μια πίσω περιοχή κατάστρωμα με θέα στην πίσω αυλή. Υπάρχει μια σχάρα με κάρβουνο και δύο καρέκλες στο κατάστρωμα για τη χρήση σας. Περιστασιακά ο ενοικιαστής μας μπορεί να χρησιμοποιήσει την πίσω αυλή για να αφήσει τα δύο σκυλιά διάσωσης να τρέξουν περίπου. Είναι εξαιρετικά ευσυνείδητος των φιλοξενουμένων μας και δεν αφήνει μακριά τα σκυλιά του. Είναι φιλικά σκυλιά και τέτοια καλά αγόρια!
Υπάρχουν σκάλες; Υπάρχουν τρία βήματα έξω πλευρά για να φτάσετε στην μπροστινή πόρτα. Ο συνολικός χώρος διαβίωσης δεν έχει ΣΚΑΛΕΣ / βήματα. Ωστόσο, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το ιδιωτικό πλυντήριο θα πρέπει να κατεβείτε κάτω στο μη επεξεργασμένο βοηθητικό δωμάτιο για να πλένετε υφάσματα. Υπάρχει ένα πλυντήριο και στεγνωτήριο χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.
4. Πόσο κοντά είναι το Κολλέγιο Macalester; Η πλησιέστερη άκρη εκκίνησης της πανεπιστημιούπολης στο Athletic Fields and Track είναι ακριβώς 6 τετράγωνα μακριά.
5. Πόσο κοντά βρίσκεται το φαγητό; Υπάρχουν πολλές επιλογές για φαγητό, καφετέριες, μπαρ και άλλες ανέσεις για ψώνια, όπως μπακάλικο γειτονιάς, φαρμακείο και πολλά περισσότερα σε 5-6 μπλοκ.
6. Υπάρχει έκπτωση για διαμονή μεγαλύτερης διάρκειας; Η Airbnb υπολογίζει αυτόματα τις εκπτώσεις που προσφέρουμε στις ημερομηνίες που επιλέγετε. Επιτρέπουμε στους επισκέπτες να διαμένουν για 3 ημέρες και έως και 90 ημέρες.
7. Μπορείτε να μου πείτε περισσότερα για τη συνολική τοποθεσία; Αυτό είναι που θέλετε να είστε. Κυριολεκτικά μερικά τετράγωνα από το Macalester College και 5 λεπτά από το Πανεπιστήμιο του St. Θωμάς. Εδώ βρίσκεστε κεντρικά σε όλα όσα θα μπορούσατε ποτέ να θέλετε, ακόμη και σε μια τέτοια φανταστική γειτονιά γεμάτη από δέντρα οδοντωτούς δρόμους και σπίτια με τέλεια εικόνα! Μπορείτε να περπατήσετε σε πολλές παμπ, ένα παγωτό, εστιατόρια, ανέσεις και πολλά άλλα. Βρίσκεστε μέσα σε λιγότερο από 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από το σφύριγμα του Grand Ave, του Highland Village και της γωνίας Selby / Snelling. Εδώ θα βρείτε ένα ολόκληρο φαγητό, μια πληθώρα εστιατορίων, καταστημάτων, vintage καταστήματα, καταστήματα με αντίκες και πολλά άλλα. Η ενέργεια κάθε περιοχής αξίζει να εξερευνήσετε. Πάρτε 10λεπτα Uber στο Cathedral Hill και απολαύστε περισσότερη ζωντάνια και δείπνο. Η αρχιτεκτονική είναι εκπληκτική! Κάντε τον εαυτό σας μια χάρη και κάντε μια βόλτα στη λεωφόρο Summit Avenue (μόλις 3 λεπτά με το αυτοκίνητο από αυτό το σπίτι) και απολαύστε μερικά από τα πιο εκπληκτικά παλιά αρχοντικά που έχετε δει ποτέ! Περπατήστε ή ποδήλατο κατά μήκος του μονοπατιού στον ποταμό δρόμο για κάποιο εκπληκτικό τοπίο μόλις 5 λεπτά μακριά. Πηγαίνετε στην Κάτω Πόλη (10 λεπτά με το αυτοκίνητο / Uber) και απολαύστε το πάρκο Mears που περιβάλλεται από τραπεζαρία και παμπ. Συχνά θα πιάσετε τα φορτηγά τροφίμων, μια crawl τέχνης ή ένα φεστιβάλ. Το Σάββατο και την Κυριακή το πρωί είναι η Σοφία όλο το χρόνο Paul Farmers Market, όπου μπορείτε να απολαύσετε φρέσκα εποχιακά αγροτικά προϊόντα, ζεστό σκυλί και ζωντανή μουσική!
8. Μπορούμε να έχουμε πάρτι ή μεγάλες εκδηλώσεις; Δεν υπάρχουν γεγονότα ή μέρη οποιασδήποτε μορφής σε αυτήν την ιδιοκτησία.
9. Μπορώ να καπνίζω; Ποτέ μέσα στην ιδιοκτησία. Αν καπνίζετε, σας ζητάμε να βγείτε πίσω στο γκαράζ και να απορρίψετε σωστά τα χέρια σας.
10. Μπορούμε να έχουμε ένα κατοικίδιο ζώο; Υπάρχει μια χρέωση $ 100 για ένα σκυλί. Αυτή η χρέωση θα πρέπει να προστεθεί στη χρέωση σας και πρέπει να μας ειδοποιήσετε αμέσως στην αρχική σας απάντηση ότι έχετε ένα σκυλί, να συμπεριλάβετε τι είδους και πόσο ζυγίζει. Στη συνέχεια, θα εφαρμόσουμε το τέλος κατοικίδιων ζώων για να δεχτείτε την πληρωμή και θα προστεθεί στο συνολικό σας ποσό Airbnb. Η πολιτική μας για τα κατοικίδια ζώα είναι ότι θα επιτρέψουμε σε 1 σκύλο κάτω από 45 κιλά, ωστόσο η χρήση της πίσω αυλής είναι αποκλειστικά για τον μακρόχρονη ενοικιάνοντα μας. Αν φέρνετε ένα σκυλί, πρέπει να τα βγείτε από την μπροστινή πόρτα προς τη λεωφόρο για να κάνετε την επιχείρησή του. Αναμένουμε επίσης ότι η "επιχείρηση" του σκυλιού σας παραλαμβάνεται και απορρίπτεται κατάλληλα στο εξωτερικό δοχείο πίσω από το γκαράζ. Σκυλιά ή ποτέ δεν επιτρέπεται στην αυλή ή στα έπιπλα, κρεβάτια ή χρήση κουβέρτες ή μαξιλάρια. Ζητάμε να φέρετε έναν κύλινδρο χνούδις και να χτυπήσετε όλα τα έπιπλα κλπ. Και να σκουπίσετε τα δάπεδα για κάθε τρίχα σκύλου την ημέρα της αναχώρησής σας. Ο καθαριστής μας θα κάνει πάντα έναν εξονυχιστικό καθαρισμό μετά από κάθε επισκέπτη που έχει ένα κατοικίδιο ζώο, αλλά ζητάμε από όλους τους επισκέπτες με κατοικίδια ζώα να βρεθούν σε αυτό πριν από την αναχώρησή τους.
11. Μπορείτε να μου πείτε περισσότερα για το χώρο στάθμευσης; Ο χώρος στάθμευσης είναι εύκολος. Δεν υπάρχει χρέωση για στάθμευση στο δρόμο. Αυτό το σπίτι βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά και έχουμε πάντα πάρκινγκ ακριβώς μπροστά από το σπίτι μόλις λίγα βήματα μακριά από την μπροστινή πόρτα / είσοδο σας.
12. Πόσοι επισκέπτες μπορούν να μείνουν εδώ; Ενώ αυτό είναι ένα σπίτι με 2 υπνοδωμάτια με 2 queen size στρώματα μπορεί να έχετε έναν 5ο φιλοξενούμενο εάν δεν τους πειράζει να κοιμούνται στον καναπέ ή το διαθέσιμο στρώμα αέρα που θα πρέπει να ρυθμιστεί στο χώρο καθιστικού. Υπάρχει επιπλέον χρέωση για περισσότερους από 4 επισκέπτες. Δείτε την ενότητα των τελών για αυτές τις πληροφορίες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ
****** Αυτός είναι ένας πλήρως ιδιωτικός χώρος. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, υπάρχει στούντιο διαμέρισμα στον επάνω όροφο με δική του είσοδο, όπου 1 άτομο και τα δύο μεγάλα σκυλιά διάσωσής τους ζουν ως μακροπρόθεσμοι ενοικιαστές. Οι επισκέπτες δεν θα έχουν καμία αλληλεπίδραση με τον ενοικιαστή μας, εκτός αν βλέπετε ο ένας τον άλλον να έρχονται ή να πάνε έξω. Λάβετε υπόψη ότι τα σκυλιά θα είναι σκυλιά. Παρόλο που δεν είχαμε ποτέ καταγγελία, θέλουμε να αποκαλύψουμε ότι μπορεί να ακούσετε να φλοιό για λίγα λεπτά από καιρό σε καιρό. Κυρίως όταν κάποιος επισκέπτης φτάνει πρώτα στο σπίτι και ακούει νέους θορύβους. Συνήθως υποχωρούν το γαύγισμα τους μετά από μερικά λεπτά. Είναι παλιά και δεν κινούνται πολύ. ********

Ελπίζουμε ότι απαντήσαμε σε όλες τις ερωτήσεις σας, ώστε να είναι εύκολο να επιλέξετε το σπίτι μας για τη διαμονή σας. Εάν υπάρχει μια ερώτηση που θα θέλατε να απαντήσετε, παρακαλώ στείλτε μας μια ερώτηση. Περάστε γύρω γιατί είμαστε πολύ προσεκτικοί και απαντάμε γρήγορα σε ερωτήσεις.

Διαχειριστής καταλύματος

Shane
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
No events and no parties

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια
$100 fee for any stay. Dogs 45 pounds or less only

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Never inside the home. go out by the garage.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: no events and no parties
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 20190004096

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

St. Paul

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται στην εξής περιοχή: Μακάλεστερ - Γκρόουβλαντ (St. Paul). Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά από τα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής όπως: Κέντρο Ενέργειας Xcel και Τάργκετ Σέντερ, καθώς και ορισμένα από τα δημοφιλή αξιοθέατα της περιοχής, όπως: Como Park Zoo and Conservatory (ζωολογικό πάρκο) και Minnesota State Fairgrounds (εκθεσιακό πάρκο). Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Στάδιο Huntington Bank ή Στάδιο U.S. Bank Stadium. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να εξερευνήσετε την περιοχή για υπαίθρια διασκέδαση όπως μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία.
Χάρτης
St Paul, MN

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Macalester College (πανεπιστήμιο) - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Στάδιο Allianz Field - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστήμιο του St. Thomas - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κέντρο Ενέργειας Xcel - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Minnesota State Fairgrounds (εκθεσιακό πάρκο) - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός St. Paul της Μινεάπολις: 10 λεπτά οδικώς
  • Hamline Avenue Station: 3 λεπτά οδικώς
  • Μινεάπολις, Μινεσότα (MSP-Διεθνές Αεροδρόμιο Minneapolis - St. Paul): 18 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Kowalski's Markets - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Starbucks - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Casper & Runyon's Nook - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Tono Pizzeria + Cheesesteaks - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Nelson's Ice Cream - 14 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 9 από 9 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 9 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 9 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 9 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 9 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Jesse M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great place in nice neighborhood
Enjoyed place, would definitely stay again.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Dianne M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Summer stay
Excellent area. Owner was wonderful in responding to any issue!
Πραγματοποίησε 91 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2021

10/10 Άριστο

Lora A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Awesome stay!
This was an extended stay for me while waiting for my house build to be completed! Love the neighborhood and Shane was the best host!
Πραγματοποίησε 36 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2021

10/10 Άριστο

Matt L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect
Check in and out was easy and the neighborhood is perfect. Great choices of restaurants and a few parks within walking distance which our kids really enjoyed. The house was clean and had everything we needed. 5/5
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2021

10/10 Άριστο

Lora A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely
Loved everything about this property and the neighborhood! Charming, walkable, and perfect!
Πραγματοποίησε 63 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Shane

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We are a small family run Airbnb business offering several great homes and apartments & our primary focus is: COMFORT, CLEAN & LOCATION. We are the owners of all of our properties and put much care and effort into them.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων