Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Ιδιωτική χώρα Σπίτι & πισίνα στο ράντσο στη Νάπα / περιοχή του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο, δωρεάν WiFi

Ιδιωτική χώρα Σπίτι & πισίνα στο ράντσο στη Νάπα / περιοχή του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο, δωρεάν WiFi

Συλλογή φωτογραφιών για Private Country Home & Pool on ranch in Napa/San Francisco Bay Area, Free WiFi

Πισίνα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Ιδιωτική χώρα Σπίτι & πισίνα στο ράντσο στη Νάπα / περιοχή του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο, δωρεάν WiFi

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2+ μπάνιαΓια 4 άτομα195 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Fairfield, CA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚέντρο Αναψυχής Scandia Family Fun Center5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαJelly Belly Factory (εργοστάσιο παραγωγής γλυκών)9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤρένο Οινοποιείων Napa Valley18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΌκλαντ, Καλιφόρνια (OAK-Διεθνές Αεροδρόμιο του Όκλαντ)54 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

2 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Μπανιέρα · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Toilet

Μπάνιο 3

Bathtub · Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ιδιωτική χώρα Σπίτι & πισίνα στο ράντσο στη Νάπα / περιοχή του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο, δωρεάν WiFi

Αυτό το όμορφο έθιμο 2 υπνοδωμάτιο. 2. 5 σπίτι μπάνιο με πισίνα βρίσκεται σε ένα ιδιωτικό ράντσο της Καλιφόρνια κοντά στο κρασί. Το ράντσο είναι πάνω από 300 στρέμματα, έτσι η ιδιωτικότητα σε αυτό το υπέροχο εξοχικό περιβάλλον είναι μια απόλαυση για τον εαυτό της. ΑΛΛΑ υπάρχουν και πολλά άλλα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται ακριβώς έξω από το Interstate 80 και την Καλιφόρνια Highway 12. Και οι δύο είναι σημαντικοί σύνδεσμοι σε όλη τη διασκέδαση, την ομορφιά και τον ενθουσιασμό που έχει να προσφέρει η Καλιφόρνια. Hwy 12 είναι η διαδρομή προς το κρασί και 20 λεπτά οδήγησης θα σας βρουν στη Νάπα. Λίγα περισσότερα μίλια μέχρι το δρόμο είναι Yountville, St. Helena & Calistoga και όλα τα μεγάλα οινοποιεία, εστιατόρια & καταστήματα που προσφέρει αυτή η περιοχή. Ή ίσως σας ενδιαφέρει να δείτε το Sonoma Wine Country. Είναι επίσης μια εύκολη κίνηση. Ίσως ψάχνετε κάποια ζωή στην πόλη. Ταξιδεύοντας από το The Guest House, το Σαν Φρανσίσκο είναι 33 μίλια με το I-80 ή μια απολαυστική διαδρομή με το πλοίο μιας ώρας και η κρατική πρωτεύουσα της Καλιφόρνια, Σακραμέντο, είναι 50 μίλια.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ, Η ΣΠΙΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΕΡΗ Ή ΣΕ ΠΛΕΥΡΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Οι κρατήσεις δεν γίνονται αποδεκτές για συμβάντα τύπου χώρου, δηλ. μι. πάρτι γενεθλίων, επανασύνδεσμοι, νυφικά νύχια, γάμοι, κλπ. Το σπίτι διατηρείται ΜΟΝΟ για διανυκτερεύσεις επιβατών με σύμβαση.

Ο χώρος του σπιτιού είναι ένας μεγάλος ανοικτός χώρος με καθιστικό, τραπεζαρία και κουζίνα. Τα έπιπλα στο σπίτι είναι υψηλής ποιότητας και επιλέχθηκαν για αυτό το σπίτι. Η τηλεόραση μεγάλης οθόνης HD στο σαλόνι διαθέτει ήχο surround, δορυφορικό δέκτη με HBO, Showtime, Encore, Starz, DVD player, βιβλιοθήκη DVD, βάση για iPod, iPod (5 και πάνω iPhone προσαρμογέα), στερεοφωνικό & AUX Plug τη δική σας μουσική, τα βίντεο, τις φωτογραφίες της ημέρας, τις παρουσιάσεις διαφανειών κ.λπ. μέσω του οικιακού συστήματος. Υπάρχει ένα μεγάλο τζάκι με τζάκι. Ένα πιάνο προσθέτει πολλά διασκέδαση, αν κάποιος παίζει. Πλήρες υγρό μπαρ με γυάλινα σκεύη, ανοιχτήρια κρασιού, πάγο και κρασί.

Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλα τα μαγειρικά σκεύη και τραπεζαρία. Γρανίτης μετρητές κορυφές σε όλη την κουζίνα. Κουζινάκι, πλυντήριο πιάτων, ψυγείο / καταψύκτη, πλήρη καταψύκτη, και στο πλυντήριο ρούχων πλήρους μεγέθους πλυντήριο και στεγνωτήριο.

Διατίθεται δωρεάν WiFi και ενσύρματο internet, φορητός υπολογιστής Dell και εκτυπωτής HP All-in-One. Υπολογιστής φορτωμένος με συνδέσμους ιστότοπου σε σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής.

Κάθε κρεβατοκάμαρα είναι en suite και διαθέτει κρεβάτι King και δική του τηλεόραση επίπεδης οθόνης με μεμονωμένο δορυφορικό δέκτη που διαθέτουν HBO, Showtime, Encore, Starz.

Το ιδιωτικό μπάνιο που συνδέεται με κάθε υπνοδωμάτιο διαθέτει μπανιέρα και ντους. Όλα τα ντους είναι πλακάκια όπως και οι μετρητές. Στο κύριο λουτρό, υπάρχει μια ματαιοδοξία και μια μεγάλη ντουλάπα.

Αλλά αυτό δεν είναι όλα. Έξω είναι η ιδιωτική πισίνα, μπάρμπεκιου προπάνιο, επιπλέον δεξαμενές, τραπεζαρία με 6 ξαπλώστρες, διπλό σαλόνι, 4 ξαπλώστρες, 4 καρέκλες με οθωμανούς, χώρος συνομιλίας με έδρα αγάπης, καρέκλες club, οθωμανοί, τραπέζι του καφέ, πινγκ πονγκ, μπάντμιντον, γκαζόν, κροκέ, στερεοφωνικά ηχεία. PERFECT για να απολαύσετε μια ηλιόλουστη ζεστή μέρα ή μια βραδιά στον δροσερό βραδινό αέρα.

Σας χαιρετίζουμε κατά την άφιξή σας είναι ένα νόστιμο κιβώτιο των αγαπημένων σοκολάτων της See, ένα από τα αγαπημένα της Καλιφόρνιας και δύο μπουκάλια κρασιού της κοιλάδας Napa, ένα Chardonnay & Cabernet Sauvignon. Όλες οι απολαύσεις είναι προσωπικές αγαπημένες της δικής μου.

Το ακίνητο διαθέτει είσοδο ασφαλείας.



Λέξεις-κλειδιά: Σπίτι, Χώρα, Χώρα κρασιού, Νάπα, Yountville, St. Helena, Calistoga, Sonoma, Σαν Φρανσίσκο, Σαν Φρανσίσκο Bay Area, Καλιφόρνια, Ιδιωτική Πισίνα, Ιδιωτική, Πισίνα, Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, En Suite, Κρασί, Ειρηνικό, Fairfield,

Διαχειριστής καταλύματος

Eileen Ferrari
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες
See pool information within contact.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
House is not available for private parties or as a venue for any event. Only overnight guests named on the contract are allowed on the property.
Guests are not to wander beyond the perimeter of the home & garden.
Guests may smoke on the patio, but must be diligent in putting out any cigarettes, cigars, pipes. During summer fire danger may be HIGH.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Fairfield

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Fairfield) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Τρένο Οινοποιείων Napa Valley και Κέντρο Αναψυχής Scandia Family Fun Center, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Προστατευόμενο Υγρότοπος Της Μπέι Σάουθαμπτον και di Rosa Art + Nature Preserve. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Κέντρο Αναψυχής Jump Highway και Sepay Groves Olive Oil and Vinegars. Οι δραστηριότητες ιστιοπλοΐα και Κολύμπι σε κοντινή απόσταση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Fairfield, CA

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Κέντρο Αναψυχής Scandia Family Fun Center - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Jelly Belly Factory (εργοστάσιο παραγωγής γλυκών) - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Six Flags Discovery Kingdom (ζωολογικό και ψυχαγωγικό πάρκο) - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bottlerock - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Τρένο Οινοποιείων Napa Valley - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Suisun-Fairfield Station: 14 λεπτά οδικώς
  • Κόνκορντ, Καλιφόρνια (CCR-Buchanan Field): 24 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Slanted Tree Kitchen & Taproom - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Starbucks - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Jack In The Box - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Starbucks - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 194 από 198 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 198 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 198 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 198 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 198 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Holly Y., Tampa, FL

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Annual vacation
We have enjoyed the guest house for many years and always look forward to our return visits. Everything is always comfortable and clean. We enjoy those special touches like the candy and wine gifts by the fireplace. Well appointed kitchen with New appliances. We always try to explore something new while visiting our family in the area and the guest house is nestled in the perfect location. Till next time... thank you
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

ROBERT B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
ANXO WEDDING
ABSOLUTLY THE BEST!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

anne k.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Girl’s weekend
Had a great time staying at this house! The house is very comfortable and well stocked. Back yard is amazing! Beds are very comfortable. We did spend a lot of time driving to and from Napa so plan for traffic.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Wenette B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Hidden Gem
I cannot say enough positive things about this property. The property is exactly like it looks and more. The place is well equipped with all the necessities you need. It was very welcoming for the owner to leave us with those wonderful chocolates (which I should have remembered the name) and wine. The owner provides you with a detail booklet on rules and things to do around. We can tell that she pays attention to details and it was worth it. We enjoyed the pool, bbq, and patio after coming from Sonoma and Napa. It was such a refreshing place to come back and wine down. Thank you for making our first trip to Wine Country memorable. I highly recommend for those who want to make it a couple trip, please look into this establishment. Very much well worth it and we will definitely be back!!!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Erika S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful retreat
We truly enjoyed this retreat after spending a few days in San Fran. Was an easy drive to napa, and a quiet place to spend time with our friends!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Eileen Ferrari

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
My sister and I own the ranch. We have had so many wonderful experiences over the years we thought others might enjoy this unusual but convenient destination. Numerous attractions and destinations are noted on the map.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

This vacation rental was not purchased as a vacation rental, it's a ranch. My family bought the ranch in 1960. Cattle graze on the acres, horses are raised and a sophisticated country life is enjoyed. Our location is one of the best in our area. Twelve to thirty-five miles from destinations travelers hope to see when visiting the Northern California Napa Valley and San Francisco Bay Area. My professional background is hotel management. So with my experience, knowledge and attention to detail every aspect of your stay is scrutinized, from the amenities throughout the house (cotton balls, Q-tips, bottled water, cooking spices, condiments, laptop computer & printer, Free WiFi, movies, iPod loaded with music, HDMI hookup for TV, iPhone adapters) to the beautiful arrival gift made complete with a select bottle of Napa Valley Chardonnay and Cabernet Sauvignon, See's chocolates and other goodies.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Private, unique country setting that provides convenient, easy access to major highways for your adventures throughout the Napa/Sonoma Wine Country and Northern California. 11 miles to Napa, 25 miles to St Helena, 33 miles to San Francisco, 50 miles to the Pacific Ocean, 60 miles to Sacramento...easy connections to Highways 80, 680, 12. Free WiFi.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων