ΣπίτιΙδιώτης οικοδεσπότης

CONCH SHELL COTTAGE σε παραλία με λευκή άμμο, ΔΩΡΕΑΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ χωρίς χρέωση

CONCH SHELL COTTAGE σε παραλία με λευκή άμμο, ΔΩΡΕΑΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ χωρίς χρέωση

Συλλογή φωτογραφιών για CONCH SHELL COTTAGE at white sand beach.

Παραλία
Παραλία
Εξωτερικοί χώροι
Δωμάτιο
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος CONCH SHELL COTTAGE σε παραλία με λευκή άμμο, ΔΩΡΕΑΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ χωρίς χρέωση

Σχόλια
5 στα 5 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 2 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Nevis
  • ΑεροδρόμιοΝιουκάστλ (NEV-Διεθνές Αεροδρόμιο Vance W. Amory)4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Pinney's Beach15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Cockleshell Bay84 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Turtle Beach85 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

CONCH SHELL COTTAGE σε παραλία με λευκή άμμο, ΔΩΡΕΑΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ χωρίς χρέωση

Το CONCH SHELL COTTAGE βρίσκεται στην καλύτερη τοποθεσία στο Νέβις, ακριβώς δίπλα στην παραλία και δίπλα σε ένα boutique 4 **** θέρετρο με 70 άτομα το μέγιστο, όπου μπορείτε να διασκεδάσετε στα εστιατόρια της παραλίας και το μπαρ και το επίσημο εστιατόριο και μπαρ. ΔΩΡΕΑΝ αεροδρόμιο pick up + δωρεάν περιήγηση σε νησί. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ... καμία εγγύηση, καμία χρέωση καθαρισμού.
Το CONCH SHELL COTTAGE βρίσκεται σε μια απομονωμένη παραλία με λευκή κοραλλινή άμμο, με την ιδιωτικότητα ενός φράχτη που καλύπτεται από ανθοφόρους θάμνους, παλάμες και ακτές παραλίας, χωρίς όμως να είναι πολύ απομονωμένη από την εποχή του το μικρό 4 αστέρων Nisbet Plantation Resort με τα μπαρ, τα εστιατόρια και το σπα βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από τα πόδια. Το εσωτερικό του CONCH SHELL COTTAGE, σε καραϊβική θολωτή οροφή, είναι φωτεινό, φιλόξενο και γοητευτικό με την αυθεντική τέχνη από τοπικούς καλλιτέχνες, είναι άψογα καθαρό και πολύ καλά συντηρημένο. Η βεράντα με προβολή έχει τραπέζι, καρέκλες και αιώρα, ενώ το αίθριο διαθέτει άνετες ξαπλώστρες για ηλιοθεραπεία, χαλάρωση και ανάγνωση. Μπορείτε να δείτε την παραλία, να ακούσετε τα κύματα που κρέμονται πάνω από τους παρθένους υφάλους και να απολαύσετε τον υπέροχο καθαρό βραδινό ουρανό με το φως του φεγγαριού και τα απίστευτα φωτεινά αστέρια. Θα συναντηθείτε στο αεροδρόμιο και θα σας φέρουν ταξί και θαλάσσιο ταξί στο εξοχικό σπίτι ΔΩΡΕΑΝ. Το κόστος ενοικίασης είναι all-inclusive. Δεν υπάρχει καθαρισμός, εγγύηση ή άλλες χρεώσεις.

Γιατί έχουμε τόσους πολλούς επαναλαμβανόμενους επισκέπτες: Το CONCH SHELL COTTAGE βρίσκεται στην καλύτερη τοποθεσία στο Νέβις, σε μια όμορφη παραλία με λευκά κοραλλιογενή άμμο κοντά σε παρθένους κοραλλιογενείς υφάλους και ιδιωτικά κρυμμένους από φοίνικες και τροπικούς θάμνους με ανθοφορία, αλλά κοντά σε ένα μικρό πολυτελές θέρετρο και τα μπαρ του και εστιατόρια.
Οι επισκέπτες αναφέρουν πόσο απίστευτο είναι το προσωπικό του CONCH SHELL COTTAGE και πόσο ευπρόσδεκτοι νιώθουν. Η Daisy θα σας συναντήσει στο αεροδρόμιο του St Kitts και θα σας μεταφέρει στο πολυτελές ταξί. Ο Μάρλωνας, ψηλός και χαμογελαστός, θα σας υποδεχτεί στο αεροδρόμιο του Νέβις ή όπου θα βρεθεί το ταξί σας στη Νεβάς. Θα σας μεταφέρει στο εξοχικό σπίτι και θα απαντήσει ευτυχώς στις ερωτήσεις σας στο δρόμο. Στη συνέχεια, η Jane ή η Bonnie θα σας υποδεχτούν, θα σας προσφέρουν έναν προσανατολισμό στο εξοχικό και το νησί και θα είναι διαθέσιμες αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Η Jeannette, η υπηρέτρια, έχει καθαρίσει προσεκτικά το σπιτάκι για εσάς. Ο κηπουρός έχει δημιουργήσει έναν όμορφο κήπο. Πριν από την άφιξη, θα σας στείλουμε πληροφορίες για ενοικιάσεις αυτοκινήτων, εστιατόρια, πράγματα που μπορείτε να δείτε και να κάνετε, πληροφορίες αεροπορικών εταιρειών κλπ. Το Nevis είναι ένα μοναδικό νησί. Οι Nevisians είναι γνωστοί για τα φιλικά τους χαμόγελα και είναι ευπρόσδεκτοι στους επισκέπτες. Ο Νέβις είναι ξεχωριστός με μόνο περίπου 12.000 ανθρώπους, δεν έχουν μεγάλα κτίρια (δεν είναι τίποτα ψηλότερο από ό, τι επιτρέπεται μια φοίνικα), ούτε μεγάλα κρουαζιερόπλοια, ούτε τυχερά παιχνίδια.

Διαχειριστής καταλύματος

Suzanne Gordon
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Νιούκαστλ

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Νιούκαστλ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Nevisian Heritage Village και Μουσείο Ιστορίας του Nevis, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες της περιοχής σε μέρη όπως: Cat Ghaut Chip 'n Putt και Γήπεδο Γκολφ Four Seasons. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Warner Park Stadium ή Αθλητικό συγκρότημα Warner Park. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και αυτόνομη κατάδυση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία και ποδηλασία βουνού κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Cottle Church - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Oualie - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Pinney's Beach - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Cockleshell Bay - 84 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Turtle Beach - 85 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Νιουκάστλ (NEV-Διεθνές Αεροδρόμιο Vance W. Amory): 5 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Sunshines Bar & Grill - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Reggae Beach Bar and Grill - 85 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Lime bar & grill - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Yachtsman Grill - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bananas - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

5

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 57 από 57 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 0 από 57 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 57 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 57 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 57 σχόλια πελατών" "

5/5

Καθαριότητα

5/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

4,8/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Ruth F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Privacy, perfect retreat spot!
We loved Conch Shell Cottage and would love to return someday. It was a perfect size for us, clean, and offered very easy access to a private beach. The garden was also lovely. We were suprised that the Nisbet Plantation had closed and fallen into disrepair from the COVID crisis affecting tourist access. We had looked forward to droppimg over for a meal. However, it being closed brought us so much more quiet and privacy , it was not an issue. Jane, the owner had made all the arrangements for us to be met at the airport in St Kitts, brought to a water taxi and then met in Nevis by our car rental guy who helped us find the cottage. This was a welcome gift from Jane and was truly priceless.
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2022

5/5 Άριστο

John S., Canada

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nice Spot
Great location close to beach. We enjoyed our stay. Jane and property manager Bonnie made sure everything went smoothly. Our flight was late arriving almost at midnight but they made sure all our connections worked. The cottage was clean and as expected. It is small but works. We were disappointed that Nesbitt resort next door was not open. It closed a couple years ago. It is now beyond reopening without new ownership and major renovations. We rented a car from Marlon Loncke. marlonbrando82@hotmail.com Marlon’s wife was waiting with the car at midnight. She made sure we got to the cottage where Bonnie was waiting to welcome us. Car is necessary if you want to tour the Island. All the restaurants we ate at were great. Bananas, The Rock, Drift, Indian Summer, roadside BBQ, and pizza at Runway Grill just by Nevis airport. A much needed relaxing vacation. Everyone on Nevis was friendly and helpful.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2022

5/5 Άριστο

Adam P., Atlanta, GA, USA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely Stay
We loved our time at Conch Shell Cottage, a great place to relax and unwind. The location is amazing, steps from the beach. The cottage is well-equipped and clean and the hosts are very nice, accommodating and communicative. We’d highly recommend this place.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2022

5/5 Άριστο

John O., Hendersonville

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Can I keep this a Secret?
I don’t want to say too many good things or this property will always be booked. Great location, helpful owners, fantastic island. It’s paradise. Nisbet Plantation Resort is right next door, access to beach, pool, beach bar and restaurant. First Class! Recommend Drift, Golden Rock, Yatchmans Grill restaurants, but plenty we missed. Oualie Beach is a shallow, accessible beach for young kids and the disabled. Close to the property. Nevis Botanical Gardens is worth the drive, Thanks again to Jane Paul for all her help, especially considering she was managing cancellations during our stay due to the Coronavirus.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2020

5/5 Άριστο

George B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Home again
Great, young and old a like
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2020

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Suzanne Gordon

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες