Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

La Jolie Maison - Διαμέρισμα 2

La Jolie Maison - Διαμέρισμα 2

Συλλογή φωτογραφιών για La Jolie Maison - Apartment 2

Πισίνα
Περιοχή καθιστικού
Εξωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Καθιστικό

Επισκόπηση καταλύματος La Jolie Maison - Διαμέρισμα 2

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 6 άτομα100 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Eymoutiers, Nouvelle-Aquitaine
  • Δημοφιλής τοποθεσίαPlateau de Millevaches1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜουσείο Τέχνης Espace Rebeyrolle14 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαLac de Vassiviere15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΛιμόζ (LIG-Διεθνές Αεροδρόμιο της Λιμόζ)51 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

La Jolie Maison - Διαμέρισμα 2

Αυτό το όμορφο αρχοντικό, διαθέτει τρία διαμερίσματα. Το διαμέρισμα 2 διαφημίζεται εδώ. Μπορεί να ενοικιαστεί για μία εβδομάδα από το Σάββατο έως το Σάββατο για € 500 ή € 70 ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση με πρόσβαση σε άλλες εγκαταστάσεις διαμερισμάτων και στην πισίνα.

Υπάρχει επιπλέον χρέωση για τη θέρμανση αυτού του διαμερίσματος εκτός της θερινής περιόδου.

Θα βρείτε σχόλια επισκεπτών από το tripadvisor στον παρακάτω σύνδεσμο "about John & Kate McGee"


Το διαμέρισμα 2 βρίσκεται στον δεύτερο όροφο. Είναι ευρύχωρο, με εσωτερική πισίνα και κήπο. Η πισίνα θερμαίνεται μόνο κατά τη θερινή περίοδο.
Βρίσκεται στο Eymoutiers, μία από τις ομορφότερες πόλεις της Λιμουζίν, και απέχει μόλις 30 λεπτά από την κομψή πόλη Limoges και 15 λεπτά από τις υπέροχες παραλίες της λίμνης Vassiviere.

Το διαμέρισμα 2 έχει τη δική του ανεξάρτητη πρόσβαση από το μπροστινό μέρος του σπιτιού. Το άνετο σαλόνι έχει θέα στην πλατεία με τα δέντρα στο μπροστινό μέρος του σπιτιού. Υπάρχει μια τραπεζαρία για έξι στο σαλόνι, καθώς και μια τραπεζαρία για έξι άτομα στην μεγάλη, καλά εξοπλισμένη κουζίνα. Ένα πλυντήριο είναι διαθέσιμο στην κουζίνα ..

Το διαμέρισμα έχει τη δική του διακριτικά ανεξάρτητη αυλή στον κήπο, όπου υπάρχει μπάρμπεκιου και άνετα έπιπλα κήπου. Η θερμαινόμενη πισίνα είναι προσβάσιμη απευθείας από τον κήπο και από το εσωτερικό του σπιτιού.

Ανακαλύψτε την κρυμμένη Γαλλία
Πρόκειται για ένα όμορφο κομμάτι της Γαλλίας με πράσινα τροχαία εδάφη, δασικά τοπία, βαθιά φαράγγια ποταμών, ήσυχους δρόμους και έναν υπέροχο γαλήνιο τρόπο ζωής. Η περιοχή είναι γεμάτη από αυθεντικά χωριά και μικρά χωριουδάκια. Είναι συναρπαστικό και γαλήνιο, παρθένο, ιδανικό για όσους ψάχνουν για χαλαρωτικές διακοπές: καμπαναριές, περιπάτους, πεζοπόρους, ποδηλάτες, ψαράδες, αναβάτες, λάτρεις της τέχνης, γκολφ, λάτρεις του νερού ... ο καθένας. Ένα μέρος όπου μπορείτε να κάνετε διακοπές με το δικό σας ρυθμό: εύκολο και αργό ή ενεργό και συναρπαστικό. Οι άνθρωποι είναι υπέροχοι.

Αν θέλετε απλώς να χαλαρώσετε, η ελκυστική κομψή απλότητα του σπιτιού και η ομορφιά και ο βραδύτερος ρυθμός της ζωής της περιοχής είναι ιδανικοί.

Αν θέλετε πιο δραστήριες διακοπές, μέσα και γύρω από το Eymoutiers, υπάρχουν πολλές υπέροχες αθλητικές, πολιτιστικές και μεγάλες ανέσεις οικογενειακής διασκέδασης.

Απολαύστε υπέροχη οικογενειακή διασκέδαση στο Park Bellvue, στο Feeriland, στο Aquarium du Limousin, στο Zoo Park du Reynou, στο D'arb en Arbe, στο συναρπαστικό La Cite de Insectes, στη βόλτα στο ατμοκίνητο τρένο και στις παραλίες με θαυμάσια θαλάσσια σπορ στο Lac Vassiviere.

Κάντε ένα ημερήσιο ταξίδι στο Futuroscope - ένα από τα κορυφαία θεματικά πάρκα στον κόσμο. Μια εικονική εμπειρία από περισσότερα από 20 πολύ δημιουργικά αξιοθέατα που σας μεταφέρουν από το εξωτερικό χώρο μέχρι τα βάθη του ωκεανού με εκπληκτική, συναρπαστική ταχύτητα. Εκπληκτική εκπομπή λέιζερ κάθε βράδυ

Τοπικά αξιοθέατα: Αθλητισμός: Γκολφ, τένις, ψάρεμα, ποδηλασία, πεζοπορία, καγιάκ, karting, quad οδήγηση, κολύμπι, ιππασία και αναρρίχηση.
Ψάρεμα: Η λίμνη Vassiviere, ο ποταμός Vienne, ο οποίος διέρχεται από τα Eymoutiers και σε άλλα ποτάμια και μικρότερες λίμνες, έχει την περιοχή με τις καλύτερες αλιευτικές δυνατότητες στην Ευρώπη (πέστροφα, σολομό, λούτσος, dace, gudgeon, Οι ράβδοι αλιείας και τα αλιευτικά εργαλεία είναι διαθέσιμα σε τοπικό επίπεδο.

Ποδηλασία: Διατίθενται ποδήλατα για ενοικίαση στην περιοχή. Ορισμένες διαδρομές με το τοπικό τοπίο.

Πεζοπορία / Πεζοπορία Απολαύστε το περπάτημα μέσα από τα όμορφα γραφικά δάση, τις πράσινες κοιλάδες και τις πλαγιές. Διατίθενται φυλλάδια που περιγράφουν κάθε κύκλωμα πεζοπορίας. Το τοπικό Club de Randonnee διοργανώνει πεζοπορίες την Πέμπτη και τα Κυριακάτικα απογεύματα.
Αναρρίχηση: Δέκα λεπτά στο Bussy για αναρρίχηση με ποικίλους βαθμούς.

Πολιτισμός: Αυτή η περιοχή της Λιμουζίν της Γαλλίας έχει κερδίσει παγκοσμίως φήμη για τη χειροτεχνία: εμαγιέ, πορσελάνη, ταπετσαρία κλπ. Ορισμένα εργαστήρια παρέχουν επισκέψεις σε αυτές τις τέχνες.
Οι λάτρεις της τέχνης και οι καλλιτέχνες θα απολαύσουν το σημαντικό μερίδιο αυτού του χώρου σε μουσεία αφιερωμένα σε όλες τις περιόδους τέχνης. Η τέχνη και η αρχιτεκτονική των προηγούμενων αιώνων διατηρούνται προσεκτικά στους καταυλισμούς, τα σπίτια και τις εκκλησίες της περιοχής. Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα μουσεία και ερμηνευτικά κέντρα στην περιοχή.
Ο Pierre-Auguste Renoir γεννήθηκε στη Limoges το 1841 όπου ξεκίνησε την καλλιτεχνική του καριέρα ζωγραφίζοντας την παγκοσμίως γνωστή Limoges china. Το Musee de la'Eveche στη Λιμόζ εμφανίζει έργα ζωγραφικής του Renoir, καθώς και αιγυπτιακές συλλογές και σμάλτα που χρονολογούνται από τον 12ο αιώνα.
Το Κέντρο Paul Robeyrolle στο Eymoutiers παρουσιάζει την τέχνη και γλυπτά του Paul Robeyrolle (1926-2005), ενός από τους σημαντικότερους ζωγράφους του εικοστού αιώνα. Ο Paul Rebyrolle γεννήθηκε στο Eymoutiers.

Διαχειριστής καταλύματος

John & Kate McGee
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Πλυντήριο
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Eymoutiers

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Eymoutiers) βρίσκεται κοντά στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Συντριβάνι St. George και Μοναστήρι Collégiale Saint-Léonard-de-Noblat, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Περιφερειακό Φυσικό Πάρκο Millevaches στη Λιμουζίν και Lac de Vassiviere. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με αυτόνομη κατάδυση και θαλάσσιο σκι κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και Ιππασία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Eymoutiers, Nouvelle-Aquitaine

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Plateau de Millevaches - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Μουσείο Τέχνης Espace Rebeyrolle - 14 λεπτά με τα πόδια
  • Lac de Vassiviere - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Auphelle - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Gare de Limoges - 42 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Eymoutiers-Lac-de-Vassiviere: 4 λεπτά με τα πόδια
  • Λιμόζ (LIG-Διεθνές Αεροδρόμιο της Λιμόζ): 51 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Café Culturel la Consolante - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Les Copains d'Abord - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Restaurant la Cave - 4 λεπτά με τα πόδια
  • La Courte-Echelle - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Chez Caouette - 4 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 5 από 6 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 6 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 6 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 6 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 6 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

9,0/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Marie-Cécile N.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Une semaine de rêve
Un accueil très chaleureux, un appartement spacieux et lumineux avec une piscine magnifique et un jardin qui ont fait le bonheur des enfants et des adultes, le tout dans une région très agréable et d'une beauté à couper le souffle.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Beatrice C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Super séjour
Nous avons apprécié notre séjour Petit bémol la piscine est un peu froide. Le jardin super Je recommande sans problème
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2021

8/10 Καλό

Stéphane D.

Θετικά: Καθαριότητα, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Séjour Eymoutiers
Maison rustique très bien située dans la ville historique. Le plus est la grande piscine intérieure malgré que l'eau soit fraiche... Très agréable, les propriétaires vivent sur place à un étage de la maison. Ils sont très discret, accueillant et accessible . Je recommande ce logement pour toute famille recherchant un peu de tranquillité dans un très beau village pittoresque chez des hôtes très sympathiques.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2021

10/10 Άριστο

Jackie T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A warm welcome in a wonderful location
We have recently returned from a week at this property and would highly recommend it to anyone who wants to take time out to relax, to experience living in a beautiful old town, to eat out in great restaurants on the doorstep, and to enjoy all that the nearby lake has to offer. Kate was a wonderful host and welcomed us warmly. The house had everything that we needed and the location was peaceful and rural but had the advantage of shops and restaurants and the beautiful river being in walking distance. The garden was very useful on hot days / evenings and the indoor pool was very lovely too. We will definitely be returning. Thank you for such a great stay Kate - we hope to meet John next time.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2020
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Jan R., Essen, Germany

Lovely week in Eymoutiers
We had a very beautiful week at the house of Kate and John in Eymoutiers. It is a big and old house in the centre of Eymoutiers but in a calm and quiet place. The apartment is nice and modern equipped with everything you need for a comfortable stay. The nice swimming pool was the favourite place for the children, and the beautiful garden made the total house a relaxing place. Kate and John are very friendly hosts and they made us feel very welcome from the moment of our arrival throughout the whole time. The provided lots of information about the town and the area and gave us many ideas of what we could do. Especially our children loved them. In and around Eymoutiers there are many things to see and to do. We enjoyed the day at the lake Vassiviere the most. There are many attractions for children, too. One day we even drove to the cave of lasceaux which is about 2 hours away from Eymoutiers. We would highly recommend the property as nice and relaxing place and as a fantastic base from which to explore this picturesque area of France.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από John & Kate McGee

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We love France: its rich culture, friendly people and wonderful food and wine. After holidaying in many parts of this fabulous country we eventually discovered France’s hidden treasure at the heart of the country – the Limousin region, and our little gem of the old heritage town of Eymoutier. The area is so relaxing! At last we found what we were seeking and settled here without hesitation in 2004.

We‘ve had no regrets. We developed our holiday apartments at La Jolie Masion and enjoyed hosting so many wonderful guests ever since, none of whom have been disappointed.

It’s no surprise. We have been sharing our little treasure with them, and they have enjoyed it. Many have come back again for more, some several times and some hoping to settle here themselves.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων