Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Πραγματικά OceanFRONT Αρχική Σελίδα 3BR 2. 5BA, Πανοραμικές Θέα Θάλασσα, Lg Wraparound Καταστρώματα

Πραγματικά OceanFRONT Αρχική Σελίδα 3BR 2. 5BA, Πανοραμικές Θέα Θάλασσα, Lg Wraparound Καταστρώματα

Συλλογή φωτογραφιών για SAVE in May! True OceanFRONT -Wide Ocean Views-Huge Decks-Yaks/SUPs-Opt'l Slip

Εξωτερικοί χώροι
Πισίνα
Εξωτερικοί χώροι
Λεπτομέρεια εσωτερικού χώρου
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Πραγματικά OceanFRONT Αρχική Σελίδα 3BR 2. 5BA, Πανοραμικές Θέα Θάλασσα, Lg Wraparound Καταστρώματα

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2+ μπάνιαΓια 8 άτομα149 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Islamorada, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Windley Key Fossil Reef Geological State Park8 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚέντρο Θαλάσσιων Θηλαστικών Theater of the Sea10 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Founders Park3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜαϊάμι, Φλόριντα (MIA-Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι)91 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι και 1 Μονό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 King Κρεβάτι

2 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Toilet

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Μπάνιο 3

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Πραγματικά OceanFRONT Αρχική Σελίδα 3BR 2. 5BA, Πανοραμικές Θέα Θάλασσα, Lg Wraparound Καταστρώματα

Υπάρχουν κάποιες κατοικίες με ωκεανό ή μερικές απόψεις για τα δέντρα, αλλά για πανοραμικές ακτές του Ωκεανού - από το εσωτερικό και το εξωτερικό - υπάρχουν μόνο οι ανεμόμυλοι REEF 140! Δείτε τις πολυάριθμες αναθεωρήσεις μας, οι οποίες σας λένε όλα! Το σπίτι μας είναι γνωστό ως "Aqua Vistas" και για καλό λόγο: Οι ΘΕΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - μέσα από κάθε δωμάτιο και έξω από τα ευρύχωρα καταστρώματα!

Παρόλο που η κοινότητα Anglers Reef βρίσκεται στην όχθη της θάλασσας, είμαστε ένα από τα 5 πραγματικά OceanFRONT HOMES στην κοινότητα - και το μοναδικό από τα 5 που νοικιάζει. Είμαστε επίσης ένας από τους πολύ λίγους με μεγάλες πλατφόρμες σε δύο επίπεδα και προσφέρει 3 υπνοδωμάτια. Δείτε τη διάταξη της κοινότητας στη συλλογή φωτογραφιών για τη γωνιακή τοποθεσία μας QUIET, μακριά από το θόρυβο της κυκλοφορίας και την αργά ελαφριά μουσική από το Hog Heaven ακριβώς βόρεια.

Το ANGLER'S REEF είναι μια boutique περιφραγμένη κοινότητα 52 κατοικιών εμπνευσμένη από την αρχιτεκτονική Native Conch & British West Indies με γραφικά δρομάκια και μονοπάτια πεζοπορίας στο Mile Marker 84. 9 στο Islamorada. Με 3 υπνοδωμάτια (συμπεριλαμβανομένου ενός King Master en suite, ενός υπνοδωματίου Queen και ενός τρίτου υπνοδωματίου με δύο μονά), 2 1/2 λουτρά και ένα καναπέ-κρεβάτι στην κρεβατοκάμαρα, το Anglers Reef 140 μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 8 άτομα (6 ενήλικες και 2 παιδιά).

Χαλαρώστε σε ένα από τα ευρύχωρα καταστρώματα μας ή στην καταπράσινη πισίνα με μεγάλη θερμαινόμενη και ψυχρή πισίνα ή σε μία από τις δύο εκπληκτικές ιδιωτικές παραλίες. Μια ολίσθηση με βάρκα είναι επίσης διαθέσιμη με άμεση πρόσβαση στον ωκεανό μέσω του καναλιού βαθιάς ύδρευσης μας, καθώς και εύκολη πρόσβαση στο Κόλπο μέσω Snake Creek μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα βόρεια. Οι τοποθεσίες αλιείας Islamorada δεν γίνονται πολύ καλύτερες - Τα διάσημα Islamorada Flats βρίσκονται ακριβώς μπροστά για τα οστρακοειδή, την άδεια και το tarpon. Το Alligator Reef απέχει μόλις 3 μίλια από την ανοικτή θάλασσα. οι κοραλλιογενείς υφάλων προσφέρουν μια ποικιλία από snappers και νόστιμα ψάρια κάτω. και μέσα σε 5 μίλια από την ακτή υπάρχουν πανιά, mahi, kingfish, wahoo και πολλά άλλα κατά μήκος του μεγάλου υφάλου σε λίγες εκατοντάδες πόδια του νερού. (Το μέγιστο επιτρεπόμενο μήκος σκάφους είναι 31 πόδια συμπεριλαμβανομένων των κινητήρων, το μέγιστο βύθισμα είναι 3. 5 πόδια και μέγιστο ύψος πάνω από την ίσαλο γραμμή των 10,5 πόδια). Μπορείτε επίσης να φέρετε ή να νοικιάσετε ένα καγιάκ και να το ξεκινήσετε από τη νότια παραλία για να εξερευνήσετε την ακτή και τα κοντινά αμμώδη μπαρ με την παλίρροια ή να δοκιμάσετε την τύχη σας ψάχνοντας τα διαμερίσματα ή την ακτογραμμή του μαγγρόβιου.

Καινούργιο το 2008 με πολλές αναβαθμίσεις και προσθήκες σχεδόν κάθε χρόνο από τότε, το σπίτι μας είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα καλύτερα - ακόμα και ένα ηλεκτρικό τζάκι για δροσερά χειμωνιάτικα βράδια! Οι απόψεις δεν σταματούν όταν μπείτε μέσα - τα 7 ζεύγη γαλλικών θυρών και πολυάριθμα παράθυρα φέρνουν την πανοραμική θέα των ωκεανών μέσα σε σχεδόν κάθε δωμάτιο. Παρακολουθήστε ανατολές από κάθε κρεβάτι! Ντους κεραμιδιών, συσκευές Viking και Kitchenaid, γραφεία κουζίνας από γρανίτη, 4 τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης και πολλά άλλα! Βλ. Σύνδεσμο προς τις πολυάριθμες επισκέψεις μας και τις εικονικές περιηγήσεις! Είμαστε επίσης η πιο κοντινή κατοικία προς τη νότια παραλία και μόλις 150 'από την θερμαινόμενη και ψυγόμενη πισίνα (αρκετά κοντά για την ευκολία, αλλά αρκετά μακριά για να χάσετε το θόρυβο της πισίνας και να απολαύσετε ένα ήσυχο απόγευμα στο κατάστρωμα σας αν επιλέξετε!)

Δείτε το ημερολόγιο διαθεσιμότητας για ανοιχτές εβδομάδες. Το διατηρούμε πολύ ενημερωμένο, με εξαίρεση τις μισθώσεις που βρίσκονται σε διαδικασία που δεν εμφανίζονται ως καταχωρημένες έως ότου ληφθεί η μίσθωση και η κατάθεση.

Για τους αλιείς: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΛΕΠΤΕ ΤΑ ΜΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ για τις καλύτερες περιγραφές για το τι πρέπει να περιμένετε στο Anglers 140! Αφού διατηρήσετε τις διακοπές σας μαζί μας, θα σας στείλουμε το "χαρτοφυλάκιο ψαρέματος" μας και οδηγίες ώστε εσείς ή τα παιδιά σας να αλιεύσετε τα ψάρια ακριβώς στην λιμνοθάλασσα του Anglers, καθώς και προτάσεις για οδηγούς, charters και άλλα μέρη για ψάρεμα!

Το Islamorada είναι συνώνυμο με το μεγάλο ψάρεμα, τον κόλπο ή τον ωκεανό. Υπάρχουν αρκετοί οδηγοί, charters, «σκάφη με κεφαλή» και ενοικιάσεις σκαφών. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε tarpon, άδεια, σνούκερ, ισπανικό σκουμπρί και περισσότερα σε γειτονικές γέφυρες ή σε πολλά άλλα σημεία πρόσβασης. Ακριβώς στην ιδιοκτησία των ψαράδων μπορείτε να πιείτε το μαγγρόβιο snapper, loufish, jack crevalle, moonfish, grunts, mullet & barracuda ανάλογα με την εποχή - φέρτε μόνο μια ελαφριά ράβδο ή δύο (Βασικές οδηγίες αλιείας στο σπίτι - λεπτομερείς οδηγίες θα σταλούν με email!)

Θα δείτε τους οδηγούς των διαμερισμάτων να μιλάνε για οστράκα λίγο έξω από τις παραλίες των ψαριών Anglers! Αν δεν φέρετε το δικό σας σκάφος ή ναύλωση με οδηγό, μπορείτε να φέρετε ή να νοικιάσετε ένα καγιάκ, να ξεκινήσετε από την παραλία και να δοκιμάσετε την τύχη σας ψάρεμα μπροστά για τα οστρακοειδή, την άδεια, τους καρχαρίες και τα barracuda. Ή δείτε τα μάνγκρες του Snake Creek (προσέξτε τις ισχυρές παλίρροιες από τη γέφυρα) για σνακ, snappers, tarpon και barracuda!

Για άτομα που δεν αλιεύουν: Ένας από τους λόγους που επιλέξαμε το Anglers Reef είναι ότι τόσο η ανάπτυξη όσο και η περιοχή Islamorada προσφέρουν πολλά πράγματα για τους ανθρώπους που ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ στην αλιεία. Εκτός από την πανέμορφη περιοχή της πισίνας Anglers και υπέροχη θέα από τα καταστρώματα μας και τις ιδιωτικές παραλίες, σε κοντινή απόσταση βρίσκονται τα καταστήματα και τα εστιατόρια (συμπεριλαμβανομένων 2 εστιατορίων που μπορείτε να περπατήσετε!), συν το Founders Park, το Μουσείο Καταδύσεων και φυσικά το Θέατρο της Θάλασσας μόλις 1/2 μίλια μακριά! Και ένα νέο Publix είναι μόλις ένα μίλι νότια για τα παντοπωλεία!

Onsite: Απολαύστε τις ευρύχωρες πλακόστρωτες γέφυρες με προπανιο μπάρμπεκιου και τις απόψεις των γαλαζοπράσινα νερά. κολυμπήστε στη μεγάλη πισίνα (θερμαίνεται το χειμώνα και ψύχεται το καλοκαίρι!), χαλαρώστε με ένα βιβλίο ή κοκτέιλ στις ευρύχωρες πλατφόρμες μας με θέα στον Ατλαντικό. Κάντε μια ήσυχη βόλτα στο συγκρότημα. ή να πάρετε κάποιο ήλιο στις ιδιωτικές παραλίες.

Εστιατόρια: Ακριβώς σε κοντινή απόσταση με τα πόδια βόρεια είναι Hog Heaven, ένα αθλητικό μπαρ διασκέδασης στο νερό με μεγάλη ευτυχισμένη ώρα και εκπληκτικά καλό φαγητό. Ακριβώς βόρεια της γέφυρας του Snake Creek είναι το Puerto Vallarta, ένα πολύ καλό μεξικάνικο εστιατόριο. Λίγα μίλια νότια είναι ο πολυτελή Pierre's στον Κόλπο και το πιο απλό beach cafe της Morada Bay και Islamorada Fishery (όλα δίπλα στον Παγκόσμιο Αθλητή για ψάρεμα, ρούχα και ένα μεγάλο εσωτερικό ενυδρείο). Επίσης, λίγα χιλιόμετρα νότια θα βρείτε το Green Turtle Inn, το Lazy Days εστιατόριο και πολλά άλλα εστιατόρια.

Αξιοθέατα: Κολυμπήστε με δελφίνια στο Θέατρο της Θάλασσας 1/2 μίλια νότια. Ο Ιδρυτής Park βρίσκεται μόλις ένα μίλι βόρεια με συναυλίες και πολλά να κάνουν. Το κέντρο επισκεπτών του Chamber of Commerce του Islamorada είναι επίσης κοντά στην είσοδο του Ιδρυτικού Πάρκου για τοπικές πληροφορίες καθώς και προσιτές κάρτες, αφίσες, μπλουζάκια και ορισμένα βιβλία Keys.

Shopping: Τόσο πολύ κοντά! Από πολυτελή δώρα και ρούχα μέχρι Keys-ey schtick και αναμνηστικά.

Παντοπωλείο και άλλες αγορές: Ένα νέο Publix είναι μόλις ένα μίλι νότια. Υπάρχουν επίσης μικρές αγορές εντός και γύρω από το Islamorada, συμπεριλαμβανομένου του Trading Post δύο μίλια νότια. Υπάρχει επίσης ένα Winn Dixie λίγα λεπτά βόρεια (περίπου Mile Marker 91 στο Tavernier, δυτική πλευρά της εθνικής οδού, και ένα άλλο Publix λίγα μίλια πιο βόρεια στο Key Largo γύρω από το Mile Marker 101 (ανατολική πλευρά σε ένα φανάρι σε ένα εμπορικό κέντρο με KMart). Αγοράστε την μπύρα και το κρασί σας στα καταστήματα παντοπωλείων - λιγότερο ακριβά από τα καταστήματα λικέρ. Το CVS είναι 1 μίλι νότια και επίσης διαθέτει καλαίσθητη μπύρα / κρασί, βασικά τρόφιμα και καπελάκια μπέιζμπολ $ 6 Islamorada!

Εάν πηγαίνετε νότια, ο Μαραθώνιος (περίπου MM 50-ish) έχει ένα Publix, Winn Dixie, Kmart, και ένα Home Depot.

Από το βορρά, στη Φλόριντα Σίτι ακριβώς όπου κατεβαίνετε στο Rt 1 είναι το χονδρικό εμπόριο της BJ (απαιτείται ιδιότητα μέλους). Υπάρχει επίσης μια Walmart εκεί (αλλά μας φαινόταν λίγο επιδέξιος για να μην το συνιστούμε).

Πολλά είδη ένδυσης και καταστήματα με είδη δώρων στη Islamorada!

(*** ΕΠΙΣΗΣ: Ερευνήστε για τα 2 υπέροχα σπίτια μας προς ενοικίαση στις εξωτερικές τράπεζες της Βόρειας Καρολίνας στο 11ο Green του κύρους Currituck Club Golf Resort με θέα στον Ατλαντικό!)

Διακοπές με ωκεανό, FLA Κλειδιά, κολύμπι με βάρκα, πισίνα, παραθαλάσσιο, προκυμαία, ψάρεμα, κολύμβηση με αναπνευστήρα, καταδύσεις, Islamorada, εβδομαδιαία ενοικίαση διακοπών, αριστουργήματα κλειδιών διακοπές, tarpon, bonefish, καγιάκ, backcountry αλιεία, bonefish, tarpon, sailfish

Διαχειριστής καταλύματος

Steve Sepanak
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Names/Ages of all guests req'd and owner's lease must be signed and returned within 7 days of VRBO reservation or booking may be cancelled.
- Sat to Sat rentals only, possible Fall exceptions at owner's discretion. - Families or responsible working/retired adults only.
Final payment must be via personal check or ----------- to owner, or 3% of final amount will be deducted from security deposit for credit card fee.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Αυτό το κατάλυμα χρησιμοποιεί οικολογικά καθαριστικά προϊόντα
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος VR097

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Αυτό το κατάλυμα δε διαθέτει ανελκυστήρες
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Islamorada

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Islamorada) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και στην παραλία. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Φλόριντα Keys Brewing Co. και Florida Keys Dive Center, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Ινδιανικό Κρατικό Πάρκο Ιστορικού Κλειδιού και Κρατικό Πάρκο Υποβρύχιας Αρχαιολογικής Διατήρησης San Pedro. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Islamorada, FL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πάρκο Windley Key Fossil Reef Geological State Park - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Κέντρο Θαλάσσιων Θηλαστικών Theater of the Sea - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Πάρκο Founders Park - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Islamorada County Park - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Φλόριντα Keys Brewing Co. - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Διεθνές Αεροδρόμιο Μαϊάμι (Mia): 91 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Lorelei Restaurant & Cabana Bar - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Wahoo's Bar & Grill - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Hog Heaven - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Starbucks - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Whale Harbor Restaurant Marina - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 97 από 101 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 4 από 101 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 101 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 101 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 101 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Mary S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fun in the sun
Beautiful home in a beautiful gated community...best house of them all. Exactly as described in the offering. Steve was very helpfull and accomodating with great recommendations and support. Hope to return in the future.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Wendy D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Angler’s Reef
Steve was amazing. Great time and quiet.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Kelli T., Fredericksburg, Virginia

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful views
Our family stayed for a week, and we had everything we could possibly need. The property was very comfortable, and the views were amazing! We would definitely stay again!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Natalie T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fabulous home
We stayed at this property for a week in August and could not have been happier with out stay. It is conveniently located in Islamorada, has a great dock, and the home was spacious, clean and had everything we needed to make this a great vacation for us all. The property and pool were also well maintained and the allowed for a fun, yet relaxing week.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Yvonne R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great spot in Islamorada
This is a beautiful home in a great spot in Islamorada. Love the dock, beach and pool and that the community is gated. Steve was awesome to work with. Great communication. Will definitely stay again!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Steve Sepanak

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We are beach people who love water views! We've owned both oceanfront and bayfront homes, but none can match the ocean views and colors of the Islamorada Flats right outside of our Anglers Reef home - from deep blues and greens to tans and aquamarines. Our guests always tell us we have the best location and views in the complex - we agree! We also own one of the limited number of boat slips in the Anglers lagoon, so we can offer our guests an optional boat slip if desired. There is direct access to the deep Atlantic via our Anglers Reef channel and also to the Gulf and Backcountry via nearby Snake Creek or Whale Harbor. We also love to kayak so having a beach for easy launching is great - and the community now provides kayaks and SUPs for guest use!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Having visited the Keys for a month in 2007, we searched north and south for the right area for a purchase. Islamorada quickly became the obvious choice for many reasons:
1. An easy ride from Miami or Ft Lauderdale airports.
2. Great upscale shopping and many great restaurants just minutes away - some even walkable!
3. Great fishing! With boating access to the ocean plus convenient access to the Gulf and Backcountry via Snake Creek.

We specifically chose Anglers Reef for:
1. The great design, beauty and security of this gated complex.
2. The deep private channel through the flats to the ocean.
3. Easy gulf/backcountry access via Snake Creek just a few hundred yards north..
4. The location of this specific home within Anglers -- on the southeast corner of the development, the closest home to the south beach, and one row back from the pool (close but quieter than overlooking the pool!).
5. The design of the home - the only one of its kind in Anglers - with amazing views from every room.
6. One of the few homes with large wraparound decks (over 700 sqft of deck space!) - most Anglers homes have only small balconies.
6. The convenience of having a 3rd private bedroom - most homes only have two.

These are some of the reasons we chose this area, this complex and this particular home. And some of the reasons we know you too will have a great vacation here!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Everyone raves about the views from inside and outside the home, and the specific location. They love to relax on our large decks with a cup of coffee watching the sunrise and the flats fisherman, or enjoying a dinner of fresh-caught fish or a cocktail (or two) in the evening.

We also have the 3rd bedroom (plus the pullout queen sleeper sofa in the living room) so we can sleep 6 comfortably in bedrooms or 8 total with the sleeper. There is even an electric fireplace in the living room for some unique ambiance on cool mornings or evenings in the winter. There is a fully equipped kitchen with quality appliances, a full-size washer and dryer, flatscreen TV's in all bedrooms and in the living room, and a quality BBQ grill on the deck with spare propane tank.

As a result, we have many repeat guests - so please book your week early!

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων