Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Υπέροχη απομονωμένη παραθαλάσσια εξοχική κατοικία ~ Εξαιρετική για οικογένειες!

Υπέροχη απομονωμένη παραθαλάσσια εξοχική κατοικία ~ Εξαιρετική για οικογένειες!

Συλλογή φωτογραφιών για Lovely North Fork Beach Cottage (2 BR/2 bath)!

Περιοχή καθιστικού
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Δωμάτιο
Περιοχή καθιστικού
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Υπέροχη απομονωμένη παραθαλάσσια εξοχική κατοικία ~ Εξαιρετική για οικογένειες!

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα185.8 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Laurel, NY
  • Δημοφιλής τοποθεσίαJamesport Vineyards7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΟινοποιείο Macari Vineyards7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΦάρμα Harbes Family Farm8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΝέα Υόρκη, NY (NYS-Βάση Υδροπλάνων Skyports)117 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια και 1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Υπέροχη απομονωμένη παραθαλάσσια εξοχική κατοικία ~ Εξαιρετική για οικογένειες!

Απολαύστε το North Fork του Long Island και όλα όσα προσφέρει (παραλίες, αμπελώνες, γκουρμέ εστιατόρια, μπουτίκ, αγροκτήματα και πολλά άλλα!) βολικά από το κλασικό καλοκαιρινό Cottage Beach.

Αυτό το ιδιωτικό καλοκαιρινό εξοχικό σπίτι βρίσκεται στη μέση των τριών ήσυχων δασωμένων στρεμμάτων με πάνω από 200 'από την παραλία στο Great Peconic Bay. Το κλασικό και όμορφα ανακαινισμένο καλοκαιρινό εξοχικό σπίτι, γύρω στο 1920, βρίσκεται στη μέση της ιδιοκτησίας σε μια δασωμένη glen. Ένα άλλο σπίτι μοιράζεται το ακίνητο, το Spectacular Beachfront Contemporary (www. Vrbo. Com / 188488) το οποίο είναι επίσης διαθέσιμο προς ενοικίαση.

Το πρώτο πράγμα που κάνουν οι περισσότεροι από τους καλεσμένους μας είναι να επισκεφτείτε την παραλία! Λιγότερο από 100 μέτρα μακριά, ακολουθήστε το δασώδη μονοπάτι στη δεξιά πλευρά της ιδιωτικής περιουσίας κάτω από ένα σύνολο από τέσσερις πράσινες καρέκλες Adirondack που κοιτάζουν πάνω από τη μεγαλοπρέπεια του Great Peconic Bay. Κάτω από μια σύντομη σειρά βημάτων είναι μια όμορφη αμμώδης και ιδιωτική παραλία ... η δική σας προσωπική φέτα του ουρανού! Επιτρέπουμε στους επισκέπτες του Cottage να χρησιμοποιήσουν το πλήρες παιχνίδι παιχνιδιών θαλάσσιων σπορ (καγιάκ, καρέκλες παραλίας, πλωτήρες, ξαπλώστρες κ.λπ.) που βρίσκονται κάτω από τη βεράντα του Main House, με προηγούμενη άδεια, ώστε να ενημερώσουμε τους ιδιοκτήτες ή τους επισκέπτες του Main House.

Πίσω στο σπίτι - κατά την είσοδο, θα βρείτε ότι η Κουζίνα έχει πρόσφατα ανακαινιστεί (μείνετε συντονισμένοι για τις φωτογραφίες που έρχονται την άνοιξη του 2019!) με ολοκαίνουργιες καμπίνες, ανοξείδωτες συσκευές Whirlpool, countertops από χαλαζία και όμορφο φινίρισμα.

Το Bath Entry βρίσκεται ακριβώς στα αριστερά της εισόδου είναι ένα κοινόχρηστο μπάνιο και έχει υποστεί μια πλήρη αναδιαμόρφωση αυτό το χειμώνα - τώρα διαθέτει ένα μεγάλο ντους με καμπίνα, μεγάλη ματαιοδοξία με άφθονο αποθηκευτικό χώρο, όμορφο φωτισμό ματαιοδοξίας και τουαλέτα. Τα τελειώματα έχουν ολοκληρωθεί και οι φωτογραφίες θα δημοσιευτούν την άνοιξη του 2019!

Ακριβώς μπροστά από το μπάνιο και την είσοδο, το Μεγάλο Δωμάτιο προσφέρει τον πραγματικό "παράγοντα wow" του σπιτιού ..... με την όμορφη οροφή του καθεδρικού ναού και την άνετη, διαχρονική επίπλωση. Υπάρχει μια όμορφη γωνιά ανάγνωσης, ένα κεντρικό καθιστικό με καναπέ καθισμάτων για 10-12, ένα διακοσμητικό τζάκι και ένα επίσημο τραπεζαρία. Άφθονο χώρο για να απολαύσετε ο καθένας από τις υπόλοιπες εταιρείες ή να ξεδιπλώσετε!

Η κλιματιζόμενη βασική κρεβατοκάμαρα (υπνοδωμάτιο 2) βρίσκεται στο κεντρικό επίπεδο και είναι κρυμμένη στο ήσυχο μέρος του σπιτιού μακριά από το Great Room με ένα queen size κρεβάτι, μαρμάρινο μπάνιο και ιδιωτικό μπάνιο. Το ιδιωτικό μπάνιο διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο, νιπτήρα, τουαλέτα και πλυντήριο / στεγνωτήριο.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Master, περπατάτε μέσα από ένα άνετο TV Den με καλωδιακή τηλεόραση και δύο futons που μπορούν να μετατραπούν σε κρεβάτια queen size (4 άτομα). Πρόκειται για μια υπέροχη αίθουσα ανάγνωσης κατά τη διάρκεια ενός καυτού καλοκαιριού το απόγευμα και είναι δίπλα στην οθόνη σε βεράντα, κύριο υπνοδωμάτιο και κουζίνα.

Στο επάνω μέρος θα βρείτε τη διασκέδαση! Το μεγάλο υπνοδωμάτιο Upstairs Dormer έχει ένα ευρύ ανοιχτό σχέδιο δαπέδου με ένα queen κρεβάτι και τρία μονά κρεβάτια (5 άτομα). Αυτό το δωμάτιο είναι απολύτως ιδανικό για παιδιά, οικογένειες ή για χαλαρή ομάδα φίλων! Υπάρχει κλιματισμός στο δωμάτιο για να κρατήσει τις νύχτες ωραίες και δροσερές και αποθήκευση για τις αποσκευές σας.

Πίσω στον τελευταίο όροφο, θα βρείτε μια υπέροχη βεράντα που προσφέρει ιδιωτικό καταφύγιο στο πίσω μέρος του σπιτιού χωρίς ορατούς γείτονες και σπάνια έναν ήχο διαφορετικό από τα πουλιά και το αεράκι. Διαθέτει άνετο καθιστικό καναπέ και ένα τραπέζι για πρωινό - που προσφέρει το ιδανικό μέρος για να διαβάσετε, να νοστιβάσετε ή να απολαύσετε τον πρωινό σας καφέ.

Ακριβώς έξω από την προικισμένη βεράντα, υπάρχει ένα νέο υπαίθριο κατάστρωμα με σκεπαστή βεράντα που καλύπτεται από ομπρέλα και μια υπαίθρια ψησταριά για μπάρμπεκιου στην αυλή! Στο μπροστινό μέρος του σπιτιού, υπάρχει ένα τραπέζι πικ-νικ κάτω από τη σκιά των δέντρων και μια καπιτονέ αιώρα για να χαλαρώσετε στο ζεστό αεράκι του απόγευμα.

Με άδεια, επιτρέπουμε καλά συμπεριφερόμενα, φιλικά κατοικίδια ζώα.

Εκτιμούμε την ησυχία και την ησυχία και αποθαρρύνουμε τα μέρη και τη δυνατή μουσική. Δεν θα νοικιάζουμε σε μαθητές ή σε άτομα κάτω των 25 ετών, εκτός εάν συνοδεύονται από ενήλικα κηδεμόνα ή γονέα. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν επιτρέπεται το κάπνισμα στο εξοχικό.

Οι ενοικιάσεις είναι από 1 Μαΐου έως 15 Οκτωβρίου, καθώς η εξοχική κατοικία δεν είναι νυχτερινή.

Διαβάστε τις κριτικές μας και δείτε πόσο οι φίλοι μας έχουν αγαπήσει όλοι το όμορφο και απομονωμένο Beach Cottage και ιδιωτική αμμώδη παραλία. Γνωρίζουμε ότι θα ερωτευτείτε με αυτό το στολίδι ενοικίασης ιδιοκτησίας του North Fork!

Διαχειριστής καταλύματος

Meredith Erickson
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 26 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Maximum of 2 pets with a $150 pet fee, must follow

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Must sign rental agreement upon booking and upload a copy of your Photo ID
A $500 security hold will be placed 2 days prior to arrival and released 7days after departure, if no damages are reported
Must follow all house rules including but not limited to no pets, no parties, no smoking. Must be 26 years old to booking.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Λόρελ

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Λόρελ) βρίσκεται στην παραλία. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Laurel Lake Vineyard και Clovis Point, ενώ όσοι έχετε διάθεση για ψώνια μπορείτε να πάτε σε μέρη όπως: Φάρμα Harbes Family Farm και Εμπορικό Κέντρο Tanger Outlet Center. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Splish Splash (υδάτινο ψυχαγωγικό πάρκο) και Peconic Bay Winery. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και βόλτα με καγιάκ προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Laurel, NY

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Clovis Point - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Jamesport Vineyards - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Οινοποιείο Macari Vineyards - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Φάρμα Harbes Family Farm - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλίες The Hamptons Beaches - 28 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Μάτιτουκ: 8 λεπτά οδικώς
  • Γουεστχάμπτον, Νέα Υόρκη (FOK-Francis S. Gabreski): 23 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • On The Docks - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Magic Fountain - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Micheal Angelo Pizzeria - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Jamesport Farm Brewery - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 93 από 100 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 6 από 100 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 100 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 100 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 100 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Highly Recommend This Property
The Cottage was wonderful. Comfortable and well equipped with quality furnishings. Having access to the private beach via a short walk made it special and relaxing. The location is ideal and the host was super accommodating.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amy
The property was exactly as described and lovely. We especially appreciated the great room design and decor. Check in and communication was seamless. We would definitely stay in the cottage again!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Chrysa S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cute cottage in the woods
The cottage had most all of what we needed, and was a very nice location to tour the wineries. The little beach area was a nice bonus, especially since we had spectacular weather for October.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Elizabeth J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect "cottage" Experience
The cottage is incredibly spacious. It is so nice and cozy. The host is so responsive and so accomodating. This is where me and husband stayed for our wedding and it was absolutely perfect.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Frank B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Enchanted Cottage
The cottage was wonderful-spacious yet cozy. Short walk to beach with great views.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Meredith Erickson

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
The property has been in my family since 1921 and I have spent most of my summers there. It is a magical and peaceful place.

Some years ago I engaged an architect to advise about converting the cottage to a winterized home for my mom. He was speechless. He said, this is a perfect classic summer cottage. Don't change anything. You would destroy its character by converting it to a year-round home.

So, we keep it as it is, with cathedral ceilings and hard wood floors, a lovely kitchen, a delightfully peaceful screen porch. It is a perfect place for kids and a delightful retreat for adults.

With renovations and many updates over the years, you'll find all the modern conveniences of life (cable TV, high speed wireless internet, modern appliances, etc) while still retaining the appeal of a classic summer Beach Cottage. We know upon stepping foot inside you'll be delighted to spend your hard earned vacation here.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων