Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. AIR CON. ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. AIR CON. ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Συλλογή φωτογραφιών για TOWN HOUSE IN SECURE URBANIZATION. AIR CON. INTERNET. ENQUIRIES WELCOME

Περιοχή καθιστικού
Πισίνα
Εξωτερικοί χώροι
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Μπάνιο

Επισκόπηση καταλύματος ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. AIR CON. ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Σχόλια
8,4 στα 10 Πολύ καλό
3 υπνοδωμάτια2+ μπάνιαΓια 5 άτομα100 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
ESTEPONA, AL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέσχη Γκολφ El Paraiso18 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο αναψυχής Selwo6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαMalaga Province Beaches7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΑεροδρόμιο της Μάλαγα (AGP)59 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Μονό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Toilet

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Μπάνιο 3

Bathtub or shower · Bidet · Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. AIR CON. ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Ιδανικές διακοπές με ή χωρίς παιδιά. Αυτό το αρχοντικό βρίσκεται σε όμορφους τροπικούς κήπους με μια μεγάλη, κοινόχρηστη πισίνα μέσα σε ένα ασφαλές, περιφραγμένη αστικοποίηση. Το σπίτι είναι επιπλωμένο σε πολύ υψηλό επίπεδο, με 3 υπνοδωμάτια και δύο μπάνια συν 1 τουαλέτα / τουαλέτα στον κάτω όροφο. Το υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο διαθέτει ένα πολύ άνετο κρεβάτι king size και το μπάνιο έχει τώρα μετατραπεί σε ένα πολύ σύγχρονο WET ROOM με ένα πολυτελές, ευρύχωρο ντους. Το δεύτερο μπάνιο διαθέτει μπανιέρα, ντους και μπιντέ.

Υπάρχει ένα ιδιωτικό αίθριο στο πίσω μέρος με θέα τα γήπεδα τένις. Παρέχονται ξαπλώστρες και μαξιλάρια. Κάθε υπνοδωμάτιο έχει ένα εξωτερικό μπαλκόνι και στόρια. Υπάρχει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με πλυντήριο ρούχων, ψυγείο, φούρνο, εστίες μαγειρέματος, φούρνο μικροκυμάτων, βραστήρα, τοστιέρα και 2 μηχανές καφέ και όλα τα γλάστρες και τα απαραίτητα σκεύη για αυτόνομη τροφοδοσία. (Σίδερο και σιδερώστρα παρέχονται επίσης). Το πολύ ευρύχωρο, μαρμάρινο πάτωμα με σαλόνι διαθέτει μεγάλους, πολύ άνετους καναπέδες, μεγάλη, τηλεόραση επίπεδης οθόνης HD και DVD player, εξοπλισμένο με πολλά DVD για να παρακολουθήσετε. Υπάρχει επίσης ένα μπαρ στερεοφωνικό ήχο, ώστε να μπορείτε να παίξετε όλα τα δικά σας μουσική από το κινητό σας μέσω Bluetooth. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό και θέρμανση για το χειμώνα.

Ο οπτικός ίνας INTERNET έχει εγκατασταθεί στο σπίτι, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο ή να ελέγχετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο κινητό σας, φορητό υπολογιστή ή tablet. Η έξυπνη τηλεόραση διαθέτει πολλές ταινίες και άλλες εφαρμογές διαθέσιμες για χρήση, μερικές από τις οποίες είναι δωρεάν και μερικές από τις οποίες απαιτούν συνδρομή. μι. σολ. Youtube, Netflix, Movistar.

Το θέρετρο διαθέτει κοινόχρηστη πισίνα. Η πισίνα περιβάλλεται από έναν κήπο με γκαζόν για τα οποία οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν ηλιοθεραπεία. Υπάρχουν 3 μεγάλα σούπερ μάρκετ (ένα με δωρεάν wi-fi), καφέ μπαρ, φαρμακείο και τράπεζα στην είσοδο του Bel Air. Η παραλία βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από εκεί. Bel Air βρίσκεται στη μέση μεταξύ Estepona και του San Pedro, γι 'αυτό είναι μόλις δεκαπέντε λεπτά »είτε το χωριό, και είκοσι λεπτά για να Μαρμπέγια. Υπάρχουν πολλά εξαιρετικά εστιατόρια σε κοντινή απόσταση. Επίσης, το διάσημο λιμάνι, Puerto Banus, γεμάτη από πολυτελή γιοτ και καταστήματα γνωστών σχεδιαστών, είναι μόνο δεκαπέντε λεπτά. Το σπίτι είναι επίσης σε κοντινή απόσταση από πολλά γήπεδα γκολφ. Το γήπεδο γκολφ Los Flamingos GOLF βρίσκεται μέσα σε βόλτα από το σπίτι (3 γήπεδα γκολφ μαζί). Έτσι, αν θέλετε, μπορείτε να κάνετε αυτό ένα TENNIS και GOLF HOLIDAY. Ή μπορείτε απλά να κολυμπήσετε και να χαλαρώσετε δίπλα στην πισίνα ή στην παραλία.

Τένις & Fitness: Το γήπεδο τένις, απέναντι από το πίσω μέρος του σπιτιού, είναι ένα ιδιωτικό club και μπορείτε να ελέγξετε τις λεπτομέρειες και τις τιμές τους στο http: // www. belairtennis. com / el / Όπως και το τένις, λειτουργούν μαθήματα γυμναστικής και padel. Προσφέρουν επίσης εκπαίδευση και διοργανώνουν αγώνες, καλοκαιρινά κατασκηνώσεις για παιδιά και BBQ.

Υπάρχει επίσης ένα γυμναστήριο σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.

Από το σπίτι, μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το Γιβραλτάρ (μία ώρα μακριά), τη Σεβίλλη, την Κόρδοβα ή τη Γρανάδα (περίπου 2-3 ​​ώρες μακριά). Ένα ταξίδι μιας ημέρας στην Ταγγέρη μπορεί να γίνει με συλλογή λεωφορείων από την είσοδο του Bel Air. Το σπίτι απέχει μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το πάρκο σαφάρι Selwo.

Οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν πετσέτες και σεντόνια, καθώς και υπηρεσία Meet & Greet. Δεν υπάρχουν πρόσθετες χρεώσεις εκτός αν κανονίσετε μια καθυστερημένη πτήση, οπότε ο πράκτοράς μου θα σας χρεώσει 15 ευρώ για να σας συναντήσει μετά τις 11:00.

Υπάρχει αρκετός χώρος στάθμευσης σε όλη την αστικοποίηση.
Από τη στιγμή που έχετε κάνει την κράτησή σας, θα σας στείλω ένα πακέτο καλωσορίσματος με όλες τις λεπτομέρειες για το πώς να φτάσετε στο σπίτι από το αεροδρόμιο, καθώς επίσης και πώς να ανταποκριθούν ατζέντης μου. Το πακέτο θα περιλαμβάνει επίσης λεπτομέρειες σχετικά με το σπίτι και μέρη για να επισκεφθείτε.
Η διαδρομή προς το σπίτι από το αεροδρόμιο είναι πολύ εύκολη και ευθεία προς τα εμπρός. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή GPS στο κινητό σας τηλέφωνο για να σας διευκολύνει ακόμα περισσότερο.

Ο ιδιοκτήτης είναι εγγεγραμμένος επίσημα στην κυβέρνηση της Ανδαλουσίας.

Διαχειριστής καταλύματος

STAN BEHRMAN

Γλώσσες

Αγγλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: όριο 2 στο σύνολο
Dogs needs to be trained.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος VFT/MA/005877

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Estepona

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα (Νέα Χρυσή Μίλια, Estepona) και δίπλα στη θάλασσα. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Μαρίνα του Puerto Banús και Λιμάνι και Μαρίνα της Εστεπόνα, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Παραλία της Estepona και Παραλία του Puerto Banús. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Πάρκο αναψυχής Selwo και Πάρκο Bulevar San Pedro Alcántara. Οι δραστηριότητες θαλάσσιο σκι και γουίντ σέρφινγκ προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με ποδηλασία βουνού και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
ESTEPONA, AL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λέσχη Γκολφ El Paraiso - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Λέσχη Γκολφ και Εξοχική Λέσχη Atalaya - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο αναψυχής Selwo - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Malaga Province Beaches - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Saladillo - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Κόρτες ντε λα Φροντέρα: 74 λεπτά οδικώς
  • Γιβραλτάρ (GIB): 42 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Racquet Club Villa Padierna - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Restaurant Chilli - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Jaipur Purple - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Atalaya Golf Restaurante - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • El Campanario Restaurant - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

8,4

Πολύ καλό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 8 από 17 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 6 από 17 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 17 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 2 από 17 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 17 σχόλια πελατών" "

8,4/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

8,6/10

Επικοινωνία

7,8/10

Τοποθεσία

7,2/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

4/10 Κακό

Ursula S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in
Αρνητικά: Επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Clean but very tired accommodation and absolutely not as advertised
The positives: - The place was very clean - Jim who was super helpful and supportive - New bathroom The negatives: - No door handle on main door, just a piece of string - broken and old dining chairs - parts of fridge were held together with sticky tape - 3rd bedroom - wasn't really a bedroom. Could only squeeze between bed and cupboard. Door needed to be opened with a key when closed. Torn bedsheets - Sliding doors to terrace did not slide or close properly - Very cold during night with heating switching off every 2 hours - Furniture, most of the furniture was very old and dated. With drawers not closing properly Conclusion: We had to find another property for our holidays. This would absolutely not have worked for 4 adults. So all in all for us very disappointing and ended up being very expensive with having to find a new rental
Πραγματοποίησε 15 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2022

4/10 Κακό

Andrew S.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
Αρνητικά: Καθαριότητα, ακρίβεια καταχώρισης
A few issues in terms of overall cleanliness and air con timer not in property description.
Similar to other reviews; the house needs a deep clean and the 2 hour timer on the air conditioning is not ideal, and this setup should be made more clear in the property description. The kettle was not clean and the towels had seen better days, to the point where we went and bought new for our stay. We had to stay for an extra night due to our flight being cancelled and was quite surprised to be charged even though we had to leave at 3am.
Πραγματοποίησε 18 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2022

8/10 Καλό

Alison i.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Clean, god location property
Good
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2021

6/10 Μέτριο

John And Dianne P.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
The good the bad and the ugly
We felt property was tired and by no means luxurious as described but acknowledge this can be a subjective opinion. The ensuite, mattresses, TV and internet were excellent. There was however no English TV, but the smart TV compensated somewhat. It should be noted there is no dishwasher. When we arrived the aged microwave was visibly broken but this was dealt with immediately by the property manager. The AC controllers were also aged and were almost impossible to read. The AC was on a 2 hour timer requiring continuous resetting in the cold weather. The crockery and utensils were old and uncoordinated . We felt the whole town house needed a deep clean especially the sofas which appeared quite grubby. During our stay, heavy rain occurred which caused the roof to leak, knocking out the electricity which caused us to vacate the property at short notice. The property manager and owner acted immediately to relocate us and we thank them immensely for this. If attention was given to the matters raised above we feel this could be a pleasant property to stay in.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2020

10/10 Άριστο

Yves G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Très bien
Résidence en ville, mais assez calme, très bien à tous points de vue Recommandons

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από STAN BEHRMAN

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I purchased the house in 1988 as a home because I was living and working in the area. I had to return to England in the recession of 1993 as no work was available in Spain. I kept the house as a holiday home and have undertaken several refurbishments all through the years to keep the property in a very modern state. I have just completed the refurbishment of the en-suite bathroom and downstairs toilet. I also installed air conditioning in all the rooms.
I grew up, and still live, in London and I am an accountant.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

After searching the whole area, I found this house was set in the most beautifully designed gardens and kept returning to view again, until I finally bought it.
The house was purchased as a home and not just a property to let out. I like to keep the house well maintained and furnished for myself as well as for my guests. The new king-size, memory foam/pocket sprung bed is extremely comfortable.
Friends have now purchased another property nearby as they also fell in love with the area.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The urbanisation is well laid out with beautiful tropical gardens. There is a spacious feel to it and the houses circle around the swimming pool and lawn area. You can sunbathe around the pool or on the back patio. Otherwise you may choose to go to the local beach.
The large swimming pool is great for both adults and children.
The through-lounge and stairs have polished marble floors.
Brand new, extremely comfortable king size bed (combined pocket sprung and memory foam).
Very large, comfortable sofas in the lounge.
Golf clubs within walking distance.
Tennis club opposite the house.
Gym within walking distance.
The house now has internet installed and is included free in the rental price.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ισπανικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων