Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Λίμνη Whitney - ενημερωμένη καμπίνα με πρόσβαση στο νερό και πεζοπορία!

Λίμνη Whitney - ενημερωμένη καμπίνα με πρόσβαση στο νερό και πεζοπορία!

Συλλογή φωτογραφιών για LAKE FRONT Home - Walk down to waters edge!

Εξωτερικοί χώροι
Γυμναστήριο
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο

Επισκόπηση καταλύματος Λίμνη Whitney - ενημερωμένη καμπίνα με πρόσβαση στο νερό και πεζοπορία!

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
4 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 8 άτομα237 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Clifton, TX
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛίμνη Whitney2 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαWhite Bluff Golf Resort16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Lake Whitney State23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΓουάκο, Τέξας (ACT-Περιφερειακό Αεροδρόμιο του Γουάκο)47 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Bathtub · Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Bathtub or shower · Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Λίμνη Whitney - ενημερωμένη καμπίνα με πρόσβαση στο νερό και πεζοπορία!

Αυτή η άνετη καμπίνα λίμνης βρίσκεται στους λόφους μέσα σε μια από τις πιο όμορφες γραφικές περιοχές της λίμνης Whitney κοντά στο Rocky Creek στην πλευρά του County Bosque. Επιστρέφουμε στη βασική γη του μηχανικού του στρατού που προσφέρει χιλιόμετρα από γραφικά μονοπάτια πεζοπορίας, φαράγγια και πρόσβαση στη λίμνη για εξερεύνηση. Αυτό είναι το τέλειο σαββατοκύριακο για να περάσετε το χρόνο να παγιδευτείτε με την οικογένεια, τους φίλους σας, ή αυτό το ειδικό «κάποιον».

Η λίμνη Whitney έχει επίσημα αναγνωριστεί ως η «πρωτεύουσα της απόδραση του Τέξας». Η λίμνη Whitney συγκρίνεται συχνά με τη λίμνη του Texas Hill Country, αλλά χωρίς όλες τις λίμνες και τις υπεράκτιες λίμνες.

Η 23.500 στρεμμάτων επιφάνειας στρέμματος της καθαρής γαλάζιας θάλασσας και 225 μιλίων ακτογραμμής της λίμνης Whitney είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσει μια ευρεία ποικιλία ενδιαφερόντων για όσους έχουν ψυχαγωγικό ενδιαφέρον ή απλά να «ξεφύγουν».

Η θέση της Νοτιοδυτικής Λίμνης της καμπίνας μας προσφέρει εύκολη πρόσβαση από το διάδρομο I-35 και το SH 22. Η θέση μας απέχει λιγότερο από 90 λεπτά με το αυτοκίνητο από τις περισσότερες περιοχές του μετρό DFW, κάτω από μία ώρα από το Waco και όχι περισσότερο από 2 ώρες από το Ώστιν. Καλύτερα, όμως, είμαστε σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο στο RedCaboose Winery στο Meridian, στο New Mammoth Park του Waco, στο The Dr. Μουσείο πιπεριών, ποδηλασία βουνού στο Cameron Park του Waco, το οποίο είναι «αναγνωρισμένο σε εθνικό επίπεδο», το ιστορικό κέντρο του Clifton και πολλά άλλα!

Η καμπίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα για να περιλαμβάνει: 1 queen-size κρεβάτι, 1 διπλό κρεβάτι, 1 μονό κρεβάτι και 1 παιδικό κρεβάτι. (4 μέγιστο όριο συνολικού ατόμου). Περιλαμβάνουμε όλα τα κλινοσκεπάσματα καθώς και τον καφέ για το ξυπνητήρι σας νωρίς το πρωί! Εάν σχεδιάζετε να φέρνετε το κατοικίδιο ζώο σας μαζί, υπάρχει μια μεγάλη περιφραγμένη αυλή στο πίσω μέρος. Ένα κατοικίδιο σπάσιμο κατοικίδιων ζώων επιτρέπεται μέσα (1 μικρού / μεσαίου "μη-επιθετική φυλή" / E-MAIL ιδιοκτήτη PET ΣΤΟΙΧΕΙΑ).

Ελάτε να απολαύσετε το πλήρες αίθριο όπου οι συνομιλίες είναι ζυθοποιία στις καρέκλες rock'n ή απολαύστε την ανάγνωση ενός καλού βιβλίου στην εξωτερική αύρα της χώρας. Υπάρχει μια προβολή σε βεράντα με τραπέζια και καρέκλες για ένα εξωτερικό μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο (μην ξεχάσετε να χτυπήσετε το κουδούνι του "χάλκινου δείπνου" όταν τα γεύματα έρχονται!)

Έχουμε μια μεγάλη ποικιλία από DVD από κλασικά σε νεότερες ταινίες, τηλεόραση 43 ιντσών, καθώς και βιβλία για να απολαύσετε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Εάν θέλετε να συνεχίσετε ή να χρειαστεί να κρατήσετε τα μικρά παιδιά απασχολημένα, δείτε μερικά ψυχαγωγικά αντικείμενα που έχουμε παράσχει σε ΔΕΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΚΟΣΤΟΣ!

HIKING:
* Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πολλά μίλια μονοπατιών πεζοπορίας ακριβώς κάτω από την καμπίνα. Μη διστάσετε να περπατήσετε σε οποιαδήποτε κατεύθυνση με πρόσβαση στη λίμνη σε πολλά σημεία εισόδου. Να είστε βέβαιος να έχετε καλά παπούτσια θα πρέπει να αποφασίσετε να κατεβείτε ένα από τα διάφορα φαράγγια για μια μικρή εξερεύνηση σπηλαίου ή να δοκιμάσετε το άλμα πάνω από το τρέξιμο Creek!

Ένα από τα αγαπημένα των οικογενειών μας είναι να κάνουμε πεζοπορία τη νύχτα με τους φανούς μας όταν βγαίνουν τα critters!

CANOEING / KAYAKS:
* Μπορείτε να βγείτε έξω από την προσφερόμενη κανό 3 θέσεων ή 2 καγιάκ μέχρι τη λίμνη για εξερεύνηση. Δεν θα πιστέψετε τους καταρράκτες και τα ασβεστολιθικά σπήλαια που θα βρείτε κατά μήκος των άκρων! Βεβαιωθείτε ότι έχετε φέρει την κάμερά σας ως απόδειξη. Το κανό μπορεί να μεταφερθεί με το χέρι στη λίμνη από δύο (2) ενήλικες. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΙΑ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.

Μην ανησυχείτε δεδομένου ότι έχουμε προβλέψει τα σωσίβια για να συμπεριλάβουμε: 2 μικρά παιδιά, 2 νέους για 50-90 λίβρες, 2 μεσαίες ενήλικες και 1 μεγάλο / πολύ μεγάλο ενήλικα. Μην ξεχάσετε να φέρετε τα μεταλλεύματα που βρίσκονται μέσα στην ντουλάπα του παιχνιδιού. Τα μπουρνούζια είναι υποχρεωτικά.

ΑΛΙΕΙΑ:
* Νιώστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε τους παρεχόμενους αλιευτικούς πόλους και να πάτε με τα παιδιά! Η πρότασή μας θα ήταν να χρησιμοποιήσετε ένα γάντζο με ένα βάρος ολίσθησης πάνω από το γάντζο με ένα bobber περίπου 1-2 πόδια πάνω από τη γραμμή.

Προσφέρουμε τα αλιευτικά εργαλεία για να ξεκινήσετε. Εάν θέλετε να προσγειωθείτε στο "μεγάλο" ψάρι, μπορείτε να σταματήσετε σε οποιοδήποτε από τα τοπικά γενικά καταστήματα και να αγοράσετε μερικά ζωντανά σκουλήκια, κατεψυγμένα σκιά, κατεψυγμένα γαρίδες ή απλά χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι hot dog.

Τοποθεσίες για ψάρεμα βρίσκονται εύκολα είτε σε κατεύθυνση πεζοπορίας. Όταν πιάσετε αυτό το «μεγάλο» ψάρι, μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τον καθαριστικό πίνακα που είναι κρεμασμένος μέσα στην αίθουσα παιχνιδιών.

ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ:
* Διασκεδάστε στην εξωτερική αίθουσα παιχνιδιών που είναι εφοδιασμένη με τραπέζι για foosball, ηλεκτρονικό βελάκι, ένα υπνάκο με πούλια (σε περίπτωση που χρειάζεστε λίγο υπνάκο!), μπάντμιντον και άλλες δραστηριότητες.

Τα εξωτερικά παράθυρα παράθυρα ανοίγουν για να επιτρέψει ένα ωραίο αεράκι μέσα μέσα στους καυτούς καλοκαιρινούς μήνες. Καλα να περνας!

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΓΚΡΙΛ / ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ:
* Τραβήξτε μερικές καρέκλες και απολαύστε το βράδυ με την εξωτερική λάκκα πυρκαγιάς μας (καυσόξυλα παρέχεται στο αίθριο). ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ. Ενεργοποιήστε τη σχάρα αερίου και τραβήξτε αυτές τις μπριζόλες ή ότι τα «μεγάλα» αλιεύματα αλιεύουν, ωραία και μαγειρεμένα!

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ:
* Πάρτε μια βολή στο pit μας! Αυτό είναι ένα παιχνίδι δεξιοτήτων όπου πολλές ώρες μπορούν να ξοδευτούν με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειας. Θυμηθείτε τους κανόνες: 3 βαθμοί ένα κουδούνισμα, 2 πόντους ένα πιο φτωχό, και 1 βαθμός για το πλησιέστερο παπούτσι. Πρώτα για να πάρει 21 πόντους είναι ο νικητής!

Πάνω απ 'όλα, η καμπίνα μας έχει σχεδιαστεί για διασκέδαση στυλ οικογένειας που ελπίζουμε ότι η οικογένειά σας θα απολαύσει όσο και η δική μας. Παρακαλείστε να χαλαρώσετε και να αφήσετε το άγχος σας πίσω, καθώς αναμένουμε ότι θα έχετε την ίδια διασκέδαση ποτέ στη λίμνη Whitney!

Θα σας δούμε σύντομα!

Λέξεις-κλειδιά: Καμπίνα

Διαχειριστής καταλύματος

Bryan Graham
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 1:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
We do have cliffs and advise caution

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
MAX of 8 persons, 25 years of age required for the primary renter. NO Pets, NO Smoking, NO SPRING BREAKERS. Violation may be cause for eviction.
PARKING: No more than 4 cars and 1 small boat (under 18 ft). Do not park in front of neighbor yards or in the back. Park only in driveway or garage.
LIFEJACKETS are mandatory and Adult supervision for anyone under 18 years of age using the canoe, kayak, or paddleboard. QUIET TIME is 10Pm - 8AM.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Clifton

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Clifton) βρίσκεται στην ακτή. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Γέφυρα The Clifton Whipple Truss Bridge και Δικαστικό Μέγαρο Hill County Courthouse, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Λίμνη Whitney και Πάρκο Lake Whitney State. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Clifton, TX

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λίμνη Whitney - 2 λεπτά με τα πόδια
  • White Bluff Golf Resort - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Lake Whitney State - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μαρίνα Lake Whitney Marina At Juniper Cove - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο McCown Valley - 27 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Γουάκο, Τέξας (ACT-Περιφερειακό Αεροδρόμιο του Γουάκο): 44 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Sister's Diner - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bogey's - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • West Shore Grill - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Two Amigos Mexican Food - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Shack Cafe Espresso - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 58 από 65 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 5 από 65 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 65 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 65 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 65 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

George W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great stay with family
Took family from Houston to this house for the 2024 eclipse. Host was very gracious, communicative, and remained faithful to the in-demand booking without question. Had a wonderful stay. Lots of outdoor activities available (walking, swimming, kayaking) in a scenic location. Kitchen was well stocked, as was the entertainment center. Would definitely stay here again if given the chance. Thanks again!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

Erica B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Lake access
We loved our stay.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

April T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great access to Lake Whitney
Awesome access to swim in the lake. House is equipped with everything needed and items to use at the lake. Recommend Collins Guide Service for fishing and boat rental at Whitney Ridge.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Gina G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect getaway
Our group had eight adults ranging from 30-72 years of age. This property had something for everyone! While the majority of us flopped like fish in the lake and enjoyed the provided water toys (TY), grands watched from the comfort of the deck. Water shoes are a must!!! The home had tons of room and high quality appliances, all furnishings in excellent condition. The upstairs “game/tv room” was a hit for the big kids. Very clean and well kept property. Highly recommend unless you want the same date as our hoped for return 😂
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

GREGORY B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Family getaway
Our extended family had an excellent experience in a well cared for home on Lake Whitney. Would stay again.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Bryan Graham

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Hi. My name is Bryan and live in the DFW Metroplex. Like many folks, I consider myself a 'weekender' looking to get away from the busy and complex city life where I can take the family for a quick adventure. Our place is great for family fun and exploring the beautiful shores of Lake Whitney. Have fun!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Our Lake Front home on features grand views of the limestone cliffs and canyons, walk down to water access as well adjacent lands for hiking and exploring.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Only a short 90 minute drive from DFW, you get the Hill Country experience and chance to see roadrunners, deer, cardinals, racoons, squirrels, sparrows, Texas tarantulas, native live oak, cactus, mountain cedar (juniper), and more.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων