Σπίτι στον προορισμό Pérassay, Centre-Val De LoireΙδιώτης οικοδεσπότης

Το Stargazer είναι ένας τυπικός εξοχικός αγροτικός εργάτης Berrichone.

Το Stargazer είναι ένας τυπικός εξοχικός αγροτικός εργάτης Berrichone.

Συλλογή φωτογραφιών για Stargazer is a typical Berrichone farm workers cottage.

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Περιοχή καθιστικού
Εσωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Το Stargazer είναι ένας τυπικός εξοχικός αγροτικός εργάτης Berrichone.

Σχόλια
4,9 στα 5 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 4 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Εξωτερικός χώρος
  • Μπάρμπεκιου γκριλ
  • Τζάκι

Εξερευνήστε την περιοχή

Pérassay, Centre-Val De Loire
  • Δημοφιλής τοποθεσίαDryades Golf18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜουσείο George Sand and the Black Valley Museum24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΟικία του George Sand27 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Το Stargazer είναι ένας τυπικός εξοχικός αγροτικός εργάτης Berrichone.

Το Cottage βρίσκεται στις παρυφές του Perassay. Με εύκολη πρόσβαση από όλα τα λιμάνια και μόλις 1 ώρα 40 λεπτά από το Αεροδρόμιο Limoges.
Οι μέσες θερινές θερμοκρασίες κυμαίνονται μεταξύ 25 και 32 βαθμών C
Η εξοχική κατοικία Stargazer βρίσκεται στην παρθένα περιοχή του Indre, τα ανοιχτά κίτρινα πεδία των κυματιστών λόφων των ηλιοτρόφων και η όμορφη αγροτική υπαίθρια ύπαιθρος για τον έντονο περιπατητή, τον ποδηλάτη ή τον λάτρεις της άγριας ζωής, και όπως το όνομα υποδηλώνει ότι η τοποθεσία του εξοχικού σπιτιού είναι ιδανική για να καθίσετε ζεστά καλοκαιρινά βράδια και γοητεύονται από τον πεντακάθαρο ουρανό με όλα τα αστέρια και τους αστερισμούς και ακόμη και τον Γαλαξία ορατό με γυμνό μάτι, μόνο για να αποσπάται η προσοχή από τα αστέρια σκοποβολής.
Το εξοχικό σπίτι βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από τον κεντρικό δρόμο που σας συνδέει με το Boussac 14χλμ. Μια όμορφη αγορά με τράπεζες, καφετέριες, αρτοποιεία και γενικές ειδήσεις και δύο σουπερμάρκετ καθώς και πολλά μέρη που σερβίρουν εξαιρετικό φαγητό σε εξαιρετικές τιμές. Ή κατευθυνθείτε βόρεια στον ίδιο δρόμο και μια βόλτα δέκα λεπτών σας φέρνει στο Sainte-Severe-sur-Indre μια άλλη μικρή πόλη στην αγορά που είναι γνωστή για τον Jacques Tati 1947 ταινία Jour de fete.
Η πλησιέστερη κύρια πόλη είναι το Le Chatre για περίπου είκοσι λεπτά με το αυτοκίνητο, με εξαιρετικά εστιατόρια, καταστήματα, σούπερ μάρκετ και πισίνα, όλα διατιθεμένα σε φιλικούς προς τους πεζούς δρόμους.
Αν ψάχνετε για λίγο περισσότερη δράση, η λίμνη Sidiailles απέχει μόλις είκοσι λεπτά με καφετέρια / σνακ μπαρ με άμμο, πετάλια και φερμουάρ που τρέχουν πάνω από το νερό. Μια άλλη μεγάλη οικογενειακή μέρα είναι να κάνετε το ταξίδι στον Pierres Jaumatre λίγο έξω από το Boussac με ψηλή παιδική χαρά περιπέτειας, εξωτερική αναζήτηση λέιζερ, παιδική χαρά, εστιατόριο / καφέ μπαρ.
Μια σύντομη βόλτα θα σας οδηγήσει στο θεαματικό κορώνα των τεράστιων γρανιτών. Η όψη σας κόβει την ανάσα καθώς στέκεστε δίπλα στις μεγάλες πέτρες γρανίτη που έχουν διαμορφωθεί σε υπέροχα σχήματα, ισορροπημένα μεταξύ τους, όπως τα ηλιοβασιλέματα στην κοιλάδα Indre.
Η εξοχική κατοικία είναι άρτια εξοπλισμένη με T. V, WIFI, DVD και μια επιλογή από Dvd, βιβλία και επιτραπέζια παιχνίδια. Έχουμε έναν καλά εφοδιασμένο κήπο και είναι περισσότερο από ευτυχής για σας να συλλέξετε πατάτες, ντομάτες, πεπόνι ή ό, τι ποτέ λαχανικά / φρούτα είναι σε εποχή. Το εξοχικό σπίτι διαθέτει ένα μικρό χώρο καθιστικού στο πίσω μέρος με τραπέζι και καρέκλες ιδανικά για πρωινό πρωινό και ιδιωτικό κήπο με ξαπλώστρες μπροστά με ξαπλώστρες, ξαπλώστρες και BBQ.
Τα δροσερά χειμωνιάτικα βράδια είναι μια τέλεια δικαιολογία για να μπούκλες στον καναπέ μπροστά από τον καυστήρα ξύλου μετά από μια κουραστική μέρα που εξερευνά αυτήν την όμορφη περιοχή.
Έχουμε ζήσει εδώ και πάνω από δέκα χρόνια και όλα τα πολλά αξιοθέατα δεν μπορούν να καλυφθούν σε αυτή τη σύντομη περιγραφή, αλλά είμαστε περισσότερο από ευτυχείς να δώσουμε ιδέες για μέρη για επίσκεψη και πιο λεπτομερείς πληροφορίες, θέλουμε να έχετε τις τέλειες διακοπές αν εσείς `ψάχνετε για δράση ή απλά μια χαλαρωτική απόδραση, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.
Mo & Steve
Το Stargazer βρίσκεται μακριά από τις πόλεις και τις πόλεις που μολύνουν το φως.

Διαχειριστής καταλύματος

Stargazercottage
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Περασέ

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Περασέ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Μουσείο George Sand and the Black Valley Museum και Οικία του George Sand, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες της περιοχής σε μέρη όπως: Dryades Golf και Κέντρο Γκολφ Golf de la Jonchere. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Πίστα αγώνων ταχύτητας Circuit de Mornay και Βοτανικός Κήπος La Pommeraie Idéale. Οι δραστηριότητες Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση και Κολύμπι σε κοντινή απόσταση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ιππασία σε κοντινή απόσταση και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Dryades Golf - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μουσείο George Sand and the Black Valley Museum - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Οικία του George Sand - 27 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Βραχώδεις σχηματισμοί Les Pierres Jaumatres - 29 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάστρο της Sarzay - 32 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Lavaufranche: 25 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Le Relais du Facteur - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Chez Marie - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Restaurant Centre Ville - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Le Baron Jocelyne - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Au Moulin de Préveranges - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,9

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 27 από 33 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 6 από 33 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 33 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 33 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 33 σχόλια πελατών" "

5/5

Καθαριότητα

4,9/5

Check-in

4,7/5

Επικοινωνία

4,6/5

Τοποθεσία

4,8/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

alain l.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
très bon séjour
Nous avons été bien accueillis .La maison était très propre. L 'environnement très calme. Juste un peu loin de la châtre ville où sont tous les commerces. Il y a une épicerie au village pour le nécessaire .Proximité de st sévère où se trouve le très intéressant musée Jacques Tati. Pour les autres destinations touristiques maison de georges sand c'est un peu trop éloigné. C'est un endroit parfait pour se reposer. La maison était un peu froide à notre arrivée mais nous étions les premiers occupants de la saison . Nous recommandons ce gîte sans hésitation.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

5/5 Άριστο

Dordain A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
We will come again in spring or summer ...
Very good house to stay. Owners very kind. We stayed 3 days to visit around. The weather was not so good but the house very comfortable and charming. We visited Domaine de George Sand, musee d Aubusson and others villages around... The sky was very cloudy but people very sympathatic.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Mieke V.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Stargazer, an amazig place to be
We enjoyed the authenticity of the house and we were fond of the lovely garden with the little pool full of froggs ; the amazing flowers, the sheep next door... a little painting. The region is verry quiet with little villages , so you have to love nature and traquility if you deceide to come overhere. A wonderfull region for (e-) bikers , but a lot of climbs! For us it was the perfect place to stay a week before we went to the south. Steven and Maureen, thanks fot the unforgetable experience.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

5/5 Άριστο

Emmanuel R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
sérénité - générosité
Maureen et Steven sont des hôtes d'exception qui vous accueillent comme si vous faisiez parti de leur famille... l'hébergement s'inscrit dans un écrin de verdure contenant des paysages berrichons verdoyants agrémentés de quelques cours d'eau... le jardin de Maureen et Steven est un joyau que l'on peut parcourir Un excellent séjour à renouveler
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

4/5 Καλό

jean pierre f.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Tranquillité...
J'habite la campagne et j'ai adoré cet endroit, il faut aimer être loin de tout, c'est mon cas. Rien n'a manqué. Je reviendrai très probablement l'an prochain
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Stargazercottage

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I grew up and lived in Yorkshire.I have always loved gardening,walking and enjoying wildlife.All of which i enjoy here in France in abundance.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We converted this property ourselves to provide a relaxing and comfortable retreat while retaining original features.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The area is often referred as "hidden France" or "a step back in time".We agree.
On clear nights enjoy the amazing stars without light pollution.
Pick your own seasonal fruit and vegetables from the garden.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες