Ξύλινο σπιτάκι στον προορισμό Highlands, NCΙδιώτης οικοδεσπότης

Cabin Creekview - φωτεινό, ευάερο, ειρηνικό, ΝΕΟ (χτισμένο το 2008)

Cabin Creekview - φωτεινό, ευάερο, ειρηνικό, ΝΕΟ (χτισμένο το 2008)

Συλλογή φωτογραφιών για Creekview Cabin - Bright, Airy, Peaceful & close to Highlands and Cashiers

Εξωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Γεύματα
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Cabin Creekview - φωτεινό, ευάερο, ειρηνικό, ΝΕΟ (χτισμένο το 2008)

9,8 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια3 μπάνιαΓια 8 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Κλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Highlands, NC
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕθνικό Δάσος Nantahala1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΝοσοκομείο Highlands-Cashiers5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο Γκολφ Old Edwards Club7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΓκρίνβιλ, Νότια Καρολίνα (GSP-Διεθνές Αεροδρόμιο Greenville-Spartanburg)112 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Queen Κρεβάτι

3 μπάνια

Μπάνιο 1

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Σαμπουάν · Πιστολάκι μαλλιών

Μπάνιο 2

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Σαμπουάν · Πιστολάκι μαλλιών

Μπάνιο 3

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα · Σαμπουάν · Πιστολάκι μαλλιών

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Cabin Creekview - φωτεινό, ευάερο, ειρηνικό, ΝΕΟ (χτισμένο το 2008)

Επισκεφθείτε το όμορφο σπίτι διακοπών μας στο Highlands, Βόρεια Καρολίνα! Φωτεινό και ευάερο με πολλά μεγάλα παράθυρα: Βροχή ή λάμψη, δεν υπάρχει ποτέ μια θλιβερή μέρα στην Cabview Creekview! Βρίσκεται σε 4.100 πόδια, είναι γενικά μια καλή 20 μοίρες πιο δροσερό από την Ατλάντα ή τα νότια σημεία.

Μια εξαιρετική τοποθεσία, ανεξάρτητα από τα ενδιαφέροντά σας. μόνο 7 λεπτά με τα Highlands Highland, μόλις 10 λεπτά από το Σταυροδρόμι Ταμίας. Ακριβώς έξω από την εθνική οδό 64, αλλά στην πίσω πλευρά της κορυφογραμμής, έτσι είναι * ήσυχο * και ειρηνικό. Highlands είναι ένα φανταστικό μέρος για διακοπές, με μίλια διαδρομών πεζοπορίας, ενδιαφέροντα καταστήματα και υπέροχα εστιατόρια στην πόλη, πολλά γήπεδα γκολφ, ρέματα, καταρράκτες και λίμνες παντού. Ήταν ο αγαπημένος μας προορισμός για τα τελευταία 15 χρόνια, γι 'αυτό θέλουμε να το μοιραστούμε με τους καλεσμένους μας!

Τρία υπνοδωμάτια και τρία λουτρά κοιμούνται 6 άνετα, με χώρο για άλλα δύο στον άνετο καναπέ κρεβάτι στη σοφίτα. (ΣΗΜΕΙΩΣΗ 4/1/17: Ο μηχανισμός του κρεβατιού είναι σπασμένος, προσπαθούμε να πάρουμε μια αντικατάστασή του, αλλά ίσως χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι κάποια στιγμή τον Μάιο, όταν ο Macy ξεκινά να τρέχει φορτηγά εκεί πάλι. Λυπάμαι πολύ; ο καναπές κοιμάται άνετα όταν διπλώνεται, αλλά δεν είναι εφικτό εάν χρειάζεστε δύο για να κοιμηθείτε εκεί: - /)

Η μόνωση στους τοίχους και στους ορόφους δίνει καλή ιδιωτικότητα, καθιστά εύκολο για τρία ζευγάρια (ή μια οικογένεια με παιδιά) να μοιράζονται το χώρο χωρίς να αισθάνονται ότι ζείτε στην πίσω τσέπες του άλλου. Κάθε υπνοδωμάτιο διαθέτει τηλεόραση επίπεδης οθόνης 26 ιντσών με καλωδιακή σύνδεση και DVD player, ενώ στο σαλόνι υπάρχει μια οθόνη 50 ιντσών και σύστημα οικιακού κινηματογράφου. Δεν υπάρχει μάχη για το ποιος παίρνει για να προσέξει τι! (Ο πλοίαρχος στον επάνω όροφο έχει τώρα την οθόνη 42 "που ήταν στο σαλόνι. Η Living Room TV είναι "έξυπνη", ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε σε Netflix ή Amazon Prime από αυτήν. άλλοι είναι απλά παλιές τηλεοράσεις.)

Αποκτήστε ένα δικό σας σπίτι με 3 υπνοδωμάτια και 3 μπάνια και την ελευθερία να έρθετε και να πηγαίνετε όσο θέλετε, καθώς και μια φιλική προς τα κατοικίδια ατμόσφαιρα, για * λιγότερο * από ό, τι θα πληρώσετε για μια βασική σουίτα ξενοδοχείων στην πόλη! Είχαμε μείνει εδώ και χρόνια σε ξενοδοχεία και εμπορικές καμπίνες μέχρι που συνειδητοποιήσαμε ποια ήταν η χαλαρή δουλειά: Ιδιωτικές καμπίνες όπως η δική μας κάνουν πολύ πιο πολύ!

Δεν μπορώ να βρω * εντελώς * μακριά; Ξέρουμε το συναίσθημα! Υπάρχει μια όμορφη, πολύ λειτουργική περιοχή γραφείου στο πατάρι, με οθόνη μεγάλης οθόνης και εκτυπωτή / φαξ / φωτοτυπικό για χρήση από τους επισκέπτες. Διατίθεται επίσης καλωδιακό μόντεμ υψηλής ταχύτητας και δωρεάν Wi-Fi και υπάρχει δωρεάν κλήση μεγάλων αποστάσεων για ολόκληρη την Αμερική. Αν μπορείτε να το διαχειριστείτε, απενεργοποιήστε όλα τα μηνύματα. Μερικές φορές όμως, η παραμονή σε σύνδεση μπορεί να σημαίνει τη διαφορά μεταξύ ενός βιαστικού Σαββατοκύριακου ή μιας χαλαρωτικής εβδομάδας μακριά. - Ή ανάμεσα σε μια εβδομάδα και μια μέρα διαμονή. Στην καμπίνα Creekview, μπορείτε να μείνετε τόσο κοντά όσο και μακριά από τη δουλειά που θα θέλατε, η επιλογή είναι δική σας!

Το Creekview Cabin είναι φιλικό προς τα σκυλιά: Αγαπάμε * κατοικίδια ζώα, αλλά ενημερώστε μας πρώτα για τη δική σας. Highlands είναι ένα εξαιρετικό μέρος για σκύλους, θα βρείτε πολλούς άλλους ερασιτέχνες σκύλους μέχρι εδώ αν επιλέξετε να φέρετε τη δική σας. Το μικρό μας Aussie * αγαπάει τα Highlands και την καμπίνα μας, στοιχηματίζουμε τα κατοικίδια ζώα σας πάρα πολύ! (Λυπούμαστε, μόνο σκυλιά · λυπούμαστε που δεν δέχονται γάτες ως καλεσμένοι.)

Έχουμε έναν τοπικό τεχνίτη (Vitaliy), ο οποίος ζει κοντά στην καμπίνα Creekview, για οποιαδήποτε προσοχή στη σκηνή μπορεί να χρειαστείτε. Είναι ένας σπουδαίος τύπος, και μπορείτε να καλέσετε αν υπάρχει κάτι * που χρειάζεται προσοχή ή αποκατάσταση. Ο αριθμός τηλεφώνου της Vitaliy βρίσκεται στο ευπρόσδεκτο email που στέλνουμε με κάθε κράτηση. Ο αριθμός των κυττάρων μου είναι 770-827-1993: Νιώστε ελεύθερος να καλέσετε αν διαβάζετε αυτό και έχετε ερωτήσεις σχετικά με το ακίνητο επίσης. (Το VRBO χρησιμοποίησε τον κατάλογο των αριθμών τηλεφώνου κατόχου, αλλά φαίνεται να έχει σταματήσει να το κάνει πρόσφατα.)

Αγαπάμε τα Highlands και νομίζουμε ότι και εσείς! Δοκιμάστε, θα είστε γαντζωμένοι για τη ζωή!

PS: Επισκέπτες φίλων στην περιοχή; Ο τόπος μας είναι κυριολεκτικά ακριβώς απέναντι από τον κεντρικό δρόμο από το Culasaja Club και λίγο κάτω από το δρόμο από το Wildcat Cliffs Country Club και το Old Edwards στο Highlands Cove. Μείνετε εδώ, επισκεφτείτε εκεί. Και οι τρεις είναι κυριολεκτικά δύο λεπτά μακριά!

Λέξεις-κλειδιά: Καμπίνα, Highlands, NC

Διαχειριστής καταλύματος

Dave Etchells
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι βάρους μικρότερου από 23 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο 2 κατοικίδια στο σύνολο)
Up to 2 dogs are fine, sorry but no cats...

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Sorry, no smoking inside

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Highlands

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ) βρίσκεται στην ακτή (Γουάιλντγουντ Μάουντεν, Highlands). Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Γκαλερί Τέχνης Highlands Art Gallery και Κέντρο The Bascom Center for the Visual Arts, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες της περιοχής σε μέρη όπως: Γήπεδο Γκολφ Old Edwards Club και Εξοχική Λέσχη του Χάιλαντς. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Highlands Biological Station και Cashiers Farmers Market. Οι δραστηριότητες θαλάσσιο σκι και Powerboating σε κοντινή απόσταση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με αναρρίχηση βράχου και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Εθνικό Δάσος Nantahala - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Νοσοκομείο Highlands-Cashiers - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Όρος Whiteside Mountain - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γήπεδο Γκολφ Old Edwards Club - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Περιοχή The Village Green - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Περιφερειακός Αερολιμένας του Asheville (AVL): 83 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Whiteside Brewing Company - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Cornucopia Restaurant - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bucks Coffee Cafe of Cashiers - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Satulah Mountain Brewing Company - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Ugly Dog Public House - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 123 από 140 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 12 από 140 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 4 από 140 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 140 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 140 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Anile D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Highlands NC
The location of the cabin is breathtaking. Sitting in the screened porch and listening to the natural waterfall felt tranquil while we sipped on our coffee or hot chocolate was our favorite. The cabin is very roomy and comfortable. All the essentials were available. Location of the cabin was perfect. We were pleasantly surprised one morning while we were enjoying breakfast, a groups of deers were strolling by the cabin outside the dining room table. We rented for a family wedding at the Old Edward’s in Highlands and the commute to Cashiers and/or Highlands was close enough. Communication with the property owner was excellent. Definitely keeping this property on our “favorites” list.
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Eric T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful Christmas
We had a cozy Christmas vacation here. The amenities were great. We brought our own Christmas tree for decorating. The kitchen was awesome for cooking all of our tasty meals. The bedrooms were spacious and comfortable. The living room was perfect for warm fires and watching football and movies. We would definitely stay here again.
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Sue G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fabulous Creekview Cabin
This cabin is the real deal. Well stocked, clean, everything worked and it was close to town - 10 minutes from main street in Highlands. The beds, seating and layout were super comfortable and the community was peaceful and quiet. Lots of privacy in the cabin with 3 bedrooms and 3 baths. The cabin provided a home away from home for our group.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

William W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Family Getaway
We had a wonderful time at Creekview Cabin and can't wait to go back. Worked perfectly for our family and had everything a person could want or need.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Janice B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Relaxing Mountain Retreat
Very comfortable. Very well stocked with everything we needed. Wonderful location to Cashiers and Highlands. Had a great vacation. Thank you.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Dave Etchells

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We're a newly semi-retired couple (so maybe we'll finally be able to start spending a bit more time in Highlands ourselves! :-) We first came to Highlands many years back when our boys first attended camp over in Brevard. It was love at first sight, and we've been coming back every year since.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Highlands is a truly special area: We love the outdoors, and the miles of trails, streams, and waterfalls within easy driving distance. We also love the excellent restaurants in the area and great shops in town. We can go out and hike and get grubby enjoying nature's wonders during the day and then take a quick shower and enjoy 5-star dining at night. We've never found a place quite like it, and it's so close to Atlanta where we live: What a find! We're also dog-lovers; and our cabin is a place we can enjoy with Charlotte, our little Aussie. Helping other families with four-footed family members enjoy vacation time together was another part of our motivation in buying Creekview Cabin.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

When we were looking for a place, the listing for Creekview Cabin said 'convenient to both Cashiers and Highlands.' We remember thinking 'yeah, right - that means it's convenient to neither.' We decided to check it out regardless, though, and for once the real estate agent's description was accurate. It's such a short trip to Highlands (about 7 minutes along the main road) that we don't think twice about going into town. At the same time, places in the Cashiers valley that used to seem like a long trek when we stayed in town or down towards Dillard are now really accessible as well. Lots of our favorite hikes are down that side of the mountains (Panthertown Valley and the Chatooga River area), as well as our favorite restaurant (The Orchard) and great grocery shopping at the big Ingles, just east of the crossroads. Thanks to the location, we're enjoying more of the mountains than we ever did before. (We've also rented to a number of people who have friends with places at one of the nearby country clubs: We're literally across the road from the Culasaja Club, and only a bit over a mile to Wildcat Cliffs, just slightly further to Old Edwards at Highlands Cove. If you'd like to visit friends with a place at one of those clubs, you literally can't get much closer than our cabin!)
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες