Διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Welk'Home Loft CHU - Ιστορική καρδιά

Welk'Home Loft CHU - Ιστορική καρδιά

Συλλογή φωτογραφιών για Welk'Home Loft CHU - Historical Heart

Περιοχή καθιστικού
Μη ταξινομημένη εικόνα, 2 από 27, κουμπί
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Welk'Home Loft CHU - Ιστορική καρδιά

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 5 άτομα40 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Rouen, Normandie
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΝοσοκομείο Charles Nicolle Hospital6 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠύργος Ζαν Ντ’ Αρκ16 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαθεδρικός Ρουέν16 λεπτά με τα πόδια
  • ΑεροδρόμιοΡουέν (URO-Ρουέν - Κοιλάδα Σηκουάνα)21 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Welk'Home Loft CHU - Ιστορική καρδιά

Χαλαρώστε μετά από μια κουραστική μέρα με τα γραφικά δρομάκια της ιστορικής καρδιάς της Ρουέν.

Ξαπλωμένη στον άνετο καναπέ της πάπιας, θα απολαύσετε την ανάγνωση του αγαπημένου σας βιβλίου ενώ θαυμάζετε τον ήλιο που διασχίζει αυτό το υπέροχο, ανακαινισμένο διαμέρισμα, απολαμβάνοντας την μαγευτική και αποκλειστική θέα στον κήπο ορτανσίας που συνορεύει παράθυρα.

Αφήστε τον εαυτό σας να συγκλονιστεί από τη μνήμη ενός σύγχρονου διαμερίσματος στην καρδιά μιας κατοικίας με μισό ξύλο.

Για την άνεση σας, το Loft βρίσκεται στο ισόγειο, με θέα σε έναν υπέροχο κήπο ορτανσίας.

Μας αρέσει να ταξιδεύουμε με την οικογένεια και να νιώθουμε σαν στο σπίτι όπου κι αν πάμε. Όταν βρούμε αυτό το συναίσθημα, εκπληρώνουμε. Μας αρέσει να μοιραζόμαστε και να κάνουμε το καλύτερό μας για να νιώσετε σαν στο σπίτι σας σε αυτό το διαμέρισμα. Περισσότερο από μια διαμονή, θέλουμε να σας προσφέρουμε μια μικρή γωνιά του σπιτιού σας, μακριά από τις βάσεις σας.

Θέλαμε να συνδυάσουμε σε αυτό το διαμέρισμα 40μ2 τη γοητεία του παλιού και την άνεση του μοντερνισμού.

Το κατάλυμα διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι (140 x 200), εξοπλισμένο με άνετο στρώμα και μαξιλάρια. Θα κοιμηθείτε εκεί σαν ένα μωρό. Διαχωρίζεται από τον μεγάλο χώρο διαμονής από γυάλινη οροφή.

Ο χώρος γραφείου είναι εξοπλισμένος με γραφείο, καρέκλα και λάμπα, έτσι ώστε η συγκέντρωσή σας να μπορεί να φτάσει στο αποκορύφωμά της.

Η κουζίνα και το τραπέζι από συμπαγές ξύλο θα κάνουν τα γεύματά σας ιδιαίτερες στιγμές από κοινού με τους καλεσμένους σας. Μπορείτε να υποκύψετε στον πειρασμό να φτιάξετε τηγανίτες με τις "πατάτες". Αυτό είναι καλό, είστε στην μηλίτη χώρα ...

Το σαλόνι θα σας φέρει άνεση στο τέλος της ημέρας. Θα συναντήσετε εκεί με φίλους ή οικογένεια για να περάσετε συναρπαστικές στιγμές. Είναι η στιγμή της προνομιακής ανταλλαγής. Ο καναπές θα μετατραπεί σε ένα κρεβάτι το βράδυ. Και για να το ξεπεράσει, δεν ζήλια: το κρεβάτι είναι το ίδιο μέγεθος με το κρεβάτι κρεβατοκάμαρα (140 x 200).

Το μωρό θα βρει τη θέση του χάρη στη βρεφική κούνια που διατίθεται στο κατάλυμα.

Το μπάνιο θα σας ευχαριστήσει με τη μοντέρνα ατμόσφαιρα. Ο τοίχος από τούβλα θα σας αποπλανήσει με την αυθεντική του εμφάνιση.

Θα εκτιμήσετε την ηρεμία της κατοικίας. Η εκπληκτική θέα του κήπου ορτανσίας θα σας αποπλανήσει.

Ρούχα σιδερώματος; Δεν υπάρχουν ανησυχίες, τραπέζι και σίδερο.
Πλυντήριο για να κάνουμε; Μια μηχανή θα είναι εκεί. Και ξέρει επίσης πώς να στεγνώνει τα ρούχα!

Οι τουρίστες: Αν έρθετε να επισκεφθείτε την πόλη των εκατό ακτίνων, θα είστε εδώ 10 λεπτά με τα πόδια από το δημαρχείο, 20 λεπτά από τον καθεδρικό ναό και 20 λεπτά από το σιδηροδρομικό σταθμό. Θα βρίσκεστε σε άμεση γειτνίαση με όλη την κίνηση αυτής της υπέροχης πόλης, ενώ θα βρίσκεστε σε ένα πραγματικό καταφύγιο ειρήνης.

Επαγγελματίες: χαρίστε στον εαυτό σας την άνεση ενός σπιτιού. Θα βρείτε στο Loft την ηρεμία και τη χαλάρωση που αξίζετε μετά από μια δύσκολη μέρα. Εάν είναι απαραίτητο, το γραφείο θα σας επιτρέψει να εργάζεστε άνετα χωρίς να χρειάζεται να τακτοποιήσετε τα πάντα για να μπορείτε να δειπνήσετε στο τραπέζι. Η εγγύτητα του CHU και του TEOR θα σας επιτρέψει να φτάσετε σε οποιοδήποτε σημείο της πόλης σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Επισκέπτες σε ασθενείς με CHU: οι στιγμές που περνάτε δεν είναι εύκολη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το συναίσθημα στο σπίτι μετά από μια μέρα στο νοσοκομείο θα σας φέρει άνεση και ζεστασιά. Η ζωή στο Σαλόνι θα σας επιτρέψει να πάτε στο κρεβάτι του αγαπημένου σας και να επιστρέψετε ανά πάσα στιγμή της ημέρας και της νύχτας και όλα με τα πόδια. Το Loft βρίσκεται σε έναν από τους δρόμους που συνορεύουν με το CHU.

Θα βρείτε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την άνεσή σας: καφετιέρα, βραστήρα, κλασικό φούρνο και φούρνο μικροκυμάτων, εστία επαγωγής, πλυντήριο / στεγνωτήριο, καφές, τσάι.

Σας παρέχουμε επίσης όλα όσα χρειάζεστε για μια καλή διαμονή: χαρτί υγείας, σαμπουάν, σαπούνι, πετσέτες, κλινοσκεπάσματα.

Προφανώς, το wifi είναι δωρεάν.

Το σύνθημά μας: "Ελάτε για τη γοητεία, θα επιστρέψετε για την άνεση!"


Με τη διαμονή σας στο Loft, θα απολαύσετε αποκλειστικότητα στις εγκαταστάσεις. Το διαμέρισμα θα είναι δική σας για τη διάρκεια της διαμονής σας.

Απλώς επισημαίνουμε ότι οι κοινόχρηστοι χώροι της κατοικίας δεν προορίζονται να χρησιμοποιηθούν για να εγκατασταθούν στη βεράντα.


Ο φίλος μας Alex θα είναι η προνομιακή σας επαφή κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο Σαλόνι.

Θα σας καλωσορίσει κατά την άφιξή σας και θα είναι διαθέσιμο εάν χρειαστεί 7 ημέρες την εβδομάδα από τις 7 π.μ. έως τις 10:30 μ.μ.


Ένας ευπρόσδεκτος οδηγός θα σας δοθεί στη διάρκεια της διαμονής σας. Σας παρουσιάζουμε κάποιες καλές διευθύνσεις στη Ρουέν. Ελπίζουμε ότι η επιλογή των εστιατορίων μας θα σας ικανοποιήσει.

Η υποδοχή θα γίνει κατόπιν συνεννόησης με τον Alex. Θα σας ζητηθεί να είστε όσο το δυνατόν πιο συγκεκριμένοι σχετικά με τους χρόνους άφιξης και να ειδοποιήσετε τον Alex σε περίπτωση καθυστέρησης. Οι καθυστερημένες ποινές μπορούν να εφαρμοστούν από τον Alex με καθυστέρηση 30 λεπτών. Θα πρέπει να καταβάλλονται κατά την άφιξη απευθείας στον Alex.
Κάθε άφιξη μετά τις 20:30 θα χρεωθεί επιπλέον 15 ευρώ, πληρωτέα σε μετρητά στον Alex κατά την άφιξη.

Μετά τις 10:30 μ.μ., δεν θα είναι πλέον δυνατή η είσοδος στις εγκαταστάσεις. Η νύχτα σας δεν θα επιστραφεί εάν είναι απαραίτητο.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι θα ζητηθεί έγκυρη ταυτότητα κατά το check-in.

Το Loft βρίσκεται στην συνοικία Croix-de-Pierre.

Η ζωή του περιστρέφεται γύρω από την κεντρική του πλατεία, όπου βρίσκεται η "κρήνη Croix-de-Pierre", η οποία του έδωσε το όνομα ενός προϋπάρχοντος πέτρινου σταυρού. Το σιντριβάνι κορυφής που βλέπουμε σήμερα είναι ένα νεο-γοτθικό έργο, το πρωτότυπο, σε γοτθικό στιλ, που έχει κατατεθεί στους κήπους του Μουσείου Αρχαιοτήτων.

Το Loft απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από την πλατεία του Αγίου Μάρκου. Ο τόπος είναι γνωστός για την τεράστια αγορά του (Τρίτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή). Υπάρχουν επιχειρήσεις εστίασης και παραγωγοί τοπικών προϊόντων terroir. Από την Παρασκευή έως την Κυριακή, υπάρχουν μεταπωλητές μεταχειρισμένων.

Μέσα σε ακτίνα 300 μέτρων θα βρείτε ένα φαρμακείο, αρτοποιεία, κρεοπωλεία, εστιατόρια και ακόμη και ένα "Carrefour cIty" που θα ανοίξει τις Κυριακές μέχρι τις 1 μ.μ. και μέχρι τις 10 μ.μ. κάθε δεύτερη μέρα της εβδομάδας.


TEOR 2 - 3: στάση Saint-Hilaire (200μ - 2 λεπτά με τα πόδια)
ΘΕΟΡ 1 - 2 - 3: CHU Charles Nicolle στάση (450μ - 5 λεπτά με τα πόδια)
F2 - Λεωφορείο 11: Θέση Saint-Vivien (650μ - 7 λεπτά με τα πόδια)

Από το Σταθμό μέχρι το Σαλόνι (περίπου 20 λεπτά ανεξάρτητα από την επιλεγμένη διαδρομή):
- με τα πόδια
- με λεωφορείο (χωρίς αλλαγή από το σταθμό - 20 λεπτά συνολικά συμπεριλαμβανομένων 7 λεπτών με τα πόδια - κατεβείτε στο Place Saint-Vivien): F2 (κατεύθυνση Tamarelle) ή Λεωφορείο 11 (κατεύθυνση Grand-Val)
- Μετρό M1 (Τεχνόπολη / Γιώργος Braque) προς το Théâtre des Arts, στη συνέχεια το TEOR 2 (κατεύθυνση Tamarelle) ή 3 (κατεύθυνση Durécu-Lavoisier) στο Saint-Hilaire, στη συνέχεια 2 λεπτά με τα πόδια

Πάρκινγκ σε κοντινή απόσταση:
- δωρεάν πάρκινγκ (Place du Boulingrin ή σε ορισμένους δρόμους γύρω από το ξενοδοχείο · ο χώρος θα σας κοινοποιηθεί κατά την άφιξή σας στο Loft).
- πλησιέστερο πληρώνοντας χώρο στάθμευσης (Rouen Park, 43 Boulevard Gambetta, 76000 Rouen - 500μ. / 6 λεπτά με τα πόδια).
- Να είστε προσεκτικοί, εάν παρκάρετε σε έναν δρόμο όπου υπάρχει φόρος στάθμευσης, σας συνιστούμε να είστε σε καλή κατάσταση όσο χρειάζεται. Το Loft ανακαλέσει κάθε ευθύνη για τυχόν πρόστιμα που ενδέχεται να συνάψετε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Το αεροδρόμιο Rouen - Boos απέχει 12χλμ
Αεροδρόμιο του Παρισιού - Beauvais σε 84χλμ
Παρίσι - Αεροδρόμιο Orly σε 144χλμ
Παρίσι - Αεροδρόμιο Roissy Charles de Gaulle σε 151χλμ

Λονδίνο: 153 μίλια
Москва: 2,789 χλμ
Νέα Υόρκη: 5.729 χλμ
上海: 9,287 χλμ
東京: 13,055 χλμ
Mont-Blanc: 4.810 μ

Διαχειριστής καταλύματος

William et Daria

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ρωσικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 12 το μεσημέρι

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Un lit bebe

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις: οικογενειακές συγκεντρώσεις
Pas de couchage

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Τα πάρτι και οι εκδηλώσεις (όπως οικογενειακές συγκεντρώσεις) επιτρέπονται στους χώρους του καταλύματος. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 4
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: pas de couchage
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Ρουέν

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται δίπλα στο ποτάμι (Κέντρο της Ρουέν, Ρουέν). Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Φυσικό Περιφερειακό Πάρκο των Καμπυλών της Σηκουάνας και Σηκουάνα, ενώ στα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Οστεοφυλάκιο Aitre St. Maclou και Μουσείο Musee Le Secq des Tournelles. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Μουσείο της Ρουέν και Κήπος Jardin des Plantes. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να εξερευνήσετε την περιοχή για υδάτινες περιπέτειες όπως Powerboating σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Rouen, Normandie

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Νοσοκομείο Charles Nicolle Hospital - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Πύργος Ζαν Ντ’ Αρκ - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Καθεδρικός Ρουέν - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Μουσείο Καλών Τεχνών - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Μεγάλο Ρολόι (Μνημείο) - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Boulingrin: 12 λεπτά με τα πόδια
  • Σταθμός Palais de Justice: 19 λεπτά με τα πόδια
  • Ρουέν (URO-Ρουέν - Κοιλάδα Σηκουάνα): 19 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Couleur Café - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Le Lido - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Les Drôles de Dames - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Le Live Café - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Le Saint Hilaire - 3 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 2 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 2 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Robert D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Place!
First impression when checking in: place is clean and new!The check -in person was very courteous and helpful in getting me situated: showed me how to work the appliances I was unfamiliar with, and was always available by phone. The Loft is on a quiet street, and entered from a secured courtyard, so I always felt safe. It is a 5 minute walk from a grocery store and bakery,very convenient. As well, the kitchen is very efficient and well equipped; cooking meals there is easy and enjoyable. There is a new clothes washing machine which allows for packing fewer clothes. Altogether a very comfortable stay. The Loft is very walkable to everything : 15-20 minutes from the train station; 20 minutes to the cathedral and museums, under 10 minutes to the old town and a fine open air market, and excellent wine shop. Shops and good cafes are within easy reach, and people in Rouen are very polite in general. I was there for seven days and had no bad interactions. Regarding check-in, it's a good idea to give them 24 hours notice of your best estimate of check-in time. If you're flying into Paris to get to Rouen, it could realistically take you 6 hours from landing to arrive at the doorstep of the Loft. Check the SNCF website for train schedules. Roissy bus gets you from Charles DeGaul to downtown Paris(Opera) in about an hour, thence a quick 10-minute walk to St. Lazare station. From Rouen station it is an untroubled 15-20 minute walk to the Loft.
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2019

10/10 Άριστο

Valérie S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Appartement très agréable
Très bien situé et très confortable Nous avons passé un excellent séjour Propriétaire très prévenant et sui répond rapidement à nos questions Je recommande
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από William et Daria

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ρώσικα
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων