ΔιαμέρισμαΙδιώτης οικοδεσπότης

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ HEMMINGWAY'S, ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ, ΜΕΓΑΛΟ 2ΥΚΛΙΝΟ, ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ W / AC

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ HEMMINGWAY'S, ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ, ΜΕΓΑΛΟ 2ΥΚΛΙΝΟ, ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ W / AC

Συλλογή φωτογραφιών για HEMINGWAY'S HOOD, Next to Luxembourg Gardens, FREE Castle Stay

Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Γεύματα
Ιδιωτική κουζίνα
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ HEMMINGWAY'S, ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ, ΜΕΓΑΛΟ 2ΥΚΛΙΝΟ, ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ W / AC

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 5 άτομα100 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Paris, Ile-De-France
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚήπος του Λουξεμβούργου13 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜουσείο του Λούβρου5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΝοτρ-Νταμ7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠαρίσι (LBG-Λε Μπουρζέ)39 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Soap · Towels provided · Toilet · Shower only · Shampoo · Hair dryer

Μπάνιο 2

Soap · Towels provided · Bathtub or shower · Toilet · Shower only · Shampoo · Hair dryer

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού

Πληροφορίες για το κατάλυμα

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ HEMMINGWAY'S, ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ, ΜΕΓΑΛΟ 2ΥΚΛΙΝΟ, ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ W / AC

Αυτό είναι το δεύτερο σπίτι μου. Είναι περισσότερο ένα σπίτι παρά μια μίσθωση. Έχω μεγάλη υπερηφάνεια για τη διακόσμηση με ζεστασιά και πολυτέλεια.

Καθώς αναζητάτε μια ενοικίαση διαμερισμάτων, εξετάστε το μέγεθος. 1075 τετραγωνικά πόδια είναι μεγάλο. Ποιο πάτωμα είναι το διαμέρισμα τόσο ψηλότερο όσο καλύτερα. Βρισκόμαστε σε ψηλό όροφο. Δεν θέλετε να βρίσκεστε στους κάτω ορόφους λόγω του θορύβου και της ασφάλειας του δρόμου. Είναι το διαμέρισμα ασφαλές; Έχουμε δύο κωδικοποιημένες ασφαλείς πόρτες και έναν θυρωρό. Και θέλετε να έχετε ασανσέρ. Έχουμε ένα.

Επέλεξα αυτό το διαμέρισμα για τη θέση του. Βρίσκονται μόνο λίγα βήματα από την είσοδο του Λουξεμβούργου Gardens όπου υπάρχουν βόλτες με πόνυ, παιδική χαρά σούπερ παιδιών, παγκοσμίου φήμης κουκλοθέατρο, γήπεδα τένις και μπάσκετ, διαδρομή για τζόκινγκ, παίκτες «petanque», αγώνες σκακιού, τεράστιο σιντριβάνι και καρουσέλ. Αισθάνεται σαν σπίτι, όχι μίσθωση, γιατί είναι το σπίτι μου τέσσερις φορές το χρόνο όταν βρίσκομαι στο Παρίσι.

Αν έχετε μικρά παιδιά αυτή η τοποθεσία δίπλα στους κήπους είναι απαραίτητη. Θα ανακαλύψουν τους Κήπους ακριβώς όπως έκαναν τα παιδιά μου - τρώγοντας τις πάπιες και τα ψάρια στο σιντριβάνι με μια φρέσκια «μπαγκέτα», που πλέει με βάρκα, οδηγώντας το καρουζέλ και τραγουδώντας δαχτυλίδια, κουνώντας τα σχοινιά στην παιδική χαρά, γνωστή μαριονέτα και ιππασία.

Είμαστε κοντά στο πρώην διαμέρισμα του Gertrude Stein, όπου συγκεντρώθηκαν πολλοί καλλιτέχνες της "Lost Generation". Εικόνα Picasso, Matisse, Dali, Fitzgerald και Hemingway που έχουν ένα απεριτίφ στο σπίτι του Gertrude πριν κάνουν βόλτες στα κοντινά brasseries του Montparnasse. Δεν μπορείτε να κερδίσετε την τοποθεσία.

Αυτά τα δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, δύο μπαλκόνια, ευρύχωρο διαμέρισμα πολυτελείας βρίσκονται στην πιο επιθυμητή περιοχή του Παρισιού γνωστή για την ήσυχη κεντρική του θέση. Θα απολαύσετε ήσυχο νυχτερινό ύπνο στο άνετο πίσω μέρος του κτιρίου. Δεν υπάρχει θόρυβος από το στενό δρόμο μας. Δύο κωδικοποιημένες πόρτες ασφαλείας στο διαμέρισμα και ένα ζωντανό θυρωρείο ασφαλίζουν την ασφάλεια. Μια σύντομη βόλτα σας μεταφέρει στην είσοδο του Λουξεμβούργου Gardens, παγκοσμίου φήμης γκουρμέ εστιατόρια (Coupole, Dome, Closerie de Lilas, Helene Darroze), το Λουξεμβούργο, τα καφέ της Λατινικής συνοικίας, το Montparnasse, το St. Την εκκλησία Sulplice, το θέατρο Odeon, την υπαίθρια αγορά Raspail, το γκουρμέ φαγητό και τα ψώνια μόδας στο Bon Marche, το Alliance Francaise, το Poilaine (το καλύτερο αρτοποιείο στο Παρίσι), τα θέατρα, το Musee D'Orsay, ο Πύργος του Άιφελ, Germain, ταινίες και άλλα μνημεία. Ο γραφικός δρόμος μας έθεσε τη σκηνή για μια πρόσφατη γαλλική ταινία του 1920 με τίτλο «Les Faux Monnayeurs».

Ο Joe, ο τοπικός διευθυντής που μιλάει αγγλικά, συναντά και χαιρετά τους επισκέπτες με ένα χαμόγελο, βοηθά να σας προσανατολίσουν και να συντονίσει διάφορες υπηρεσίες, όπως μωρό καθιστικό, καθαρισμό και παράδοση τροφίμων.

Η γειτονιά είναι εξαιρετικά ασφαλής, επειδή είμαστε κοντά στη γαλλική Γερουσία όπου υπάρχει πάντα η ασφάλεια.

Όλα όσα χρειάζεστε από πράσινα παντοπωλεία, φαρμακεία, αρτοποιεία, σοκολάτα, ζελατίνες και ζαχαροπλαστεία, καφετέριες, tabacs, κομμωτήρια, μπακάλικο αργά τη νύχτα, ταινίες και θέατρο βρίσκονται σε απόσταση λίγων μόνο λεπτών με τα πόδια.

Τρεις στάσεις του μετρό, πέντε γραμμές λεωφορείων και ένας σταθμός ταξί βρίσκονται κοντά στο διαμέρισμα. Η τοποθεσία προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε ολόκληρη την πόλη και τα μνημεία της.

Το κτίριο "beaux-art" χτίστηκε το 1900 με ψηλά ταβάνια και περίτεχνα καλούπια τοίχου / οροφής. Το διαμέρισμα του υψηλού ορόφου με ανελκυστήρα είναι ένα ευρύχωρο 1075 τετραγωνικά πόδια και έχει δύο μπαλκόνια.

Γιατί λέω "πολυτέλεια"; Το διακοσμητικό σχεδιασμένο διαμέρισμα είναι επιπλωμένο με ακριβά έπιπλα αντίκες, ανατολίτικα χαλιά, ωραία οστά της Κίνας, πρωτότυπες ελαιογραφίες και ιαπωνικές εκτυπώσεις ξύλου. Ένας καλλιτέχνης ζωγράφισε μια τοιχογραφία στο WC. Το 2010-11 ανακαίνισα πλήρως δύο μπάνια και εγκατέστησα μια ιαπωνική τουαλέτα πλύσης. Τα κουρτίνες είναι βαμμένα βελούδινα έθιμο. Στην ευρωπαϊκή παράδοση, οι τοίχοι ενός υπνοδωματίου καλύπτονται με μπλε βελούδο, εξασφαλίζοντας έναν ήρεμο ύπνο.

Το διαμέρισμα είναι άρτια εξοπλισμένο με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Η κουζίνα είναι καινούργια και διαθέτει τις υψηλότερης ποιότητας ενσωματωμένες συσκευές από τη Miele και τη Bosch και μια μηχανή καφέ Nespresso. Έχουμε κορυφαία μαγειρικά σκεύη, γλάστρες, σκεύη, ψηλά νήματα και Frette, σεντόνια μπάνιου, πολυτελή μπουρνούζια από Bloomingdales, ασημένια κηροπήγια, επιχρυσωμένους καθρέφτες του 19ου αιώνα, ρολόγια παλαιών μανδύων, επιτραπέζια παιχνίδια και πολλά βιβλία υλικό για βροχερές μέρες. Όλα είναι ΝΕΑ εκτός από τα έπιπλα αντίκες. Το διαμέρισμα είναι ενσύρματο με WiFi και ένα νέο MacBook Air συνδεδεμένο σε ασύρματο εκτυπωτή, δύο μεγάλες επίπεδες οθόνες, ένα ηχοσύστημα Bose, δωρεάν παγκόσμια τηλεφωνική υπηρεσία (εκτός της Αφρικής και της Νότιας Αμερικής) και Bluetooth για σύνδεση στο μουσικό σύστημα. Υπάρχουν επίσης δύο μονάδες κλιματισμού.

Έτσι δεν χρειάζεται να φέρετε οδηγούς, στεγνωτήρες μαλλιών, προσαρμογείς, υπολογιστές, σίδερο, φορτιστές IPhone / Pad, σαπούνι, σαμπουάν, μαλακτικά ή ομπρέλες. Έχουμε όλοι για τη χρήση σας.
Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει κλικ στην καρτέλα "VIDEO" για να δείτε το διαμέρισμα.
Θα απολαύσετε τη διαμονή σας. Θέλουμε να επιστρέψετε.
Λέξεις κλειδιά: πολυτελές διαμέρισμα

Διαχειριστής καταλύματος

Peter de Castro
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Great for kids. Crib available.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Must have owner's approval

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Refund policy. If I can rebook, you will receive a refund for nights I rebook.
If booking requests are less than minimum night stay I cannot respond.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Must have owner's approval

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Παρίσι

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα (6ο Αροντισεμάν, Παρίσι). Μπορείτε να επισκεφτείτε σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Νοτρ-Νταμ και Παλάτι Garnier, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε και τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Ιλ Σεν-Λουί και Champ de Mars (Αξιοθέατο). Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Μπερσί Αρένα ή Parc des Princes (Στάδιο). Η δραστηριότητα Κολύμπι σε κοντινή απόσταση προσφέρει μια εκπληκτική ευκαιρία να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση, Ιππασία σε κοντινή απόσταση και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πύργος Μονπαρνάς - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Κήπος του Λουξεμβούργου - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Μουσείο του Λούβρου - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Νοτρ-Νταμ - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πύργος του Άιφελ - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Παρίσι Montparnasse 1 Και 2: 11 λεπτά με τα πόδια
  • Σταθμός Notre-Dame-des-Champs: 2 λεπτά με τα πόδια
  • Αεροδρόμιο Ορλί (Ory): 22 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Café Vavin - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Café Saint-Placide - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Judy the Good Life - 2 λεπτά με τα πόδια
  • L'Horizon - 4 λεπτά με τα πόδια
  • L'Hypothèse - 3 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 157 από 162 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 5 από 162 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 162 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 162 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 162 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,4/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

SHELENA V.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful place in a great location
The location is amazing and the apartment is beautiful. Unfortunately when we were there there was construction on the road and someone doing renovations within the building that made it quite noisy. We enjoyed our time in Paris!
Πραγματοποίησε 29 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Ann G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful stay!
Beautiful, well-appointed apartment in a terrific location! Spacious, quiet and clean, in a building with elevator. Air conditioning was lovely, and communication with the owner and manager was great. Owner does everything possible to make your stay as smooth as possible. Very accessible to help if anything is needed. The apartment is stocked with all the Paris resources you could imagine. The location is excellent, on a quiet street near the Luxembourg Gardens. Easily walkable to great restaurants, groceries, and wonderful boulangeries. We look forward to returning sometime soon!
Πραγματοποίησε 28 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

kurt w.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
perfect Paris home
The apartment was wonderfully appointed & very comfortable. The location could not have been better. On a side street so very quiet. The Jardin du Luxembourg 5 minutes away was a great bonus. We really appreciated how the owner checked in with us to make sure that we had everything we needed.
Πραγματοποίησε 25 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2021

10/10 Άριστο

Cheryl J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great apartment
This was a fantastic property. Perfect location on a very quiet street. Convenient to everything. Highly recommend this property!
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2020

10/10 Άριστο

dina o.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Location is great
The apartment is clean and you have everything you need. The design is a little bit old but it’s really didn’t bother us. We were 3 women and each of us had her own room. I recommend this property to families, group of friends and I’m sure you love it. Thank you Peter and Joe for wonderful vacation.
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2020

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Peter de Castro

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I first fell in love with Paris when I attended the American University of Paris. Now I am on the board of trustees of AUP and am fortunate to have my own apartment in the 6th. I have had two careers, first as a US diplomat, now as a private banker. I plan soon to work remotely from my apartment. Eventually I intend to retire in Paris and this will be my second home.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Paris is the most beautiful city in the world. My grandparents spent many months in at a hotel two blocks from this apartment and I visited them there. Now this is my second home.
The proximity to Luxembourg Gardens was a dream of mine-- to leave my apartment and play tennis in the middle of a park in the center of Paris!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Access to Luxembourg Gardens, jogging in the park, free tennis courts, organic open air market, central location, restaurants, 'Bon Marche' best shopping, Alliance Francaise, Gertrude Stein's former neighborhood.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες