Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Πολυτελής ιδιωτική μικρή κατοικία σε 10 απομακρυσμένα στρέμματα

Πολυτελής ιδιωτική μικρή κατοικία σε 10 απομακρυσμένα στρέμματα

Συλλογή φωτογραφιών για Luxury Private TINY HOUSE on 10 Remote Acres

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εσωτερικοί χώροι
Ιδιωτική κουζίνα
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Πολυτελής ιδιωτική μικρή κατοικία σε 10 απομακρυσμένα στρέμματα

Σχόλια
8,0 στα 10 Πολύ καλό
1 υπνοδωμάτιο1+ μπάνιοΓια 2 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Ione, CA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαCamanche Hills Hunting Preserve5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαζίνο Harrah's Northern California16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαCastle Oaks Golf Course23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣακραμέντο, Καλιφόρνια (SAC-Sacramento Executive)81 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Bathtub

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Πολυτελής ιδιωτική μικρή κατοικία σε 10 απομακρυσμένα στρέμματα

ΜΙΚΡΗ ΣΠΙΤΙΑ: Ξεχωριστά από το κυρίως σπίτι. (Περίπου 100 ναυπηγεία στο πίσω μέρος της ιδιοκτησίας με τους ορδους!) Είναι το ιδανικό μέρος για ένα ζευγάρι ή ένα για να χαλαρώσετε και να επαναφορτίσετε :)

Κατοικία: 10 στρέμματα Ranchette με λίμνη, πισίνα, κιόσκι, μονοπάτια πεζοπορίας και τζάκια. Βρισκόμαστε στο τέλος ενός αδιέξοδο δρόμου και το πίσω μέρος της ιδιοκτησίας μας σύνορα 440 στρέμματα των νομαρχιακών εκτάσεων βοσκή. Όλοι οι δρόμοι για να φτάσετε εδώ είναι πλακόστρωτοι.

Έχουμε επίσης έναν άλλο ξενώνα στο ακίνητο που ενοικιάζουμε μέσω Airbnb. Ο Ντόρι και ο Μέρεντιθ ζουν στο σπίτι στην ιδιοκτησία.

Πισίνα και ιδιοκτησία: Οι επισκέπτες θα έχουν πλήρη ελεύθερη περιήγηση σε όλο το ακίνητο, συμπεριλαμβανομένης της πισίνας, κιόσκι κλπ.

Έχουμε ένα άλλο airbnb στο ακίνητο:
Σύνδεσμος καταχώρησης: https: // www. airbnb. com / δωμάτια / 16857246

Εάν χρειάζεστε ένα πρόωρο ή αργά checkout παρακαλείστε να κλείσετε τη νύχτα πριν ή τη νύχτα μετά. Είμαστε κράτηση σχεδόν κάθε βράδυ και σε αντίθεση με ένα ξενοδοχείο με πολλαπλά δωμάτια για να προσφέρουμε άτομα είμαστε περιορισμένοι στις 2 μονάδες μας και χρειάζονται χρόνο για να πάρουν τα πράγματα έτοιμα για αφίξεις :)

Ζώα: 2 - 5 άλογα, αγκάθια και σκυλιά.

Άλογα: Το μικροσκοπικό σπίτι βρίσκεται μέσα στην περιφραγμένη περιοχή όπου περιφέρονται τα άλογα. Μπορεί να ξυπνήσετε και να είναι ακριβώς δίπλα στο μπροστινό παράθυρο ή ίσως να μην τους δείτε. Είναι κάτι απρόβλεπτο, εκτός από το χρόνο σίτισης. Αν θέλετε να ταΐσετε και / ή κατοικίδιο ζώο, ενημερώστε μας

Τα σκυλιά / τα γατάκια / τα άλογα: Τα φιλικά γουνοφόρα ζώα είναι SUPER καλωσόρισαν εδώ !!! Τα περισσότερα σκυλιά πηγαίνουν από το λουρί και απολύτως ΑΓΑΠΗΣ είναι δωρεάν! Είναι επίσης ελεύθεροι να κολυμπήσουν στη λίμνη και στην πισίνα. Βεβαιωθείτε ότι μας ενημερώστε αν φέρνετε ένα κατοικίδιο, καθώς έχουμε ειδικά πακέτα υποδοχής για αυτούς :)

Τα σκυλιά μας: Τράπεζες, Τζέτ και Τενεσί. Οι τράπεζες (γερμανοί βραχύχρωμοι δείκτες) είναι μεγαλύτεροι και είναι μέσα στο 99% του χρόνου. Το Jett (θηλυκό τσέπη Γερμανίας με βραχυχρόνιο δείκτη) και το Tennessee (ανόητο αρσενικό μαύρο εργαστήριο) επιθυμούν να παίξουν και να χαλαρώσουν στο εξωτερικό. Έχουμε μια περιφραγμένη πίσω αυλή από το κυρίως σπίτι μας και ενώ οι επισκέπτες είναι εδώ χρησιμοποιούν αυτή την περιοχή.

*** Εάν τα σκυλιά σας δεν αισθάνονται άνετα με άλλα σκυλιά, τότε σας ζητάμε να μην τα φέρετε - προσπαθούσαμε να τα φιλοξενήσουμε, αλλά τώρα είναι πολύ δύσκολο.

Τα σκυλιά σας: Είναι ελεύθερα να περιφέρονται από το λουρί. Η ιδιοκτησία μας είναι περιφραγμένη αλλά δεν είναι ασφαλής αν ένας σκύλος θέλει πραγματικά να ξεφύγει. Βρίσκουμε τα περισσότερα σκυλιά από το λουρί ακριβώς όπως να τρέχει στο γρασίδι. Τα σκυλιά σας μπορούν να κολυμπήσουν στη λίμνη και στην πισίνα.

Εάν ο σκύλος σας είναι εκτός λουριού πρέπει να προσέχετε :)
(ΜΗΝ αφήνετε να περιπλανηθούν χωρίς επίβλεψη)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Μην αφήνετε τα σκυλιά σας να παρενοχλούν τις γάτες, τα άλογα ή τις κατσίκες μας. (Είναι φυσιολογικό για ένα σκυλί να φλοιώσει μερικές φορές σε ένα άλογο αλλά αν προσπαθεί να φτάσει στα άλογα ή τις κατσίκες μέσα από τους φράχτες τότε δεν χρειάζεται να το πάρετε κοντά στον φράκτη) Ίδιο με τις γάτες μας - αν ο σκύλος σας θέλει να κυνηγήσει τις γάτες μας να μην τους αφήσουμε μακριά από το λουρί.

Έχοντας πει όλα αυτά σχετικά με τα σκυλιά - το 95% των επισκεπτών που επισκέπτονται με τα σκυλιά τους είναι τρομερά ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων και οποιαδήποτε από τις παραπάνω προειδοποιήσεις δεν θα χρειαστεί να πούμε ούτε καν! Έχουμε, δυστυχώς, κάποιους ανεύθυνους ιδιοκτήτες σκυλιών και τώρα προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο μπροστά με τους κανόνες του σκύλου για να βοηθήσουμε όσους είναι ανίδεοι για το να είναι ένας γονιός σκύλων.

Άλλες περιστασιακές άγριας πανίδας περιλαμβάνουν ελάφια, πάπιες, γερανούς, χήνες, άγριες γαλοπούλες, φασιανούς, βίδρες, μασκράτες. Οι πάπιες και οι γερανοί είναι πιο συνηθισμένοι. Οι χήνες, οι άγριες γαλοπούλες και οι φασιανοί είναι εποχιακοί. Θα ακούτε περιστασιακά τα κογιότα μακριά από τη νύχτα.

Ψάρεμα: Έχουμε μια λίμνη 2 στρεμμάτων. Πολλοί άνθρωποι ψαρεύουν όλη την ημέρα - ζητάμε απλά να πιάσετε και να απελευθερώσετε :) Φέρτε το δικό σας αλιευτικό εξοπλισμό!

Πουλιά: Έχουμε πολλά πουλιά - κάποτε είχαμε έναν ειδικό πουλί έρχονται τυχαία να μείνουμε μαζί μας και να μου πείτε όλα τα διαφορετικά είδη πουλιών που έχουμε εδώ ... OH πώς θα ήθελα να τα έγραψα όλα κάτω. Ή ίσως γνωρίζετε για τα πουλιά και μπορεί να με βοηθήσει να τα κατηγοριοποιήσω; :)

Παιδιά: Πρόκειται για μια εξαιρετική ιδιοκτησία για τα παιδιά να περιπλανηθούν και να ζήσουν την ημιυπαίθρια ζωή. Υπάρχει ΠΟΛΥ νερό εδώ. Η λίμνη είναι περίπου 2 στρέμματα και υπάρχει πισίνα. Πιστεύουμε ότι γνωρίζετε τα παιδιά σας και μπορείτε να διακρίνετε εάν αυτό είναι το σωστό μέρος για αυτούς. :-) Με τα χρόνια είχαμε να μείνουμε και να απολαύσουμε τους τόνους των παιδιών. Επιτρέπουμε παιδιά ηλικίας 12 ετών και άνω.

Σχετικά με εμάς: Είμαστε επιχειρηματίες και ζούμε στην κύρια κατοικία του ακινήτου. Έχουμε ένα γραφείο που είναι 2 μίλια μακριά και μερικές φορές πάμε εκεί αλλά και μερικές φορές μένουν στο σπίτι εάν υπάρχουν ραντεβού δουλειές να κάνουμε. Είμαστε και οι δύο αρχικά από πόλεις και απολαύστε την ειρήνη και τη μοναξιά που παρέχει αυτή η ιδιοκτησία. Είμαστε περισσότερο από πρόθυμοι να είμαστε φιλικοί και κοινωνικοί ή να σας προσφέρουμε πλήρη προστασία της ιδιωτικής ζωής. Αν ταξιδεύουμε έχουμε επισκευείς να μείνουν στην ιδιοκτησία θα πρέπει ο καθένας να χρειαστεί τίποτα. (Και οι γονείς του Dori είναι 1 ράντσο)

Οι αλληλεπιδράσεις μας με τους επισκέπτες: Κάποιοι επισκέπτες δεν βλέπουμε ποτέ ακόμη. Μερικοί καταλήγουμε με κοκτέιλ και δείπνο με. Είμαστε φιλικοί, αλλά μπορούμε να αισθανόμαστε όταν οι επισκέπτες θέλουν να κάνουν το δικό τους πράγμα! :)

Όσον αφορά τα ραντεβού των δουλειών - προσπαθούμε να κάνουμε οτιδήποτε δυνατά κατά τις ώρες πληρωμής :)

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν έρθετε:

Απομονωμένο: Βρισκόμαστε 20 λεπτά μακριά από ένα πραγματικό παντοπωλείο, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε αποθεματικό προτού να έρθετε. Υπάρχει βενζινάδικο 2. 5 μίλια μακριά που έχει σνακ και βασικά στοιχεία. Διατηρούμε το τσάι και τον καφέ και τα κανονικά είδη κουζίνας που είναι αποθηκευμένα στο εξοχικό σπίτι.

Συνδεσιμότητα: Έχουμε Wifi. Η υπηρεσία κυψέλης δεν είναι πολύ καλή. Μπορείτε να σταθείτε σε ορισμένα σημεία για να έχετε καλύτερα σήματα, αλλά το Wifi είναι καλύτερο εδώ για επικοινωνία.

Παρακαλώ σημειώστε: το Wifi μπορεί να βγαίνει ενώ βρίσκεστε εδώ και μπορεί να χρειαστούν 24 ώρες (ή περισσότερο) για να το αποκαταστήσετε - δεν έχουμε υπηρεσίες κοινής ωφέλειας εδώ όπως στην μεγάλη πόλη - τα πράγματα συμβαίνουν πιο αργά εδώ! Αυτό φαίνεται να συμβαίνει περίπου 1 μέρα το μήνα. Έχουμε επισκέπτες εδώ σχεδόν κάθε βράδυ, οπότε αν συμβεί ενώ βρίσκεστε εδώ, ζητούμε συγνώμη εκ των προτέρων και δουλεύουμε πάντα για να το ανεβούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μερικές φορές είναι πράγματα όπως τα κλαδιά ελιάς που χρειάζεται να αποκόπτονται από το δρόμο της δέσμης! Οι περισσότεροι επισκέπτες το παίρνουν βιαστικά και θα κάνουν άλλα πράγματα εκτός από το να είναι online, ωστόσο έχουμε κάποιους επισκέπτες να είναι πολύ αναστατωμένοι γι 'αυτό θέλουμε να δώσουμε μόνο ένα heads up ότι αυτό είναι μια πιθανότητα κατά τη διάρκεια της διαμονής σας :)

Ranch Life: Το μικροσκοπικό σπίτι είναι πολυτελές αλλά αυτό είναι ένα αγρόκτημα με ζώα και άγρια ζώα και βρωμιά και σκουλήκια :) Παρακαλούμε να φέρετε την κατάλληλη στολή για να απολαύσετε πλήρως τη ζωή του ράντσο. Εάν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού παρακαλούμε να φέρετε σπρέι σπρέι και αντηλιακό. Αν κατά τη διάρκεια του χειμώνα παρακαλούμε να κάνετε μπότες για τη λάσπη

Διαχειριστής καταλύματος

Meredith Marlin

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Αϊόουν

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Αϊόουν) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Camanche Hills Hunting Preserve και Ποταμός Μοκελούμνε, ενώ στα αξιοθέατα συγκαταλέγονται και τα εξής: Greenstone Winery και Sutter Creek Cheese Shoppe. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Ione, CA

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Camanche Hills Hunting Preserve - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καζίνο Harrah's Northern California - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Castle Oaks Golf Course - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καζίνο Jackson Rancheria - 41 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Αναψυχής Rancho Seco Recreational Park - 46 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Στόκτον, Καλιφόρνια (SCK-Δημοτικό Αεροδρόμιο του Στόκτον): 60 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Casa Piedra Mexican Restaurant - 32 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Buena Vista Store & Saloon - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Camanche Hills Sportsman - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Louie Oliver's Restaurant & Bar - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Tackle Box Cafe - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

8,0

Πολύ καλό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 3 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 4 σχόλια πελατών" "

8,0/10

Καθαριότητα

8,0/10

Check-in

8,0/10

Επικοινωνία

8,0/10

Τοποθεσία

8,0/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

2/10 Απαίσιο

Benjamin R.

Αρνητικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Requested date date change
I requested a date change the same day that I requested to stay they still build for the dates that I did not request. Imy updated request dates are the 1st - 4th of aug
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

10/10 Άριστο

Lori W., Fremont, California

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Everything they claimed it would be
I’m very glad I chose those place very few are willing to not charge a cleaning fee and let you clean but this rental totally did. It was also beautiful on there slice of heaven. Very friendly animals to visit with and yet all the privacy one might ask for. Also very personable with a welcome card and a bottle of champagne witch we enjoyed for our New Year’s Eve toast. There was also a welcoming sign in the bathroom with my name on it. They make you feel appreciated on top of everything else. Definitely will be planning a summer weekend here with my new puppy and I can’t wait.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2021

10/10 Άριστο

Arieas T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful tiny home experience
Meredith & Dory were such incredible hosts! My boyfriend and I stayed for a night, wishing we booked 2-3 nights! They welcomed us with a wonderful bottle of champagne and a very cozy feel. I would recommend arriving at daytime- this allowed us to explore the property before sunset and take a dip in the pool. The bed was extremely comfortable and we absolutely loved the ceiling shower head in the bathroom! We’ll always remember this trip because of how amazing they made the experience for us. We will definitely stay here again in the future! -Aubrey & Arieas
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Ιούνιο 2020

10/10 Άριστο

Sean S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Adorable tiny home!
My experience here with my wife was amazing!! Only stayed one night but enjoyed every bit of this cute little place. Next time it would be nice to stay for at least a few days. The host Meredith made the place really cute for my wife and I when we slowed up and was quick to Answer any and all questions we had about the place. Can't wait to visit again!
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Δεκέμβριο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Meredith Marlin

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων