Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Villa Myomar, υπέροχη χλωρίδα, Quad, εκδρομές, ποδηλασία βουνού, άλογα.

Villa Myomar, υπέροχη χλωρίδα, Quad, εκδρομές, ποδηλασία βουνού, άλογα.

Συλλογή φωτογραφιών για Villa Myomar, superb flora, quad, mountain bike, horses.

Πισίνα
Περιοχή καθιστικού
Δωμάτιο
Γυμναστήριο
Γυμναστήριο

Επισκόπηση καταλύματος Villa Myomar, υπέροχη χλωρίδα, Quad, εκδρομές, ποδηλασία βουνού, άλογα.

Σχόλια
9,4 στα 10 Εξαιρετικό
7 υπνοδωμάτια5 μπάνιαΓια 20 άτομα1100 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Περιλαμβάνεται πρωινόΠεριλαμβάνεται πρωινόΠεριλαμβάνεται πρωινό
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
guemasssa, Marrakech tensift al haouz
  • ΑεροδρόμιοΜαρακές (RAK-Μενάρα)32 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΥδάτινο Ψυχαγωγικό Πάρκο Oasiria35 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑγορά Jemaa el-Fnaa37 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚήποι Μαζορέλ38 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

7 υπνοδωμάτια (για 20 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 3

+7
7 Διπλά Κρεβάτια και 4 Μονά Κρεβάτια

5 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα · Υπαίθρια ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Μπάνιο 3

Μπάνιο 4

Μπάνιο 5

Μπάνιο 6

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Villa Myomar, υπέροχη χλωρίδα, Quad, εκδρομές, ποδηλασία βουνού, άλογα.

Μέσα σε ένα θαυμάσιο αγρόκτημα 7 στρεμμάτων, φυτεμένο με πορτοκαλιές και ελιές ... και φοίνικες, ακολουθώντας το ένα το άλλο σε μια όμορφη προοπτική, η βίλα με τις καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες, το περίφραγμα με 3 άλογα, quad, ποδήλατο βουνού, πισίνες, spa, τζακούζι, γυμναστήριο η επιλογή των δραστηριοτήτων είναι μεγάλη και ποικίλη. Η πανοραμική βεράντα του Atlas, προσφέροντας πολλαπλούς χώρους χαλάρωσης και ευεξίας. Μια προσεγμένη ομάδα εξασφαλίζει ότι η διαμονή σας είναι αξέχαστη.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο δρόμο για το Du Lac Takerkoust στην καρδιά ενός ιδιωτικού τομέα, άμεσα προσβάσιμο χωρίς καμία διαδρομή, 30,35 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο του Μαρακές και κοντά στο μαγευτικό σημείο, στο δρόμο Atlas για πηγαίνετε σε πολλές δραστηριότητες.
Σχεδιάστηκε με αυθεντικό μαροκινό πνεύμα. Η αρχιτεκτονική και τα παραδοσιακά υλικά του, το εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του που συνδυάζει το σύγχρονο και την παράδοση, δημιουργήθηκε για να μετρήσει από τον σχεδιαστή Moulay Omar, σας βυθίζει σε μια απαλή και ζεστή ατμόσφαιρα προστατεύοντας σας θαυμάσια από τη φωτιά.
Η βίλα προσφέρει υπέροχα δωμάτια με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και εκλεπτυσμένη διακόσμηση. Με την πανοραμική του βεράντα στον Άτλαντα, 4 υπνοδωμάτια 19μ2 με θέα στον άτλαντα είναι ένα υπνοδωμάτιο στο ισόγειο. Το Riad προσφέρει 1 πολυτελείς σουίτες 40μ2 με ιδιωτική βεράντα με θέα στην πισίνα.
Για όσους επιθυμούν να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν με την οικογένεια ή τους φίλους σας στο μαγευτικό χώρο, το σπα χαμάμ, τζακούζι, αποτελούν όλες τις ευκαιρίες χαλάρωσης και ευεξίας.Για όσους επιθυμούν να επωφεληθούν από το εξαιρετικό περιβάλλον και να υιοθετήσουν έναν πιο δραστήριο ρυθμό διακοπών, η επιλογή των δραστηριοτήτων είναι ευρεία και ποικίλη: επισκεφθείτε την πεπατημένη διαδρομή του Μαρακές με τον εξαιρετικό μας οδηγό, με ή χωρίς τη συνοδεία του επαγγελματικού μας προπονητή (Crossfit, πυγμαχία)
ταξίδι στον άτλαντα για να ανακαλύψετε τα χωριά Berber, quad, ιππασία, 4x4, wakeboard, σκι, αερόστατο ...
Ο σεφ θα σας παρασκευάσει απολύτως νόστιμα παραδοσιακά μαροκινά πιάτα, μαγειρεμένα με τοπικά, φρέσκα και υψηλής ποιότητας υλικά που αγοράστηκαν το ίδιο πρωί. Θα εξυπηρετηθούν έξω στις βεράντες της βίλας, στη σκιά των ελαιώνων και ομπρέλες ή σε εσωτερικούς χώρους στην υπέροχη τραπεζαρία! (Τα γεύματα είναι σε περισσότερες λεπτομέρειες - σε άλλες παρατηρήσεις)
Η βίλα μας είναι ένα ζεστό και φιλικό σπίτι. Κάτω από τη διεύθυνση της Μάλικας, μια επαγγελματική, προσεκτική και διακριτική ομάδα εξασφαλίζει την ευημερία σας, σεβόμενη την ηρεμία σας.
Τα συμβαλλόμενα μέρη και οι βραδιές επιτρέπονται κατόπιν προηγούμενου αιτήματος, υπό την προϋπόθεση ότι θα γίνουν αποδεκτά όρια όσον αφορά τον αριθμό των επισκεπτών. Υπόκεινται σε συμπλήρωμα.
Λεπτομερής περιγραφή:
Η ΒΙΛΑ
Στο ισόγειο - Μεγάλη είσοδος με παραδοσιακό σιντριβάνι - Μαροκινό σαλόνι με τηλεόραση / DVD / Playstation - Όμορφη τραπεζαρία για 20 άτομα - Ημιεπεξεργασμένη βεράντα με 2 καθιστικά - Ανοιχτή βεράντα με σαλόνι - 1 junior υπνοδωμάτιο 15m² με Κρεβάτι king size TV / DVD, γκαρνταρόμπα, χρηματοκιβώτιο, μπάνιο με ντους, wc
Στον 1ο όροφο, 1 υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, μπάνιο με διπλούς νεροχύτες και αποδυτήρια, μεγάλο μαροκινό σαλόνι με βεράντα.
Στον 2ο όροφο, 4 υπνοδωμάτια TV / DVD, γκαρνταρόμπα, χρηματοκιβώτιο, 1 ιταλικό μπάνιο, 3 υπνοδωμάτια με βεράντα (θέα στον Άτλαντα)
Στον 3ο όροφο, βεράντα με θέα στον Άτλαντα, ιδανικό για το ηλιοβασίλεμα.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ
- Μεγάλο ανθισμένο ιδιωτικό πάρκο 7 εκταρίων, εξωτερική πισίνα 21μ x 11μ με ηχοσύστημα - σκιασμένη πισίνα με σαλόνι χαλάρωσης. Πανοραμική βεράντα με θέα στον Άτλαντα. 3 άλογα Quad, ποδήλατο βουνού.
Μασάζ, παραδοσιακό χαμάμ, σάουνα, τζακούζι, γυμναστήριο - Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης

Οι ταξιδιώτες έχουν πρόσβαση

Ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους χώρους φιλοξενίας, στην πισίνα. Πρόσβαση με χαμάμ, σάουνα, μασάζ και θεραπείες. Η πρόσβαση στην κουζίνα είναι αποκλειστικά για το προσωπικό.

Άλλες παρατηρήσεις.

Η τιμή περιλαμβάνει διαμονή, πρωινό και Φ.Π.Α. 10%. Δεν συμπεριλαμβάνονται οι τοπικοί φόροι (Φ.Π.Α. και φόρος προωθήσεως τουριστών) 4,5 € ανά ενήλικα ανά διανυκτέρευση που πρέπει να καταβληθούν στο χώρο του ξενοδοχείου καθώς και οποιεσδήποτε επιπλέον παροχές. Πιστωτικές κάρτες και μετρητά αποδεκτά.
Για τα γεύματα:
A la carte: Η βίλα διαχειρίζεται την τροφοδοσία, το μενού παραδοσιακών γευμάτων και ποτών (αλκοόλ, μαλακό, νερό).
15 € / άτομο - Δείπνο (Χωρίς ποτά)
50% έκπτωση για παιδιά κάτω των 12 ετών - Δωρεάν για παιδιά κάτω των 5 ετών.
Ημιδιατροφή: - Γεύμα ή δείπνο (εκτός ποτών): 18 € / άτομο - 50% έκπτωση για παιδιά κάτω των 12 ετών.-Δωρεάν για παιδιά κάτω των 5 ετών.
Πλήρης διατροφή: - Γεύμα και δείπνο (εκτός ποτών): 30 € / άτομο - 50% έκπτωση για παιδιά κάτω των 12 ετών.-Δωρεάν για παιδιά κάτω των 5 ετών.
Επιλέξτε τα μενού την προηγούμενη ημέρα για την επόμενη μέρα.
Ώρες γεύματος:
Πρωινό: 8:30 έως 11:00
Μεσημεριανό: 12 μ.μ. έως 2 μ.μ.
Απογευματινό τσάι: γύρω στις 4:30 μ.μ. - 5 μ.μ.
Δείπνο: 7 μ.μ. έως 10 μ.μ.

Οι ταξιδιώτες έχουν πρόσβαση
Έχετε πλήρη πρόσβαση στα διαφορετικά δωμάτια της βίλας. (εκτός από τη στέγαση του προσωπικού)

Άλλες παρατηρήσεις
Κάθε μέρα θα σας προσφέρουμε ένα διαφορετικό μενού, με τη δυνατότητα να επιλέξετε a la carte τα πιάτα σας εκ των προτέρων.

Διαχειριστής καταλύματος

Malika

Γλώσσες

Αραβικά, Αγγλικά, Γαλλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Περιλαμβάνεται πρωινό
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Επιτρέπονται τα πάρτι και οι εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Agafay

Αυτό το κατάλυμα (βίλα, Agafay) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στην ακτή. Αν έχετε προγραμματίσει να πάτε για ψώνια, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Αγορά Jemaa el-Fnaa και Λεωφόρος Μοχάμεντ VI, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε μέρη όπως: Κήποι Μαζορέλ και Λίμνη της Λάλα Τακαρκούστ. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Eden Aquapark και Υδάτινο Ψυχαγωγικό Πάρκο Oasiria. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και Κολύμπι σε κοντινή απόσταση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Κυνήγι σε κοντινή απόσταση και ποδηλασία βουνού κοντά σας.
Χάρτης
guemasssa, Marrakech tensift al haouz

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Υδάτινο Ψυχαγωγικό Πάρκο Oasiria - 35 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κήποι Menara - 35 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λεωφόρος Μοχάμεντ VI - 36 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Αγορά Jemaa el-Fnaa - 37 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κήποι Μαζορέλ - 38 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Κεντρικός Σταθμός του Μαρακές: 51 λεπτά οδικώς
  • Μαρακές (RAK-Μενάρα): 33 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Agafay - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,4

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 2 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 3 σχόλια πελατών" "

9,0/10

Καθαριότητα

8,0/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

8,0/10

Παροχές

8,0/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

8,0/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

aurelie d.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Accueil exceptionnel Sourire et riad d'exception
Un accueil exceptionnel de Omar et Malika aux petits soins pour nous ! Un superbe riad dans l'environnement magnifique du désert d'Agafay. Soirée super sympathique sous le signe de l'échange. Nous n'avons qu'un regret n'avoir pas eu le temps d'en profiter suffisamment, la localisation étant incorrecte sur le site. Pensez à demander l'adresse exacte à malika et vous pourrez profiter pleinement de tous les atouts de la propriété.
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Ιανουάριο 2020

10/10 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, προσωπικό & εξυπηρέτηση, παροχές, κατάσταση καταλύματος & παροχές
The hosts are amazing! Malika was a jem and helped us with lots of coordination for a big family. Very unique experience and service / food was excellent. We'll definitely be back.
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2019

8/10 Καλό

Lahcen O.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Zeer tevreden!
Heel erg tevreden,zeer gastvrijheid en heel erg schoon en het eten was super lekker! Wij hebben genoten en de kinderen hebben echt genoten,, zeker herhaling vatbaar..
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Malika

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Αραβικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων