Διαμέρισμα στον προορισμό Paris, Ile-de-France

Ιστορική θέα στον κήπο κοντά στην Αψίδα του Θριάμβου

Ιστορική θέα στον κήπο κοντά στην Αψίδα του Θριάμβου

Συλλογή φωτογραφιών για Historic garden view near Arc de Triomphe

Δωμάτιο
Εξωτερικοί χώροι
Γεύματα
Λόμπι
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Ιστορική θέα στον κήπο κοντά στην Αψίδα του Θριάμβου

8,0 στα 10 Πολύ καλό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 3 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Εξερευνήστε την περιοχή

Paris, Ile-de-France
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠλατεία Τροκαντερό16 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑψίδα του Θριάμβου (8ο)2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠύργος του Άιφελ5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠαρίσι (LBG-Λε Μπουρζέ)23 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 3 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι και 1 Διπλό Φουτόν

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ιστορική θέα στον κήπο κοντά στην Αψίδα του Θριάμβου

Πολύ ιδιωτικό, σε έναν εσωτερικό ρομαντικό κήπο, τα ερείπια ενός παλιού κάστρου. Η θέση μου είναι κοντά στην Αψίδα του Θριάμβου, το Bois de Boulogne, τα Ηλύσια Πεδία. Θα λατρέψετε τη θέση μου λόγω της φιλοξενίας μας, της ρομαντικής θέασης στον κήπο, του άνετου εσωτερικού χώρου και της υπηρεσίας του αεροδρομίου μας. Είναι καλό για ζευγάρια, σόλο τυχοδιώκτες, επαγγελματίες ταξιδιώτες, οικογένειες και κατοικίδια ζώα. Ευρυζωνικό WIFI. Καλωδιακή τηλεόραση LCD. Όλα τα επιπλωμένα, κουζίνα, μπάνιο με μπανιέρα. Γαλλικό 3ο (αμερικανικό 4ο) όροφο με ασανσέρ.

το διάστημα
Το στούντιο διαθέτει άρτια εξοπλισμένο χώρο και είναι πολύ ήσυχο, καθώς έχει θέα στον ρομαντικό ιστορικό κήπο. Έχει είσοδο, με μεγάλη ντουλάπα. ένα μπάνιο με μπανιέρα, μια μεγάλη παροχή πετσετών, τουαλέτα, και ένα πλυντήριο / στεγνωτήριο? μια μικρή κουζίνα με ηλεκτρική κουζίνα με 2 εστίες, ψυγείο με καταψύκτη, φούρνο μικροκυμάτων, τοστιέρα, κουζίνα με ρύζι, ηλεκτρικό βραστήρα και όλο τον εξοπλισμό για μαγείρεμα και δείπνο. Το στούντιο διαθέτει ένα μεγάλο παράθυρο, ένα ψηλό ταβάνι, ένα επιπλωμένο άνετο εσωτερικό, καλωδιακή τηλεόραση, ευρυζωνικό καλώδιο WIFI, ντουλάπες και πολύ φως. Ξύλινο δάπεδο. Συνολικά, μια εντύπωση ηρεμίας και πολυτέλειας.

Πολύ ιδιωτικό, σε έναν εσωτερικό ρομαντικό κήπο, τα ερείπια ενός παλιού κάστρου. Μετρό μπροστά από το κτίριο της κατοικίας. Η θέση μου είναι κοντά στην Αψίδα του Θριάμβου (10 'με τα πόδια), τα Champs-Élysées, το Place Victor Hugo, το Hotel Saint James (Relais-Châteaux) και το Bois de Boulogne. Η κύρια είσοδος του κτιρίου στη λεωφόρο Foch. Άλλη είσοδος στη rue de la Faisanderie. Γάλλος τρίτος (αμερικανικός 4ος) όροφος. Ανελκυστήρας.

Θα αγαπήσετε τη θέση μας λόγω της φιλοξενίας μας, της ρομαντικής θέασης στον κήπο, του άνετου εσωτερικού χώρου και της υπηρεσίας του αεροδρομίου μας.

Ο χώρος μας είναι ο καλύτερος τρόπος για τους αθώους τυχοδιώκτες, τους ατομικούς ταξιδιώτες επαγγελματίες, τα ζευγάρια, τις οικογένειες (ζευγάρι και παιδιά) και τους φίλους του γούρι (κατοικίδια ζώα).

Υπάρχει μια έξυπνη ολισθαίνουσα κλίνη κρεβάτι βασιλική μέχρι το ανώτατο όριο (2m x 1,60 m / 78 "x 63": Λόγω του ύψους του κρεβατιού, αυτό το στούντιο δεν συνιστάται σε άτομα με κινητικά προβλήματα) μονό καναπέ-κρεβάτι (2m x 80cm / 78 "x 31. 5" που είναι σαν ένα παχύ στρώμα που μοιάζει με Futon (25cm / 0,8 πόδια) όταν είναι ξετυλιγμένο στο έδαφος) Υπάρχουν πλήρεις 3 υπνοδωμάτια, λένε. Ωστόσο, το μέγεθος του στούντιο μπορεί να είναι σφιχτό για 3 ενήλικες επισκέπτες.

Το στούντιο είναι εξαιρετικά ήσυχο καθώς βρίσκεται σε έναν ευρύχωρο ιδιωτικό κήπο (ρομαντικό, με ερείπια και όμορφα δέντρα) που είναι κλειστός. Δεν υπάρχει πραγματικά θόρυβος στο περιβάλλον.

Προσοχή: Πρόκειται για ένα στούντιο με παρισινό μέγεθος. Δεν είναι μεγάλο, αλλά είναι καλά εξοπλισμένο και ο χώρος χρησιμοποιείται με τον βέλτιστο τρόπο. Είναι τόσο άνετο όσο θα περίμενε κανείς.

Πρόσβαση επισκεπτών
Για την άφιξή σας, θα συναντήσετε κάποιον από εμάς ή έναν βοηθό. Ο Μάρκ μιλά αγγλικά, γαλλικά. Ο Rumi μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ιαπωνικά και οι βοηθοί μας μιλούν αγγλικά, γαλλικά, ιαπωνικά και κάποια ισπανικά. Υπάρχει ένα εγχειρίδιο στο στούντιο με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Το checkin έχει οριστεί στις 3 μ.μ., αλλά εάν θέλετε να κάνετε check in νωρίτερα, επικοινωνήστε μαζί μας. Μπορούμε να κανονίσουμε την ελεύθερη νωρίς checkin / late checkout σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα. Συχνά συμβαίνει ότι το διαμέρισμα είχε καθαριστεί και προετοιμαστεί νωρίτερα, έτσι θα ήταν ευπρόσδεκτο να κάνετε check in νωρίτερα. Σε αυτή την περίπτωση, ακόμη και πολύ νωρίς οι έλεγχοι είναι δυνατοί (χωρίς επιπλέον κόστος). Ωστόσο, δεν υπάρχει check-in μετά τις 11:00 μ.μ. Το ίδιο ισχύει και για check out, που ορίζεται στις 11 π.μ., αλλά αν χρειαστείτε ένα μεταγενέστερο check out, επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπορούμε να κανονίσουμε την ελεύθερη νωρίς checkin / late checkout σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα.

Θα αγαπήσετε επίσης την υπηρεσία αμοιβής (55 €) του αεροδρομίου (θα κρατήσετε μια πινακίδα με το όνομά σας για να σας συναντήσουμε μπροστά από την πόρτα εξόδου και θα μεταφέρετε τις αποσκευές σας στο αυτοκίνητο). Ο οδηγός θα μας τηλεφωνήσει κατά την άφιξή σας, προκειμένου να προσαρμόσουμε το χρονοδιάγραμμα της άφιξής σας στην κατοικία μας στο Παρίσι.

Άλλα πράγματα που πρέπει να σημειώσετε
Έχουμε ένα άλλο διαμέρισμα, ακριβώς τον ίδιο εξοπλισμό, επίσης στον ρομαντικό κήπο, σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η ενοικίαση δύο θέσεων για την οικογένεια ή τους φίλους σας.

Το κτίριο φυλάσσεται 7/24. Ιδιωτική περίπτωση που πρέπει να μιλήσετε μαζί μας, ενώ θα μείνετε, θα παρέχουμε τους αριθμούς τηλεφώνου μας και τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας. Η προπληρωμένη κάρτα Γαλλικού κινητού τηλεφώνου είναι επίσης διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος.

Είναι ένα μεγάλο κτίριο: η είσοδος στη rue de la Faisanderie, αλλά θα συναντηθούμε στο λόμπι στη λεωφόρο Foch

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Αριθμός άδειας ή αριθμός εγγραφής
7511601353388

Διαχειριστής καταλύματος

Rumi and Marc
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 20 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 3-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι και γάτες βάρους μικρότερου από 10 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο ένα κατοικίδιο στο σύνολο)

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Check-in prior to 8 PM. We do not accept same-day reservations. If you book the day before your arrival, check-in will be after 17:00 (5 pm).
The studio is suitable for 3 adults only for a short stay, as the studio is Parisian-size (not large). 2 adults or 2 adults with a child is preferred.
Due to the height of the bed, this property is not advised for people with mobility problems.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Αριθμός εγγραφής καταλύματος 7511601353388

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.

Σχετικά με την περιοχή

Παρίσι

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται στην εξής περιοχή: 16ο Αροντισεμάν (Παρίσι). Μπορείτε να επισκεφτείτε σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Αψίδα του Θριάμβου (8ο) και Παλάτι Garnier, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε και τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Champ de Mars (Αξιοθέατο) και Ιλ Σεν-Λουί. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Parc des Princes (Στάδιο), αλλά βρείτε χρόνο να επισκεφτείτε και αυτό το κορυφαίο αξιοθέατο της περιοχής: Κήπος του Λουξεμβούργου.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Συνεδριακό Κέντρο Palais des Congrès de Paris - 14 λεπτά με τα πόδια
  • Πλατεία Τροκαντερό - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Ηλύσια Πεδία - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Αψίδα του Θριάμβου (8ο) - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πύργος του Άιφελ - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Paris Avenue Foch: 2 λεπτά με τα πόδια
  • Σταθμός Porte Dauphine: 2 λεπτά με τα πόδια
  • Αεροδρόμιο Ορλί (Ory): 28 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Joe & The Juice - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Noir - Coffee Shop & Torréfacteur - 7 λεπτά με τα πόδια
  • McDonald's - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Pvh au Petit Victor Hugo - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Le Stella - 7 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

8,0

Πολύ καλό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 0 από 1 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 1 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 1 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 1 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 1 σχόλια πελατών" "

8,0/10

Καθαριότητα

8,0/10

Check-in

8,0/10

Επικοινωνία

8,0/10

Τοποθεσία

8,0/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Olivier S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Appréciable pour sa position et sa confidentialité
Appréciable pour sa position et sa confidentialité
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Rumi and Marc

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες