Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Βίλα 3 υπνοδωματίων με θέα στη θάλασσα - Chaweng

Βίλα 3 υπνοδωματίων με θέα στη θάλασσα - Chaweng

Συλλογή φωτογραφιών για 3 bed/3 bathroom ocean view villa - Chaweng

Θέα από το κατάλυμα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Πισίνα
Πισίνα
Πισίνα

Επισκόπηση καταλύματος Βίλα 3 υπνοδωματίων με θέα στη θάλασσα - Chaweng

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια3+ μπάνιαΓια 6 άτομα265 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Ko Samui, Suratthani
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΧωριό Ψαράδων Εμπορικό Συγκρότημα Plaza7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Μπο Πουτ13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Chaweng14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΚο Σαμούι (USM)14 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

3 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Σαμπουάν · Πιστολάκι μαλλιών

Μπάνιο 2

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Σαμπουάν · Πιστολάκι μαλλιών

Μπάνιο 3

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Σαμπουάν · Πιστολάκι μαλλιών

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Βίλα 3 υπνοδωματίων με θέα στη θάλασσα - Chaweng

Το Baan Suwan (Bright House) βρίσκεται στους λόφους Chaweng / Bophut, με υπέροχη θέα στον κόλπο Chaweng και στον κόλπο Big Buddha / Ban Rak.

Διαβάστε τις απόψεις μας παρακάτω στη σελίδα.

Η κοινότητα αποτελείται από μια ποικιλία από ποιοτικά, ατομικά σχεδιασμένα σπίτια με το πρόσθετο πλεονέκτημα της κατοχύρωσης με ασφάλεια.

Έτσι, οι πελάτες μας μπορούν να απολαύσουν πλήρως την εμπειρία των διακοπών τους, σε αντίθεση με πολλές άλλες βίλες, δεν περιορίζουμε τους επισκέπτες μας με check in και check out times. Η βίλα είναι δική σας από την άφιξή σας μέχρι να αναχωρήσετε ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας χωρίς επιπλέον κόστος.

Μια δωρεάν άφιξη από το αεροδρόμιο περιλαμβάνεται επίσης στην τιμή σας.


Για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε τις τιμές ενοικίασης σε χαμηλά επίπεδα για την ηλεκτρική ενέργεια της βίλας επιπλέον και να χρεωθείτε με τοπικό συντελεστή Baht 5,5 ανά μονάδα και να εξοφληθεί τοπικά κατά το check out.

(Ως παράδειγμα κόστους ηλεκτρικής ενέργειας είχαμε μια οικογένεια 6 διανυκτερεύσεων 10 ημερών κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και η χρήση ηλεκτρικής ενέργειας ήταν B1.400 / AUD53.00 για τις 10 ημέρες)

Εξοπλισμένο και πλήρως επιπλωμένο με ευρωπαϊκή κουζίνα. φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο ρούχων, πλυντήριο πιάτων, φρυγανιέρα, μπλέντερ φαγητού, καφετιέρα φίλτρου και ένα ιταλικό σύστημα καφέ Segafredo Zanetti και μηχάνημα αφρού για το γάλα για να μπορείτε να φτιάξετε το τέλειο εσπρέσο ή cappuccino wth δωρεάν εσπρέσο για να ξεκινήσετε.

Η βίλα είναι διακοσμημένη με γούστο και επιπλωμένη με υψηλές προδιαγραφές για να σας προσφέρει την προστιθέμενη αίσθηση της διαβίωσης σε ένα ιδιωτικό κομψό σπίτι. Η βίλα είναι εξοπλισμένη με ελαφριά dimmers μέσα-έξω, στο εσωτερικό και στο εξωτερικό για να παρέχει αυτό το έξυπνο συναίσθημα τη νύχτα. Η πισίνα έχει επίσης μεταβαλλόμενα φώτα διάθεσης και μπορείτε να παγώσετε το χρώμα της επιλογής σας.

Η βίλα παρέχει περίπου. 275 τ.μ. του χώρου διαβίωσης. Πάρκινγκ εκτός δρόμου και καλυμμένο χώρο στάθμευσης για διάφορες μοτοσικλέτες.

Η βίλα προσφέρει εκπληκτική θέα στη μέρα και τη νύχτα πάνω από τη ζούγκλα προς την πόλη Chaweng και τον ωκεανό πέρα από, με θέα στο χρυσό καλυμμένο ναό Wat Khao Hua Jook στην απόσταση που λάμπει σαν φάρδος όταν χτυπάται από τον αργά το απόγευμα ήλιο. Το λοφώδες έδαφος φτάνει περίπου 90 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, ενώ απολαμβάνει να βρίσκεται σε μια ήσυχη και ήσυχη τοποθεσία στη ζούγκλα, ωστόσο, μόνο λίγα λεπτά μακριά από τη φασαρία του Chaweng.

Το Baan Suwan βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά από την παραλία Chaweng και όλες τις ανέσεις, το νέο Central Festival Mall με τα διεθνή καταστήματα και εστιατόρια και τα μικρά τοπικά καταστήματα στον παραλιακό δρόμο για τα τοπικά χειροποίητα προϊόντα σας.

Αυτή η βίλα διαθέτει 3 κλιματιζόμενα υπνοδωμάτια με 2 queen size κρεβάτια και 1 king-size στο κυρίως υπνοδωμάτιο με δικό του μεγάλο ιδιωτικό μπάνιο με ντους και μπανιέρα και συρόμενες πόρτες στην ιδιωτική βεράντα με θέα στον ωκεανό.

Το δεύτερο μπάνιο είναι εξοπλισμένο με μεγάλο χώρο ντους και μοιράζεται από τα άλλα δύο δωμάτια. Και τα δύο μπάνια είναι εξοπλισμένα με ανεμιστήρα.

Όλα τα υπνοδωμάτια διαθέτουν μπλε ομιλητές και χρηματοκιβώτια. Η κύρια κρεβατοκάμαρα μπορεί να φιλοξενήσει φορητούς υπολογιστές, ενώ τα χρηματοκιβώτια στα άλλα δωμάτια μπορούν να φιλοξενήσουν iPads.

Όλα τα υπνοδωμάτια είναι εξοπλισμένα με τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης και Apple TV που σας επιτρέπουν να μεταφέρετε από τη συσκευή σας στην τηλεόραση ή να συνδεθείτε με το Netflix λογαριασμό σας.

Η υπαίθρια βεράντα διαθέτει σκεπαστό σαλόνι και τραπεζαρία, και τα δύο καθίσματα 6 άτομα, τα οποία παρέχουν άφθονο χώρο για να χαλαρώσετε μέρα και νύχτα. Στη βεράντα θα βρείτε επίσης ξαπλώστρες, ομπρέλες και σκούτερ για τη χαλάρωσή σας από την ιδιωτική σας πισίνα.

Το εσωτερικό ευρύχωρο σαλόνι και τραπεζαρία με τις ψηλές θολωτές οροφές προσφέρει καθίσματα για 6 άτομα και δύο μεγάλες συρόμενες πόρτες patio που σας δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκεστε έξω όταν βρίσκεστε μέσα.

Στο σαλόνι υπάρχει τηλεόραση 43 ιντσών, Wi-Fi με οπτικές ίνες και ένα κουτί Apple TV για streaming από την έξυπνη συσκευή σας και σταθμό βάσης Ipod με μπλε δόντια.

Ποιότητα μπάνιο, πετσέτες πισίνας και κλινοσκεπάσματα παρέχονται μαζί με δύο φορές την εβδομάδα σπίτι διατηρώντας, δύο φορές την εβδομάδα πισίνα και κήπο.

Μόλις 5 λεπτά από το super store Tesco (κινηματογράφος, μπόουλινγκ και ψώνια) και 10 λεπτά από την παραλία (Chaweng, Ban Rak ή Bophut).

Μια δωρεάν μεταφορά άφιξης και ένα ευπρόσδεκτο εμπόδιο για φαγητό και ποτά για την άφιξή σας, πακέτα αναψυχής του μπάνιου και ρόμπες παρέχονται για την άνεσή σας.

Λόγω της θέσης της βίλας προτείνουμε ενοικίαση αυτοκινήτου ή μοτοποδηλάτου.

Παρακάτω υπάρχουν μερικές κριτικές από άλλους δικτυακούς τόπους.

"5 νύχτες"
 Ανασκόπηση 19 Ιαν 2018
Εξαιρετική βίλα. Σίγουρα θα μείνουμε ξανά. Η φιλοξενία προσοχή στη λεπτομέρεια είναι μεγάλη. Ωραία και καθαρή

"Υπέροχη διαμονή για τα Χριστούγεννα"
 Ανασκόπηση 1 Ιανουαρίου 2018
Μια πανέμορφη βίλα σε εξαιρετική τοποθεσία. Η βίλα είχε όλα όσα χρειαζόμασταν για διακοπές χαλάρωσης και άγχους. Win και Aye είναι πολύ φιλικοί και κάνουν μια υπέροχη δουλειά του καθαρισμού και της φροντίδας του χώρου. Ο Δαβίδ ο ιδιοκτήτης ήταν εύκολο να επικοινωνήσει με και παρείχε πολλές πληροφορίες για να ξεκινήσουμε τις διακοπές μας. Θα μείνουμε σίγουρα ξανά αν επιστρέψαμε ποτέ στο Samui.

"Τέλεια βίλα και τοποθεσία"
 Αναθεώρηση 30 Δεκεμβρίου 2017
Από την αρχή της διαδικασίας κρατήσεων είχαμε μια καλή αίσθηση γι 'αυτή τη βίλα, καθώς οι ιδιοκτήτες, ο David και ο Tony, απάντησαν αμέσως σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις είχαμε, μας έστειλαν επίσης πολλές πληροφορίες πριν από την άφιξη με πράγματα που μας βοήθησαν να προγραμματίσουμε την εβδομάδα μας στη βίλα. Η βίλα είναι περίπου 10-15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο. Αρχικά, αν και ο δρόμος μέχρι τη βίλα ήταν λίγο απότομος, ωστόσο γρήγορα συνηθίσαμε σε αυτό, και μια φορά στη βίλα η αντίδρασή μας ήταν WOW, η θέα είναι απλά εκπληκτική, ημι-ζούγκλα τοποθεσία αλλά ακόμα μόνο λεπτά από Chaweng, καταστήματα και εστιατόρια. Είχαμε μοτοποδήλατα οργανωμένα από τον τοπικό πράκτορα που φροντίζει τη βίλα και παραδόθηκαν στην βίλα μόλις φτάσαμε. Υπήρχε επίσης ένα καλάθι καλωσορίσματος από τους ιδιοκτήτες, με σνακ, νερό, αναψυκτικά, τσάι, καφέ, ένα μπουκάλι κρασί και είδη για πρωινό για να μας ξεκινήσετε πριν να έχουμε την ευκαιρία να πάμε για ψώνια. Η βίλα είναι επιπλωμένη σε υψηλές προδιαγραφές, με τηλεόραση και Apple TV κουτιά σε όλα τα δωμάτια ώστε να μπορούμε να ρεύμα των συσκευών μας, το wifi ήταν εξαιρετικό και πολύ γρήγορο. Μας άρεσε η λευκή πλακόστρωτη πισίνα με τα μεταβαλλόμενα φώτα της διάθεσής της που έθεσαν την ατμόσφαιρα τη νύχτα. Το ζευγάρι που κοίταξε τη βίλα ήταν απλά αξιολάτρευτο, Aye και Win, διοργάνωσαν επίσης μερικές βραδιές, μαγειρεμένες από αυτούς, η κίτρινη καραμέλα είναι ακριβώς απαραίτητη. Σίγουρα θα μείνουμε ξανά όταν επιστρέψουμε στη Samui.

"Καταπληκτική θέα"
 Αναθεώρηση 1 Οκτωβρίου 2017
Η βίλα βρίσκεται στη μέση του λόφου και προσφέρει εκπληκτική θέα στο Samui. Σίγουρα αξίζει να ξυπνήσετε για την ανατολή του ηλίου! Η βίλα είναι μοντέρνα, ευρύχωρη και διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για χαλαρωτικές διακοπές. Ένα αυτοκίνητο ή ένα μοτοποδήλατο συνιστάται να φτάσετε στο νησί. Ήμασταν αρκετά τρελοί για να περπατήσουμε από και προς το Tesco Lotus μια μέρα και παρότι όχι πολύ μακριά, η αναρρίχηση εκείνου του μεγάλου λόφου στον μεσημεριανό ήλιο δεν ήταν η πιο έξυπνη ιδέα! (Αν και σας προκαλώ σε αυτό !!). Θα πρέπει να κατευθυνθείτε προς το χωριό του ψαρά για τα εξής: Περπάτημα στην αγορά το βράδυ της Παρασκευής - δοκιμάστε όλα τα καταπληκτικά τρόφιμα στο δρόμο και κάντε ένα μικρό εμπόρευμα Niverva για το πιο εκπληκτικό καφέ Cafe 69 για κάποια τυχαία σύντηξη ασιατική τροφή - το κάρυ πίτα θα λειτουργούσε ;! (εμπιστευθείτε, είναι καταπληκτικό). Σίγουρα θα μείνω στη βίλα πάλι και δεν νομίζω ότι θα μπορούσα ποτέ να κουράσω να κάθονται γύρω από την πισίνα και απλά να δω αυτή την άποψη.

Καταπληκτική θέα

Αναθεώρησε τον Οκτώβριο για διαμονή το Σεπτέμβριο του 2017

Η βίλα βρίσκεται στη μέση του λόφου και προσφέρει εκπληκτική θέα στο Samui. Σίγουρα αξίζει να ξυπνήσετε για την ανατολή του ηλίου! Η βίλα είναι μοντέρνα, ευρύχωρη και διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για χαλαρωτικές διακοπές.

Ένα αυτοκίνητο ή ένα μοτοποδήλατο συνιστάται να φτάσετε στο νησί. Ήμασταν αρκετά τρελοί για να περπατήσουμε από και προς το Tesco Lotus μια μέρα και παρότι όχι πολύ μακριά, η αναρρίχηση εκείνου του μεγάλου λόφου στον μεσημεριανό ήλιο δεν ήταν η πιο έξυπνη ιδέα! (Αν και σας προκαλώ σε αυτό !!).

Πρέπει να κατευθυνθείτε προς το χωριό του ψαρά για τα εξής:
Περπάτημα στην αγορά το βράδυ της Παρασκευής - δοκιμάστε όλα τα καταπληκτικά τρόφιμα στο δρόμο και κάντε ένα μικρό εμπόριο
Niverva για την πιο εκπληκτική μπριζόλα
Cafe 69 για κάποια τυχαία σύντηξη ασιατική τροφή - που γνώριζαν ότι η πράσινη πιπεριά θα λειτουργούσε ;! (εμπιστευθείτε, είναι καταπληκτικό).

Σίγουρα θα μείνω στη βίλα πάλι και δεν νομίζω ότι θα μπορούσα ποτέ να κουράσω να κάθονται γύρω από την πισίνα και απλά να δω αυτή την άποψη.

"Ουάου"

Έμεινε στις 26 Σεπτεμβρίου 2017 για διαμονή τον Αυγ 2017

Έμεινε εδώ για 3wks, τι εκπληκτική διαμονή είχαμε, η βίλα ήταν υπέροχη όλα - θα μπορούσατε να θέλετε σπίτι από το σπίτι, αλλά καλύτερα. Οι απόψεις από τη βίλα ήταν εκπληκτικές, το αυτοκίνητο ή το μοτοποδήλατο είναι απαραίτητη λόγω των απότομων λόφων, αλλά μην αφήνετε να σας βάλουν ή κάποιον μακριά επειδή έκανε όλα μέρος μιας υπέροχης παραμονής. Θα μείνουμε εδώ ξανά χωρίς αμφιβολία και θα το συνιστούσα σε κανέναν. Koh Samui είναι το πιο όμορφο, καταπληκτικό μέρος. Tonny, David, Sue, Winn & Ayre ήταν μια μεγάλη βοήθεια. Σας ευχαριστώ για μια μαγική διαμονή.

"Δεν θέλουμε να αφήσουμε αυτόν τον εκπληκτικό παράδεισο"

Αξιολογήθηκε στις 3 Αυγ 2017

Μια πανέμορφη βίλα με όλες τις απαραίτητες ανέσεις, έπιπλα υψηλής ποιότητας, υπέροχη βεράντα και πισίνα και εκπληκτική θέα. Το προσωπικό Aye & Win, που ήρθε καθημερινά για να καθαρίσει και να κάνει τα κρεβάτια, ήταν απλά υπέροχο και μας έκανε τρομερό φαγητό όταν το παραγγείλαμε. Όταν έκαναν τα κρεβάτια, τα κλινοσκεπάσματα και τα μαξιλάρια ήταν υπέροχα με πετσέτες που σχηματίστηκαν ως ελέφαντες ή κύκνοι. Το σπίτι δεν απέχει πολύ από την πόλη ή τις ωραίες παραλίες. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα αυτή τη βίλα και θα θέλαμε πολύ να την επισκεφθούμε και πάλι !!!


"Τέλεια βίλα με εκπληκτική θέα και απίστευτο προσωπικό!"

Αξιολογήθηκε στις 3 Αυγ 2017

Η τοποθεσία αυτής της βίλας είναι απλά απίστευτη. Η βίλα βρίσκεται στα βουνά και έχει την πιο εκπληκτική θέα. Από την πισίνα, τα υπνοδωμάτια και σχεδόν παντού μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη θέα στη ζούγκλα, στην πόλη και στον ωκεανό. Επιπλέον, θα έχετε τον ήχο της ζούγκλας τη νύχτα που είναι πραγματικά ωραίο. Η οικογένειά μου και εγώ περνούν 14 ημέρες στη βίλα και απολαμβάνουν κάθε μέρα. Η πισίνα είναι πολύ όμορφη και πάντα καθαρή. Ο τύπος της πισίνας ήταν πολύ ωραίος και κρατούσε την πισίνα καθαρή ανά πάσα στιγμή. Η βίλα είναι καθαρή και πεντακάθαρη ανά πάσα στιγμή.

Διαχειριστής καταλύματος

David West

Γλώσσες

Δανικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Νορβηγικά, Ισπανικά, Σουηδικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 8:00 π.μ.
Check out πριν από τις 8:00 μ.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Επιτρέπονται οι διαμονές μεγάλης διάρκειας
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Koh Samui

Αυτό το κατάλυμα (βίλα, Koh Samui) βρίσκεται στα βουνά και δίπλα στη θάλασσα. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Αποβάθρα Bangrak και Αποβάθρα Maenam, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Παραλία Chaweng και Παραλία Τσάουενγκ Νόι. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Πίστα καρτ Samui και Θεματικό Πάρκο Escape Break. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και αυτόνομη κατάδυση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με ποδηλασία βουνού και Ορειβασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Χωριό Ψαράδων Εμπορικό Συγκρότημα Plaza - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Τσάουενγκ Νόι - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Μπο Πουτ - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Chaweng - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Λαμάι - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Κο Σαμούι (USM): 14 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Umi Shabu - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Guru Buffet - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ryu Ichi - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ranong Restaurant 2 - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • KFC - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 10 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 10 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

9,6/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,4/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Florence T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Baan suwan
Very beautiful villa, well equipped. View of Chaweng and the sea. Very warm welcome by Aye and Win. Very responsive host.
Πραγματοποίησε 13 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

thierry r.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
un sans faute
propriété qui correspond en tout point à l’annonce. Très bien placée sur les hauteurs pour bénéficier de la brise surtout le soir. Tout s’est parfaitement passé de l’accueil ponctuel et courtois du couple Thaïlandais qui s’occupe de la maintenance et de l’entretient (piscine, jardin, menage et changement de draps et serviettes 3 fois par semaine). Nos superhosts Tony et David sont tres serviables et joignables rapidement. Tous les services dont on peut avoir besoin, loc de scooter ou voiture (je recommande définitivement le scooter) organisations d’excursions (le parc naturel de 42 îles en bateau privé c’est le paradis) supermarchés etc…..sont à proximité. N’hésitez pas à aller à Koh Samui, c’est tres facile et surtout n’hésitez pas à louer cette maison spacieuse et confortable où tout fonctionne parfaitement. J’y retournerai avec plaisir vous pouvez avoir confiance.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2023

10/10 Άριστο

Bernd F., Cologne, Germany

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect location
This home is highly recommendable. My wife and I spent nearly 2 weeks there and we enjoyed every minute. Once you get used to the very steep drive to the house you are rewarded with an extraordinary panoramic view via the jungle to the Chaweng Bay, the Pagode and even Big Buddha at the islands northern shore. It is a perfect location to conduct excursions from there to the many small gems of this beautiful island. The overall equipment of the house from kitchen facilities to mattresses is high end. But due to the picturesque views and the nice moodlight equipped pool we spend most of our time around the house outside at the terrace. Aye and Win the 2 “good souls” of the house are very nice to deal with. The owners are very responsive and their generous offer to check in early and check out late are a big plus as well considering the usual early arrival and late departure connections from and to Europe. In case of returning to Koh Samui this place is definitely our first address. Thank you very much for a more than pleasant stay.
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2023

10/10 Άριστο

Felix B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Jahreswechsel mit Aussicht
Wir haben den Jahreswechsel 2022/2023 in dieser wunderschönen Villa mit traumhaftem Ausblick verbracht. Insgesamt 8 Nächte. Die Kommunikation mit den Gastgebern David und Tonny klappte durchweg super. Auch die Organisation des 1. Flughafentransfers klappte gut. Aye und Win empfingen uns sehr herzlich mit einem ersten Vorrat an Essen und Getränken. Ebenfalls sehr aufmerksam war die Dekoration des Masterbedrooms sowie die Flasche Champagner mit der wir überrascht wurden (waren zu Beginn unserer Flitterwochen dort). Vor Ort war Win stets per WhatsApp erreichbar und auch David erkundigte sich regelmäßig ob alles passt. Die Villa ist sehr sauber und gepflegt. Der Pool ist sehr schön wenn auch relativ kühl, was bei ~30°C aber durchaus erfrischend ist. Ab dem frühen Nachmittag liegt die Villa eher im Schatten was der Lage am Berghang geschuldet ist. Durchgängig warmes bzw. heißes Wasser hatte nur das Bad vom Masterbedroom. Auch der Wasserdruck könnte höher sein. Allerdings muss jedem klar sein, wo man sich befindet: nämlich etwas "ab vom Schuss" in einer sehr ruhigen, kleinen Nachbarschaft auf einem Berg oberhalb von Chaweng (10-15min Rollerfahrt). Dafür hat man dort seine Ruhe und einen Wahnsinns Ausblick von der großzügigen Terrasse. Unabdingbar ist es ein eigenes Fahrzeug zu mieten: Die Straßen sind sehr steil und ein Grab/Taxi zu bekommen ist (bis auf den von Win organisierten Flughafen Transfer) quasi ein Ding der Unmöglichkeit. Das mussten wir an unserem vorletzten Tag leider noch auf die harte Tour lernen, denn durch ein Missverständnis bei der Buchung der Motorroller durch Win mussten wir die Roller bereits um 09:00 Uhr wieder abgeben. Auch hatten wir es im Vorfeld so verstanden, dass die Roller bereits zur Villa gebracht würden und wir die ganze Abwicklung nur mit Win machen. Dem war leider nicht so. Win brachte zwar einen der beiden Roller hoch zur Villa aber nur damit wir mit ihm zur Roller Vermietung fahren konnten wo wir den Vertrag direkt mit den Vermietern der Roller abwickeln mussten. Die Roller selbst waren nicht im besten Zustand aber noch okay. Auf unseren Wunsch wurde bei einem der beiden noch der komplett abgefahrene Vorderreifen in einer nahegelegenen Werkstatt gewechselt. Leider kostete das alles unnötig Urlaubszeit. Tipp: Roller im Vorfeld lieber selbst organisieren. Flughafentaxi am Morgen der Abreise war leider verspätet, haben den Flug aber noch bekommen. Insgesamt auf jeden Fall eine sehr schöne Zeit. Gerne wieder!
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2022

10/10 Άριστο

David E.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Villa
A nice villa in the hills. All was perfekt and we will come back.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από David West

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Δανέζικα, Νορβηγικά, Σουηδικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων