ΔιαμέρισμαΙδιώτης οικοδεσπότης

Lovely Bright Garden Διαμέρισμα Με WiFi & Spa με θέα το απόθεμα RSPB. Brading

Lovely Bright Garden Διαμέρισμα Με WiFi & Spa με θέα το απόθεμα RSPB. Brading

Συλλογή φωτογραφιών για Lovely Bright Garden Apartment With WiFi & Spa overlooking RSPB reserve. Brading

Γεύματα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Lovely Bright Garden Διαμέρισμα Με WiFi & Spa με θέα το απόθεμα RSPB. Brading

9,4 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 4 άτομα90 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Τζακούζι
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Εξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Brading Isle of Wight, ENG
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΖωολογικός Κήπος της Νήσου Γουάιτ3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠροβλήτα Sandown4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία του Sandown6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣαουθάμπτον (SOU)96 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Lovely Bright Garden Διαμέρισμα Με WiFi & Spa με θέα το απόθεμα RSPB. Brading

Foinavon - Το ιδανικό σπίτι διακοπών σας, ανεξάρτητα από την εποχή, ανεξάρτητα από τον καιρό. Θα έχετε αρκετό χώρο για τον εαυτό σας
Έχετε ταξιδέψει νότια, κατευθείαν προς τον ήλιο. Έχετε περάσει το νερό, έχετε φτάσει σε ένα όμορφο νησί διακοπών, χωρίς όλες τις παρενοχλήσεις να πάτε στο εξωτερικό.
Βλέπετε τον εαυτό σας - μόλις ανοίξατε την πόρτα στην εξοχική κατοικία σας. Σταθήκατε στο δικό σας χώρο στο αυτοκίνητο και περπατήσατε κάτω από την εύκολη πτήση των βημάτων για την ειρήνη και την ιδιωτικότητα, τώρα δεν βλέπετε κανέναν. Βρίσκεστε στον δικό σας μικρό κόσμο, τον παραδεισένιο σας, σε ένα πλήρες ύψος κάτω από το δρόμο που φτάσατε.
Ήθελα μια ιδιωτική, καθαρή, φωτεινή, προσεκτικά σχεδιασμένη, καλά εξοπλισμένη βάση για τις διακοπές σας, σε βολική θέση για τις παραλίες ή για να εξερευνήσετε το νησί. Αυτό προσπαθήσαμε να φτιάξουμε εδώ.
Από την ασφαλή βεράντα, τώρα κοιτάξτε γύρω - οι δύο πλευρές σας είναι τα δύο φωτεινά, ευάερα υπνοδωμάτια, κάθε δωμάτιο είναι ίσου μεγέθους, ένα με ένα κρεβάτι King size, το άλλο, ένα ζευγάρι 3 'singles full size, που συμπληρώνονται από όλα τα συρταριέρια και τις μονάδες κομοδίνου, επίσης διπλές ντουλάπες, περισσότερους από επαρκείς καθρέφτες και μια κορυφή ντυσίματος. Μια επιλογή από μαλακά φώτα και λάμπες ανάγνωσης. Κάθετες περσίδες καθώς και χοντρές κουρτίνες για έναν καλό ύπνο. `
Μέσα από την αίθουσα, με τους καθρέφτες που γεμίζουν το φως της ημέρας, στο άνετο καθιστικό, με την πόρτα του αίθριου να αποκαλύπτει αυτό το θέαμα. Προς Ανατολή, για τον πρωινό ήλιο, δεν είναι ένα κτίριο στην όψη, κοιτάζοντας πέρα ​​από τα πεδινά του αποθέματος RSPB για Culver κάτω πέρα. Βήμα μέσα από την πόρτα αίθριο στο μπαλκόνι, υπάρχουν μόνο οι γείτονες γείτονες ορατό. Αυτό είναι το ιδανικό μέρος για πρωινό, ίσως;
Επιστρέψτε στο δωμάτιο, βλέπετε τις δύο άνετες καρέκλες, που βλέπουν τόσο την θέα όσο και την έξυπνη τηλεόραση Sony με το περιστρεφόμενο τοίχο. Επίσης, ένα καλό ραδιόφωνο DAB (με Bluetooth για αναπαραγωγή της δικής σας μουσικής) και μια πρίζα USB για τη φόρτιση του τηλεφώνου (απεριόριστο και γρήγορο δωρεάν WiFi από τη σύνδεση των ινών που λειτουργεί σε όλη τη χώρα).
Στα ράφια θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα φυλλαδίων και φυλλαδίων για τα πολλά ποικίλα αξιοθέατα του νησιού, μερικούς χάρτες και ακόμη και μερικά τοπικά βιβλία ιστορίας, αν σας ενδιαφέρει. Έχουμε γράψει επίσης αρκετές εξορμήσεις, για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τα καλύτερα σημεία στο νησί.
Επίσης έξω από την αίθουσα είναι το λευκό, πλήρως πλακάκια μπάνιο - με θέα - αλλά είναι ιδιωτικό, κανένα από τα παράθυρά σας δεν μπορεί καν να δει από λιγότερο από 200 μέτρα. Το ντους έχει μια μεγάλη, σταθερή κεφαλή βροχόπτωσης καθώς και ένα εύκαμπτο ακουστικό, πάνω σε λουτρό τύπου P, με γυάλινη οθόνη. Άμεση, πίεση δικτύου, ζεστό νερό σε αυτό το σπίτι, έτσι δεν υπάρχει καμία αναμονή για βρύσες για να τρέξει ζεστό.
Στη συνέχεια, θα βρείτε την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, με ψυγείο πλήρους μεγέθους, έναν κατάλληλο φούρνο και εστία για όσους θέλουν να μαγειρέψουν, το πλυντήριο πιάτων Bosch για όλους (και φυσικά για φούρνο μικροκυμάτων). Όλα τα σκεύη μαγειρέματος και φαγητού που θα χρειαστείτε, ένα τραπέζι Μπιστρό - πρωινό ή δείπνο για δύο, ή δραστηριότητες για παιδιά, ίσως. Η άποψη επίσης, φυσικά.
Από την κουζίνα, περνάτε από ένα βοηθητικό δωμάτιο με πλυντήριο Bosch, γραμμές διαθέσιμες έξω - εμείς θα παθαίνουμε δωρεάν για σας, αν ρωτήσετε.
Τώρα, κατεβάστε κάποια βήματα και πατήστε για ένα WOW. Αυτό είναι ένα τεράστιο σέρα, και έχει περιστασιακά καθίσματα για ολόκληρο το πάρτυ σας, καθώς και ένα σωστό τραπέζι και τέσσερις καρέκλες. Ω Ναι - και ένα μεγάλο, πλήρως μωσαϊκό-πλακόστρωτο, στο έδαφος spa στο άκρο τέλος, είναι έτοιμο και σας περιμένει να το χρησιμοποιήσετε! Αυτό είναι πραγματικά ένα οκταθέσιο σχεδιασμό, οπότε οι τέσσερις από εσάς θα έχουν αρκετό χώρο.
Ολόκληρος ο κήπος είναι αποκλειστικά δικός σου. Γυρίστε λοιπόν στο κατάστρωμα της πέργκολας, στη συνέχεια στο γκαζόν. Αυτό το μικρό καλοκαίρι; Αυτό είναι και για σας. Ένα ζευγάρι καρέκλες διευθυντών και κάπου να βάλεις τον καφέ σου. Ένα τέλειο μικρό σημείο.

Υπάρχει πραγματικά κάτι για όλους σε Foinavon, ανεξάρτητα από την εποχή.

Από απόλυτη ιδιωτική ηλιοθεραπεία στον κορυφαίο γκαζόν, σε πλήρη κεντρική θέρμανση.

Από την παρακολούθηση των πτηνών έως την αστεροειδής - εντελώς σκοτεινό ουρανό στα ανατολικά, στο πίσω μέρος.

Από μια σύντομη, εύκολη διαδρομή προς την παραλία, για το δείπνο των Χριστουγέννων στο ωδείο.

Θα υπάρχει πάντα κάτι που να σας ταιριάζει.

Περιλαμβάνεται στην ενοικίαση σας: - κλινοσκεπάσματα (αλλάζονται εβδομαδιαίως για παρατεταμένες διαμονές), παπλώματα (επιλογή βάρους), πετσέτες - προσωπική και μπανιέρα. Σας αφήνουμε επίσης στρώματα στρώματος, μόνο σε περίπτωση που τα κρεβάτια δεν ταιριάζουν σε σας (δεν είναι όλα τα κρεβάτια μπορεί να ταιριάζει σε όλους). Όλα τα μαχαιροπίρουνα, τα σερβίτσια και τα μαγειρικά σκεύη, ηλεκτρικό, ζεστό νερό, κεντρική θέρμανση κλπ.
Απλώς δεν πιστεύουμε να κάνουμε επιπλέον χρεώσεις.

Το μόνο που χρειάζεται να φέρετε μαζί σας είναι τα προσωπικά σας είδη, τα ρούχα και οι πετσέτες spa / beach.

Ο Foinavon είναι δικός σας. Κανείς δεν θα εισέλθει, ούτε θα επιστρέψουν στον πίσω κήπο. Είναι όλα ιδιωτικά.

Το Foinavon χτίστηκε τη δεκαετία του 1960 ως ανεξάρτητο μπανγκαλόου, όπου ανεβάζουμε την οικογένειά μας με άνεση. Πιο πρόσφατα ένας ανώτερος όροφος προστέθηκε ως μια εντελώς ξεχωριστή μονάδα διαβίωσης, η οποία είναι εκεί που ζούμε τώρα. Ο ίδιος ο Foinavon αναπαλαιώθηκε, ανασυγκροτήθηκε και εκσυγχρονίστηκε καθ 'όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του, με όλες τις νέες κουζίνες και μπάνια, για να το αναβαθμίσει ώστε να ταιριάζει στο νέο του σκοπό και να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία που μπορούμε να προσφέρουμε.

Διαχειριστής καταλύματος

Sue & Rob Greenfield
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Please ask about suitability for children.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Smoking outside is welcome Please clear all butts

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Sandown

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Sandown) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα στο ποτάμι. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Περιοχή έκτακτης φυσικής ομορφιάς του νησιού της Γουάιτ και Bembridge Beach, ενώ στα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Θέατρο Shanklin και Μουσείο Mary Rose. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Ζωολογικός Κήπος της Νήσου Γουάιτ και Προβλήτα Sandown. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ζωολογικός Κήπος της Νήσου Γουάιτ - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Προβλήτα Sandown - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία του Sandown - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Τερματικός Σταθμός Ryde Pier Head - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Shanklin - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σιδηροδρομικός Σταθμός του Μπρέιντινγκ - Σάνταουν: 8 λεπτά με τα πόδια
  • Σαουθάμπτον (SOU): 97 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • The Yarbridge Inn - 4 λεπτά με τα πόδια
  • The Castle Inn - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Caulkheads - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Reef - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Old Corner Bank - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,4

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 45 από 57 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 9 από 57 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 57 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 2 από 57 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 57 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

9,6/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

8,8/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Suzanne O.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful whimsical stay on the Isle of Wight
We were so impressed with the property, so clean and comfortable and a real little haven of tranquility. The garden and conservatory was like divine perfect for yoga and games, especially on wet days, captured what sun there was perfectly. Similarly the balcony was another suncatch with a breathtaking view. Rob and Sue were respectful and accomodating hosts, nothing was too much trouble, even offering to tumble dry our wet things before we departed. We loved every moment and will definitely return again at some point in the future. Suzy, Dave, Josh and Ayla
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Andrew W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Foinavan.
Excellent location for visiting most of the highlights of the Island. It was an amazingly well equipped apartment with almost anything you could possibly need. Was very impressed when the oven had a fault on the Sunday and it was replaced with a new one before we returned the following afternoon. Overall would thoroughly recommend..
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Julie S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely family holiday
A lovely clean property, well equipped, great location with the added bonus of a spa. Friendly and helpful hosts we would definitely book again, a great base to explore the Isle of Wight.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

10/10 Άριστο

Simon M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely place, great location - That view !!
We were made very welcome by Rob & Sue, everything was absolutely perfect. Such a lovely place, the views are spectacular, the hot tub is a great bonus, would be even better in long summer evenings. It’s definitely on our list to visit again in the future.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

4/10 Κακό

Anne M.

Θετικά: Καθαριότητα
Αρνητικά: Επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Not to be recommended
Beware the Landlady’s wrath if you fail to obey the house rules. Our “crime”? Allowing a visiting dog across the threshold. My husband had called into the property on his morning run to assist our son to pack up and leave at the end of their stay. Unfortunately, he was running with the dog. Within minutes of his arrival there was loud banging on the door. The Landlady was extremely angry that we had transgressed the “no pets” rule. Husband and dog left immediately with profuse apologies which were not accepted. The landlady’s vituperations continued with much haranguing of our son causing considerable upset as he tried to complete their packing. This spoiled an otherwise lovely week of family celebration. The property is situated between a busy main road and the railway line. There’s a parking space which requires precision reversing in from the main road while a queue of traffic builds up behind. The 2 bedrooms are somewhat affected by traffic noise, although from the back of the property there are splendid views of the river Yar and Gander and Bembridge Downs. There is a hot tub although this is better described as a “tepid” tub. A note on the wall says that the water temperature can be increased upon request. However, it is unclear what such a request might provoke given the Landlady’s short fuse. Self-catering holidays such as those offered by Vrbo are no longer a cheap option especially in high season on the Isle of Wight. There is much competition from other accommodation providers. Our experience at 1778496 means that in future we consider alternatives options. We recommend that others do the same.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Sue & Rob Greenfield

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We - Sue & Rob - both grew up on the Island and have always stayed living on our side of the water. We moved to Foinavon with our small daughters in 1991, drawn by it's situation and views. We've spent many happy years here, the girls attending the local schools before leaving for university. As teachers, one still lives and works on the Island, the other having moved to live and work on the mainland with her husband, whose work took them away. Every time she visits, it is important to her to take the scenic route, followed by a drive along the seafront, before arriving. That's what our Island does to you!
Rob has recently retired and partly looks after the property, Sue has now finished her work at the local hospital.
We chose to buy Foinavon (a bungalow at that time) as our home, some years ago primarily for it's location, it's outlook and ease of transport and travel. More recently we had the opportunity to invest in building a new home for ourselves; but, not wishing to lose our glorious views, we chose to build ourselves an independent apartment above Foinavon, which is where we now live.
Our guests now benefit from the spa, the large conservatory, stylish kitchen etc that we created originally for ourselves. We can't, of course, take the credit for that view!
Where else could you find these facilities, convenience, open outlook and, yet, privacy?
We really can't see ourselves moving from here; we'll continue to share our outlook with you, our guests.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We chose to buy Foinavon (a bungalow at that time) as our home, some years ago primarily for it's location, it's outlook and ease of transport and travel. More recently we had the opportunity to invest in building a new home for ourselves, but, not wishing to lose our glorious views, we chose to build ourselves an independent apartment above Foinavon, where we now live.
Our guests now benefit from the spa, the large conservatory, stylish kitchen etc that we created originally for ourselves. We can't, of course, take the credit for that view!
Where else could you find these facilities, convenience, open outlook and, yet, privacy?
We've tried to make Foinavon to be the place we'd love to visit ourselves.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Even after dark, Foinavon's views go on giving! Facing due east, with no development between us and the sea, we get some fantastic dark skies. You can watch the moon and stars rise over Culver Downs (and the Sunrise, if you want to be up that early).
There are so many countryside walks that you can start from Foinavon that it'd take you a week just to do the easiest ones. (and still have enough for your second week).
Do you want to walk to the sea? Barely over a mile. The full length of the Island to the Needles? About 25 miles, footpaths most of the way (there's a sponsored walk each spring).
A wide range of walks for everyone, all starting on your doorstep, level or energetic. In fact, if you're keen, you could be 400 feet up within a mile of your front door!
For drives out, you have quick and easy access to the whole of our beautiful Island,with few traffic hassles.
We've left you a range of maps and guides to give you some ideas.

We've also written some specially designed driving routes, starting from Foinavon, to help you see the best sights, avoiding the traffic and getting to know the Island better.
Do turn off that satnav over here, though - it will rarely take you the best way!

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες