Σπίτι στον προορισμό Thonac, Nouvelle-AquitaineΙδιώτης οικοδεσπότης

Απολαυστικό πρόσφατα ανακαινισμένο πέτρινο εξοχικό σπίτι 4 αστέρων με μεγάλη πισίνα και wifi

Απολαυστικό πρόσφατα ανακαινισμένο πέτρινο εξοχικό σπίτι 4 αστέρων με μεγάλη πισίνα και wifi

Συλλογή φωτογραφιών για Stunning 4 star cottage near Montignac with large private pool & WIFI.

Εξωτερικοί χώροι
Πισίνα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Απολαυστικό πρόσφατα ανακαινισμένο πέτρινο εξοχικό σπίτι 4 αστέρων με μεγάλη πισίνα και wifi

4,7 στα 5 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτιαΓια 2 άτομα70 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Thonac, Nouvelle-Aquitaine
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚοιλάδα Vezere1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαChateau et jardins de Losse19 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤο Διεθνές Κέντρο για Τέχνη Σπηλαίων Lascaux IV8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜπερζεράκ (EGC-Μπερζεράκ - Περιγκόρ - Ντορντόν)88 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Μονό Κρεβάτι

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Απολαυστικό πρόσφατα ανακαινισμένο πέτρινο εξοχικό σπίτι 4 αστέρων με μεγάλη πισίνα και wifi

Σε μια περιζήτητη τοποθεσία στο Périgord Noir, που θεωρείται η πιο όμορφη περιοχή της Γαλλίας και φημίζεται για τα πολυάριθμα αρχοντικά της, τα ιστορικά αξιοθέατα και την εξαιρετική κουζίνα, αυτή η γοητευτική, όμορφα ανακαινισμένη πέτρινη εξοχική κατοικία με πρωτότυπα χαρακτηριστικά βραβεύτηκε με τέσσερα αστέρων, την υψηλότερη βαθμολογία που διατίθεται για καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων.

Τοποθετημένο μέσα σε ένα ευρύχωρο, φυλλώδες έδαφος ενός μικρού αρχοντικού του 17ου αιώνα που ήταν παλαιότερα το δικαστήριο του κοντινού Château de Losse, το εξοχικό σπίτι διαθέτει ιδιωτική πισίνα 11 x 5 μέτρων και προσφέρει στους επισκέπτες την ηρεμία, την ιδιωτικότητα και την αίσθηση ευεξίας.

Είναι διακοσμημένο με γούστο και επιπλωμένο και εξοπλισμένο με υψηλές προδιαγραφές. Το εξοχικό σπίτι διαθέτει 2 όμορφα δωμάτια (1 διπλό και 1 μονό) με δρύινα δάπεδα και δοκάρια, ιδανικά για ζευγάρι ή 2 φίλους που ταξιδεύουν μαζί. Υπάρχουν 2 ευρύχωρα μοντέρνα ντους, μια χειροποίητη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με τραπεζαρία και ένα γοητευτικό και άνετο καθιστικό με πέτρινο τζάκι εξοπλισμένο με ξυλόφουρνο. TV / DVD (UK κανάλια) και WIFI προσφέρονται και για όσους ονειρεύονται να χαλαρώσουν δίπλα στην πισίνα με ένα βιβλίο, υπάρχει μια μεγάλη επιλογή. Ο κήπος προσφέρει υπέροχες σκιερές περιοχές για υπαίθρια τραπεζαρία και υπέροχη θέα στην γύρω πλαγιά που δεν είναι δέντρα.

Το χωριό βρίσκεται στην όχθη του ποταμού Vézère και απέχει λίγα λεπτά με τα πόδια. Διαθέτει παντοπωλείο όπου μπορείτε να αγοράσετε φρέσκο ψωμί καθημερινά και μια boutique που πωλεί παραδοσιακές τοπικές σπεσιαλιτέ. Και για όσους δεν αισθάνονται να μαγειρεύουν και δεν θέλουν να οδηγούν στο σπίτι από το φαγητό έξω, υπάρχει επίσης μια πιτσαρία, ένα εστιατόριο που σερβίρει παραδοσιακό τοπικό φαγητό στον υπέροχο σκιερό κήπο και ένα εστιατόριο του ξενοδοχείου στις όχθες του ποταμού.

Το χωριό που με τα 3 châteaux του εμφανίστηκε στο 2017 Tour de France, βρίσκεται στην καρδιά της κοιλάδας Vézère, το λίκνο του πολιτισμού στην Ευρώπη, το βιότοπο του Neanderthal, τότε ο άνθρωπος του Cro-Magnon και παγκοσμίως γνωστός για τα προϊστορικά αξιοθέατα και τις διακοσμημένες σπηλιές. Βρίσκεται μεταξύ Montignac και Les Eyzies-de-Tayac, όπου στεγάζεται το Εθνικό Προϊστορικό Μουσείο και έχει χαρακτηριστεί ως τοποθεσία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Ολόκληρη η κοιλάδα είναι γεμάτη με αρχαία σπήλαια, τους τοίχους τους διακοσμημένα με μυθοπλαστικές καλλιτεχνικές και ιστορικά σημαντικές τοιχογραφίες. Το πιο σημαντικό είναι μόλις λίγα λεπτά μακριά στο Montigac, των οποίων τα σπήλαια Lascaux θεωρούνται "το παρεκκλήσι της προϊστορίας της Σιστίνας". Το νέο Διεθνές Κέντρο Σπηλαίων Τέχνης άνοιξε το 2017 στο Montignac και προσφέρει μια συναρπαστική τεχνολογική προσέγγιση για την ανάκτηση αυτών των διάσημων σπηλαίων.

Λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο από το εξοχικό θα βρείτε τα αγαπημένα τουριστικά αξιοθέατα όπως το επιβλητικό Château de Losse και τους κήπους του, το λαμπρό χωριό St Léon (που είναι ένα από τα ομορφότερα χωριά της Γαλλίας), με καφετέριες και εστιατόρια τον προϊστορικό οικισμό του La Roque St Christophe.

Οι πλησιέστερες πόλεις που προσφέρουν όλες τις ανέσεις είναι οι μεσαιωνικές πόλεις Montignac (6χλμ.) Και Sarlat (26χλμ.). Το Montignac είναι μια μικρή, όμορφη πόλη δίπλα στο ποτάμι με ελκυστική πέτρινη γέφυρα και υπέροχα μπαλκονισμένα σπίτια κατά μήκος του ποταμού. Η Sarlat είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη στο Périgord και μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλά υπέροχα και όμορφα ανακαινισμένα αρχοντικά της Αναγέννησης και κτίρια που πλαισιώνουν ξυλεία. Και οι δύο πόλεις είναι ζωντανές και δυναμικές, έχουν αγορές δύο φορές την εβδομάδα και φεστιβάλ φιλοξενίας, εκθέσεις τέχνης και εκδηλώσεις από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο. Οι τοπικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν το διεθνές φεστιβάλ μουσικής και χορού που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Montignac, τις κανονικές αγορές ψύλλων και τις εκθέσεις bric à brac, καθώς και τις αγορές βράσιων αγροτών όπου μπορείτε να δοκιμάσετε την τοπική κουζίνα και τα κρασιά.

Για όσους προτιμούν τη χαλάρωση, πάρτε ένα πικνίκ στο Etangs de Fongron, 2 λίμνες (10 λεπτά με τα πόδια) σε ένα καταπράσινο περιβάλλον όπου μπορείτε να ψαρεύετε για πέστροφα ή κυπρίνους ή να περπατήσετε για μίλια στο γύρω δάσος. Ή επισκεφθείτε τη φυσική λίμνη Tamniés (10χλμ.), Που βρίσκεται σε μια ήσυχη, καταπράσινη ύπαιθρο με τα 5000 τετραγωνικά μέτρα αμμουδερή παραλία, προσφέροντας κολύμπι, ψάρεμα (σε μια δευτερεύουσα λίμνη), τένις, χώρους πικνίκ με τραπέζια.

Ή για μια πιο δραστήρια διαμονή, η περιοχή προσφέρει επίσης πολλές υπαίθριες δραστηριότητες όπως κανό / καγιάκ (ενοικίαση σταθμού στο χωριό, μερικά λεπτά με τα πόδια), ποδηλασία (για ενοικίαση στο Montignac), δασικές βόλτες, ιππασία και ψάρεμα ποταμών ψάρεμα λίμνη.

Διαχειριστής καταλύματος

Caterina Krucker

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 6:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 8:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Τονάκ

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Τονάκ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα στο ποτάμι. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Le Thot και Το Διεθνές Κέντρο για Τέχνη Σπηλαίων Lascaux IV, ενώ στα αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Βράχος Roc de Cazelle και Ενυδρείο Aquarium du Perigord Noir. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Jacquou Parc και Κήπος Jardins d'Eyrignac. Οι δραστηριότητες βόλτα με καγιάκ και Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Κοιλάδα Vezere - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Chateau et jardins de Losse - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Le Thot - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Το Διεθνές Κέντρο για Τέχνη Σπηλαίων Lascaux IV - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάστρο Commarque - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Les Eyzies: 20 λεπτά οδικώς
  • Brive-la-Gaillarde (BVE-Brive - Κοιλάδα της Δορδόνης): 58 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Aux Berges de la Vézère - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Chez Fany - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Le Flannagan's - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Auberge du Pont - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bar l'Ovalie - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,7

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 8 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 3 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 11 σχόλια πελατών" "

5/5

Καθαριότητα

4,8/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

4,9/5

Τοποθεσία

4,8/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Martin F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Just perfect
You will not do any better than this. The property is delightful, well equipped, very comfortable for 2 people and perfectly situated. It is basically a small cottage , adjacent to the owner's own house, but quite private, with its own outside space. It is also blessed with a private 11metre swimming pool. The owners are lovely and very helpful, but very respectful of your privacy. There is a village 5 minutes walk away with a couple of decent restaurants and from the cottage it is a short drive to Montignac, and all the attractions of the Vezere valley. We would return like a shot given half a chance, highly recommended.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2022

5/5 Άριστο

Shelagh N.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent quiet and comfortable house with pool
We had a very relaxing week in pretty and comfortable surroundings. The house was very well equipped and attractively decorated. The pool was a good size and very enjoyable to return to after visits out. There are lots of places to visit and things to to in the area. The hosts Caterina and Stephen were very hospitable and made us feel very welcome. An excellent place to recharge the batteries.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

5/5 Άριστο

Stéphane K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Un cottage plein de charme dans un magnifique domaine
Un magnifique endroit, une très belle piscine, à 2 pas d'un petit village dans la très belle vallée de la Vézère. Des hôtes charmants. Que demander de plus ?
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2021

4/5 Καλό

Aline C., Savonnières

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Endroit pittoresque pour se ressourcer
Nous avons beaucoup apprécié ce logement, très propre et proche de toutes commodités. L accueil et la discrétion des propriétaires sont un vrai plus. Une petite attention à notre arrivée nous a beaucoup touchée. Malgré le temps vraiment maussade, nous avons pu profiter des sites environnants tout en nous ressourçant une fois rentrés. Une télévision et une bibliothèque en français seraient toutefois les bienvenues. A très bientôt dans cette magnifique région et encore merci pour tout. Aline et Alexis.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2021

5/5 Άριστο

Maggy T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Havre de paix
Véritable coin de verdure, calme, bien situé, près de toutes les commodités. Accès à beaucoup d'activités : châteaux, grottes, sites historiques, canoe kayak.....
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2020

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Caterina Krucker

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We are private renters who have been renting our gîte since 2015. We are so pleased to share our lovely corner of the Périgord, with its gorgeous landscapes, stunning architecture, wonderful gastronomy and vibrant cultural life with our guests and look forward to welcoming you here.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Our property is early 17th century, however the origins are much earlier. The house is believed to have been a priory and shows clear signs of renaissance architecture, harping back to the time of the Templars with symbols dates carved into the stone lintels and strong evidence of fortifications taking us back to the 100 years war. In 1608, the main house was renovated and became the court house for the Château de Losse (which is one of three privately owned châteaux in the village) and the holiday rental was built as gatekeepers cottage. The two buildings are built of mellow, golden limestone, topped with "Lauze" stone-tiled roofs in a steep, curved construction achieved by stacking the tiles horizontally onto the lathes - a form of roofing entirely unique to our region. A sense of history and antiquity envelops the property, which belies its considerable modern comforts!

The village of Thonac is in the Périgord Noir, so named for its dense woodlands and its cèpe mushrooms. It is situated on the banks of the Vezère, a charming river whose valleys are now famous prehistoric sites, and which was described by the famous travel writer Johnson, as "The Dreaming Vézère" because of the way it winds its way slowly through ancient settlements. The house is uniquely situated at the edge of the village, in a quiet, verdant spot with lovely views but within walking distance of the village centre which although very small, offers interesting amenities such as two very good bar/restaurants, a well stocked grocery shop with bread depot and a boutique selling specialities which are all made from locally farmed or reared produce.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The Périgord Noir Region is full of architecturally fascinating buildings, all nestling in the hills and valleys of the two rivers, the Dordogne and the Vézère, that meander through it. From the canoe hire station within walking distance of the house, float down and experience the unique sight-seeing tour from the water, stopping at several fascinating places en route. Wander through the narrow meandering pathways of St Léon sur Vézère (3.5 km by road) with their stone houses, many still retaining their traditional stone 'lauze' roofs and see its 12th Century church and imposing château. Or relax and stop for a drink at one of the riverside cafés.

From St Léon, continue on to La Roque St Christophe, one of the largest prehistoric rock shelters in Europe which later became a troglodyte fortress and stop to take a tour of this hanging settlement that was home to hundreds of people.

Carry further on down the river and you will come to the dramatic village of Les Eyzies-de-Tayac (18km by road), a world heritage site and world centre for prehistory. The highest concentration of prehistory sites is here and this is also home to the National Museum of prehistory, where one of the largest collections of fascinating prehistoric relics can be seen.


Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες