ΔιαμέρισμαΙδιώτης οικοδεσπότης

Υπέροχη θέα του Maiella από το σπίτι στην καρδιά του Bomba

Υπέροχη θέα του Maiella από το σπίτι στην καρδιά του Bomba

Συλλογή φωτογραφιών για Lovely view of the Maiella from home in the heart of Bomba

Θέα από το κατάλυμα
Εναέρια προβολή
Γεύματα
Γεύματα
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Υπέροχη θέα του Maiella από το σπίτι στην καρδιά του Bomba

4,3 στα 5 Άριστο
3 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 5 άτομα100 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Bomba, Abruzzo
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛίμνη Bomba4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚάστρο της Ροκασκαλένια15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕθνικό Πάρκο Majella32 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠεσκάρα (PSR-Διεθνές Αεροδρόμιο Abruzzo)53 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Μονό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Υπέροχη θέα του Maiella από το σπίτι στην καρδιά του Bomba

Φωτεινό και με θέα μας η κοιλάδα του ποταμού Sangro από το μπαλκόνι προσφέρει εκπληκτική θέα στον ορεινό όγκο του Maiella.
Η θέα είναι πραγματικά μοναδική, διότι τα τμήματα του βράχου που βρίσκεται στους λόφους και υπάρχουν κρυμμένα χωριά όπως Pietraferrazzana, Montenero, Torricella, Gessopalena και πολλοί άλλοι. Στη συνέχεια, περαιτέρω, στην κορυφή αναπτύσσει το βουνό Maiella!
Βόμβα, χωριό 900 κατοίκων, έχει μια μεγάλη κοινόχρηστη πισίνα για όσους θέλουν να κάνουν μπάνιο ή να κολυμπήσετε, (ανοιχτή από τον Ιούλιο έως τον μόνο Αυγούστου), κοντά στο ιερό του Αγίου Mauro, ενώ για όσους αγαπούν τη φύση περιπάτους ή πρακτικές το τρέξιμο ή το ποδήλατο κανό ή ψάρεμα είναι ιδανικό. Είναι ένα από τα αγαπημένα με τους ποδηλάτες.
Τον Αύγουστο, μια βόμβα διοργανώνονται φεστιβάλ, μουσικές παραστάσεις στην κεντρική πλατεία! Επιστρέψτε το Bombesi και από μακρινές χώρες!
Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται η λίμνη της Bomba σε μια ευχάριστη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα, που περιβάλλεται από ψηλά δέντρα, ελαιώνες και λιβάδια και μπορείτε να "πάτε κανό.
Ένα 20 λεπτά με το αυτοκίνητο σας μεταφέρει στη θάλασσα και τις παραλίες του TRABOCCHI (αρχαία κτίρια των ψαράδων που εκτείνονται στη θάλασσα) όπως η Fossacesia, η οποία έχει γαλάζια σημαία 2016 για καθαρή θάλασσα, και το βράδυ επιστρέφετε για να απολαύσετε το δροσερό Bomba.
Το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου έχει μια είσοδο, σαλόνι, μεγάλη κουζίνα, 2 μεγάλα υπνοδωμάτια με διπλό κρεβάτι και ένα μονό υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο. Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης κάτω από το σπίτι.
Λινό: Κλινοσκεπάσματα και πετσέτες μπορούν να ενοικιαστούν με κόστος € 10 ανά άτομο
Έχουμε WiFi, δεν έχουμε κλιματισμό.
Δεν έχουμε πλυντήριο, αλλά κάτω από το σπίτι υπάρχει ένα τέλος για τα ρούχα της Μαρίας, τα οποία είναι διαθέσιμα μόνο για πλύσιμο.
Η θερμοκρασία σε Bomba (450 m) τον Ιούλιο-Αύγουστο μπορεί να φτάσει πάνω από 31 βαθμούς κατά τις θερμότερες ώρες, νωρίς το πρωί και το βράδυ είστε μια χαρά στο ύπαιθρο!
Η κατανάλωση φωτός, νερού, σκουπιδιών κ.λ.π. αποτελεί ευθύνη του ιδιοκτήτη. Υπάρχει υποχρέωση να διαχωρίζονται τα απορρίμματα σε χαρτί, πλαστικό, γυαλί, υγρό κάδο κλπ. Και συλλογή από πόρτα σε πόρτα.
Όλα τα δωμάτια είναι φωτεινά και πανοραμικά, είτε στην κοιλάδα είτε προς το χωριό και το πάτωμα πύργου 1100
Το σπίτι που βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο, με ένα μεγάλο μπαλκόνι και θέα στην όμορφη εκκλησία του 1600 με καμπαναριό, έχει όλα τα παρακάτω καταστήματα, όπως το κεντρικό μπαρ στην Piazza di Lilia και ένα εξαιρετικό αρτοποιείο στην πλατεία που κάνει γλυκά και τυπικά μεγάλες πίτσες!

Το Lanciano, περίπου μισή ώρα, είναι μια πόλη με μια όμορφη ιστορική πορεία γεμάτη από καταστήματα και φημίζεται για το Ευχαριστιακό Θαύμα (το πρώτο μισό του 7ου αιώνα D C) που σώζεται στην εκκλησία του San Francesco. Αξίζει να επισκεφτείτε τα ρωμαϊκά λείψανα και τις όμορφες αρχαίες εκκλησίες: τη βασιλική της Madonna del Ponte, που χτίστηκε στη γέφυρα του τριών καμάρα του Διοκλητιανού και την εκκλησία Santa Maria Maggiore, ένα από τα σημαντικότερα μνημεία του Abruzzo.

Σας συμβουλεύω να μην χάσετε το ταξίδι στο πανέμορφο Abbey του San Giovanni in Venere που βρίσκεται σε έναν ρωμαϊκό ναό της Αφροδίτης και έχει υπέροχη θέα στη θάλασσα. Βρίσκεται πάνω από το χωριό Rocca SAN GIOVANNI.

Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την Ortona στη θάλασσα, μια χαρούμενη πόλη γεμάτη από καταστήματα και ένα καλό πανοραμικό εστιατόριο

Ένα ταξίδι στο Gamberale ύψους 1000 μέτρων αξίζει να δείτε το ελάφι που φυλάσσεται στο πάρκο (μπορεί να φτάσει σε περίπου μισή ώρα με το αυτοκίνητο). Επίσης περνώντας από το Quadri μπορείτε να αγοράσετε τρούφες!

Πηγαίνετε στο όρος Pallano για να δείτε την παλαιολιθική Mura και Roccascalegna για το κάστρο. Κοντά σε αγροκτήματα.

Ένα 30 λεπτά με το αυτοκίνητο (17 χλμ καμπύλες) Torricella.
Πιο μακριά, 1 ώρα μακριά, υπάρχουν κοντά Fara San Martino διάσημη για τα ζυμαρικά, Φαράγγια στο βράχο και την εκκλησία του San Remigio, κοντά στη λεπίδα του Peligni και Τάραντα: τα Σπήλαια του διακόπτη με σταλακτίτες και σταλαγμίτες περισσότερο από 1 ώρα , δρόμο με στροφές.
Caramanico terme (1 ώρα και 36 λεπτά)

Μια βροχερή μέρα; Πηγαίνετε στο CHIETI για να επισκεφθείτε το ΜΟΥΣΕΙΟ και τον καθεδρικό ναό

Bello Castello di Atessa και συστήνω το εκλεπτυσμένο εστιατόριο La Castellana στα δωμάτια του κάστρου. Θα ήθελα να συστήσω επίσης η δρυς και ο γεωργός, κοντά Μπόμπα, το Imp σε Selva di Altino και την παλιά λόφο κοντά Sant'Eusanio (κράτηση εκ των προτέρων). Στη Σάντα Μαρία συστήνω το εστιατόριο Le Ginestre.
Τα τυπικά πιάτα είναι οι κεφτέδες και το τυρί και τα αυγά rintroci η σπιτική σάλτσα κρέατος, μικτή σχάρα κρέας με αρνί κλπ
Για να αγοράσετε: το σαλάμι στο Tornareccio, γλυκά Santa Maria .A βόμβα: το λάδι του οινοποιείου, μικρά ξύλινα αντικείμενα συντηρητή Pagliarone, ντελικατέσεν: η όμορφη χορεύτρια Jessica και Rosanna ..

Διαχειριστής καταλύματος

Maria Rizzardi
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Δέχεται κατοικίδια

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 9:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 069006CVP0001

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, πρέπει να είναι παρόντες κατά το check-in και να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία ή το διαβατήριό τους
Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 5000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Μπόμπα

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Μπόμπα) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στην ακτή. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Κάστρο της Ροκασκαλένια και Ναός Sanctuario del Miracolo Eucaristico, ενώ στα αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Πάρκο Περιπέτειας Majella και Υδάτινο Πάρκο Vasto Aqualand. Οι δραστηριότητες Water tubing σε κοντινή απόσταση και κανό προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με ποδηλασία βουνού και οικολογικές περιηγήσεις κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λίμνη Bomba - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Φυσική Πισίνα της Villa Santa Maria - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάστρο της Ροκασκαλένια - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ναός Sanctuario del Miracolo Eucaristico - 30 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εθνικό Πάρκο Majella - 32 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Λαντσιάνο: 29 λεπτά οδικώς
  • Πεσκάρα (PSR-Διεθνές Αεροδρόμιο Abruzzo): 53 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Villaggio Il Soffio - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ristorante Mediterraneo - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bar Jolly - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • LorAli - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Video Pub L'Andriano - 27 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,3

Άριστο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 6 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 3 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 1 από 10 σχόλια πελατών" "

4,8/5

Καθαριότητα

4,8/5

Check-in

4,8/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

5/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

1/5 Απαίσιο

Andrea C.

Θετικά: Check-in
Αρνητικά: Καθαριότητα, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Arrivi e ti viene da piangere vedendo il posto. Un'esperienza che fortifica...
Prenotato per ben un mese sino al 19/7 basandomi sulle poche foto di scorci di camere e vedendo alcune recensioni "estremamente ed esageratamente positive". Siamo riusciti a completare il soggiorno io e il mio bambino di 7 anni: ci sentiamo veramente eroi. Dovrei scrivere molto ma probabilmente non c'è abbastanza spazio concesso dal sito; per senso civico ci tengo però a descrivere in modo veritiero questa casa data in affitto per le vacanze. Casa non curata assolutamente; sono riuscito a farmi cambiare il letto e materasso sfondati dopo essere caduto in quanto la rete era rattoppata con uno spago. Ho numerosi video che documentano il vero stato dell'abitazione, persino il parcheggio riservato è con "tranello": se avete una piccola utilitaria lo potete usare e solo se gli altri parcheggiano con i centimetri esatti da permetterti con varie manovre di entrarci con il calibro. Spero nessun altro si rovini le vacanze come il sottoscritto e soprattutto possa soggiornare in sicurezza senza rischi per la salute dei propri figli. Nota positiva la signora Patrizia (non è la proprietaria che abita a Roma ) una signora incaricata al check in che si impegna sempre a "rattoppare" il più possibile le problematiche, ben conosciute, del vecchio appartamento. I paesani sono molto cordiali e li potete trovare tutti nell'unico bar del paese: attrazione e cuore pulsante del paesello di Bomba. Sintetizzo alcuni degli innumerevoli punti critici della casa: - casa non curata vecchia con fili elettrici a vista anche a cm 5 dal pavimento; - letti con reti e materassi vecchissimi; - insetti in bagno, nidi all'interno delle piastrelle del bagno non sigillate dall'alto( ho dovuto contattare anche per questo la proprietaria che provveda a disinfestare); - per il male di schiena dovuto al letto (prima che me lo cambiasse ad una settimana dalla fine della vacanza) ho dovuto assumere antidolorifici ed antibiotici in modo preventivo per paura di malattie eventuali..... la vecchia mobilia che contiene i piatti in cucina è a livello pavimento, ecceteraaaaa.............. _ è l'unico appartamento nella palazzina che non ha porta di sicurezza ma bensì una vecchissima porta d'entrata dando la sensazione già all'entrata di precarietà e molta tristezza; - oggetti dei proprietari lasciati nei ripiani: spazzolini, scarpe, rasoi, abbigliamento, ecc... - caldo insopportabile; eccetera............ - lenzuola rotte, vecchie, ecc. - macchie perdite sul soffitto., ecc..
Πραγματοποίησε 30 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2022

5/5 Άριστο

Hubert S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Een vakantie om nooit te vergeten
We waren op zoek naar een goed betaalbaar en leuk vakantieverblijf in een mooie omgeving. En dat hebben we zeker gevonden. De omgeving is supermooi en we hebben in 12 dagen echt nog niet alles gezien. Het ontvangst was heel vriendelijk al was het wel wat lastig met het taalverschil. Maar Patrizia deed er alles aan om het begrijpelijk te maken. Tijdens ons verblijf is er nog contact geweest met Maria, de eigenaresse. Voor tips om dingen te bezichtigen. Ze was heel vriendelijk. Het huis op zich is ruim en groot, drie slaapkamers en mogelijkheid om een was machine te gebruiken. Dat scheelt enorm in bagage. De inrichting past echt bij het authentieke dorpje. We hebben absoluut genoten, samen met onze hond en kinderen. En raden het echt aan. Wil je een betaalbare vakantie, en zelf de keuze hebben tussen bergen of zee? In een niet overlopen door toeristen gebied zitten en zelf de keuze hebben om toerisme op te gaan zoeken, dan raad ik aan om contact op te nemen met Maria. Komen graag nog eens terug Groetjes uit Nederland
Πραγματοποίησε 13 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

5/5 Άριστο

Valentina C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Un'oasi di pace tra il mare e l'entroterra!
Ho trascorso una decina di giorni presso l'appartamento della Sig.ra Maria con il mio ragazzo: entrambi quasi trentenni, mattinieri e in cerca di un po' di riposo lontano dalla frenesia della città. L'agosto bombese - il palinsesto di eventi che tengono vivo il borgo in questo mese - ci ha preso inizialmente un po' in contropiede, ma alla fine si è rivelato una piacevole scoperta: il paese è popolato e vivace e questo è certamente un sintomo di buona salute. La posizione è perfetta e consente di esplorare sia l'entroterra (con i borghi di Casoli, Archi, Villa Santa Maria, ecc. ed escursioni come quella che da Guardiagrele porta alle cascate di San Giovanni) sia la costa (la spiaggia più accessibile è certamente quella di Fossacesia). Il parcheggio privato consente di trovare sempre posto per l'auto, aspetto non secondario. La casa per due persone offre moltissimo spazio e la vista dal balcone della cucina è eccezionale. Maria, insieme a Patrizia e a suo marito, sono stati gentili e disponibilissimi. Una meta e una casa assolutamente da consigliare!
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2021

5/5 Άριστο

Marianna B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Una regione da scoprire
Proprietaria molto cordiale, bella la zona che offre parecchie escursioni dal mare alla montagna con strade scorrevoli. Ottima la cucina locale. La casa è un po' vecchia ma confortevole. Il paesino di Bomba è carino. Una bella regione da scoprire!
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2020

4/5 Καλό

Thomas W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Sagenhafter Ausblick
groß, gemütlich, sehr nette Leute, tolle Lage.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Maria Rizzardi

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες