Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Κλιματιζόμενο σπίτι με πισίνα σε μεγάλο οικόπεδο στα βουνά Vaucluse

Κλιματιζόμενο σπίτι με πισίνα σε μεγάλο οικόπεδο στα βουνά Vaucluse

Συλλογή φωτογραφιών για Villa with private pool on a large wooded plot in the Vaucluse

Πισίνα
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Κλιματιζόμενο σπίτι με πισίνα σε μεγάλο οικόπεδο στα βουνά Vaucluse

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα160 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
la Roque-sur-Pernes, Provence-Alpes-Côte d'Azur
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠηγές Fontaine-de-Vaucluse13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΘεματικό Πάρκο Parc Spirou Provence21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑββαείο Senanque (Μνημείο)29 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΑβινιόν (AVN-Κομόν)40 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

2 Μονά Κρεβάτια

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Κλιματιζόμενο σπίτι με πισίνα σε μεγάλο οικόπεδο στα βουνά Vaucluse

Το La Roque-sur-Pernes είναι το ιδανικό μέρος για να ανακαλύψετε το Vaucluse και τα αξιοθέατά του, είτε πρόκειται για φύση, πολιτισμό είτε για διασκέδαση. Και αυτό, εξασφαλίζοντας παράλληλα την ηρεμία και την ηρεμία της υπαίθρου, λόγω της τοποθεσίας της στους πρόποδες των βουνών του Vaucluse.

Από το La Roque, είστε είκοσι λεπτά με το αυτοκίνητο από τις δημοφιλείς πόλεις: το Isle-sur-la-Sorgue (τα κανάλια και τα paddlewheels, τα αμέτρητα μπαρ και εστιατόρια του, ), Το Carpentras (τους εμπορικούς δρόμους του, με στοές ή καλυμμένες με το ιστορικό κέντρο, την αγορά της Παρασκευής που επενδύει την παλιά πόλη) και το Pernes-les-Fontaines (τα αρχοντικά του, οι κήποι του σαν κιβώτια στο λαβύρινθο των σοφών φυσικά σαράντα σιντριβάνια).

Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται επίσης τα τουριστικά αξιοθέατα όπως το Cistercian Abbey of Sénanque, το χωριό Gordes, το Ocher Trail στο Roussillon, το Fontaine de Vaucluse και η εντυπωσιακή αναζωπύρωση του και φυσικά το Palais des Papes στην Αβινιόν εικονική διακόσμηση της εποχής των παπών!).

Πλευρική φύση, βρίσκεστε ανάμεσα στο Όρος Βέντουξ, του οποίου η χαλαρωτική μάζα είναι ένα οικείο ορόσημο στο τοπίο, και το Λουμπερόν με το δάσος του κέδρου. Μην χάσετε το φαράγγι Toulourenc: είναι ένας περίπατος για όλη την οικογένεια, πόδια στο νερό, αναζωογονητικό και αξέχαστο. Μια άλλη ευχαρίστηση για το λευκό νερό στον ήλιο, για όλη την οικογένεια: την κάθοδο του Sorgue στο κανό, από το Fontaine-de-Vaucluse έως το Isle-sur-la-Sorgue.

Από την πλευρά του αθλητισμού υπάρχουν πολλά μονοπάτια ποδηλασίας βουνού, η θρυλική αναρρίχηση Mont Ventoux για έμπειρους ποδηλάτες, το κοντινό γήπεδο γκολφ Saumane, το Cavaillon μέσω σιδηροδρομικού σταθμού.

Όσον αφορά την πολιτιστική πλευρά, υπάρχει φυσικά το φεστιβάλ θεάτρου της Αβινιόν τον Ιούλιο, αλλά και το φεστιβάλ πιάνο Roque d'Anthéron, από τα μέσα Ιουλίου έως τα μέσα Αυγούστου. το εκπληκτικό Ίδρυμα Datris στο Isle-sur-la-Sorgue, το οποίο προσφέρει, κάθε χρόνο, δωρεάν, σε ένα θαυμάσιο σπίτι, μια έκθεση πάντα μαγευτική για τη σύγχρονη τέχνη. το μουσείο Inguimbertine του Carpentras στο υπέροχο Hotel-Dieu μόλις ανακαινισμένο ...

Το ακίνητο που σας καλωσορίζει, το Gecko στην Προβηγκία, βρίσκεται πάνω από το παλιό χωριό La Roque, σε ένα οροπέδιο αφιερωμένο στον πολιτισμό του κερασιού. Από αυτή τη θέση πηγάζει η κύρια ποιότητα του ακινήτου: χώρος! Ένα μεγάλο οικόπεδο (5.000μ²) επιτρέπει άνετες εξωτερικές εγκαταστάσεις. Ο χώρος εγγυάται την ηρεμία - χωρίς θόρυβο εκτός από τα τραγούδια των τζιτζίκων - και την απουσία απέναντι σε αυτόν. Η ελαφρώς δεσπόζουσα θέση στην κοιλάδα εξασφαλίζει όμορφα ηλιοβασιλέματα σχεδόν κάθε βράδυ.

Το Gecko προσφέρει μια μεγάλη πισίνα (14 x 5.5 m²), τοποθετημένη σε μια όμορφη πέτρινη βεράντα από το λατομείο κοντά. Στο ένα άκρο, η πισίνα είναι επενδεδυμένη με ελαιόδεντρα. μια μεγάλη παραλία μήκους 6 μέτρων επιτρέπει στους ερασιτέχνες να απολαύσουν πλήρως τον υπέροχο ήλιο. Στο άλλο άκρο, ένα άλσος από βελανιδιές παρέχει σκιά νωρίς το απόγευμα. αν επιλέξετε να τοποθετήσετε την ξαπλώστρα σας εκεί, θα έχετε το Mont Ventoux μπροστά σας. Η πισίνα είναι ασφαλισμένη με ένα κιγκλίδωμα από σίδερο από την πλευρά του σπιτιού και έναν φράκτη στην πλευρά του κήπου, ο τελευταίος αρκετά μακριά για να μην δώσει την αίσθηση του περιορισμού στους λουόμενους.

Δίπλα στην πισίνα δημιουργήσαμε αρκετό χώρο για παιχνίδια με μπάλα.

Ο κήπος προσφέρει μια σειρά από αμπέλια, μισή ντουζίνα κερασιές και δύο συκιές: εξυπηρετήστε τον εαυτό σας! Εκτός από αυτά τα φρούτα, αρωματικά φυτά είναι διαθέσιμα στον κήπο, απλά λυγίστε κάτω: θυμάρι, δεντρολίβανο, αλμυρά.

Η υπαίθρια βεράντα ή αίθριο με τις δύο ελιές και την πέτρινη τραπεζαρία του ίδιου λατομείου είναι εξοπλισμένη με πολυθρόνες και χιλιανές για απογεύματα ανάγνωσης και plancha και φωτισμό για καλοκαιρινά δείπνα.

Ακολουθώντας το αίθριο είναι το πράσινο μπόουλινγκ, κάτω από τους κέδρους. Υπάρχει μια αιώρα, η οποία σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε το παιχνίδι του petanque ή αν βρίσκεστε προς την άλλη κατεύθυνση, να κοιτάξετε τα παιδιά στην πισίνα.

Από την άλλη πλευρά του αίθριου είναι το "cabanon", παράρτημα όπου αποθηκεύονται ο εξοπλισμός κήπου: κύπελλα, chilean, αιώρα, σημαδούρες ...

Η καλυμμένη βεράντα, δίπλα στο σαλόνι, επικοινωνεί με την τελευταία με δύο συρόμενες γυάλινες πόρτες, πάντα ευρύχωρες το καλοκαίρι. Όντας περισσότερο σε ένα περίπατο με το σαλόνι, αυτό του δίνει τον χαρακτήρα μέσα-έξω που ταιριάζει τόσο πολύ στα σπίτια του νότου. Το ισόγειο επιτρέπει επίσης στα άτομα με μειωμένη κινητικότητα να μετακινούνται εύκολα από το εσωτερικό προς το εξωτερικό. Αυτή η βεράντα, με το μαρμάρινο τραπέζι της, είναι το φυσικό μέρος για καθημερινά γεύματα. Βρίσκεται δυτικά. ένας τυφλός σας προστατεύει από τους ήλιους πολύ ενοχλητικό αργά το απόγευμα.

Η μικρή βεράντα μπροστά από την κουζίνα, που βλέπει και δυτικά, καθιστά δυνατό το πρωινό στο δροσερό, πριν από τον μεγάλο ήλιο του απογεύματος. Είναι επίσης πολύ ευχάριστο, εκτός εποχής, για καφέ και επιδόρπιο στο μεσημεριανό ήλιο.

Όσον αφορά το χώρο στάθμευσης, το Gecko παρέχει δύο θέσεις: για τις καθημερινές σας αναχωρήσεις και περιηγήσεις ένας χώρος κάτω από τα πεύκα στο τέλος του μονοπατιού και ένα carport μακριά αν αποφασίσετε να αφήσετε το αυτοκίνητο για κάποιο χρονικό διάστημα.

Το σπίτι των 156μ² έχει ανανεωθεί και είναι εξοπλισμένο με εννέα. Έχει 3 υπνοδωμάτια, συμπεριλαμβανομένης μιας κύριας σουίτας στον επάνω όροφο (υπνοδωμάτιο, dressing room, μπάνιο, ντουζιέρα, WC), και στο ισόγειο ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και ένα με 2 μονά κρεβάτια. Το ντους στο ισόγειο είναι προσβάσιμο σε άτομα με μειωμένη κινητικότητα (ευρεία πόρτα, ράβδο τοίχου, αναδιπλούμενο κάθισμα).

Κατόπιν αιτήματος, παρέχεται μια βρεφική κούνια (κούνια για μωρά) και μια καρέκλα.

Το σπίτι διαθέτει κεντρικό σύστημα κλιματισμού, θέρμανση το χειμώνα και ψύξη το καλοκαίρι.

Ξεχωριστή κουζίνα, πλήρως εξοπλισμένη και νέα (επιφάνεια εργασίας quartz, εστία επαγωγής, φούρνος μεταφοράς, ψυγείο, φούρνος μικροκυμάτων, βραστήρας ...).

Η γειτονική αίθουσα πλυντηρίων είναι εξοπλισμένη με πλυντήριο ρούχων (στο κήπο υπάρχει γραμμή πλυντηρίου ρούχων, δεν υπάρχει στεγνωτήριο στην Provence!) και ένα μεγάλο νεροχύτη. Παρέχει επίσης μια επιπλέον ντουλάπα για ογκώδη αντικείμενα (πιάτα φούρνου, μεγάλα μπολ σαλάτας, ρακέτα, κουζίνα ψησίματος). Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό, υπάρχει και μια καμπίνα κρασιού, όπου θέτουμε στη διάθεσή μας την επιλογή των κρασιών μας από την Côtes du Rhône, σε τιμή κόστους.

Η ανεξάρτητη αποθήκη είναι εξοπλισμένη με ένα επιπλέον ψυγείο (και παρ 'όλα αυτά μεγάλο), και παρέχει τις τσάντες και τα ράφια για να φτιάξετε και να αποθηκεύσετε τα είδη παντοπωλείου σας.

Το μεγάλο καθιστικό διαθέτει 3 χώρους: τραπεζαρία, καθιστικό και βιβλιοθήκη. Το σαλόνι είναι εξοπλισμένο με τζάκι, ευχάριστο το χειμώνα (φωτιά στο κήπο προσφέρει πολύ ξηρό ξύλο, βελανιδιές και κεράσι). Η βιβλιοθήκη προσφέρει βιβλία (κλασικά της γαλλικής λογοτεχνίας, ταξιδιωτικά βιβλία, παλιά και νέα και περίπου 80 κόμικς νέων). υπάρχει επίσης η τηλεόραση επίπεδης οθόνης (εξοπλισμένη με ένα εξάρτημα Chromecast που σας επιτρέπει να βλέπετε συμβατές εφαρμογές Internet όπως το YouTube ή το Netflix) και το Blue Ray player (περίπου 60 DVDs από την επιλογή εφημερίδων "le" κόσμο «).

Η ιδιοκτησία έχει μόλις περάσει τη διαδικασία ταξινόμησης του επιπλωμένου τουρισμού, που διεξάγεται από το Υπουργείο Τουρισμού: το Gecko απονεμήθηκε 4 αστέρια, σε κλίμακα που έχει 5.

Όσον αφορά τη ζωή στο χωριό, το Gecko συνδέεται στην πραγματικότητα με δύο κοινότητες: πρώτον, τον δήμο La Roque-sur-Pernes στο έδαφος του οποίου εγκαταστάσαμε, αλλά και την πόλη Saint-Didier.

Το La Roque-sur-Pernes είναι ένα από τα Προβηγκιανά χωριά που χτίστηκαν στα βράχια -αυτά τα σκαρφαλωμένα χωριά- για να ελευθερώσουν τη γεωργική γη. Έχει διατηρήσει όλο τον χαρακτήρα του, με πέτρινα σπίτια και πλακόστρωτα δρομάκια. Η κορυφογραμμή του είναι το χουώ, ένα πουλί που δεν είναι ασυνήθιστο να δει κανείς στη γύρω εξοχή. Πολλά μονοπάτια, στη σκιά των βελανιδιών ή κάτω από το φως της Προβηγκίας, θα ανακαλύψετε παρθένα φύση και γεμάτη αρώματα, απόψεις στην κορυφή των λόφων, απομονωμένες και τυπικές οικισμοί, σπίτια troglodytes και Bories.

Το Saint-Didier βρίσκεται στο κάτω μέρος του οροπεδίου, 3χλμ. Από το Gecko. Είναι επίσης χαρακτηριστικό της Προβηγκίας, αλλά σε άλλο κατάλογο: κεντρικός δρόμος γεμάτος πλατάνια, καφετέριες και εστιατόρια με μεγάλες βεράντες, όμορφα λευκά πέτρινα αρχοντικά. Υπάρχουν 3 αρτοποιεία, 2 παντοπωλεία, ένας κρεοπωλείο με ειδικότητα Ventoux αρνιών, δύο πιτσαρίες για να απομακρυνθούν και ένα κομμωτήριο. Και όχι λιγότερο από τέσσερα εστιατόρια, όπου τρώτε πολύ καλά σε μια φιλική ατμόσφαιρα. Μην χάσετε την αγορά πρωινού της Δευτέρας!

Το Brigitte θα σας καλωσορίσει στο Gecko. θα σας περιμένει επιτόπου την ημέρα της άφιξής σας και θα σας δώσει ένα κλειδί του σπιτιού καθώς και το τηλεχειριστήριο του εξωτερικού φωτισμού (το οποίο καθιστά δυνατή την ανάφλεξη των προσεγγίσεων του σπιτιού όταν επιστρέφει το βράδυ) και ένα κλειδί της πύλης από την πισίνα. Θα σας πάρει γύρω από το σπίτι και τον κήπο.

Ο Brigitte θα είναι ο ανταποκριτής σας καθ 'όλη τη διάρκεια της διαμονής σας. Ο αριθμός του κινητού σας θα σας έχει κοινοποιηθεί πριν από την άφιξή σας. Ζει στο χωριό και μπορεί εύκολα να πάει σπίτι αν χρειαστεί. Σημειώστε ότι η Brigitte είναι επίσης υπεύθυνη για το νοικοκυριό μεταξύ δύο διαμονών.

Μια τελευταία λέξη: το gecko είναι το όνομα ενός γοητευτικού μικρού ζώου που πιθανότατα θα έρθει να σας επισκεφτεί το βράδυ. Είναι πολύ διακριτικός και αρκετά αβλαβής! Η παρουσία του είναι συνώνυμη με τον ήλιο, τη θερμότητα και την ηρεμία.

Σας ευχόμαστε καλή διαμονή!

Διαχειριστής καταλύματος

François-René HUMBERT

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Terrain loin de la route mais non clos

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι και γάτες βάρους μικρότερου από 10 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο ένα κατοικίδιο στο σύνολο)
Merci d'indiquer la race du chien pour validation

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
Attention incendie : pas de mégot dans le jardin

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

La Ro'ue-Sur-Pernes

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, La Ro'ue-Sur-Pernes) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα σε γήπεδο γκολφ. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Maison Fléchier και Maison du Costume Comtadin, ενώ στα αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Θεματικό Πάρκο Parc Spirou Provence και Πάρκο Αναψυχής Le Jarditrain. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Le Circuit des Fontaines και Nestor le Castor. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Powerboating σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ιππασία σε κοντινή απόσταση, Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και ποδηλασία βουνού.
Χάρτης
la Roque-sur-Pernes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πηγές Fontaine-de-Vaucluse - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θεματικό Πάρκο WAVE ISLAND - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θεματικό Πάρκο Parc Spirou Provence - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Village des Bories (Μνημείο) - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Αββαείο Senanque (Μνημείο) - 29 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Carpentras: 21 λεπτά οδικώς
  • Αβινιόν (AVN-Κομόν): 41 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • La Mousse Gourmande - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Boulangerie Marie Blachère - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Le Bistrot de Saint Didier - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Le Petit Chose - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Silvain - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 4 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 4 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Elisabeth R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Une très belle semaine
Nous avons passé une très belle semaine en famille. La maison est belle, bien équipée et bien entretenu dans une très belle région.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2020

10/10 Άριστο

Volker W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Maison calme et confortable
Une maison très agréable, bien aménagée, propriétaire sympathique, à recommander.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2020

10/10 Άριστο

gaetan m.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Génial
Sans hésitation... top maison dans superbe région
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2019

10/10 Άριστο

Thomas V.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Très belle propriété
Propriétaire très disponible et à l'écoute. Accueil très chaleureux. Propriété impeccable et bien équipée. Nous y avons passé de superbes vacances du 1 au 15 juillet 2019.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από François-René HUMBERT

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων