Ενοικιαζόμενα για διακοπές στην τοποθεσία Νόρφολκ

Βρήκαμε 1.875 εξοχικά σπίτια. Επιλέξτε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε και δείτε τη διαθεσιμότητα

οι τρέχοντες μήνες σας είναι April 2024 και May 2024.
Απρίλιος 2024
Μάιος 2024
Βρείτε το ιδανικό μέρος για τη διαμονή σας στον προορισμό Νόρφολκ επιλέγοντας ανάμεσα σε 298 σπίτια, 399 διαμερίσματα και άλλα τουριστικά καταλύματα.Ανεξάρτητα του εάν μένετε σε τουριστική κατοικία με φίλους, την οικογένεια ή ακόμα και μόνο με τα κατοικίδιά σας, θα βρείτε τις καλύτερες παροχές για να περάσετε υπέροχα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, που μπορεί να περιλαμβάνουν τζάκι και πλυντήριο με στεγνωτήριο. Σίγουρα θα βρείτε ένα κατάλυμα που ικανοποιηθεί κάθε ανάγκη, όπως μέρη για μη καπνιστές ή προσβάσιμα σε άτομα με αναπηρίες.

Βρείτε χώρους που ταιριάζουν στο στιλ σας

  • Αίσθημα ηρεμίας
    Η Εγγύηση κράτησης με ασφάλεια σάς παρέχει υποστήριξη όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα
  • Περισσότερο ποιοτικό χρόνο
    Από την κράτηση έως τη διαμονή, ολόκληρη η διαδικασία είναι απλή και ευχάριστη
  • Νιώστε σαν να είστε στο σπίτι σας
    Απολαύστε πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, πλυντήριο, πισίνες, αυλές και άλλα
  • Πολλές παροχές με χαμηλό κόστος
    Περισσότερος χώρος, περισσότερη ησυχία, περισσότερες παροχές - μεγαλύτερη αξία

Νόρφολκ: Ετοιμαστείτε να εξερευνήσετε τις παραλίες

Νόρφολκ: Εδώ μπορείτε να απολαύσετε το θέατρο, τις παραστάσεις ζωντανής μουσικής και τα μνημεία. Αυτή η πόλη, γνωστή για τις παραλίες, τα μουσεία και τον ζωολογικό κήπο, υποδέχεται φιλόξενα κάθε επισκέπτη. Για τις διακοπές σας με την οικογένεια, το ταίρι ή τους φίλους σας, ενοικιάστε μια τουριστική κατοικία, η οποία διαθέτει, μεταξύ άλλων, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και πλυντήριο ώστε να είναι η διαμονή σας όσο το δυνατό πιο άνετη.

Νόρφολκ: Δραστηριότητες και σημεία ενδιαφέροντος εδώ

Ελπίζετε ότι θα βρείτε κορυφαίες επιλογές ενώ είστε στην περιοχή; Θέλετε να αποδράσετε από την τουριστική κατοικία σας και να δείτε όλα όσα έχει να προσφέρει αυτός ο προορισμός (Νόρφολκ) που είναι ιδανικός για διασκέδαση; Αυτά είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή σημεία ενδιαφέροντος που μπορείτε να δείτε, τα οποία απέχουν μόνο 48,2 χλμ. από το κέντρο της πόλης:

  • Ζωολογικός Κήπος της Βιρτζίνια (3,6 χλμ.)
  • Ocean Breeze Waterpark (πάρκο αναψυχής) (26,7 χλμ.)
  • Cypress Point Country Club (λέσχη γκολφ) (11,7 χλμ.)
  • Eagle Haven-Γήπεδο Γκολφ (14,4 χλμ.)
  • Εθνική Λέσχη Γκολφ Virginia Beach (21,6 χλμ.)
  • Σπίτι του Τρόμου Nightmare Mansion (28,1 χλμ.)

Εξερευνήστε τις παραλίες και άλλες φυσικές ομορφιές σε αυτήν την περιοχή: Νόρφολκ

Είτε αναζητάτε εκπληκτικές εξωτερικές δραστηριότητες είτε απλά θέλετε να απολαύσετε το τοπίο, αυτός ο προορισμός Νόρφολκ αποτελεί ιδανική επιλογή, για να απολαύσετε τη φύση. Ορίστε μερικά από τα πιο αξιόλογα αξιοθέατα της περιοχής που απέχουν μόνο 48,2 χλμ. από το κέντρο της πόλης:

  • Παραλία Sandbridge (32,4 χλμ.)
  • Town Point Park (παραποτάμιο πάρκο) (0,4 χλμ.)
  • Βοτανικός Κήπος Norfolk (10,1 χλμ.)
  • Norfolk Beaches (12,1 χλμ.)
  • Παραλία με θέα στη Θάλασσα (12,5 χλμ.)
  • Παραλία του Μικρού Ρέμα (14,8 χλμ.)

Εποχικές καιρικές συνθήκες σε: Νόρφολκ

Αν θέλετε να απολαύσετε τον καλό καιρό κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, επιλέξτε μία από αυτές τις περιόδους για τις διακοπές σας: Περίοδος Ιουλίου, Αυγούστου, Ιουνίου και Σεπτεμβρίου. Αυτές είναι οι θερμότερες περίοδοι με μέση θερμοκρασία 25°C.

Νόρφολκ: Επιλογές μετακίνησης σε αυτόν τον προορισμό και στη γύρω περιοχή

Πετάξτε προς Νόρφολκ, Βιρτζίνια (ORF-Διεθνές Αεροδρόμιο του Νόρφολκ) που είναι το κοντινότερο αεροδρόμιο και βρίσκεται 9,5 χλμ. από το κέντρο της πόλης. Αν δεν μπορείτε να βρείτε βολική πτήση, θα μπορούσατε επίσης να πετάξετε προς Νιούπορτ Νιουζ, Βιρτζίνια (PHF-Διεθνές Αεροδρόμιο των Νιούπορτ Νιουζ - Γουίλιαμσμπεργκ), το οποίο απέχει μόνο 36,3 χλμ.

Αν προτιμάτε να ταξιδεύετε με τρένο, μπορείτε να πάτε σε έναν σταθμό, όπως Σταθμός του Νόρφολκ. Είναι πολύ εύκολο να μετακινηθείτε σε αυτόν τον προορισμό (Νόρφολκ) χρησιμοποιώντας το μετρό από διάφορους σταθμούς, όπως Σταθμός MacArthur Square Station, Σταθμός Monticello Station ή Σταθμός Civic Plaza Station.

Εξερευνήστε προορισμούς γύρω από Νόρφολκ