ΣπίτιΙδιώτης οικοδεσπότης

Οι Βίκινγκ Σπίτι-Riverfront Καλαίσθητο Σπίτι, εκπληκτική θέα, πολλές ανέσεις

Οι Βίκινγκ Σπίτι-Riverfront Καλαίσθητο Σπίτι, εκπληκτική θέα, πολλές ανέσεις

Συλλογή φωτογραφιών για The Viking House-Charming Riverfront Home Breathtaking Views Amenities Starlink

Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Οι Βίκινγκ Σπίτι-Riverfront Καλαίσθητο Σπίτι, εκπληκτική θέα, πολλές ανέσεις

9,6 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο2 μπάνιαΓια 6 άτομα107 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Κλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

Jenner, CA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Sonoma Coast State Park1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαBodega Highlands5 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Γκόουτ Ροκ11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣάντα Ρόζα, Καλιφόρνια (STS-Κομητεία Σονόμα)45 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Φουτόν

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Bathtub · Toilet

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Οι Βίκινγκ Σπίτι-Riverfront Καλαίσθητο Σπίτι, εκπληκτική θέα, πολλές ανέσεις

Η Viking Σπίτι σε Jenner είναι η τέλεια απόδραση για ένα ή δύο ζευγάρια που θέλουν να ξεκουραστούν και να παίξουν για το Sonoma Coast. Αυτό το άνετο διώροφο σπίτι διαθέτει περισσότερα καταστρώματα και καταπληκτική θέα ρωσικό ποταμό και Ειρηνικό Ωκεανό! Με λιτό σκανδιναβικό γοητεύει, η Viking Σώμα θα σας κερδίσει με όλες τις ανέσεις του σπιτιού, μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα και πολλές ανέσεις.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στη μικρή πόλη του Jenner, Sonoma County, Καλιφόρνια, Riverside House διαθέτει πρόσβαση μας ποτάμι και μια ήσυχη, αλλά κεντρική παραλιακή ιδανική τοποθεσία για να του ποταμού, των ωκεανών και της χώρας κρασιού εξερεύνηση. Πολυάριθμες δραστηριότητες αφθονούν γύρω από το ξενοδοχείο, συμπεριλαμβανομένων καγιάκ & κωπηλασία, παραλίες, βλέπουν την άγρια ​​ζωή, πεζοπορία, γκολφ, οινοποιεία, γκουρμέ εστιατόρια και πολλά άλλα! Είτε ψάχνετε για το ιδανικό μέρος για να ξεφυλλίστε ένα βιβλίο ή να βιώσουν τις καλεσμένες της Καλιφόρνια χώρα κρασί, θα το βρείτε εδώ!


Γιατί να μείνω εδώ και όχι αλλού;: Πιστεύουμε ότι οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, έτσι ώστε να προσφέρουν πολλά δωρεάν έξτρα για να προσθέσετε τη δική σας απόλαυση του ακινήτου. Θα υπάρξει ένα μπουκάλι τοπικό κρασί και σοκολάτες, εποχιακή διακόσμηση, και ό, τι μπορεί να χρειαστείτε για να απολαύσετε μια μέρα στην παραλία. Θα περιλαμβάνει τσάντες για την παραλία με τις πετσέτες, ψάθες, και frisbees. Επίσης, ειδική περίσταση έξτρα κατόπιν αιτήματος.

Η Viking House είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για να απολαύσετε την ακτή Sonoma County. Ενώ Bodega Bay είναι συχνά ομιχλώδης και γκρίζα, υπήρξε η εμπειρία μας, την οποία ο Jenner παίρνει συνήθως περισσότερες ώρες ηλιοφάνειας, ακόμη και το χειμώνα. Αν και δεν είναι ασυνήθιστο να δει ομίχλη το πρωί σε όλες τις εποχές, ο καιρός παραμένει ευχάριστο σε όλη την πλειοψηφία του έτους. Το καλοκαίρι, είναι φωτεινά με ζεστό ήλιο, αλλά, με απαλή αύρα του ωκεανού, παραμένει πολύ πιο δροσερές από ό, τι στις ηπειρωτικές περιοχές.

Ρωσική River: Καγιάκ και κανό είναι μερικοί από τους καλύτερους τρόπους για να ζήσετε το ποτάμι. Ακριβώς κάτω από το δρόμο από το σπίτι, μπορείτε να νοικιάσετε ένα καγιάκ και να ζήσετε μια εντελώς διαφορετική προοπτική στην πόλη και στους γύρω λόφους. Κουπί γύρω Penny νησί, πηγαίνετε στην παραλία Goat Ροκ ή να πάρει από κοντά και προσωπικά με τα πουλιά και οι φώκιες που αλιεύουν στο στόμα του ποταμού. Όταν κουραστείτε, μπορείτε να φέρετε το καγιάκ μέχρι την ακτή στο σπίτι και να ξεκουραστείτε πριν βγείτε ξανά. Μόλις έχετε εξερευνήσει τις περιοχές γύρω από Jenner, μπορείτε να κατευθυνθείτε στο ποτάμι για να Mills Duncan και Guerneville, όπου μπορείτε επίσης να νοικιάσετε εξοπλισμό για να απολαύσετε Redwood θέα στο πιο αργή μετακίνηση νερά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την περιοχή και το σπίτι μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, δείτε παρακάτω σύνδεσμο.

Bodega Bay: Μια επίσκεψη στην πολυσύχναστη αλιευτική κοινότητα του Bodega Bay θα είναι ένα highlight της διαμονής σας. Στο δρόμο, μπορείτε να σταματήσετε σε μια ποικιλία από παραλίες, όπως η παραλία της Shell, ένα από τα καλύτερα μέρη για να εξερευνήσετε την άγρια ​​ζωή σε παλιρροιακές λίμνες και μελέτη ενδιαφέροντες γεωλογικούς σχηματισμούς βράχων. Όταν φτάσετε στο Bodega Bay, να εξερευνήσετε τα καταστήματα, γκαλερί τέχνης και ωραία εστιατόρια είναι ένας ευχάριστος τρόπος για να απολαύσετε την περιοχή. Επίσης, πολλές παράκτιες περιπέτειες μπορεί να γίνει. Μπορείτε να κάνετε κράτηση και ενοικίαση εργαλείων για όλα τα είδη της αλιείας και των θαλάσσιων σπορ εξορμήσεις, συμπεριλαμβανομένων αλιεία βαθέων υδάτων, παρακολούθηση φαλαινών (το καλοκαίρι), σέρφινγκ και άλλα. Οι λάτρεις άλογο θα απολαύσουν ιππασία στην παραλία μέσω Chanslor Στάβλοι. Οι λάτρεις του γκολφ θα απολαύσουν αξέχαστες θέα, ενώ το χτύπημα ένα γύρο στο Bodega Harbour Golf Links, ένα 18 οπών Σκωτίας συνδέσεις πορεία στυλ. Τους σινεφίλ θα απολαύσουν μια μικρή απόσταση ενδοχώρα με την πόλη του Bodega όπου Alfred Hitchcock γυρίστηκε η κλασική ταινία, "The Birds".

Διαχειριστής καταλύματος

The Viking House, LLC.
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Jenner

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Jenner) βρίσκεται στην ακτή. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Fort Ross Vineyard και Horseshoe Cove Overlook, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Ρώσικος Ποταμός και Πάρκο Stillwater Cove Regional Park. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Κέντρο Γκολφ Pee Wee Golf and Arcade και Rubicon Adventures. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με αυτόνομη κατάδυση και γουίντ σέρφινγκ κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πάρκο Sonoma Coast State Park - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Bodega Highlands - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Jenner Beach - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Γκόουτ Ροκ - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Carmel Beach - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σάντα Ρόζα, Καλιφόρνια (STS-Κομητεία Σονόμα): 45 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Cafe Aquatica - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Boho Manor - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Lightwave Coffee and Kitchen - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Blue Heron Restaurant - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Cape Fear Cafe - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 114 από 133 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 15 από 133 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 133 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 133 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 2 από 133 σχόλια πελατών" "

9,4/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Russ B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Viking House was great
We loved the views and convenient location. Fun to walk to the wonderful coffee cafe. The cabin was lovely and well equipped. We hope to return next year.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Susan R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Outstanding Location
What a view! So comfy and relaxing. Kitchen is more well-stocked than most. Kayaking and fine dining are walking distance. It was great weekend with my bestie and her two Frenchies. We BBQd and did puzzles and we all piled in the huge fold out in the living room and watched movies and ate popcorn. Just the relaxing time we deserved! And, even though it is a Norwegian Viking house she still let me stay when I told her I was Swedish! Very nice owner.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Dayna H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Anniversary Trip
The split level home was beautiful and the scenery was gorgeous. We could spend hours on the upper deck watching all of the wildlife. We enjoyed our time equally between the colorful towns and scenic beaches, riverways, coves and the charming home we could come back and relax at. We enjoyed great seafood as well as purchasing some more from local markets and making them in the home's open kitchen. We would definitely return and would even liked to try seeing more seasons at the Viking House.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

8/10 Καλό

Edward K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Relaxing stay
Nice property with beautiful view of the river and ocean. Walking distance to small downtown. Dog friendly. Nicely stocked kitchen. Clean. We enjoyed our stay and will likely return. Only drawbacks were it was not walking distance to the beach and owner's canoe wasn't available for use (legal issue).
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Brandy M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing
Great views and great location!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από The Viking House, LLC.

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες