Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Με θέα στην ειρηνική λίμνη της άγριας φύσης + Προβολές γκολφ / ιδιωτική πισίνα / ποδήλατα / TableTennis ..

Με θέα στην ειρηνική λίμνη της άγριας φύσης + Προβολές γκολφ / ιδιωτική πισίνα / ποδήλατα / TableTennis ..

Συλλογή φωτογραφιών για Beautiful 3bed2bath Lakeside Villa + Private Pool, Bikes + Discounts available..

Πισίνα
Πισίνα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Πισίνα

Επισκόπηση καταλύματος Με θέα στην ειρηνική λίμνη της άγριας φύσης + Προβολές γκολφ / ιδιωτική πισίνα / ποδήλατα / TableTennis ..

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Rotonda West, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαLittle Gasparilla Island Beach14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Englewood21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Boca Grande Beach23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΒένις, Φλόριντα (VNC-Δημοτικό Αεροδρόμιο του Βένις)34 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

2 Μονά Κρεβάτια

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Towels provided · Bathtub or shower · Toilet · Hair dryer

Μπάνιο 2

Towels provided · Toilet · Shower only · Hair dryer

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Με θέα στην ειρηνική λίμνη της άγριας φύσης + Προβολές γκολφ / ιδιωτική πισίνα / ποδήλατα / TableTennis ..

Μια υπέροχη βίλα σε μια υπέροχη τοποθεσία, με θέα μια λίμνη άγριας ζωής και με θέα σε ένα από τα πολλά τοπικά γήπεδα γκολφ - στην πραγματικότητα θα ήταν δύσκολο να βρεθεί μια άλλη βίλα με ένα συγκρίσιμο ειδυλλιακό περιβάλλον. Η ανοιχτή στιλ βίλα Φλόριντα χτίστηκε το 2007, έχει θέα στην πισίνα και υπέροχη, ήσυχη και γαλήνια κατάσταση. Από την πισίνα στο πίσω μέρος της βίλας του γκαζόν κατηφορίζει προς τη λίμνη. Εντός άποψη είναι η 5η πράσινο του Long Marsh γήπεδο του γκολφ, αλλά όχι πάρα πολύ κοντά να διαταράσσει την ειρήνη ή την απομόνωση.
Η μεγάλη ποικιλία της άγριας ζωής, συμπεριλαμβανομένων των πράσινων, μπλε και λίγο μεγάλο μπλε ερωδιοί, ερωδιούς και anhingas, το θέαμα ενός φαλακρός αετός στα ύψη πάνω από το κεφάλι και τον ήχο ή παρατήρηση ενός Gator καθώς ο ήλιος δύει είναι η κατασκευή των αναμνήσεων, κάτι πολύ ιδιαίτερο. Ολόκληρη η περιοχή του Rotonda West είναι ένα καθορισμένο ιερό πουλί.


Η Βίλα: Χτισμένο το 2007, το σπίτι έχει επιπλωθεί με μεγάλη προσοχή για να προσφέρει στους επισκέπτες του μια πολύ άνετη και ευχάριστη εμπειρία. Η βίλα αποτελείται από ένα ευρύχωρο και ευάερο «Μεγάλη Αίθουσα» με θολωτή οροφή και μια ζεστή γωνιά με rockers περιστροφής, όπου μπορείτε να βρείτε επιτραπέζια παιχνίδια και την ανάγνωση θέμα. Η κουζίνα είναι καλά εξοπλισμένη για όσους αρέσει το μαγείρεμα, με πάσο και σκαμπό περιστροφής επιτρέποντας την ενσωμάτωση με το καθιστικό. Μια γωνιά με πρωινό τραπέζι πλάκα και ξύλινες καρέκλες με θέα στην πισίνα και τη βεράντα. Υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια (το ένα βασιλιά, μία βασίλισσα και ένα εξοπλισμένο με δύο μονά κρεβάτια), μεγάλο μπάνιο με μεγάλη καμπίνα ντους και ξεχωριστό (και της του) μονάδες ματαιοδοξία μάρμαρο και ένα δεύτερο πλήρες μπάνιο με μπανιέρα και ντους. CABLE TV (περίπου 70 κανάλια) παρέχεται στην Μεγάλη Αίθουσα (40inch), κρεβατοκάμαρα και το υπνοδωμάτιο βασίλισσα? Ασύρματη πρόσβαση στο Internet παρέχεται επίσης.

Ιδιωτική πισίνα, Lanai & More: συρόμενες γυάλινες πόρτες αίθριο παρέχει πρόσβαση στο αίθριο όπου ένα μεγάλο ποτήρι κορυφή αίθριο τραπέζι και καρέκλες τοποθεσία για δείπνο στην ύπαιθρο? ξαπλώστρες είναι διαθέσιμες για τους επισκέπτες. Υπάρχει ένα αέριο μπάρμπεκιου στη βεράντα για να ολοκληρώσετε την εξωτερική εμπειρία ζωής (εσωκλείεται στο αίθριο). Η πισίνα είναι εξοπλισμένη με αποσπώμενη προστατευτική περίφραξη που μπορεί να εγκατασταθεί να αποτρέπεται η πρόσβαση μη κολυμβητές, παρέχοντας την ειρήνη του μυαλού για τους γονείς με μικρά παιδιά. ΠΕΝΤΕ ποδήλατα για τη χρήση των φιλοξενουμένων και τραπέζι πινγκ-πονγκ για την εν λόγω διασκεδαστική βραδιά μπορεί να βρεθεί στο γκαράζ (εξοπλισμένο με τηλεχειριστήριο ανοίγματος πόρτας). Υπάρχουν επίσης 4 σετ από μπαστούνια του γκολφ και ρακέτες του τένις διαθέσιμα για χρήση.

Δραστηριότητες: Ενοικιάστε βάρκα και εξερευνήστε τις ενδοκοινοτικές πλωτές οδούς προς Punta Gorda ή βόρεια προς Βενετία και Sarasota. Εναλλακτικά, τσάρτερ μια βάρκα με καπετάνιο και πλέουν στον Κόλπο για τον ενθουσιασμό της αλιείας παιχνίδι για μάρλιν ή Τάρπον. Ροτόντα είναι μια εξαιρετική περιοχή για ποδηλασία με δική του διαδρομή και πρωτοπόρος του ποδηλατοδρόμου, που εκτείνεται προς τα κάτω στην Μπόκα Γκράντε. Εντός της κοινότητας υπάρχουν έξι θαυμάσια γήπεδα γκολφ, όλα τα ανοιχτά στο κοινό και πάνω από 30 μαθήματα μέσα σε 15 μίλια ακτίνα της Ροτόντας.
Τάμπα με αυτό είναι το διεθνές αεροδρόμιο και κήποι των Μπους είναι 1 ½ οδηγούν προς τα βόρεια, ενώ Ορλάντο (Disney World, Universal Studios κλπ), η Everglades και το Μαϊάμι είναι προσιτά σε όλους (2½h να 3ιΛ). Πιο κοντά στο σπίτι είναι Port Charlotte (15 λεπτά), Βενετία Punta Gorda & (30 λεπτά), Σαρασότα (1 ώρα) και Fort Myers (1 ώρα).

Διαχειριστής καταλύματος

Owner -
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Ροτόντα Γουεστ

Αυτό το κατάλυμα (βίλα) βρίσκεται στην ακτή (Γουάιτ Μαρς, Ροτόντα Γουεστ). Αν έχετε προγραμματίσει να πάτε για ψώνια, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Κέντρο της Πόλης Πορτ Σάρλοτ και Υπαίθρια Αγορά Σαν, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε μέρη όπως: Παραλία Englewood και Πάρκο North Charlotte Regional Park. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Charlotte Sports Park (στάδιο μπέιζμπολ) ή Κέντρο Αναψυχής Englewood. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Rotonda West, FL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Μαρίνα Gasparilla Marina - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Little Gasparilla Island Beach - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Don Pedro Island Beach - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Englewood - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Boca Grande Beach - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Αεροδρόμιο της Πούντα Γκόρντα (PGD): 41 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Burger King - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Nicola's Italian Kitchen - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Swirls N Curls Ice Cream - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Wendy's - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 60 από 61 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 61 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 61 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 61 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 61 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Annette B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect relaxing stay / top notch property
We had a lovely stay in this home - just the quiet low key break we needed. Nice trails for running and biking in the Rotunda. Sunsets are perfect and wildlife close by. Host and property manager very communicative. Recommend going to Gasparilla Island and Boca Grande. Local farmers markets are also great and we can recommend the Lighthouse Tiki Bar and Grikk off Placida Rd. Will definitely come back!
Πραγματοποίησε 17 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Peter S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
.
.
Πραγματοποίησε 21 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

darren s.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Super Villa
We had an excellent family holiday at this Villa. Villa was really well equipped - kitchen had all utensils and villa was well furnished and very comfortable. Bikes were great and the tennis racquets and balls came in useful too. Loved the table tennis too. Only issue we had was bites but we suspect this was down to time of year and being close to the beautiful lake. Owner, Caroline, was responsive and local English agents, Lorna & Michael, were also very helpful. Great villa - we may well book again! Thank you
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Richard H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Best VRBO ever!
Best VRBO we have ever had thanks so much! I'll close my eyes and imagine i"m their.
Πραγματοποίησε 12 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Carol W., Northumberland. England

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Peaceful and relaxing
We enjoyed a peaceful and relaxing two weeks in Rotonda.The beautiful villa is maintained to the highest standard and provides everything anyone could possibly want for days by the pool or day trips to the beach. Whilst no help was needed it was nice to receive messages from the owners both at the start and end of our trip. Many thanks!
Πραγματοποίησε 13 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Owner -

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων