Ολόκληρο ξύλινο σπιτάκι·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Bayou Breeze Μπανγκαλόου

Bayou Breeze Μπανγκαλόου

Συλλογή φωτογραφιών για Bayou Breeze Bungalow

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Μη ταξινομημένη εικόνα, 3 από 36, κουμπί
Μη ταξινομημένη εικόνα, 4 από 36, κουμπί
Μη ταξινομημένη εικόνα, 5 από 36, κουμπί

Επισκόπηση καταλύματος Bayou Breeze Μπανγκαλόου

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 6 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Maurepas, LA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕμπορικό Κέντρο Tanger Outlets30 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕκθεσιακό Κέντρο Lamar Dixon35 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΦυτεία Oak Alley Plantation50 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Μονό Διώροφο Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Bayou Breeze Μπανγκαλόου

Ψάχνετε για μια ειρηνική απόδραση στη Νότια Λουιζιάνα; Μην ψάχνετε άλλο, το Bayou Breeze Bungalow είναι το ιδανικό μέρος για να ζήσετε την όμορφη φύση του LA! Η καμπίνα βρίσκεται στο νησί Three Rivers, ανάμεσα στο κανάλι εκτροπής και το γραφικό ποτάμι Petite Amite. Το κανάλι εκτροπής είναι μια μεγάλη πλωτή οδός από τον ποταμό Amite μέχρι τον τυφλό ποταμό. Το νησί είναι μια κοινότητα καλαθιών γκολφ και ένα καροτσάκι γκολφ περιλαμβάνεται στην ενοικίαση. Με τα οχήματα που δεν επιτρέπονται στο νησί, μπορείτε να απολαύσετε ήρεμη ηρεμία μακριά από το θόρυβο της καθημερινής ζωής!

Το Bayou Breeze Bungalow είναι πλήρως επιπλωμένο με καθιστικό, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια, 2 σοφίτες και 1 μπάνιο. Η κύρια κρεβατοκάμαρα κοιμάται 2 σε ένα queen size κρεβάτι, το υπνοδωμάτιο φιλοξενουμένων περιλαμβάνει κουκέτες με ένα πλήρες κρεβάτι στο κάτω μέρος και ένα διπλό στην κορυφή, και κάθε σοφίτα έχει ένα κρεβάτι πλήρους μεγέθους. Η καμπίνα διαθέτει πλυντήριο πιάτων, φούρνο, φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, τοστιέρα, καφετιέρα και μια σχάρα αερίου (στο κατάστρωμα) με δεξαμενή προπανίου. Διατίθενται λευκά είδη, πετσέτες, γλάστρες, σκεύη, πιάτα, ασημικά, χαρτοπετσέτες, χαρτί υγείας, σαπούνι πιάτων και σακούλες σκουπιδιών. Ορισμένα γενικά είδη καθαρισμού παρέχονται μαζί με ένα swiffer sweeper, swiffer wet jet και κενό. Δεν υπάρχει πλυντήριο / στεγνωτήριο, αλλά υπάρχει πλυντήριο από το Hwy 22. Προσφέρουμε επίσης δωρεάν είδη πρωινού, σνακ, κοινοτικό καφέ και ένα μπουκάλι κρασί για τους επισκέπτες μας. Απολαύστε το πρωινό σας καφέ από το μπαλκόνι του επάνω μέρους, χαλαρώστε στο κατώτατο κατάστρωμα στις κουνιστές καρέκλες ή απολαύστε το ζεστό μπάνιο με το ποτό σας καθώς βλέπετε τα σκάφη.

Μπορείτε να απολαύσετε τη φύση, το ψάρεμα, το σκάφος, το ψήσιμο στη σχάρα και το φαγητό της νότιας Λουιζιάνα. Κάντε μια βόλτα με βάρκα ή απλά περπατήστε στο νησί για να δείτε όμορφους βάλτους με μεγάλα κυπαρίσσια ντυμένα με βρύα. Σε μια καλή μέρα μπορεί να δείτε χελώνες, αλιγάτορες, nutria και χιονισμένα αγκάθια. Μια κοινοτική πισίνα και κιόσκι είναι διαθέσιμη στους ενοικιαστές. Υπάρχει μια προβλήτα για να δείτε την κυκλοφορία των σκαφών, ωστόσο δεν είναι έτοιμη για την αποβίβαση σκαφών ακόμη. Η Canal Bank προσφέρει ένα σκάφος που εκτοξεύεται περίπου 3 μίλια από το στρατόπεδο στο κανάλι εκτροπής.

Υπάρχουν πολλά μπαρ και εστιατόρια κοντά στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση από το καροτσάκι και το σκάφος του γκολφ, το Lagniappe, το Tiger Hut Bar και το Rum Buoy's. Τα θαλασσινά του Kevin, η Canal Bank, το Boondock's και το Hilltop Restaurant είναι προσβάσιμα με αυτοκίνητο και βάρκα. Το σούπερ μάρκετ του Brian, το φαρμακείο Chris, το βενζινάδικο King's Way, το Sarita's Bar & Grill, το New Orleans Daquiri, το Γενικό Δολάριο και το μετρό μπορούν να φτάσουν με αυτοκίνητο στο Hwy 22. Τα μενού είναι διαθέσιμα στην καμπίνα.

Η καμπίνα είναι βολική για το LSU αν έρχεστε για ένα παιχνίδι αλλά δεν θέλετε να βρίσκεστε στην πόλη. Βρίσκεται περίπου στα μισά του δρόμου μεταξύ του Baton Rouge και της Νέας Ορλεάνης. Αν προτιμάτε να ψωνίσετε, το Tanger Outlet Mall βρίσκεται στα Γκονζάλες περίπου 25 λεπτά μακριά και ακριβώς απέναντι από το Cabela, το οποίο θα είναι βέβαιο ότι θα κρατήσει τους άντρες που κατέχουν. Το κινηματογράφο Malco Cinema και το μπόουλινγκ Premier Lanes βρίσκονται στην Airline Hwy επίσης στο Gonzales. Για τις αντίκες και τα καταστήματα με σουβενίρ, το The Cajun Village βρίσκεται στο Sorrento περίπου 20 λεπτά από την καμπίνα. Αυτή η πιο εσωτερική αγορά ψύλλων είναι επίσης περίπου 20 λεπτά μακριά στο Gonzales.

Δεν περιορίζουμε την πρόσβαση στα πατάρια, αλλά δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν τραυματισμούς που μπορεί να προκύψουν εισάγοντας τις περιοχές του σοφίτα. Τα παιδιά πρέπει να επιβλέπονται σε διάδρομο και αποβάθρα ανά πάσα στιγμή. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για κανέναν που πέφτει ή πνίγεται στο νερό. Οι ενοικιαστές πρέπει να ακολουθούν όλους τους κανόνες καλαθιού γκολφ. Κανείς κάτω των 16 ετών δεν επιτρέπεται να οδηγήσει καροτσάκι γκολφ. Αφού κλείσετε την κράτησή σας, θα λάβετε οδηγίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με τις οδηγίες, πού να σταθμεύσετε, πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο καλάθι γκολφ μας και την τοποθεσία της καμπίνας.

Διαχειριστής καταλύματος

Heather Dean
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Must have a valid driver's license to operate golf cart. No off-roading or mud riding is permitted on the golf cart.
Do not unzip surround of hot tub. Only remove cover & replace after use so it does not blow away. No horse play, jumping, or food allowed in hot tub.
Please do not rearrange the furniture or decor. If you move anything,. please put it back the way you found it.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Μόρεπας

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ, Μόρεπας) βρίσκεται στην ακτή. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Αίθουσα Μπόουλινγκ Premier Lanes και Λέσχη Γκολφ Pelican Point, ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να πάτε σε μέρη όπως: Παιδικό Κέντρο Αναψυχής Lil Bambinos Playtorium και Υδ. Πάρκο Μπαγιού. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Maurepas, LA

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • The Cajun Village - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικό Κέντρο Tanger Outlets - 30 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εκθεσιακό Κέντρο Lamar Dixon - 35 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μουσείο Whitney Plantation - 46 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Φυτεία Oak Alley Plantation - 50 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Hill Top Inn - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sarita's Grill & Cantina - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Diversion Pizza - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ace Billiards And Sports Bar - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Canal Bank Club - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 71 από 80 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 7 από 80 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 80 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 80 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 80 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Deborah B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Relaxing Friendly Neighbors
You have to use a provided golf cart to get to the property. Very cute house with a covered deck. Community pool. We caught catfish at the doc. Overall nice to experience and kids loved it. Amenities provided. Owners very nice.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

Karen S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect Louisiana Getaway with a little Adventure
Even before our stay, the host was very responsive to our questions. We came from Seattle and arrived on a Friday night. Looking for our golf cart and driving over the bridge and to our cabin was a really fun adventure. When we arrived, we loved it immediately. It was just like the pictures, if not better. For a tiny cabin, it was plenty big for a couple and it was impeccably clean and smelled wonderful, especially for being right in nature! I recall drifting off to sleep that night thinking about how comfortable the bed was and how great the room smelled, not at all like other places where it smells like they are covering something up. This place was CLEAN! Location-wise, there are plenty of things to do for a long 4-night weekend. We rented a pontoon boat and picked it up right down the street. We were able to park it at our place. The locals are so friendly and the food was really good. Plenty of good restaurants close by. The hosts really thought of the little things, like beer cozies, paper plates, and large tvs in living room and bedroom. The weather in late winter / early spring was a bit unpredictable, but it was also beautiful and moody: from 80 degree sunny day to lightening and thunder storms. It all added to the adventure part of the trip. I would not hesitate to book this place. You will not regret it!!!!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Drue T., Morganton, NC

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Bayou Getaway
My wife and I needed a getaway, and the Bayou Bungalow delivered. It was an amazingly relaxing getaway. I highly recommend this place, the owners are amazing and easily accessible. Also, you will have a great time driving the golf cart to the cabin, over the bridges and through the bayou. If you want a relaxing romantic getaway this is your place.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Patrick J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
What a fun family weekend!
My wife and I took our 3 kids (age range 5 to 8) for a couple nights in November. They loved the golf cart ride to the house. We brought our boat and the owner's explanation of where to launch was very helpful. The house was very comfortable and we could tell the owners want to make sure of this. The hot tub was great! Description online is accurate. Overall we are grateful for such a fun weekend.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

8/10 Καλό

Lizette H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Peaceful Stay
It's a cozy tiny home with plenty of space inside and outside. There are nice outside areas with porches or decks you can hang out on. Enjoy the water views. The decor of the home was very inviting and comfortable.The neighborhood is quiet and peacful.The adventure on the side by side getting to the cabin was the most fun! We enjoyed our stay and had a blast! Thank you Dean Family for sharing your home with us!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Heather Dean

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
My husband and I purchased our bungalow in May 2019 and have been working on the property since then. We decided to share our unique Louisiana waterfront getaway with other families as we grown our own. We are currently foster parents going through the process to adopt our three children. We take pride in showing our guests true southern hospitality and providing extra amenities. We hope you love our cabin as much as our family does!

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων