Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Dunas Luxury Villa: ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα με παιδικό τμήμα και φράχτη, με τα πόδια από την παραλία

Dunas Luxury Villa: ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα με παιδικό τμήμα και φράχτη, με τα πόδια από την παραλία

Συλλογή φωτογραφιών για Dunas Design Villa: private heated pool, Fibre, golf discounts, walk to beach

Πισίνα
Φαγητό και ποτό
Ιδιωτική κουζίνα
Δωμάτιο
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Dunas Luxury Villa: ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα με παιδικό τμήμα και φράχτη, με τα πόδια από την παραλία

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 5 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Almancil
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Garrao11 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο Γκολφ Κουίντα ντο Λάγκο8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Vale de Lobo9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΦάρο (FAO-Διεθνές Αεροδρόμιο του Φάρο)24 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Dunas Luxury Villa: ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα με παιδικό τμήμα και φράχτη, με τα πόδια από την παραλία

Αυτή η βίλα βρίσκεται σε μια ήσυχη γωνιά του Dunas Douradas και διαθέτει ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα με παιδικό τμήμα και φράκτη ασφαλείας *, στο εξωτερικό αίθριο με νότιο προσανατολισμό, το οποίο ωφελείται από την ηλιοθεραπεία και τη θέα στη φύση. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την παραλία και διαθέτει δύο δίκλινα υπνοδωμάτια καθώς και άνετο χώρο καθιστικού-τραπεζαρίας, ιδανικό για οικογένειες ή μικρές ομάδες φίλων.

Οι επισκέπτες αυτής της βίλας έχουν πρόσβαση σε δωρεάν πακέτο μωρών και σε εκπτώσεις Golf (λεπτομέρειες παρακάτω).

Για κριτικές και διαθεσιμότητα των άλλων villas Vale do Lobo και Dunas Douradas παρακαλούμε ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους:
https: // www. ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ. co. uk / p6924911 (βίλα Vale do Lobo 3BR)
https: // www. ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ. co. uk / p8688994 (βίλα Vale do Lobo 3BR)
https: // www. ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ. co. uk / p8745815 (βίλα Vale do Lobo 3BR)
https: // www. ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ. co. uk / p10154814 (βίλα Vale do Lobo 3BR)
https: // www. ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ. co. uk / p6919522 (Βίλα Dunas Douradas 2BR)

Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ

Αυτή η βίλα βρίσκεται στο τέλος ενός ήσυχου κατοικημένου cul-de-sac στο πολυτελές θέρετρο του Dunas Douradas, ανάμεσα στα παγκοσμίου φήμης θέρετρα Quinta do Lago και Vale do Lobo, στο κέντρο του Αλγκάρβε.

Η Villa backs ευθεία πάνω στο πεύκα και ως εκ τούτου προσφέρει όμορφη θέα και την προστασία της ιδιωτικής ζωής - ένα προνόμιο που θα κάνει τη διαμονή σας μια πραγματικά χαλαρωτική εμπειρία. Μια 10-15 λεπτά με τα πόδια θα σας οδηγήσει στην κοντινή παραλία Garrao, τα παραθαλάσσια εστιατόρια και τον ωκεανό.

Το περιβάλλον του πευκοδάσους μπορείτε να απολαύσετε από το υπνοδωμάτιο που βλέπει νότια, από το κατάστρωμα δίπλα στην ιδιωτική πισίνα και την περιοχή BBQ ή από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου.

Το κλαμπ του θέρετρου Dunas Douradas με το pool bar, εστιατόριο, μεγάλη κοινόχρηστη πισίνα, γήπεδα τένις και μίνι μάρκετ, απέχει ένα λεπτό με τα πόδια. Η προσωπική υποδοχή προσφέρει υπηρεσίες θυρωρείου για να σας βοηθήσει με πληροφορίες, συμβουλές και κρατήσεις από ταξί, εστιατόρια και τοπικά αξιοθέατα. Κατά το check-in, θα λάβετε ένα μαγνητικό κλειδί που παρέχει πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του θερέτρου.

Τα καλύτερα γήπεδα γκολφ Quinta do Lago και Vale do Lobo στην Ευρώπη βρίσκονται σε απόσταση 5 λεπτών με το αυτοκίνητο, καθώς και πολλές επιπλέον δραστηριότητες όπως ιππασία, θαλάσσια σπορ, κωπηλασία, κινηματογράφος, καταστήματα, μπαρ, εστιατόρια και υδάτινα πάρκα. ονομάστε μερικά. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στην περιγραφή θέσης.

Η ΒΙΛΑ

Αυτή η κλιματιζόμενη βίλα ** με τη μεγάλη ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα που περιλαμβάνει ξεχωριστό τμήμα για παιδιά και φράκτη ασφαλείας * είναι ιδανική για μια οικογένεια ή μια ομάδα φίλων που θέλουν να απομακρυνθούν από αυτά χωρίς να απομονωθούν.

Το εξωτερικό του νότου περιβάλλεται από ηλιοθεραπεία όλη την ημέρα και προσφέρει τον ιδανικό χώρο για χαλάρωση στον ήλιο ή στην τραπεζαρία, με μεγάλη πισίνα με κεραμικά πλακάκια που περιλαμβάνει παιδικό τμήμα για την απόλαυση των παιδιών σας.

Ένα μεγάλο πανέμορφο ηλιοβασίλεμα, ξαπλώστρες, τραπεζαρία, μπάρμπεκιου και γυάλινο τοίχο στα πεύκα στρογγυλεύουν από την υπαίθρια εμπειρία της βίλας. Η πισίνα και η εξωτερική περιοχή έχουν ανακαινιστεί πλήρως πρόσφατα και αποτελούν την ατραξιόν του νησιού σε αυτό το όμορφα διατηρημένο ακίνητο.

Στο εσωτερικό, η βίλα προσφέρει ενιαίο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και σαλόνι. Το καθιστικό διαθέτει τζάκι, καλωδιακή τηλεόραση, DVD, φορητό στερεοφωνικό, ηχείο bluetooth soundbar και δωρεάν WiFi πρόσβαση στο internet. Οι συρόμενες πόρτες παρέχουν πρόσβαση στο ιδιωτικό εξωτερικό κατάστρωμα και στην πισίνα.

Το υπνοδωμάτιο στο ισόγειο διαθέτει δύο μονά κρεβάτια, μια ντουλάπα και συρόμενες πόρτες προς τα έξω. Διαθέτει επίσης το δικό του παρακείμενο μπάνιο. Τα κρεβάτια μπορούν να ωθηθούν μαζί για να κάνουν ένα κρεβάτι queen size.

Ο πρώτος διπλός υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι στον πρώτο όροφο, με ιδιωτικό μπάνιο, διαθέτει king size κρεβάτι, ντουλάπα και όμορφη θέα στην ιδιωτική πισίνα και τα πεύκα.

ΠΑΚΕΤΟ ΜΠΑΡ

Προσφέρουμε ένα δωρεάν πακέτο για μωρά, το οποίο αποτελείται από τα ακόλουθα στοιχεία, τα οποία παρέχονται κατόπιν αιτήματος:
- Καθιστικό
- Ταξιδιωτική κούνια
- Πύλη σκάλας
- Μπάνιο για μωρά
- φράχτη ασφαλείας πισίνας *

Για τα βρέφη ηλικίας κάτω των 2 ετών μπορούμε να προμηθεύσουμε επιπλέον ένα μπλέντερ για την παρασκευή παιδικών τροφών, καθώς και ένα αποστειρωτή μικροκυμάτων, και τα δύο δωρεάν!

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΤΟΜΩΝ

- Έχει τοποθετηθεί ένα ενσωματωμένο χρηματοκιβώτιο για τα τιμαλφή σας.

- Το σύστημα θέρμανσης AC και το τζάκι σας κρατούν ζεστά τους χειμερινούς μήνες.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

* Η θέρμανση πισίνας και ο φράκτης ασφαλείας (που διατίθεται από τον Ιανουάριο του 2019) είναι προαιρετικά και χρεώνονται επιπλέον στα 190 ευρώ και 150 ευρώ την εβδομάδα αντίστοιχα. Η ρύθμιση της θέρμανσης της πισίνας και του φράχτη απαιτεί ελάχιστες ειδοποιήσεις εβδομάδας και τριών εβδομάδων αντίστοιχα.

** Το ακίνητο είναι κλιματιζόμενο σε όλη την (για ψύξη και θέρμανση). Η χρήση των μονάδων διατίθεται στους επισκέπτες που χρειάζονται αυτές τις πρόσθετες παροχές, αλλά φέρνει επιπλέον κόστος 150 ευρώ την εβδομάδα κατά τους θερινούς μήνες του Ιουνίου, Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Για διαμονές που επωφελούνται από τις μακροχρόνιες μηνιαίες χρεώσεις, η ηλεκτρική ενέργεια χρεώνεται με την εθνική τιμή. Ο καθαρισμός είναι προαιρετικός και αναφέρεται ξεχωριστά. Η πολιτική ακύρωσης για αυτές τις διαμονές διαφέρει από τη σύντομη πολιτική ενοικίασής μας, παρακαλούμε να ρωτήσετε.

Διαχειριστής καταλύματος

Triorum Algarve
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 35 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 14604/AL

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Αλμανσίλ

Αυτό το κατάλυμα (βίλα, Λουλέ) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα και κοντά στην παραλία. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Μαρίνα της Vilamoura και Μαρίνα της Φάρο, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Παραλία Falesia και Παραλία του Νησιού Φάρο. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: AquaShow Park (Υδάτινο ψυχαγωγικό πάρκο) και Karting Almancil (πίστα καρτ). Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και αυτόνομη κατάδυση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και ποδηλασία βουνού κοντά σας.
Χάρτης
Almancil

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Garrao - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Γήπεδο Γκολφ Κουίντα ντο Λάγκο - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Vale de Lobo - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • AquaShow Park (Υδάτινο ψυχαγωγικό πάρκο) - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μαρίνα της Vilamoura - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Λουλέ: 12 λεπτά οδικώς
  • Φάρο (FAO-Διεθνές Αεροδρόμιο του Φάρο): 24 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Fins Beach Bar & Grill - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Maria's - 17 λεπτά με τα πόδια
  • Eduardo's Paradise - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Bamboo Restaurant & Bar - 20 λεπτά με τα πόδια
  • Alambique - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 23 από 26 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 26 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 26 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 26 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 26 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

dave t.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
The best stay we've had
For us, as a family of four, it was our first stay un Portugal. And on recommendation we booked via Vrbo homes and stayed at a lovely Villa. Our host was brilliant. Lynn was always contactable, giving us into of the surrounding areas and recommendations for markets and restaurants to visit.. The stay was so good we are now planning our next trip to stay at the same villa.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Ronan D., United Kingdom

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect getaway
This was our first time taking a long term rental to work remotely. We found the property, facilities and location ideal. The villa is ideal for mixed indoor outdoor living even in the autumn, / winter with its large patio and heated pool. Our host was excellent - Lynn was attentive and spent time not just ensuring we got the most out of the property but also the location. Perfect for a family of four or as in our case a couple on a long term stay with a 2nd “guest” room for occasional visitors.
Πραγματοποίησε 53 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2022

10/10 Άριστο

Rebecca T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Family time in the Algarve
Lynn was on point from start to finish, through with everything and always with quick good suggestions. Very accommodating for our visit with the pool. Beach is a solid walk along with food places with kiddos but kept us active. Def recommend this property to anyone! Thank you for a nice holiday!
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2022

10/10 Άριστο

mark t.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
2 Week stay in our happy place
We have stayed in this area many times over recent years and know it well. Booking all sorted smoothly with Lynn beforehand who was actually there at the villa to greet us and make sure everything was ok when we arrived. Both the Villa and the location were perfect. Villa is furnished lovely and the pool and sun terrace are superb. It’s a 10 - 15 minute stroll down the road to the beach Julia’s, Izzy’s and Maria’s restaurants. Would have no hesitation in recommending for one or two couples or a family of 4. Already thinking about booking again for next year.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2022

10/10 Άριστο

Carina R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wunderbar!
Wir haben einen sehr erholsamen Urlaub in der Villa verbracht. Die Sonnenterrasse und der Pool sind ein Traum - man ist völlig ungestört und blickt in die Natur. Die Villa ist sehr geschmackvoll eingerichtet und bietet von der Ausstattung alles was man benötigt! Zudem ist alles rundum gepflegt und absolut sauber. Lynn ist eine äußerst sympathische Vermieterin und mit der Kommunikation & Organisation war alles perfekt! Wir sagen DANKE und kommen gerne wieder!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Triorum Algarve

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We are a family business, owning and managing a small selection of handpicked properties in the Golden Triangle area of the Algarve. All of our properties were recently refurbished and we pride ourselves on their luxurious standard and smart interior design.

For reviews and availability of our other Vale do Lobo and Dunas Douradas villas please see us on the web (Triorum).

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων