ΣπίτιΙδιώτης οικοδεσπότης

Μονοκατοικία 8-16 αντ 'αυτού, την ειρήνη και τη φύση, την πισίνα και το πάρκο, τα κατοικίδια ζώα

Μονοκατοικία 8-16 αντ 'αυτού, την ειρήνη και τη φύση, την πισίνα και το πάρκο, τα κατοικίδια ζώα

Συλλογή φωτογραφιών για Family house 8-16 instead, peace and nature, swimming pool and park, pets

Εξωτερικοί χώροι
Ιδιωτική κουζίνα
Μη ταξινομημένη εικόνα, 3 από 24, κουμπί
Δωμάτιο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Μονοκατοικία 8-16 αντ 'αυτού, την ειρήνη και τη φύση, την πισίνα και το πάρκο, τα κατοικίδια ζώα

Σχόλια
9,2 στα 10 Θαυμάσιο
4 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 16 άτομα90 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Riguepeu, Occitanie
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέσχη γκολφ Golf d'Auch Embats21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣατό Chateau du Busca-Maniban30 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚέντρο Τζαζ Les Territoires du jazz32 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΤουλούζη (TLS-Μπλανιάκ)80 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 16 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 4

2 Μονά Κρεβάτια

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Μονοκατοικία 8-16 αντ 'αυτού, την ειρήνη και τη φύση, την πισίνα και το πάρκο, τα κατοικίδια ζώα

Η τοποθεσία του daran είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για ένα ενοίκιο διακοπών. Το ακίνητο βρίσκεται στην πλαγιά του λόφου, με θέα την κοιλάδα με τα Πυρηναία στο παρασκήνιο πανόραμα. Η απόλυτη ηρεμία της επιτρέπει να προτείνει και τα υπόλοιπα, όπως πεζοπορίες, ποδηλάτες και ιππείς, την εξερεύνηση των πολιτιστικών θησαυρών του Gers ή τη συμμετοχή στα φεστιβάλ κοντά στον Vic-Fezensac, τον Mirande, τον Marciac κ.α.

Τα σπίτια είναι πολυτελή πολυτελή? ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στον εξοπλισμό για να προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο άνεσης: μπάνιο με ντους, σαλόνι με πολυτελώς εξοπλισμένη κουζίνα, κλπ.

Τα σπίτια: Περάστε μερικές ήσυχες ημέρες με την οικογένεια, με τους φίλους σας σε ένα ήσυχο περιβάλλον. Μπορείτε να χαλαρώσετε πλήρως, να απολαύσουν την πισίνα, να κάνετε περιπάτους στη γύρω περιοχή ή να εξερευνήσετε τους πολιτιστικούς θησαυρούς των Gers.
Απολαύστε τη φύση, θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα ελάφια, αγριογούρουνα, γερακίνες, γεράκια, λαγοί και φασιανοί ...
Εάν είστε ένας αναβάτης, θα βρείτε Bazian (4 χλμ) για να βρείτε μια φάρμα αλόγων για βόλτες με άλογα στην περιοχή.
Αν προτιμάτε το γκολφ, υπάρχουν δύο υψηλού επιπέδου σε κοντινή απόσταση.
Στην εποχή, απολαύστε την Χώρα φεστιβάλ στο Mirande, Salsa σε Vic-Fezensac και Τζαζ στο Marciac.
Το South West είναι η Μέκκα των ταυρομαχιών με landaises Fest και το Arena Vic Fezensac.
ΜΠΑΝΓΚΑΛΟΟΥ ΧΩΡΙΟ - ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΠΙΤΙ - 8 έως 16 ΚΡΕΒΑΤΙ
- ένα μεγάλο σαλόνι 40μ² με κουζίνα
- ένα κρεβάτι με πρωινό 12 τ.μ. με 2 κρεβάτια 0,90x2,00 (ή σε + 2 κουκέτες 0,90x2,00)
- δύο υπνοδωμάτια 9 m² με 2 κρεβάτια 0,90x2,00 (ή 4 κουκέτες 0,90x2,00)
- ένα υπνοδωμάτιο 6 m² με 4 κουκέτες (0,90x2,00)
- ντους 3,6μ² με νιπτήρα, ντους και τουαλέτα
- ένα μπάνιο 6 m² με νιπτήρα, 2 ντους και 2 κλειστές τουαλέτες
- μια ατομική βεράντα 80μ² με μια υπερυψωμένη πισίνα, ένα μεγάλο τραπέζι πικ-νικ, μια ομπρέλα, μια μπάρμπεκιου και χαλαρωτικές καρέκλες.
Αυτό το μεγάλο εξοχικό σπίτι είναι πολύ ωραίο γιατί είναι απόλυτα ανεξάρτητο:
αν έχετε μικρά παιδιά, κολυμπούν στην πισίνα μπροστά στα μάτια σας. αν είναι πιο ψηλά μπορούν να ενταχθούν στην μεγάλη πισίνα για να σκοντάψουν χωρίς συγκράτηση.
Το εσωτερικό παραμονή επένδυση δημιουργεί μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα και το περιβάλλον λιβάδι και πολύ λοφώδης ξύλο είναι όμορφο.
Για τις δραστηριότητες στο Κτήμα, έχετε την πισίνα, μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου και βόλεϊ, γήπεδο, τοξοβολία, η πύλη για τις μικρές, ποδηλασία, μονοπάτι στο δάσος, τένις, επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι και διάφορα επιτραπέζια παιχνίδια.
Για τα παιδιά που είναι καλά εξοπλισμένα: ο χώρος είναι τόσο μεγάλο (17 εκτάρια) και με ασφάλεια διασκορπίζονται ανάλογα με την ηλικία τους και να αντιμετωπίσουν μόνα τους απελευθερώνοντας πολλούς γονείς.
Μεγάλες καλύβες κατασκευής μας στο δάσος και αγρυπνίες γύρω από τη φωτιά τη νύχτα, καλώντας μας να φάει λουκάνικα και bratwurst.
Οργανώσαμε μια αύξηση πικνίκ με το άλογό μας, η οποία έφερε το «πακέτο» και μικρό λίγο κουρασμένος.
Η Christine προσφέρει επίσης συνεδρίες ζωγραφικής για το πιο ήσυχο και τους αρέσει! Στο γειτονικό χωριό υπάρχει ιππικός όμιλος.
Το περιβάλλον είναι πολύ πράσινο και καλά συντηρημένο με αιώνες παλιά βελανιδιά κατά μήκος της ροής δίνει μια σημείωση της καθαριότητας και της ανέσεις για να απολαύσετε την υπαίθρια ζωή με ιδιαίτερα ευνοϊκούς καιρούς στη Νοτιοδυτική από τη Γαλλία.

Από 1 χλμ, κατά μήκος ένα μικρό ρέμα, πρώτα υπάρχουν λιβάδι λιβάδια διατηρούνται για σανό το χειμώνα σε 11 εκτάρια και βοσκότοπους, όπου τα άλογα είναι σε 2 στρέμματα. Ακολουθεί ένα ξύλο 3 εκτάριο που άρχισε να καθαριστεί με μονοπάτια για περπάτημα και τρέξιμο (φυσικά γυμναστήριο !!!) με χώρους για πικ-νικ για να απολαύσουν το δροσερό καλοκαίρι βλάστηση και μάζεμα μανιταριών στα μέσα της σεζόν.
Και οι δύο χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων τοποθετημένα έτσι ώστε να μην δούμε τα αυτοκίνητα σπίτι. Δεν υπάρχει σχεδόν καμία κίνηση, με λίγα τρακτέρ στο μικρό δρόμο που εκτείνεται κατά μήκος της ιδιοκτησίας και σερβίρει μια μικρή ομάδα από 4 ή 5 σπίτια σε απόσταση 2 χιλιομέτρων. Εθνική Ν124, το πλησιέστερο είναι 12 χιλιόμετρα μακριά σε άλλη κοιλάδα. Ο νομός 34 στην κοιλάδα 1 χιλιόμετρο σε ευθεία γραμμή έχει μόνο τοπική κυκλοφορία, τόσο πολύ χαμηλή.

Όλα αυτά για να πω ότι αυτή η μικρή ήσυχη γωνιά θα ξεχάσουμε τους επισκέπτες μας ο χρόνος παραμονής τους, κυκλοφορικών διαταραχών που αντιμετωπίζουν καθημερινά στην πόλη διαμονής τους.

Riguepeu, κοινότητα 225 κατοίκων, εκ των οποίων 30 στο χωριό, βρίσκεται σε απόσταση 1,5χλμ από το σπίτι.
Υπάρχει ένα δημοτικό σχολείο, τρεις κατασκευαστές foie gras και ένας λιθωτός.

Τα πλησιέστερα καταστήματα βρίσκονται σε Vic-Fezensac, πόλη 3.700 κατοίκων, διασχίζεται από την Εθνική Ν124 που συνδέει Τουλούζη προς Bayonne μέσω Auch, Gers νομό, πόλη 22.000 κατοίκων. Ο Vic-Fezensac με την αρένα του αποστραγγίζει τους λάτρεις της γιορτής Whitsun και τους λάτρεις του salsa στο φεστιβάλ Tempo-Latino στα τέλη Ιουλίου. Marciac και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου Jazz Festival είναι 30 λεπτά με το αυτοκίνητο και Mirande Χώρα και τα μέσα Ιουλίου φεστιβάλ είναι 20 λεπτά.

Τα πλεονεκτήματα των Gers:
Αυτή η περιοχή, το μεγαλύτερο μέρος των γεωργικών Γαλλία του αριθμού των εκμεταλλεύσεων, υπέστη μείωση του πληθυσμού μετά από αυτή την εργασία αντικατασταθεί από τη μηχανοποίηση της εργασίας. Χάρη σε αυτό, όμορφη αρχιτεκτονική και την πλούσια ιστορία αυτής της περιοχής έχει παραμείνει ανέπαφο, χωρίς να ρυπαίνεται από τα νέα κτίρια συχνά ομοιόμορφη και μπανάλ που δεν ταιριάζουν καθόλου με το τοπικό περιβάλλον!

Από την άλλη πλευρά, η πέτρα σαφών και ζεστή χώρα και κεραμιδιών κανάλι στέγες δίνουν αυτά τα κτίρια μια αναμφισβήτητη γοητεία.

Η ιστορία είναι πλούσια σε αυτήν την περιοχή μετάβασης χαρακτηρίζεται από εισβολές από το Βορρά μερικές φορές, μερικές φορές το νότο που δημιούργησε την ανάγκη για κούρνιασμα και οχυρώνοντας χωριά, αφήνοντας σε καθένα από αυτά τα ερείπια των θυρών, τοίχων ή εκκλησίες δίνοντας, με την υπάρχουσα ή εξαφανιστεί κάστρο, το Castelnaus.

Τα νεότερα, τα σπίτια, τις νέες δημιουργίες από τον 13ο αιώνα, την ανάπτυξη του εμπορίου υπό κάποια προστασία, αφήστε μας καλά τετράγωνο χωριά με όμορφες και μεγάλες αίθουσες, ξύλινα σπίτια και μεγαλοπρεπείς εκκλησίες.

Το λοφώδες τοπίο με έναν απόγονο δέκα παράλληλες ποτάμια Lannemezan οροπέδιο είναι υπέροχη με το tracery του ξύλου και καλά καλλιεργημένα χωράφια. Οι κορυφογραμμές δρόμοι προσφέρουν υπέροχη θέα της όρασης.

Το ενδιαίτημα, υψηλής διασποράς, ενθάρρυνε τη δημιουργία πολλών πολιτιστικών, αθλητικών ή την αμοιβαία βοήθεια που είναι πολύ δυναμική. Αυτό οδηγεί σε μια αξιοσημείωτη συνοχή του πληθυσμού που δεν υπάρχει πια στις πόλεις ή τα ψώνια είναι όλα περισπασμούς. Οι άνθρωποι είναι ειρηνική και των εργαζομένων και τη σχέση με τα χρήματα είναι πολύ λιγότερο επιδεινωθεί.

Η οδική κυκλοφορία είναι πολύ χαμηλή και οι σχετικές οχλήσεις. Πολλοί σήμανση και διατηρείται μονοπάτια προσφέρουν αξέχαστες πεζοπορία, ποδηλασία και ιππασίας.

Τέλος, η κοντινή Πυρηναία μας προσφέρει όμορφα πανοράματα (σας όταν η ατμόσφαιρα επιτρέπει να δείτε) και τη δυνατότητα ενός ή δύο ημερήσιες εκδρομές ή να ασκήσουν αναρρίχηση το καλοκαίρι και σκι το χειμώνα.

Διαχειριστής καταλύματος

Pascal Houery
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Δέχεται κατοικίδια
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Επιτρέπονται τα πάρτι και οι εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Ριγκεπό

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Ριγκεπό) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Μουσείο Musée d’Artagnan και Μουσείο Καλών Τεχνών, ενώ στα αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Υδάτινο Πάρκο Ludina και Κήπος Nature et Paysages - Le Jardin Carnivore. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Κέντρο Τζαζ Les Territoires du jazz και Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση και Κολύμπι σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ιππασία σε κοντινή απόσταση και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Μουσείο Musée d’Artagnan - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λέσχη γκολφ Golf d'Auch Embats - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καθεδρικός Auch - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Σατό Chateau du Busca-Maniban - 30 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κέντρο Τζαζ Les Territoires du jazz - 32 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Auch: 28 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • L'Ile des Saveurs - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Peres Rodella Patricia - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Château de l'Isle-de-Noé - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Saint Jeannet Laurent - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Mottard Emmanuelle - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,2

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 24 από 40 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 16 από 40 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 40 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 40 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 40 σχόλια πελατών" "

9,0/10

Καθαριότητα

9,6/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,0/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Coline D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία
Αρνητικά: Τοποθεσία
Equipe de foot
On a trouvé ce gite super
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Ιανουάριο 2024

8/10 Καλό

Lilia C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
Super séjour !
Au cœur du Gers, au sein de plusieurs logements, nous avons séjourné ici pour le nouvel an entre amis ! Nous avons été ravis car nous avons pu faire la fête et profiter de l'extérieur, tout ce que nous souhaitions. Idéal pour un groupe de copains grâce à ses chambres dortoirs et la pièce vie !
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Angélique G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beau cadre
Un belle accueil, un cadre idéal en famille ou entre amies!
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Celine R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Court séjour entre amis
Pour l’organisation d’un anniversaire. C’était parfait
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Melody A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Séjour de rêve
Nous avons passé une nuit au domaine avec un départ tardif (16h) le lendemain. Pascal a toujours répondu présent, à su être à l’écoute, adaptable, gentil et très compréhensif. J’ai pu fêter mes 30 ans avec ma famille et mes amis dans un cadre idyllique et sans déranger personne. Logement tout à fait adapté pour des vacances reposantes ou pour fêter divers événements. Tout a été parfait !
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Ιούνιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Pascal Houery

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες