Ξύλινο σπιτάκιΙδιώτης οικοδεσπότης

Το σπίτι των δέντρων του Λάνκαστερ

Το σπίτι των δέντρων του Λάνκαστερ

Συλλογή φωτογραφιών για The Tree House of Lancaster

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Το σπίτι των δέντρων του Λάνκαστερ

Σχόλια
3,8 στα 5 Καλό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 4 άτομα56 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Δέχεται κατοικίδια
  • Κλιματισμός
  • Μπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Lancaster, OH
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑγορά Hocking Hills Market19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚρατικό Πάρκο Hocking Hills27 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚέντρο Ζίπλαϊνινγκ Soaring Cliffs - Hocking Hills Zip Line Course27 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΚολόμπους, Οχάιο (LCK-Διεθνές Αεροδρόμιο Rickenbacker)49 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Μονό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Το σπίτι των δέντρων του Λάνκαστερ

Χαριτωμένο μικρό δέντρο σπίτι (καμπίνα) βαθιά μέσα στο δάσος. Απέχει μόλις 13 λεπτά από το Metro Clear Creek (εξαιρετικό μέρος για πεζοπορία) και 20 λεπτά από το Hocking Hills. Το ακίνητο προσφέρει ένα απομονωμένο ξεφύγετε με 2 υπνοδωμάτια, υπαίθριους χώρους καθιστικού, φωτιά και σχάρα με κάρβουνο. Το ακίνητο βρίσκεται σε 2 στρέμματα σε μια ορεινή περιοχή που είναι απόλυτα πανέμορφη. Είναι μόνο 15 λεπτά από την πόλη όταν πρέπει να έρθετε, αλλά αρκετά μακριά για να αισθανθείτε σαν να είστε στη δική σας μικρή όαση

Είμαστε επίσης στην Airbnb. Η λίστα είναι φθηνότερη εκεί. Η Airbnb δεν παρακρατεί τόσο από τον ενοικιαστή όσο και από τον οικοδεσπότη. Είναι ο προτιμώμενος χώρος για τους οικοδεσπότες.

Το κύριο υπνοδωμάτιο διαθέτει κρεβάτι πλήρους μεγέθους με 2 νύχτες και ντουλάπα. Έχει θέα σε μια όμορφη θέα που ξυπνά και έχει μια συρόμενη πόρτα που μοιάζει με αχυρώνα για να κλείσει, αν θέλετε. Το άλλο είναι στην αντίθετη πλευρά του σπιτιού και προσφέρει ένα διπλό κρεβάτι, μια κούνια (έχουμε 2 ακόμα αν το επιθυμείτε) και ένα περίπτερο για καθίσματα.

Το κύριο καθιστικό διαθέτει έναν καναπέ, τηλεόραση, πάγκο για επιπλέον καθίσματα και πολλές ταινίες. Διαθέτει επίσης ένα όμορφο τζάκι αερίου που λειτουργεί ως πηγή θερμότητας για όλη την καμπίνα.

Το μπάνιο διαθέτει άφθονο χώρο για να ρυθμίσετε τα προϊόντα περιποίησης και διαθέτει ένα μόνιμο ντους με αφαιρούμενη κεφαλή ντους.

Υπάρχει επίσης περιορισμένη κυψελοειδής υπηρεσία στην περιοχή, αλλά έχουμε περιοχές με καρφίτσες που βρίσκονται μέσα στην καμπίνα και σας επιτρέπουν να διατηρήσετε τη σύνδεσή σας με τον έξω κόσμο.

Ο τόπος δεν είναι τέλειος. αλλά είναι ωραίο. Είσαι έξω στο δάσος. Υπάρχει το περιστασιακό σφάλμα εδώ και εκεί. Οι ενημερώσεις έρχονται στο πέρασμα του χρόνου. Εν τω μεταξύ, είναι ένας ευχάριστος χώρος.

Εάν είναι απαραίτητο, η καμπίνα μπορεί να φιλοξενήσει επιπλέον επισκέπτες εφόσον είναι εντάξει σε επιπλέον κρεβάτια (2 επιπλέον) και στον καναπέ.

Ολόκληρος ο βασικός όροφος είναι διαθέσιμος για χρήση εκτός από το πλυντήριο και το στεγνωτήριο. Αποφύγετε τη χρήση τους.

Μην πηγαίνετε κάτω από τον κεντρικό όροφο / βεράντα. Αυτό είναι αποθήκη και δεν είναι κατάλληλο για τους επισκέπτες.

Τα αυτοκίνητα δεν μπορούν να οδηγηθούν επάνω στον δρόμο του λόφου. (οι πτώσεις είναι πολύ μεγάλες και θα οδηγήσουν τα οχήματα προς τα κάτω. Η διάβρωση προκαλεί επίσης μετατόπιση εδάφους και μπορεί να προκαλέσει ολίσθηση αυτοκινήτων)

Αυτή είναι μια αυτόνομη μονάδα που βρίσκεται στο δάσος του South Lancaster. Δεν θα είμαστε κοντά για τη διαμονή σας εκτός αν θέλετε να είμαστε. Είναι σαν να ενοικιάζετε μια καμπίνα από μια τεράστια εταιρεία χωρίς την πρόσθετη ταλαιπωρία ή το κόστος. Είστε εξ ολοκλήρου μόνοι σας, εκτός αν χρειάζεστε βοήθεια με κάτι. Είμαστε μόνο μια κλήση / κείμενο μακριά!

Η καμπίνα είναι πανέμορφη, αλλά δημιουργεί μια πολύ ρουστίκ ατμόσφαιρα. Δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου διαθέσιμες υπηρεσίες κυττάρων και δεν υπάρχει διαδίκτυο. Εκτός αν δημιουργείτε ένα hotspot στις δικές σας συσκευές φυσικά.

Η τηλεόραση επίσης δεν λαμβάνει πραγματικά ένα σήμα όπου τοποθετείται. Δεν έχουμε πλέον DirecTV εκεί κάτω. Αλλά υποθέτω ότι αν θέλατε να φέρετε το κουτί σας θα λειτουργούσε 😂. Εκτός από αυτό υπάρχει μια συσκευή αναπαραγωγής DVD κάτω εκεί με 2 συρτάρια ταινιών. Αλλά αισθανθείτε ελεύθεροι να φέρετε τη δική σας!

Η καμπίνα είναι αρκετά απομονωμένη, αλλά απέχει μόλις 15 λεπτά από την πόλη που θα έχει όλα όσα χρειάζεστε.

Το Lancaster διαθέτει όλα τα καταστήματα αλυσίδας και τα εστιατόρια που περιμένετε και πολλά εκπληκτικά μικρά καταστήματα και εστιατόρια κάτω από την πόλη. Υπάρχει μια πληθώρα φυλλαδίων και μενού που κρέμονται στο δεύτερο υπνοδωμάτιο του δέντρου για να έχετε μια ιδέα για το τι έχει να προσφέρει ο Λάνκαστερ και οι γύρω περιοχές!

Ο μόνος τρόπος να φτάσετε στην καμπίνα είναι με το όχημα, αν και όταν βρίσκεστε κάτω από την πόλη υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να περπατήσετε! Υπάρχει ακόμη και ένα μονοπάτι ποδηλασίας / πεζοπορίας που εκτείνεται σχεδόν σε ολόκληρη την πόλη, αν το επιθυμείτε (το χρησιμοποιούμε συχνά).

Διαχειριστής καταλύματος

Emmett Collins
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Δέχεται κατοικίδια
Κλιματισμός
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Limit 2 pets per stay.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, ανιχνευτής καπνού και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Λάνκαστερ

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ) βρίσκεται στην πόλη Λάνκαστερ. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Ohio Glass Museum και Μουσείο Sherman House Museum, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες της περιοχής σε μέρη όπως: Κέντρο Ζίπλαϊνινγκ Soaring Cliffs - Hocking Hills Zip Line Course και Κέντρο Γκολφ Adventure Golf at Rempel's Grove. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Φάρμα Αλόγων Spotted Horse Ranch και Εργοστάσιο Columbus Washboard Factory.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Αγορά Hocking Hills Market - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Τουριστικό Κέντρο Hocking Hills Regional Welcome Center - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Rock House at Hocking Hills State Park - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κρατικό Πάρκο Hocking Hills - 27 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κέντρο Ζίπλαϊνινγκ Soaring Cliffs - Hocking Hills Zip Line Course - 27 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Διεθνές Αεροδρόμιο Port Columbus (Cmh): 55 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Subway - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Well - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Burger King - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Handle Bar Saloon - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sugar Bears Pizzeria - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

3,8

Καλό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 2 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 1 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 1 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 4 σχόλια πελατών" "

5/5

Καθαριότητα

4,5/5

Check-in

4,3/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

4,3/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

3/5 Μέτριο

Hilary P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fall Getaway
My brothers and I stayed at this cabin over the weekend, and overall it was a good experience. The owner was really easy to work with, and very accommodating. We really enjoyed our time there, but I do have to say sleeping was an issue for everyone because of how uncomfortable the mattresses were. That's the reason I couldn't rate it 5 stars.

2/5 Κακό

Donald C.

Θετικά: Καθαριότητα, τοποθεσία
Αρνητικά: Επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Beds were not comfortable at all like sleeping on concrete.
Beds were terrible to sleep on very uncomfortable for the cost , but was a wonderful location beds need comfortable mattresses

5/5 Άριστο

Anita G., Mayfield Heights

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Our first stay at the log cabin
The property was warm, clean, well organized. The manager was extremely responsive and answered all the question in time. My dog also enjoyed the place. Beds were decent. The drawback is stairs. The place is good for youngsters or the small family with young kids. It was about 20-30 minutes drive to the Hocking hills old man's cave or cedar falls and about 15-16 minutes drive to the grocery store. Just bring your own dvds to watch.
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Αύγουστο 2019

5/5 Άριστο

Shawn M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great place
Great place. Everything you need.
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Αύγουστο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Emmett Collins

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες