Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Ρομαντικό εξοχικό σπίτι στο αμπέλι, Pinerolo -Turin

Ρομαντικό εξοχικό σπίτι στο αμπέλι, Pinerolo -Turin

Συλλογή φωτογραφιών για Romantic cottage in the vineyard, Pinerolo, only adults

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Γεύματα
Ιδιωτική κουζίνα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Ρομαντικό εξοχικό σπίτι στο αμπέλι, Pinerolo -Turin

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 2 άτομα40 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
San Secondo di Pinerolo, Piemonte
  • Δημοφιλής τοποθεσίαLa Strada dell'Assietta6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣτάδιο Pinerolo Palaghiaccio10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΖωολογικός Κήπος Zoom Torino23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΤορίνο (TRN-Διεθνές Αεροδρόμιο του Τορίνο)57 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Σαμπουάν · Πιστολάκι μαλλιών

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Μικρή κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ρομαντικό εξοχικό σπίτι στο αμπέλι, Pinerolo -Turin

Η Βουλή των Ciabutin AIVA είναι το ιδανικό μέρος για όσους θέλουν να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο ή μερικές ημέρες χαλάρωσης σε ένα εξοχικό σπίτι υπέροχο, ζεστό και ρομαντικό, με θέα τον αμπελώνα και με υπέροχη θέα στους λόφους και τις πεδιάδες παρακάτω.
Ciabutin σημαίνει μικρό εξοχικό, είχε χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο ρίξει και καταφύγιο για τα ζώα.
Το σπίτι είναι στην πλαγιά ενός λόφου και έχει θέα τον αμπελώνα, ακόμα φροντίδα από τους ιδιοκτήτες οι οποίοι παράγουν ένα καλό κόκκινο κρασί πίνακα. Νότια έκθεση.
Το σπίτι ανακαινίστηκε πλήρως το 2013, με σεβασμό στην αρχιτεκτονική και τα αυθεντικά στοιχεία. Και «είναι επιπλωμένα με γούστο και ρομαντική αφή, ιδανικό για ένα ζευγάρι.
Στο ισόγειο υπάρχει ένα ωραίο και πρωτότυπο χώρο με μικρή κουζίνα και μια ξυλόσομπα από χυτοσίδηρο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μπεν-μαρι. Μπάνιο με φεγγίτη και ευρύχωρο ντους.
Με μια πολύ απλή κλίμακα (δείτε την εικόνα) οδηγεί στο υπνοδωμάτιο στον ημιώροφο, με δύο παράθυρα με θέα τον αμπελώνα.
Έξω από ένα μεγάλο πέτρινο τραπέζι, μπάρμπεκιου, δύο καρέκλες και μια πέργκολα κάτω από τα αμπέλια, για να απολαύσετε την υπέροχη πανοραμική θέα με ένα μικρό «έξω από τον ήλιο.
πρόσβαση επισκέπτες
Προτείνουμε να επωφεληθούν σε κάθε εποχή για βόλτες και χαλάρωση ανάμεσα σε οπωροφόρα δέντρα, αμπέλια και τους λόφους.
Μεταξύ Σεπτεμβρίου και τον Οκτώβριο, μπορείτε να συμμετάσχετε στην συγκομιδή στο αμπέλι μας ...

Από τον Ιούνιο μέχρι το Σεπτέμβριο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πισίνα του σπιτιού, την οποία μοιράζεται με τους επισκέπτες της Βουλής AIVA (όχι περισσότερο από μια οικογένεια). Εμείς φροντίζουμε για τη συντήρηση και καθημερινή καθαριότητα.
Η πισίνα θερμαίνεται εν μέρει με ελικοειδή σύστημα ειδικά.
Ρωμαϊκά βήματα και μπανιέρα.
Φύλλο κάλυψης για το βράδυ? κλειδαριά ασφαλείας με περίφραξη και πύλη.
Μέγεθος Πισίνα: Πλάτος: 6m? Μήκος: 12m? Βάθος: Ελάχιστο: 1? Μέγιστη: 2. 5m.
Εξωτερική ντους, που βρίσκεται στο χώρο της πισίνας, που θερμαίνεται από ηλιακά πάνελ.
Ξαπλώστρες και ομπρέλα.

Έχουμε μια συμφωνία με ένα εξαιρετικό εστιατόριο και πιτσαρία στο Pinerolo.

Αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες
Ζούμε στο διπλανό σπίτι και θα είναι διαθέσιμο για οποιαδήποτε πληροφορία, αλλά σεβόμαστε την ιδιωτικότητα των επισκεπτών μας. Εάν το επιθυμείτε, θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσει να είναι γνωστή η περιοχή, προτείνουμε μέρη για να επισκεφτείτε και δραστηριότητες για να κάνουμε ανάλογα με την προτίμησή σας. Και αν αγαπάτε την κουζίνα και τα τοπικά προϊόντα, θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προτείνει εστιατόρια και καταστήματα το πιο κατάλληλο για την προτίμησή σας!

Επίσης, ιδανικό για μικρές ρομαντικές εκδηλώσεις για δύο άτομα, σε κάθε εποχή, δυνατότητα προσαρμογών κατόπιν αιτήσεως (ειδικό διακοσμήσεις, δεξιώσεις, κέικ, κλπ). Μπορείτε Ciabutin γιορτάσει την ειδική περίσταση, μια επέτειο, γενέθλια με ένα μοναδικό και ρομαντικό δώρο! Εδώ θα βρείτε: ζεστό περιβάλλον, προστασία της ιδιωτικής ζωής, την εμπιστευτικότητα, την προσοχή στα αιτήματα, προσοχή στη λεπτομέρεια, προσαρμοσμένες εγκαταστάσεις.
Είμαστε στο λόφο του San Secondo di Pinerolo, περίπου 4 χλμ. από το κέντρο του Pinerolo και από τη διασταύρωση του οδηγεί σε Τορίνο σε 20 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Σε κάθε εποχή του χρόνου, εδώ μπορείτε να συνδυάσετε χαλάρωση και αθλητικές, πολιτιστικές επισκέψεις και υπαίθριες δραστηριότητες, να ανακαλύψουν τα παραδοσιακά προϊόντα και τις γαστρονομικές απολαύσεις, σε ένα ακόμα πολύ αυθεντικό, μακριά από τα πλήθη και την τουριστική κίνηση, απέναντι από μάθετε.
Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν μέσα μαζικής μεταφοράς, συμβουλεύει φθάνουν με τη δική τους μεταφορά. Μπορείτε να επισκεφθείτε την περιοχή με μεγαλύτερη ευκολία.
Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την όμορφη πόλη του Τορίνο και ελκυστικό περιβάλλον μας, όλο το χρόνο: το Royal Residences, Pinerolo, Rivoli και Saluzzo, ιστορική πολύτιμοι λίθοι και τα πολλά πανηγύρια και φεστιβάλ αφιερωμένο στην τοπική παραγωγή και χειροτεχνίας η Fenestrelle, βουνά, άγρια ​​κοιλάδες και ακόμα αυθεντικά χωριά, τα πάρκα και οι Ολυμπιακοί κοιλάδες που προσφέρουν πολλά μονοπάτια για πεζοπορία και περπάτημα, σε μια ζώνη που χαρακτηρίζεται ιστορικά από την κουλτούρα Waldensian και Occitan.
Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε αναρρίχηση, παρατήρηση πουλιών, γκολφ, ιππασία, πεζοπορία στο χιόνι χιόνι.
Αν αγαπάτε το ποδήλατό σας, η περιοχή μας προσφέρει πολλές εκδρομές, στο ποδήλατο δρόμου, βουνό BIK, e-bikes (assisitita πεντάλ) και τη δυνατότητα να τα νοικιάσουν. Αν αγαπάτε το σκι, 40 λεπτά θα βρείτε κάθε είδους χιονοδρομικό κέντρο, για τους πιο έμπειρους ή αρχάριους, για οικογένειες με παιδιά που απολαμβάνουν πιο ήσυχο πλαγιές ή για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν εκατοντάδες χιλιόμετρα για σκι.
Οικογένειες με παιδιά θα βρουν πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων Scopriminiera, τις τοιχογραφίες της Usseaux, ηλιακά ρολόγια της Balboutet, το ζουμ Park, τα μουσεία με τα εργαστήρια και πολλές ευχάριστες βόλτες.

Αν αγαπάτε τα γεγονότα, η περιοχή μας θα σας προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση, τις πολυάριθμες εκθέσεις και φεστιβάλ αφιερωμένο στα τυπικά προϊόντα σε μια σειρά από διεθνείς εκδηλώσεις και πολυάριθμες εκθέσεις και επιδείξεις d 'art.

Το αντικείμενο διαμέρισμα στη λίστα αυτή είναι ένα κατάλυμα μισθωμένο αποκλειστικά για τουριστικούς σκοπούς, σύμφωνα με την τέχνη. 53 του νομοθετικού διατάγματος αριθ. 79/2011 και όχι ένα «σπίτι διακοπών».
Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του ενοικιαστή που δεν παρέχονται πρόσθετες υπηρεσίες, όπως, για παράδειγμα, η αλλαγή του μπάνιου και σεντόνια, καθαριότητα, διαχείριση τροφίμων και ποτών.
Οποιαδήποτε χρήση του όρου «εξοχική κατοικία» σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μη εξουσιοδοτημένη ή επιθυμούσε μακριά.
Κατά την άφιξη, θα σας ζητηθεί για μια ιστοσελίδα καταχώρησης ID της Αστυνομίας.

Διαχειριστής καταλύματος

Barbara Albis
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Διατίθεται ευέλικτο check in (επικοινωνήστε με τον οικοδεσπότη πριν την άφιξη)
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 10:30 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Solo esternamente

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Αυτό το κατάλυμα χρησιμοποιεί ηλιακή ενέργεια. Επίσης, χρησιμοποιεί οικολογικά καθαριστικά προϊόντα.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, πρέπει να είναι παρόντες κατά το check-in και να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία ή το διαβατήριό τους
Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 5000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

San Secondo Di Pinerolo

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται στην πόλη San Secondo Di Pinerolo. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Μουσείο του Ιππικού και Μουσείο Φυσικών Επιστημών, ενώ στα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Miradolo Castle και Καμπαναριό της Εκκλησίας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Στάδιο Pinerolo Palaghiaccio ή Στάδιο της Κανταλούπα.
Χάρτης
San Secondo di Pinerolo, Piemonte

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • La Strada dell'Assietta - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καθεδρικός του San Donato - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εκκλησία του San Maurizio - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Στάδιο Pinerolo Palaghiaccio - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ζωολογικός Κήπος Zoom Torino - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Torre Pellice: 24 λεπτά οδικώς
  • Σταθμός Pinerolo Olimpica: 17 λεπτά οδικώς
  • Κουνέο (CUF-Levaldigi): 55 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Punto A Capo - 14 λεπτά με τα πόδια
  • East & West - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • La Saracena - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Pasticceria Ponte San Martino - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Scacco Matto - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 22 από 27 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 5 από 27 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 27 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 27 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 27 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Susanne G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Gepflegtes, wunderschönes Häuschen in den Weinbergen, sehr freundliche Vermieterin.
Sehr schön.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

8/10 Καλό

Corinne O.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Romantisches Häuschen
Wir haben hier eine knappe Woche verbracht und es sehr genossen. Barbara ist eine tolle wie herzliche Gastgeberin. Der Blick in die Weinberge ist herrlich.
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2022

10/10 Άριστο

Mél C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Merci
Nous avons passé un week-end très paisible, accueillis par un propriétaire chaleureuse et disponible. Le lieu était parfait pour nous. Encore merci pour votre accueil :)
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2021

10/10 Άριστο

Alexander B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Der ideale Ort für einen Kurzurlaub
Barbara ist die perfekte Gastgeberin: freundlich, hilfsbereit und immer gut aufgelegt. Die Unterkunft selbst bietet bei absolut ruhiger Lage einen traumhaften Blick über die gesamte Po-Ebene.
Πραγματοποίησε 13 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2020

10/10 Άριστο

Helmut S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
San Secondo
Sehr schön!

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Barbara Albis

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Come to experience every season at Il Ciabutin!
In autumn the colors of the hills and the mountains will surround you, you could wander in search of mushrooms in the nearby woods, gathering chestnuts, apples and persimmons, relax by listening to the tinkling of sheep which graze on our meadows.
Even winter has its own charm.. At Casa Aiva you could listen to the silence of nature that slowly falls asleep, you’ll watch the sun rise to the east and then enjoy its warm rays while below - in the plains - everything is shrouded in fog.
You also could easily reach the many ski slopes, enjoy the typical dishes in a pleasant retreat after a snowshoe hike and then relax in the heat of the stove in the living room, drinking a hot tea, a glass of our red wine or an excellent digestive of this region.
In springtime, since March, you could watch the awakening of nature, you’ll see flourish the five different varieties of our camellias, the magnolia put the first flowers of pink and fuchsia, soon followed by the green leaves. you’ll warm up to the rays of the sun warmer, stretch your legs and take relaxing walks among the markets and fairs in the spring and its thousands of flowers and colors.
The summer is pleasant because you will live intensely sunny days and agreeable weather of these parts, feel the sun getting stronger, but never suffer the extreme heat because here in the hills it is always slightly breezy. You could choose between a mountain bike ride, a hike in mountain lakes and breathtaking mountain peaks, a village festival in the name of culinary delights, dances and traditional games... have you never heard of square bowls?
And then, a dip in the pool, to relax and enjoy the sun setting behind the hill. Eating on the patio, watching the plains gradually light of so many lights and who knows... watch the fireworks organized by the various villages below. And lie in the field watching the fireflies flying around and shooting stars in the sky.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων