Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Ολόκληρο το διαμέρισμα της παγκόσμιας κλάσης κοντά στο σταθμό του μετρό

Ολόκληρο το διαμέρισμα της παγκόσμιας κλάσης κοντά στο σταθμό του μετρό

Συλλογή φωτογραφιών για Entire world-class apartment near metro station

Καθιστικό
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Ολόκληρο το διαμέρισμα της παγκόσμιας κλάσης κοντά στο σταθμό του μετρό

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 8 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Παρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινό
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Surya Nagar, UP
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑθλητικό Κέντρο Yamuna3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕμπορικό Κέντρο Shipra Mall11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΝαός Swaminarayan Akshardham11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΔελχί (DEL-Διεθνές Αεροδρόμιο Ίντιρα Γκάντι)68 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ολόκληρο το διαμέρισμα της παγκόσμιας κλάσης κοντά στο σταθμό του μετρό

Καλώς ήρθατε στο υπερσύγχρονο πολυτελές διαμέρισμα που βρίσκεται πολύ κοντά στο σταθμό Anand Vihar του μετρό (Blue Line) καθώς και στο σταθμό Dilshad Garden του μετρό (Red Line). Οι σύγχρονες ανέσεις, όπως άνετα κρεβάτια, ζεστός κλιματισμός, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, WiFi υψηλής ταχύτητας, ντους υψηλής πίεσης και υγιεινά είδη υγιεινής προσδίδουν άνεση, ενώ η άριστη φιλοξενία μας εξασφαλίζει τη διαμονή σας χαλαρωτική και χωρίς άγχος.

Καλωσορίζουμε στο χώρο σας με καλόγουστα διακοσμημένους εσωτερικούς χώρους, μεγάλη πρόσβαση στο μετρό της πόλης, σιδηροδρομικούς σταθμούς και σταθμούς λεωφορείων, νόστιμα σπιτικά φαγητά και πάνω απ 'όλα υπέροχη φιλοξενία.

Αυτό είναι ένα συμπαγές διαμέρισμα με δύο καλαίσθητα επιπλωμένα δωμάτια με κρεβάτια king size, προσαρτημένες δυτικές τουαλέτες και ντους μαζί με χώρο επίδεσμου. Το ολόκληρο διαμέρισμα είναι κλιματιζόμενο για να σας βοηθήσει να νικήσετε τη ζέστη. Το διαμέρισμα διαθέτει μεγάλη τραπεζαρία με τραμ, που λειτουργεί ως χώρος καθιστικού καθώς και χώρος συνάντησης. Το υπνοδωμάτιο διαθέτει τηλεόραση με καλωδιακές συνδέσεις. Ολόκληρο το διαμέρισμα διαθέτει High Speed WiFi. Υπάρχει επίσης δωρεάν υπαίθριο πάρκινγκ για το όχημά σας.

Διαθέτουμε πλήρως λειτουργική κουζίνα όπου μπορείτε να μαγειρεύετε φαγητό και παρακαλώ μην χάσετε το τσάι Masala, το πρωινό και τα γεύματά μας. Χρεώνουμε ονομαστικά για φαγητό. Εκτός από αυτό, μπορείτε να επιλέξετε από 25 εστιατόρια σε ακτίνα 1,5 χλμ. Που προσφέρουν διάφορες κουζίνες.

Βρισκόμαστε σε κοντινή απόσταση από την τοπική αγορά του Ramprastha στο κέντρο της πόλης, η οποία διαθέτει ζωντανά εστιατόρια, μπαρ, φαρμακεία και πρακτικά καταστήματα Forex για την ανταλλαγή νομισμάτων. Το πλησιέστερο μετρό απέχει 15 λεπτά με τα πόδια. Οι διευθυντές μας είναι πάντοτε σε ετοιμότητα για να σας βοηθήσουν να περιηγηθείτε στην τοπική περιοχή, να σας οδηγήσουμε στην τοπική αγορά, να σας βοηθήσουμε να πάρετε ταξί ή λιουδάκια, να σας οδηγήσουμε σε αξιόπιστη πρατήριο Foreign Exchange ή να σας βοηθήσουμε να εγκαταστήσετε τον εαυτό σας με μια τοπική κάρτα SIM το τηλέφωνό σας - όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε την περιπέτεια της Ινδίας σας!

Είμαστε πολύ κεντρικοί - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Anand Vihar ISBT, και μόλις 30 λεπτά μακριά από το κέντρο της πόλης Connaught Place. Εάν επιλέξετε να πάρετε το μετρό για το Connaught Place, θα βρεθείτε σε απόσταση μόλις 17 λεπτών από το σταθμό Rajiv Chowk του μετρό σε γαλάζια γραμμή.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στο πάνω ισόγειο (δεν χρειάζεστε ανελκυστήρα / ανελκυστήρα) Είναι εξαιρετικά ιδιωτικό και εξοπλισμένο με όλα τα mod-cons: θερμάστρα / κλιματιστικά, τηλεόραση και καλώδιο, DVD player, ψυγείο, ζεστό και κρύο ντους, WiFi υψηλής ταχύτητας, φούρνο μικροκυμάτων και πολλά άλλα!

Θα σεβόμαστε πάντα το απόρρητό σας, αλλά τόσο εγώ όσο και οι φροντιστές μου είναι απλώς ένα τηλεφώνημα εάν χρειάζεστε βοήθεια. Έχουμε έναν ειδικό διαχειριστή, κ. Ravindra για να σας βοηθήσει με τη διαμονή σας.

Έχουμε ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και κατανοήσουμε τη σημασία της βοήθειας για τις ταξιδιωτικές ανάγκες των επισκεπτών. Σίγουρα θα σας βοηθήσουμε για ταξί, μετρό, εισιτήρια τρένων ή κράτηση πτήσεων.

Ένα νωρίς check-in (πριν από τις 12 το μεσημέρι την 1η ημέρα της κράτησης) εξαρτάται από το αν υπάρχουν επισκέπτες που μένουν την προηγούμενη μέρα. Εάν δεν έχουμε επισκέπτες που μένουν την προηγούμενη μέρα, σίγουρα θα σας φιλοξενήσουμε!

Αν χρειάζεστε ένα Check out αργά (μετά τις 11:00 AM), παρακαλώ γράψτε μας. Εάν το δωμάτιο είναι δωρεάν την επόμενη ημέρα (δηλαδή δεν έχουμε άλλες κρατήσεις), θα θέλαμε να σας φιλοξενήσουμε.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό νόμο, απαγορεύεται αυστηρά η χρήση οποιουδήποτε ναρκωτικού, συμπεριλαμβανομένης της μαριχουάνας. Αποθαρρύνουμε την κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών και το διαμέρισμα δεν είναι διαθέσιμο για μέρη όπου πρέπει να παρευρίσκεται το αλκοόλ, η δυνατή μουσική και το κάπνισμα.

Είναι μια πολύ ασφαλής, κατοικημένη γειτονιά που συνδέεται καλά με τις δημόσιες συγκοινωνίες, σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με τα πόδια από το σταθμό Anand Vihar του μετρό (Blue Line). Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για αγορές κοντά στις τοπικές αγορές του Laxmi Nagar και του Krishna Nagar. Υπάρχουν πολλά εστιατόρια στις κοντινές περιοχές, ενώ για τα παντοπωλεία και τα προϊόντα πρώτης ανάγκης η αγορά του City Centre βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια.

Ο καλύτερος τρόπος να φτάσετε στη θέση μας από το αεροδρόμιο είναι μέσω προπληρωμένου ταξί όπως Uber, Ola και άλλοι.

Ο σταθμός Dilshad Garden του μετρό στην κόκκινη γραμμή απέχει μόλις 1χλμ. Το διαμέρισμά μας βρίσκεται κοντά στον κεντρικό δρόμο, όπου μπορείτε να πάρετε εύκολα tuk-tuk και auto rickshaws. Μπορούμε επίσης να σας συνδέσουμε με την παλιά, αξιόπιστη και τοπική υπηρεσία ταξί μας που μπορεί να σας παραλάβει και να σας αφήσει ακριβώς στην πόρτα σας.

ΚΥΡΙΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

Ο χώρος μας είναι καλά συνδεδεμένος με τα κύρια αξιοθέατα του Δελχί - είναι 10 λεπτά με τα πόδια από τον πλησιέστερο σταθμό του μετρό (Anand Vihar) και περίπου 20 λεπτά με το μετρό από το κέντρο της πόλης (Connaught Place). Από τη θέση μας, μπορείτε να ταξιδέψετε με μετρό, tuk-tuks ή ταξί στα κύρια αξιοθέατα (όλα διαθέσιμα σε απόσταση 5 λεπτών από το διαμέρισμα).

Για να σας δώσω μια ιδέα για τις αποστάσεις στα αξιοθέατα:

Red Fort / Jama Masjid / Παζάρι του Παλαιού Δελχί: 30 λεπτά με το μετρό, τότε χρήσιμο για να νοικιάσετε ένα ποδήλατο rickshaw για να περάσετε.

Akshardham: 20 λεπτά με το μετρό (Blue Line), στη συνέχεια 5 λεπτά με τα πόδια.

Τάφος του Humayun: 25 λεπτά με tuk-tuk ή ταξί.

Qutub Minar: 10 λεπτά με τα πόδια από το μετρό Anand Vihar, και 50 λεπτά με το μετρό.

Rajghat: Μόλις 20 λεπτά με ταξί.

Διαχειριστής καταλύματος

Sanjay Mukim
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Δέχεται κατοικίδια
Κλιματισμός
Παρέχεται πρωινό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Playing loud music is prohibited as well.

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Consumption of alcohol, or any narcotics substances (including marijuana) is strictly prohibited in the apartment.
Consumption of tobacco including smoking, vaping and/or hukkah/sheesha is strictly prohibited in the apartment.
All guests must present their valid govt. ID's upon check-in as per the rules of Govt. of India. Foreign guests must also fill Form-C upon check-in.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Playing loud music is prohibited as well.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: πυροσβεστήρας

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Γκαζιαμπάντ

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται στην πόλη Γκαζιαμπάντ. Μπορείτε να επισκεφτείτε σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Ναός Swaminarayan Akshardham και Κόκκινο Φρούριο, ενώ όσοι θέλετε να κάνετε αγορές αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Chandni Chowk (αγορά) και Κεντρική Αγορά Lajpat Nagar. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Πάρκο Αναψυχής Worlds of Wonder και Παιδότοπος KidZania Delhi NCR.
Χάρτης
Surya Nagar, UP

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Αθλητικό Κέντρο Yamuna - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικό Κέντρο Shipra Mall - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ναός Swaminarayan Akshardham - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Chandni Chowk (αγορά) - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Jama Masjid (τζαμί) - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Chander Nagar του Νέου Δελχί: 16 λεπτά με τα πόδια
  • Σταθμός Dilshad Garden: 3 λεπτά οδικώς
  • Διεθνές Αεροδρόμιο Ίντιρα Γκάντι (Del): 64 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Cafe Wink - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Hotel Clarks Inn Suites.Sahibabad - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Sahji ki sarai - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Dosa King - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Cafe Instyle - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 1 από 1 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 1 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 1 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 1 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 1 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Suruchi M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Very clean and nice location
Apartment is very clean and nice, great location. Host is very communicative, easy checkin and checkout.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Sanjay Mukim

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Hi guys, I am a consultant based in Delhi. My wife and I love to meet new people and want to make our guests' stay relaxing and memorable.
We have maintained high standard of hygiene and upkeep in our properties. We give a lot of importance to human resources and our managers/caretakers are an important part of our lives; we make sure they treat our guest as theirs.
I love to read and travel, my wife loves to cook; no doubt that our guests can look forward to mouth watering homely food.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων