Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Διαμέρισμα σε ένα αρχαίο χωριό του 1600 στο περιφερειακό πάρκο των λόφων του Euganean

Διαμέρισμα σε ένα αρχαίο χωριό του 1600 στο περιφερειακό πάρκο των λόφων του Euganean

Συλλογή φωτογραφιών για Apartment in an 18th century village in the regional park of the Euganean Hills

Δωμάτιο
Καθιστικό
Εσωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Διαμέρισμα σε ένα αρχαίο χωριό του 1600 στο περιφερειακό πάρκο των λόφων του Euganean

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 5 άτομα100 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Teolo, Veneto
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Colli Euganei1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜονή Abbazia di Praglia10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΒασιλική του Αγίου Αντωνίου της Πάντοβα25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΒενετία (VCE-Marco Polo)60 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Μονό Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Μπιντές · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Σαμπουάν · Πιστολάκι μαλλιών

Μπάνιο 2

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Μπανιέρα · Μπιντές · Τουαλέτα · Σαμπουάν

Χώροι

Υπαίθρια ντουζιέρα
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Διαμέρισμα σε ένα αρχαίο χωριό του 1600 στο περιφερειακό πάρκο των λόφων του Euganean

σε ένα πρόσφατα ανακαινισμένο ιστορικό πλαίσιο, 110 τ.μ. Παρουσιάζει 4 δωμάτια, ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, ένα υπνοδωμάτιο / μελέτη (καναπέ-κρεβάτι), ένα πατάρι (διπλό καναπέ-κρεβάτι), δύο μπάνια και ένα σαλόνι / κουζίνα είναι πολύ μεγάλη. Η διακόσμηση είναι πολύ ωραίο, μοντέρνο στυλ συνδυάζει την αρχαία.
Η Πόλη των Teolo βρίσκεται στο βόρειο τεταρτημόριο του Euganean Hills, δυτικά της πόλης της Πάδοβας. Teolo το 2015 κατετάγη αριθμό 44 essimo θέση του "Borghi ευτυχισμένο το 2015», η οποία εκπονήθηκε από το Κέντρο για τη Μελέτη Περίληψη για Il Sole 24 Ore, είναι η πρώτη στην επαρχία της Πάδοβας. Ήδη στις αρχές του 1900 ήταν ένας προορισμός για τους πολίτες και τους τουρίστες.
Το Teolo θυμίζει τον πιθανό τόπο γεννήσεως του διάσημου λατινογράφου Τίτο Λίβιο. Στο «300 Teolo επιλέγεται από Carrara ως η πρωτεύουσα της Βικάριος και παραμένει υπό την κυριαρχία της Ενετικής Δημοκρατίας. Εκείνη την περίοδο ήταν το παλάτι του Vicari, με χαρακτηριστικό πύργο στο κέντρο της πρόσοψης, που κατοικείται από πλούσιους Paduan οριστεί ως διαχειριστές των δήμων της περιοχής. Σήμερα, μετά από κατάλληλη αποκατάσταση, τα σπίτια παλάτι το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης κάλεσε τον καλλιτέχνη Dino Formaggio.
Το μονοπάτι της φύσης του Monte della Madonna, που βρίσκεται από το «500 το Παρεκκλήσι της Παναγίας της Κοίμησης της Θεοτόκου, επιτρέπει στους πεζοπόρους να απολαύσουν την ομορφιά του περιβάλλοντος. Μια παράκαμψη μέσα από τα κάτω από το λεγόμενο Passo delle Fiorine δάση, σας επιτρέπει επίσης να φτάσετε στην αρχαία Εκκλησία του Αγίου Αντωνίου και το θρυλικό Grotta di Σάντα Felicita. Resort βρίσκεται στο Castelnuovo Pendice, που σχηματίζεται από έναν τοίχο τραχείτου ύψος 130 μέτρα, και τώρα τον προορισμό του πάθος ορειβάτες. Σπίτια τα ερείπια του αρχαίου φρουρίου των επισκόπων της Πάντοβα και στη συνέχεια το Carrara, καλύπτεται τώρα από βλάστηση παραπάνω.
Κατά τον ενδέκατο αιώνα κτίστηκε η Μονή του Praglia, με την εκκλησία ξανακάνονται στα τέλη του δέκατου πέμπτου αιώνα και σχεδιάστηκε από τον Tullio Lombardo και κομψό μοναστήρι του δέκατου έκτου αιώνα. Είναι ακόμα στο σπίτι για να Βενεδικτίνων μοναχών, που ασχολούνται με την αποκατάσταση των χειρογράφων και παλαιών βιβλίων, καθώς και φημισμένο κέντρο του θρησκευτικού τουρισμού. Γιατί να μην περάσουν λίγο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους και κρατιέμαι σε καλή παρέα με την οικογένειά σας; Οι Euganean Hills προσφέρει τη δυνατότητα να περπατήσει χαρακτηριστικό μονοπάτια σε κάνουν να νιώθεις τα συναισθήματα που μόνο η φύση μπορεί να δώσει:
Πεζοπορία και Περπάτημα - Ποδηλασία - Ποδήλατο βουνού - Γκολφ - Αναρρίχηση - Περιπέτεια Πάρκα κοντά σε αυτή του "The Fiorine".
Σπήλαια, μασάζ, πισίνες, σάουνες και περιποιήσεις ομορφιάς για να απελευθερώσει το άγχος, τη θεραπεία, την εύρεση το τέλειο σχήμα ή απλά για να περιποιηθείτε τον εαυτό τους ένα κομμάτι ». Η ευημερία του κοινωνικού συνόλου είναι στο χέρι. Εάν ο στόχος σας είναι να αναζωογονήσουν στη συνέχεια επιλέξτε τις λουτροπόλεις γύρω από το ξενοδοχείο: Αμπάνο Τέρμε, Montegrotto Terme, Teolo, Galzignano και Battaglia Terme είναι τα κέντρα του λεκανοπεδίου Euganean ειδικεύεται στην υδροθεραπεία και έχουν μια παράδοση που χρονολογείται από την αρχαία Ρώμη, όλα αυτά σε λιγότερο από 15 λεπτά από το Domus Τίτος Λίβιος.
Αν θέλετε να πάτε περαιτέρω, μπορείτε να επισκεφθείτε την πόλη του Palladio »Βιτσέντζα», την πόλη του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας »Verona» για να απολαύσετε μια όπερα στην όμορφη Arena (68 χιλιόμετρα), η θεαματική «Βενετία», προσβάσιμο με τρένο από το σταθμό του Terme Euganee ή με λεωφορείο από και προς Teolo «Πάδοβα» της πόλης του Αγίου Αντωνίου και το παρεκκλήσι Scrovegni, το αριστούργημα του Giotto.
Εάν αγαπάτε την ιστορία μπορείτε να επισκεφθείτε:
«Η Μπούζο του Casarsa» - Valnogaredo
«Castello Cini» - Monselice (Walled City)
«Κάστρο του San Martino του Vaneza» - Cervarese Santa Croce
«Κάστρο Marchionale» - Este (Walled City)
«Castello di Valbona» - Lozzo Atestino
«Catajo Κάστρο» - Battaglia Terme
Walled πόλεις της Montagnana και Cittadella
Το ενετικό Βίλες στην Brenta και η Euganean Hills.
Οι νεότεροι επισκέπτες είναι κοντά σε πάρκα αναψυχής πιο όμορφα στην Ιταλία στη λίμνη Garda (1 ώρα οδήγησης), όπως Gardaland, Movieland και Caneva πάρκο νερού ή 5 λεπτά από το πάρκο κατοικία με ακροβατικά "Βήμα Fiorine". Κάθε χρειαστεί μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα ταξιδιωτικά μας πρακτορεία της εμπιστοσύνης στην Bresseo της Teolo που σίγουρα θα ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη σας με επαγγελματικό τρόπο.

Διαχειριστής καταλύματος

Maurizio
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Γερμανικά, Ιταλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:30 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 28 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 3-17 ετών
Mansarda pericolo per bambini minore di 7 anni

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι βάρους μικρότερου από 10 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο ένα κατοικίδιο στο σύνολο)
Di piccola taglia con propria cuccia o lettino

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Αυτό το κατάλυμα δέχεται μετρητά
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 020889-LOC-00050

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, πρέπει να είναι παρόντες κατά το check-in και να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία ή το διαβατήριό τους
Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 5000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Teolo

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Teolo) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και κοντά σε θεματικά πάρκα. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Βασιλική του Αγίου Αντωνίου της Πάντοβα και Villa dei Vescovi, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Πάρκο Colli Euganei και Πάρκο Villa Bembiana. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Παλιντόορ Αθλητικό Κέντρο ή Stadio Euganeo (στάδιο). Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Teolo, Veneto

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πάρκο Colli Euganei - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Villa dei Vescovi - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μονή Abbazia di Praglia - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παρεκκλήσι Scrovegni - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Βασιλική του Αγίου Αντωνίου της Πάντοβα - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Μπατάλια Τέρμε: 19 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Trattoria Tre Scalini - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Trattoria da Ezio - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Trattoria Marcon Lorenzo - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Baita Passo Fiorine - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Fattoria Danieletto - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 47 από 52 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 5 από 52 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 52 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 52 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 52 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Pam B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Community. Family. Beauty. History…& Bicycles
Rustic Authenticity with Modern amenities keeping with the culture and history of teolo. well done, beautiful styling. convenient to delicious food on all sides of village. Patience from all servers with English. Fall vistas of Euganea made it certain in our experience, that it is the best time to visit the Padova region and all its treasures.Thank you Teolo families.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Ingo S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Italien von seiner schönsten Seite
Traumhaft schön resturiertes Haus mit einer tollen Ferienwohnung, die keine Wünsche offen lässt. Sehr gute Lage in einem urig-italienischen Dorf - ideal für diverse Ausflüge in die wunderschöne Umgebung. Besonders netter Kontakt zum Vermieter, der mit vielen Tipps unseren Aufenthalt bereichert hat. Bei unserem nächsten Urlaub in der Region kommen wir sehr gerne wieder !!
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Hildegard M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wunderbarer Urlaub
Wir haben die Tage in Teolo und im Apartment Domus Tito Livio sehr genossen. Alles war perfecto - Einrichtung, Ausstattung und die aufmerksame Betreuung durch den Gastgeber. Die Restaurants im Ort sind zu empfehlen. Wir kommen gerne wieder.
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Jens S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Mittendrin
Die Wohnung entspricht exakt der Beschreibung. Zur Piazza heraus Italienisches Dorfleben, nach hinten heraus ruhiges Bergidyll. Es gibt sehr viele Radsportler und Biker, die diese wunderschöne Ecke schon vor uns entdeckt haben und besonders am WE etwas nerven können. Wir haben unseren Aufenthalt sehr genossen und sind entschlossen wiederzukommen! Vielen Dank an Maurizio für die gute Betreuung und die vielen guten Tipps!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

j.a.c. van z.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Unwind
Really nice, modern appartment in the centre of the village. The owner is very friendly and so were the people in the supermarket and restaurants. Beautiful environment for walking and cycling. Nice place to stay!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Maurizio

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Maurizio, the owner’s son, lived in the apartment until summer 2014. He personally followed all the renovation stages of this 18th century historical building.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

At the beginning, the apartment was intended for a personal use, which is why it is full of picturesque decorations and tasteful details. After Greta and Sofia - Martha's sisters - were born, we felt the need to enlarge our living space. Since the village is a protected historical site of Venice, we could not enlarge our house, so our family had to renovate the neighbouring house and move there. It was a German friend of ours staying in our apartment who suggested us rent the apartment to tourists. Here we are, ready to share our beautiful house with guests who love simple things, nature and tradition!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

I think that our house, called Domus Tito Livio, is an oasis of peace and relax, ideal if you want to escape the stress of your everyday life. In this village we have a typical Italian lifestyle, that is to say genuine and relaxed, but Teolo is at the same time a centre of important historical sites and Venetian cities of art. You really cannot miss this experience!

Γλώσσες:

Γερμανικά, Ιταλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων