Σπίτι στον προορισμό Prades-Sur-Vernazobre, OccitanieΙδιώτης οικοδεσπότης

Όμορφη βίλα διακοπών με μεγάλη, ασφαλή, θερμαινόμενη πισίνα. Pet υποδοχή.

Όμορφη βίλα διακοπών με μεγάλη, ασφαλή, θερμαινόμενη πισίνα. Pet υποδοχή.

Συλλογή φωτογραφιών για Holiday paradise with safe, heated swimming pool (April-Nov.) Panoramic views!

Πισίνα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Όμορφη βίλα διακοπών με μεγάλη, ασφαλή, θερμαινόμενη πισίνα. Pet υποδοχή.

5 στα 5 Εξαιρετικό
5 υπνοδωμάτιαΓια 10 άτομα145 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Prades-Sur-Vernazobre, Occitanie
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠεριφερειακό Πάρκο της Φύσης Χο-Λανγκντόκ8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚανάλι ντου Μιντί26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαθεδρικός Μπεζιέ28 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΑεροδρόμιο Καπ ντ'Αγκντ (BZR), Μπεζιέ54 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

5 υπνοδωμάτια (για 10 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 5

1 Μονό Κρεβάτι

Μπάνιο 1

Μπιντές · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 3

Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Όμορφη βίλα διακοπών με μεγάλη, ασφαλή, θερμαινόμενη πισίνα. Pet υποδοχή.

Το Les Trois Cypres είναι το ιδανικό κατάλυμα διακοπών για 2 οικογένειες, μια μεγάλη οικογένεια ή ομάδα, επειδή υπάρχουν 2 σπίτια, ένα παραδοσιακό σπίτι και ένα υπνοδωμάτιο και έξω από τις 4 μεγάλες βεράντες και ο μεγάλος κήπος με πολλά καθίσματα προσφέρει αρκετό χώρο για κοινωνικά μαζί, αλλά και να αποσυρθούν ανενόχλητοι με ένα βιβλίο σε μια γωνία β. v κάτω από το δέντρο της μουριάς. Αυτό κάνει την παραθεριστική κατοικία τόσο ελκυστική και αγαπημένη.
Είναι κατάλληλο για 8 άτομα + 2 μικρά παιδιά.
Υπάρχουν 1 μονόκλινα κρεβάτια που αποτελούνται ως πέντε 1-p. κρεβάτια, παιδικό κρεβάτι. Επιπλέον, υπάρχει ένα τρίκλινο κρεβάτι σε περίπτωση που 3 άτομα επιθυμούν να κοιμηθούν σε 1 δωμάτιο και ένα κρεβάτι στρατόπεδων.

Η παραθεριστική κατοικία είναι εντελώς δωρεάν στο δικό της πράσινο λόφο στην άκρη του γραφικού χωριού Prades sur Vernazobre και στο όμορφο Parc Regional Naturel du Haut Languedoc. Η μοναδική τοποθεσία σας προσφέρει μια υπέροχη, μεγάλη και ευρεία θέα στα βουνά, την απόλυτη ησυχία, την ησυχία, το χώρο και τη σιωπή. Εδώ μπορείτε να αφήσετε τις ανησυχίες σας πίσω και να χαλαρώσετε μόνο για να απολαύσετε ο ένας τον άλλο, τον κήπο, την υπέροχη πισίνα, την όμορφη, ευρεία θέα και το όμορφο περιβάλλον.
Τα φιλικά προς τα παιδιά καταλύματα διακοπών προσφέρουν στους νέους πολλή διασκέδαση στην πισίνα και την παιδική χαρά. Μπορούν να παίξουν στον μεγάλο κήπο και να ανακαλύψουν κάτι καινούριο κάθε μέρα, που τους συναρπάζει.
Η τοποθεσία, στην άκρη του Parc Regional Naturel du Haut Languedoc και κοντά στην Μεσόγειο θάλασσα και τα πολιτιστικά αξιοθέατα, αποτελεί επίσης την ιδανική βάση για περιπετειώδη και αθλητικά ταξίδια στη φύση, πολιτιστικά και μαγειρικά ταξίδια και μια μέρα που απολαμβάνει τη θάλασσα και παραλία.

Το κατάλυμα αποτελείται από την '' κύρια κατοικία '' και το '' παράρτημα '', 12 μέτρα μακριά, τα οποία ενοικιάζονται πάντα μαζί. Συνολικά υπάρχουν 5 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, 2 W. C. 's, σαλόνι σε σχήμα L με καθιστικό και τραπεζαρία με ανοιχτή κουζίνα.
Υπάρχουν 3 μεγάλες βεράντες με επιφάνεια 40μ² και βεράντα γύρω από την πισίνα 95μ., Καλυμμένη και αποκαλυμμένη, στον ήλιο και τη σκιά, με πολλά καθίσματα. Υπάρχει κάθε ευκαιρία να κοινωνικοποιηθούν μαζί σε πολλά μέρη στον μεγάλο κήπο και στις βεράντες, αλλά και να συνταξιοδοτηθούν για έναν υπνάκο ή να διαβάσουν ένα βιβλίο. Αυτό κάνει αυτό το κατάλυμα διακοπών τόσο ελκυστικό και αγαπημένο.

Το MAIN HOUSE διαθέτει ένα μεγάλο δωμάτιο σε σχήμα L με καθιστικό και τραπεζαρία, πόρτες στις 2 βεράντες στα νοτιοανατολικά και βορειοδυτικά, τηλεόραση με δορυφορικό πιάτο, CD player, ραδιόφωνο και ασύρματο Internet. Ανοιχτή κουζίνα με μεγάλο ψυγείο-καταψύκτη, πλυντήριο πιάτων, διπλό νιπτήρα, κεραμικές εστίες, φούρνο θερμού αέρα με ψησταριά, φούρνο μικροκυμάτων και διάφορα είδη εξοπλισμού. Μπάνιο με καμπίνα ντους, νεροχύτη, μπιντέ και πλυντήριο ρούχων. Ξεχωριστή τουαλέτα. Τρία υπνοδωμάτια: ένα με διπλό κρεβάτι, νιπτήρα και 2 εντοιχισμένες ντουλάπες (ντουλάπα και ντουλάπα), ένα με δύο μονά κρεβάτια, νιπτήρα και συρταριέρα, ντουλάπα σε παρακείμενο δωμάτιο, πολύ μικρό δωμάτιο με ένα μονό κρεβάτι και παιδικό κρεβάτι, ντουλάπα στην γειτονική αίθουσα . Υπάρχει C.V., λέβητας 200 λίτρων και τηλέφωνο. Όλα είναι στο ισόγειο, όλα λειτουργούν ηλεκτρικά. Δεν υπάρχει αναστάτωση με αέριο βουτανίου.

Το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, το κόκκινο και το κίτρινο, με πόρτες που ανοίγουν σε μια μεγάλη καλυμμένη βεράντα 40μ², δύο μπάνια, ξεχωριστή τουαλέτα και μια γωνιά με πάγκο και ψυγείο για καφέ, τσάι και άλλα ποτά. Μια σκάλα οδηγεί στην πισίνα από τη βεράντα. Τα δωμάτια και η βεράντα προσφέρουν όμορφη θέα στις κοιλάδες με τα αμπέλια και τα βουνά με το βουνό, το Caroux, το La femme qui se couche (η γυναίκα που κοιμάται) ως μάτι-catcher. Η κόκκινη κρεβατοκάμαρα διαθέτει δύο μονά κρεβάτια, μια κρεβατοκάμαρα και μια ντουλάπα και ένα ιδιωτικό μπάνιο με ντους, νιπτήρα με καθρέφτη 3 τμημάτων και πολλά ντουλάπια και συρτάρια, καλοριφέρ και στεγνωτήρα μαλλιών. Το κίτρινο δωμάτιο διαθέτει δύο μονά κρεβάτια, 1 κρεβατοκάμαρα, ένα κρεμαστό ντουλάπι, ένα συρτάρι και ένα ξεχωριστό μπάνιο με μπανιέρα, ξεχωριστό ντους και μεγάλη μονάδα ματαιοδοξίας με καθρέφτη 3 τμημάτων, πολλά συρτάρια και ντουλάπια.
Η μεγάλη ΠΙΣΙΝΑ με ρωμαϊκά σκαλοπάτια έχει μήκος 11,50 μ., Πλάτος 4,00 μ., Βάθος 1,10 μ. - 1,80 μ. Υπάρχει ένα ηλιακό ενεργειακό ντους. Γύρω από την πισίνα υπάρχει μια ευρύχωρη βεράντα με φωτισμό, καθίσματα, ξαπλώστρες και ομπρέλες. Έχει ενσωματωμένη ηλεκτρική θήκη για την ασφάλεια των παιδιών και τη θέρμανση για την επέκταση της κολυμβητικής περιόδου από τον Απρίλιο έως τον Νοέμβριο.

Ο μεγάλος ΚΗΠΟΣ των 5000 m2. Επειδή σχεδόν πάντα ζείτε έξω εδώ, έχω επενδύσει πολλά στο ύπαιθρο. Ζευγάρι μεσογειακά δέντρα και φυτά, όπως o. A., μεγαλώνουν στον όμορφο κήπο με πολλές γωνίες και καθίσματα. το φράουλα, το κυπαρίσσι, η μιμόζα, το μούσμουλο, η μουριά, το σύκο, το αμύγδαλο, ο ευκάλυπτος, η φοίνικα, ο κάκτος, ο πικροδάφνα, το ρίτσα-μπουτέιλ. Τα τριαντάφυλλα είναι άφθονα και φυσικά η αρωματική λεβάντα, το θυμάρι και το δενδρολίβανο. Ανάλογα με την εποχή υπάρχουν κεράσια, βερίκοκα, λοκί, σύκα, αμύγδαλα, ελιές, φραγκοστάφυρες και ρόδια. Άγρια λουλούδια και βρώσιμα μανιτάρια, όπως τα μανιτάρια πορτσίνι, αναπτύσσονται κάτω από τις αειθαλείς βελανιδιές στην πλαγιά. Καθισμένος σε έναν πάγκο σε μια γωνιά του κήπου, είναι η απόλαυση των χρωμάτων, των μυρωδιών και των σχημάτων.
Η κατοικία βρίσκεται στην άκρη του πανέμορφου Parc Naturel Régional du Haut Languedoc, με τις λίμνες, τα βουνά, τις σπηλιές, τα φαράγγια και τα γραφικά χωριά.

Από το σπίτι και τον κήπο και από τις βεράντες μπορείτε να απολαύσετε την όμορφη θέα, τα (αρπακτικά) πουλιά, τα καμπάνες της εκκλησίας, τους γρύλους και έναν ατελείωτο αστείο ουρανό το βράδυ. Εδώ ακούτε την ΑΣΤΙΑ, εδώ όλοι έρχονται στο REST.
Ο ποταμός Vernazobre (400 μ.) Ρέει κοντά με πολλά πουλιά (άσπρος ερωδιός), πέστροφα και βατράχια. όπου μπορείτε να χτίσετε δίχτυα στο νερό και να βρείτε όμορφες πέτρες και απολιθώματα.
Στα 4 χλμ. Ο μεγάλος ποταμός Orb ρέει, όπου μπορείτε να κάνετε καγιάκ της επιλογής σας σε άγριο ή ήρεμο τρεχούμενο νερό, σε μεγαλύτερες ή μικρότερες αποστάσεις.
Υπάρχουν όμορφα μέρη για να κολυμπήσετε και να βουτήξετε από τα βράχια. Στο χωριό υπάρχει μια αίθουσα petanque, υπάρχουν καλοκαιρινά πάρτι και υπάρχει ένα κατάστημα (250 μ.) Όπου μπορείτε να αγοράσετε φρέσκα κρουασάν και το ψωμί το πρωί.
Στα γύρω χωριά του Αγίου Chinian και Cessenon σε απόσταση 4χλμ. είναι καταστήματα, αγορές, εστιατόρια, βεράντες, πάρτι, γιατροί κλπ.
Αυτή η υπέροχη περιοχή έχει πολλά να προσφέρει από την άποψη της φύσης, αλλά και πολιτιστικά: μουσεία, καθεδρικούς ναούς, μοναστήρια, ρωμανικές εκκλησίες, παλιές γέφυρες, ρωμαϊκό όππειδο, Goyas in Castres, Musée Toulouse Lautrec στο Albi, Pezenas (Moliere), Carcassonne, Minerve Beziers, Narbonne, Perpignan.
Οι λάτρεις των σπορ μπορούν να κάνουν πεζοπορία, ποδηλασία, κολύμπι, τένις, ορειβασία, ορεινή ποδηλασία, καγιάκ, ιππασία, γκολφ, ψάρεμα, κολύμπι στην πισίνα, ποτάμι, λίμνη και μεσογειακή θάλασσα. Το Valras Plage και το Serignan έχουν μεγάλες αμμώδεις παραλίες και καθαρό θαλασσινό νερό. Μπορείτε να κάνετε εκδρομές με αυτοκίνητο μέσα από αυτή την όμορφη περιοχή και να απολαύσετε τις απόψεις, να δοκιμάσετε κρασί στα πολλά chateaux και να ζήσετε τη συγκομιδή σταφυλιών τον Σεπτέμβριο.
Με λίγα λόγια, είναι η ιδανική περιοχή για την ηρεμία και τη φύση, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τους λάτρεις του κρασιού.
Ο πληθυσμός είναι φιλικός. Ο αέρας είναι καθαρός, δεν υπάρχει βιομηχανία.
Υπάρχει ένα ήπιο, μεσογειακό κλίμα με πολλούς ήλιο και λίγες βροχερές μέρες.
Τα εστιατόρια και οι βεράντες στα γύρω χωριά (4χλμ.) Είναι πολύ προσιτές. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιβάλλον σε άλλο σημείο αυτού του ιστότοπου.
Φτηνές πτήσεις με το Ryanair προς το αεροδρόμιο Beziers / Cap d'Agde (45χλμ.) Και το Carcassonne (90χλμ.), Με την Transavia και την KLM προς Μονπελιέ (70χλμ.).


Διαχειριστής καταλύματος

Froukje Veltkamp
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Δέχεται κατοικίδια
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 9:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής καπνού και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Πραντ-σιρ-Βερναζόμπρ

Αυτό το κατάλυμα (βίλα, Πραντ-σιρ-Βερναζόμπρ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Περιφερειακό Πάρκο της Φύσης Χο-Λανγκντόκ και Φαράγγι Gorges d'Héric, ενώ στα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Θέατρο Salle Zinga Zanga και Θέατρο Hérault Culture - Domaine de Bayssan. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Στάδιο Arenes de Beziers ή Stade de la Mediterranee (Στάδιο). Οι δραστηριότητες κολύμπι με αναπνευστήρα και γουίντ σέρφινγκ προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με εξερεύνηση σπηλαίων και Ιππασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Περιφερειακό Πάρκο της Φύσης Χο-Λανγκντόκ - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Φαράγγι Gorges d'Héric - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κανάλι ντου Μιντί - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καθεδρικός Μπεζιέ - 28 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Αξιοθέατο Les 9 Ecluses de Fonseranes - 29 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Saint-Pons-Herault: 31 λεπτά οδικώς
  • Αεροδρόμιο Καπ ντ'Αγκντ (BZR), Μπεζιέ: 52 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Café du Helder - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Cafe du Balcon - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Le Faitout - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Le Petit Nice - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Pizzeria Tillou - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

5

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 14 από 14 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 0 από 14 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 14 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 14 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 14 σχόλια πελατών" "

Σχόλια

Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

5/5 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Een top vakantieverblijf met veel mogelijkheden voor jong en oud.
Met volle teugen hebben we genoten van dit prachtige vakantieverblijf, het heerlijke verwarmde zwembad, de mooie tuin, het prachtige uitzicht, de rust, de privacy en de schitterende omgeving. De huizen waren gezellig, super-schoon, met alles er op en er aan, werkelijk aan alles was gedacht. Heel aangenaam vonden we het dat de bedden al waren opgemaakt, toen we aankwamen. Dat we 's morgens verse croissantjes en brood te voet vlakbij in het dorp konden kopen was ook een plus. Het vertoeven op dit domaine was zo prettig en veelomvattend dat we maar weinig uitstapjes hebben gemaakt naar grote steden. Montpellier stond op het programma, maar we zijn niet verder gekomen dan Béziers, een interessante stad, waar je ook gezellig kunt winkelen. In de directe omgeving hebben we wel heerlijk gewandeld en gefietst en natuurlijk geroeid in een kayak op de rivier de Orb. Het is een waar paradijsje voor deze sporten. Onze vakantie was zo geslaagd dat we weer voor volgend jaar geboekt hebben. We willen nog veel meer doen en zien. ''Les Trois Cyprès'' vinden we een aanrader voor volwassenen en kinderen van alle leeftijden.
Πραγματοποίησε 12 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2017
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

5/5 Άριστο

Loek G.

Top, Les trois cyprès
Les trois cyprès. Soms overdrijft men wat teveel. Maar deze keer in geen geval. Soms schieten woorden tekort en moet men zijn heil vinden in superlatieven. Natuurlijk is de natuur daar wonderschoon met haar fabuleuze wijngaarden, de intens blauwe luchten, de cipressen die het uitzicht segmenteren op Cebenna, Madame qui se couche, die alle dagen waakt over het gebied, ook als ze slaapt. Prachtige bergen, georges, Canal du Midi, abdijen, steden en dorpen waarvan je het bestaan alleen vermoedt in je dromen. En dat alles omgeven met geschiedenis, archeologie, folklore, kunst... verweven met een prachtig landschap. Dit is het uitgangspunt van het prachtige domein Les trois cyprès. in Prades sur Vernazobres. Een huis (huizen) om van te gaan houden. Twee mooie huizen om je tot rust en inkeer te brengen en met als hart een subliem zwembad, dat de intense kleuren van de tuin en de omgeving extra intensiveren. Dat is onze ervaring met Les trois cyprès. Bij aankomst voelde het meteen goed. Het was alsof we in het huis van onze ouders kwamen. De kleuren van het huis, de inrichting, de prachtige tuin gaven ons een warm welkom. Hopelijk is een ding zeker; we komen terug goede Froukje. Mede door het enthousiaste contact en door het overbrengen van zoveel goede informatie over het gebied voelden we ons heel erg thuis. Veel dank, A la prochaine
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

5/5 Άριστο

Susan A.

Again, fantastic!
We came here again after a year and it is even better than last year! Our two little kids ran back and forth between the pool and the playground and we were able to relax as they entertained themselves all day! We came with our two dogs this time who also enjoyed the sunshine and exploring the garden that has become even more beautiful. There are improvements in the house and it is very comfortable and clean. The place is paradise....thanks!
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

5/5 Άριστο

G.A. R.

Zeer geslaagde vacantiewoning , gecombineerd met e
Bij eerste aanblik van deze heerlijke plek krijg je het gevoel ;"hier wilik
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

5/5 Άριστο

Nanouk P.

Top vakantie gehad in les trois Cypres
We hebben een heerlijke vakantie gehad. Prades is een leuk dorpje en les trois Cypres is een ideale plek om helemaal te ontspannen en even weg te zijn uit de dagelijkse hectiek. De tuin met al haar planten en bloemen is prachtig en ook de directe omgeving is mooi. Echt authentiek Frankrijk met kleine weggetjes, wijngaarden en een rivier vlakbij. We hebben gezwommen in de rivier, maar de kinderen hebben vooral genoten van het verwarmde zwembad. We komen zeker een keer terug!

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Froukje Veltkamp

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες