Ολόκληρο σαλέ·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Chalet πανοραμική θέα στον ήλιο, βεράντα, σάουνα, 4 Valleys τομέα και μονοπάτια

Chalet πανοραμική θέα στον ήλιο, βεράντα, σάουνα, 4 Valleys τομέα και μονοπάτια

Συλλογή φωτογραφιών για Chalet panoramic view in the sun, terrace, sauna, 4 Valleys domain and trails

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Chalet πανοραμική θέα στον ήλιο, βεράντα, σάουνα, 4 Valleys τομέα και μονοπάτια

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
4 υπνοδωμάτια3 μπάνιαΓια 8 άτομα135 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Παρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινό
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Hérémence, VS
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΟρεινός Σταθμός Thyon TVT6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαAlaïa Bay22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαSki Lift Haute Nendaz24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΓενεύη (GVA-Διεθνές Αεροδρόμιο Cointrin)110 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 4

2 Μονά Κρεβάτια

3 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπανιέρα · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 3

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 4

Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Chalet πανοραμική θέα στον ήλιο, βεράντα, σάουνα, 4 Valleys τομέα και μονοπάτια


Το Chalet Stella βρίσκεται 1,500μ. Πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας σε μια πολύ ήσυχη περιοχή κοντά στο χωριουδάκι Les Masses, ένα σημαντικό τουριστικό θέρετρο Valais στο δήμο Hérémence. Προσανατολισμένο προς τα νότια και νοτιοανατολικά με τα μπαλκόνια και τη βεράντα του, χαμογελάει στον ήλιο. Απολαμβάνει ένα εξαιρετικό πανόραμα πάνω από το Dent Blanche (4.357 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας) και 17 άλλες κορυφές πάνω από 3.000 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας (συμπεριλαμβανομένου του Grand Cornier - 3.962 μέτρα - και του Mont-Blanc de Cheillon - 3.870 μέτρα), το Val d'Hérémence και το φράγμα Grande Dixence (το μεγαλύτερο φράγμα βαρύτητας στον κόσμο), οι πυραμίδες Val d'Hérens και Euseigne (μοναδική φυσική περιοχή).

Το Chalet βρίσκεται λίγες εκατοντάδες μέτρα από τη λίμνη Masses, η οποία είναι προσβάσιμη με τα πόδια ή με το αυτοκίνητο (καλυμμένο πάρκινγκ, δωρεάν κατά τη διάρκεια της ημέρας). συνδέεται με τους σταθμούς Collons και Thyon 2000 (κατωφέρεια, σκι αντοχής, σκι αντοχής) και την απέραντη περιοχή σκι 4 Vallées. Ο μεγαλύτερος χώρος σκι της Ελβετίας και οι 4 κοιλάδες καλύπτουν τα θέρετρα Verbier, Bruson, La Tzoumaz, Nendaz, Veysonnaz και Thyon σε 410 χιλιόμετρα πλαγιές το χειμώνα με 93 αναβατήρες, εκατοντάδες χιλιόμετρα πεζοδρομίων ή ορεινή ποδηλασία το καλοκαίρι και εξαιρετική θέα από το Mont-Fort στα 3,330 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Στο Les Masses μπορείτε να αγοράσετε πεζοπορίες για σκι, να νοικιάσετε σκι και να φάτε (σνακ και εστιατόριο "Le Bois Sauvage"). οι τουαλέτες είναι διαθέσιμες. Μπορείτε να φτάσετε στο Les Collons και στο Thyon 2000 με λεωφορείο από μια στάση στο Les Masses.

Το Σαλέ είναι προσβάσιμο το καλοκαίρι και το χειμώνα από έναν ασφαλτοστρωμένο δρόμο. Υπάρχει ένας χώρος στάθμευσης στον ιδιωτικό δρόμο που βρίσκεται λίγα μέτρα ακριβώς πάνω από το Σαλέ.

Το Chalet, χτισμένο το 2006, χτίστηκε σε ένα μείγμα παραδοσιακού και μοντέρνου στυλ: το ξύλο από την ξυλεία και το στέγαστρο από σχιστόλιθο (κομμένα ιζηματογενή πετρώματα). Το μεγάλο οικόπεδο των 700μ² συνορεύει με ένα ρομαντικό μικρό βουνό.

Το Σαλέ είναι εξοπλισμένο με Wi-Fi.

Το Σαλέ έχει τρία επίπεδα συνολικής επιφάνειας 135μ²:

- το επίπεδο του κήπου: η είσοδος σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τα σκι και τις μπότες πεζοπορίας. Έχετε στη διάθεσή σας ένα ηλεκτρικό στεγνωτήριο για μπότες στο δωμάτιο πλυντηρίων για να βρείτε τις ξηρές και ζεστές μπότες του σκι το πρωί. Θα βρείτε επίσης τη σάουνα εκεί: συνήθεια των ορεινών χωρών για περισσότερο από 2000 χρόνια, η σάουνα συνιστάται για τα πολλά οφέλη της. παράγοντας χαλάρωσης, τονώνει τα νεύρα, βοηθά στην εξάλειψη του στρες και εξαλείφει τις μυϊκές εντάσεις, εκκενώνει την κούραση και αποκαθιστά τη χαρά της ζωής και του τόνου χάρη στην ηρεμιστική δράση του. Για να ολοκληρώσετε αυτή την εμπειρία, έχετε ένα μεγάλο νιπτήρα. Θα βρείτε επίσης πλυντήριο ρούχων και στεγνωτήριο στη αίθουσα πλυντηρίων..

- το ισόγειο: ανοίγει σε ένα μεγάλο σαλόνι με θέα στο μαγευτικό ορεινό πανόραμα χάρη στα μεγάλα παράθυρα και το μεγάλο μπαλκόνι του. Είναι εξοπλισμένο με δύο καναπέδες, τηλεόραση με DVD player και ήχο "home cinema". Στην τραπεζαρία του καθεδρικού ναού, θα βρείτε ένα μεγάλο τραπέζι για 8 άτομα και μια ξύλινη σόμπα. Η αμερικανική κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη: θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε, όπως πλυντήριο πιάτων, παραδοσιακό φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο-καταψύκτη, εξοπλισμό fondue και raclette, ηλεκτρική καφετιέρα, ηλεκτρικό βραστήρα. , τοστιέρα, ... Η κουζίνα επικοινωνεί απευθείας με μια βεράντα όπου είναι ευχάριστο να πάρετε τα γεύματά σας το καλοκαίρι στη σκιά των τυφλών. Το ισόγειο διαθέτει επίσης ένα δίκλινο υπνοδωμάτιο (2 μονά κρεβάτια και μια ντουλάπα) με ντους (μεγάλο ντους) και ιδιωτικό WC.

- στον 1ο όροφο: υπάρχουν 3 δίκλινα υπνοδωμάτια. Δύο υπνοδωμάτια με 2 μονά κρεβάτια διαθέτουν μπάνιο (με μπανιέρα) και ιδιωτική τουαλέτα. Καθένα έχει ντουλάπια αποθήκευσης. Τέλος, ένα τρίτο μικρότερο υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα κρεβάτι (2 μονά κρεβάτια), με υπέροχη θέα στα βουνά.

Το σαλέ είναι θερμαινόμενο (κεντρική ενδοδαπέδια θέρμανση και ηλεκτρική θέρμανση) χάρη στην ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται κοντά στο φράγμα Grande Dixence.

Για τα μικρά παιδιά, υπάρχει μια κούνια και μια καρέκλα.

Εκτός από ένα εστιατόριο και ένα σνακ μπαρ, σε Les Masses και σε όλα τα καταστήματα στο Hérémence (2,5χλμ.), Το Les Collons (3,5χλμ.) Και το Vex (7χλμ.) Υπάρχει ένα παντοπωλείο και γήπεδα τένις. Θα βρείτε όλες τις ορεινές δραστηριότητες (σχολή σκι, παιδική μέριμνα, παγοδρόμιο, εσωτερική πισίνα, ενοικίαση σκι και ποδηλασίας, αλεξίπτωτο πλαγιάς) στο Les Collons και το Thyon.

Το Σαλέ είναι προσβάσιμο από τον αυτοκινητόδρομο (A9 έξοδος 27 Sion-est, Val d'Hérens λιγότερο από 20 λεπτά), με το τρένο (σταθμός Sion) και με το αεροπλάνο (το αεροδρόμιο της Γενεύης 170 χλμ.). Ένα λεωφορείο σας μεταφέρει στο Les Masses από το σιδηροδρομικό σταθμό Sion (στάση μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά, δυνατότητα να σας παραλάβουμε κατόπιν αιτήματος (επικοινωνήστε μαζί μας).

Διαχειριστής καταλύματος

Régis et Amélie
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 5:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 9:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι και γάτες (όριο 4 στο σύνολο)

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Χέρεμενς

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ, Χέρεμενς) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα και στα βουνά. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Έπαυλη Supersaxo και Κάστρο Tourbillon Chateau, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Πάρκο της Φύσης Pfyn-Finges και Υπόγεια Λίμνη του Σεντ-Λεονάρντ. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Λούνα Παρκ Happyland και Αστεροσκοπείο François-Xavier Bagnoud. Απολαύστε τις κοντινές πλαγιές με κοντά σε εγκαταστάσεις για σκι και μη χάσετε τις δραστηριότητες βόλτα με έλκηθρο και Πατινάζ σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Hérémence, VS

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Περιοχή για Σκι Four Valleys Ski Area - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Ορεινός Σταθμός Thyon TVT - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Alaïa Bay - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ski Lift Haute Nendaz - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Φράγμα Grande Dixence - 27 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Σαιντ-Λεονάρδ: 22 λεπτά οδικώς
  • Σιόν (SIR): 22 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Le Trappeur - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Restaurant des Chottes - 34 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Café de la Place - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Restaurant Les Caboulis - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Relais des Mayens-de-Sion - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 20 από 25 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 4 από 25 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 25 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 25 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 25 σχόλια πελατών" "

9,0/10

Καθαριότητα

9,4/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Adam S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Winterfreuden
Stella ist ein ruhig gelegenes, gemütliches, sehr sauberes und sehr gut eingerichtetes Chalet mit einem traumhaften Blick übers Eringertal. Alle Talstationen der Skilifte sind innerhalb weniger Minuten mit dem Auto bequem erreichbar. Wir haben unseren Aufenthalt sehr genossen und werde gerne wiederkommen!
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

De Taeye C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Super Chalet
Malgré le manque de neige ,nous avons passé une magnifique semaine de ski (grand domaine skiable et super neige à 2000 mètres )Le chalet est vraiment magnifique et bien équipé ! Tres chouette d avoir les lits faits à notre arrivée ! Trois belles salles de bain et l espace au rez de chaussée est idéale pour 7 personnes. Le sauna après le ski est appréciable. La vue depuis le salon est splendide on ne s en lasse pas . Merci à Regis pour ses gentils messages quant à savoir si nous sommes bien installés. Je recommande ce logement et c est sur nous y retourneront!!!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

8/10 Καλό

Cindy G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wunderbarer Urlaub
Das Chalet ist wunderschön, gepflegt und hat eine wundervolle Aussicht auf die Berge. Die Ausstattung all umfassend und die Gemütlichkeit gegeben. Leider war der Weg zur Piste verschüttet, so dass wir kurz mit dem Auto zum Pisten Parkhaus fahren mussten. Das Skigebiet ist wunderbar!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Ellie C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing Chalet!
We had the most amazing time here! The chalet was beautiful, spacious for our 4 friends and equipped with everything we needed. The views and location were wonderful for hiking and Régis & Amelie were brilliant hosts. Would highly recommend staying here!!
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Nathalie C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent séjour
Nous avons passé une agréable semaine dans le chalet Stella. Chalet conforme à la description avec une literie de qualité. Le chalet est propre, bien équipé avec une vue époustouflante. Nous avons pu profiter du sauna après nos randonnées ce qui est très agréable. A recommander sans hésiter
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Régis et Amélie

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων