Ολόκληρο σαλέ

Αυθεντικό σαλέ στην καρδιά της φύσης, στην άκρη του δάσους Rambouillet

Αυθεντικό σαλέ στην καρδιά της φύσης, στην άκρη του δάσους Rambouillet

Συλλογή φωτογραφιών για Genuine Chalet cottage at the heart of Nature, by the forest of Rambouillet

Γκολφ
Γκολφ
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο

Επισκόπηση καταλύματος Αυθεντικό σαλέ στην καρδιά της φύσης, στην άκρη του δάσους Rambouillet

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 6 άτομα70 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Adainville, Île-de-France
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚάστρο Chateau de Rambouillet22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΔάσος του Ραμπουιγιέ22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο και Κάστρο του Thoiry29 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠαρίσι (LBG-Λε Μπουρζέ)77 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Αυθεντικό σαλέ στην καρδιά της φύσης, στην άκρη του δάσους Rambouillet

Σε μια από τις ομορφότερες περιοχές του Île de France, στην άκρη του δάσους Rambouillet, στο Haute Vallée de Chevreuse, με υπέροχη θέα στα ειρηνικά βοσκοτόπια όπου τα άλογα βόσκουν, ο τομέας του Cerf Volant είναι ένας παράδεισος μαγευτική ηρεμία μια ώρα από το Παρίσι, κοντά στις Βερσαλλίες και τις ομορφιές του Ile de France.

Στο τέλος μιας λωρίδας της χώρας, μακριά από δρόμους και θόρυβο, είναι ένα καταπράσινο περιβάλλον 2 στρεμμάτων, με μεγαλοπρεπή βελανιδιές, που συνορεύουν με ένα rû και στίγματα από μια μικρή λίμνη.
Από εκεί πηγαίνετε ατέλειωτα μονοπάτια και μονοπάτια μέσα από τα γύρω δάση και λιβάδια, για περπάτημα, ιππασία ή ποδηλασία.

Το Grand Chalet είναι ένα παλιό ξύλινο σαλέ με ξύλο των 65μ², το οποίο απολαμβάνει μια μεγάλη σκεπαστή βεράντα με θέα σε ένα όμορφο, ήσυχο περιβάλλον, όπου είναι ευχάριστο να βλέπεις τον ήλιο να κατεβαίνει.

Με δύο κρεβατοκάμαρες με 160 κρεβάτια και ένα μικρό ημιώροφο με δύο κρεβάτια (τα παιδιά αγαπούν, και οι ενήλικες πάρα πολύ!), μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 6 άτομα.

Είναι δυνατό να επισυνάψετε το Petit Chalet, 100μ. Μακριά, προστατευμένο στα δέντρα, για να δημιουργήσετε ένα υπέροχο επιπλέον υπνοδωμάτιο για φίλους ή παιδιά.
Τα δύο σπίτια είναι αρκετά απομακρυσμένα και στο δικό τους χώρο για να είναι ήρεμα ο ένας από τον άλλο, αλλά είναι ωστόσο εύκολα προσβάσιμα.

Ως ζευγάρι, με την οικογένεια ή με φίλους, το Le Grand Chalet είναι ένα μοναδικό μέρος για να έρθετε και να περάσετε νόστιμες στιγμές.

Το κύριο δωμάτιο περιλαμβάνει άνετο σαλόνι, ευχάριστη τραπεζαρία και πλήρως εξοπλισμένη και ανοιχτή κουζίνα.

Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με επαγωγική εστία 4 καυστήρων, μεγάλο κλασικό φούρνο, ψυγείο με κατάψυξη, πλυντήριο πιάτων, πλυντήριο ρούχων, ηλεκτρικό φίλτρο καφέ που απαιτεί αλεσμένο καφέ, καφετιέρα Nespresso (φορούν καψάκια), τοστιέρα, φίλτρο νερού, όλα τα πιάτα, σκεύη και μαχαιροπίρουνα.
Παρέχονται οργανικά συνδετικά, παρθένο ελαιόλαδο, ξύδι, αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, καθώς και χαρτοπετσέτες.

Καθαρισμός και κρεβάτια γίνονται, και πρέπει απλά να φέρετε τις πετσέτες σας.

Το μπάνιο διαθέτει νεροχύτη και μπανιέρα με ζεστό νερό, μια τουαλέτα με χαρτί.

Υπάρχει ηλεκτρική θέρμανση σε κάθε δωμάτιο, καθώς και ένα μεγάλο τζάκι στο σαλόνι, και ξύλο στο υπόστεγο για να κάνετε καλές φωτιές!

Υπάρχει σύνδεση στο internet.

Ορισμένα επιτραπέζια παιχνίδια είναι διαθέσιμα, αλλά μην διστάσετε να φορέσετε αυτά που αγαπάτε!

Υπάρχουν υπαίθρια παιχνίδια, πινγκ-πονγκ, μπάντμιντον, κροκέ, παιχνίδια kubb, καθώς και μπάρμπεκιου για ηλιόλουστες μέρες.

Έξι ποδήλατα παντός εδάφους είναι στη διάθεσή σας για να εξερευνήσετε τα όμορφα μονοπάτια του εθνικού δάσους στις πύλες του Kite.

Θα βρείτε επιπλέον πληροφορίες, αν χρειαστεί, στην ιστοσελίδα Le Cerf Volant Rambouillet.

Για αγορές, υπάρχουν μεγάλες εκτάσεις από το Παρίσι ή το Montfort l'Amaury και το Rambouillet και ένα μίνι μάρκετ στο Saint Léger en Yvelines 5 λεπτά με το αυτοκίνητο, το οποίο ανοίγει μέχρι τις 21:00 ακόμη και τις Κυριακές!

Υπάρχουν επίσης δύο καλά εστιατόρια: ένα ζεστό μπιστρό, το Comptoir (0134863304) και ένα γκουρμέ εστιατόριο, Chêne Pendragon (0134863011).
Στο Bourdonné υπάρχει επίσης το περίφημο μπιστρό Chez Erwann, όπου συνιστώνται κρατήσεις (0134871498).
Για ένα πιο πολυτελές μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο σε εξαιρετική τοποθεσία, υπάρχει επίσης το εστιατόριο του Abbey του Vaux de Cernay (συμβουλευτείτε τα μενού και τις τιμές στην ιστοσελίδα τους 01 34 85 23 00).

Υπάρχουν αγορές με φρέσκα τοπικά προϊόντα το Σάββατο το πρωί στο Rambouillet και την Κυριακή το πρωί στο Montfort l'Amaury.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση για μια βόλτα με άλογο 1,5 ώρες ή 2 ώρες γύρω από τις όμορφες λίμνες της Ολλανδίας, 10 λεπτά από το Kite, ανεξάρτητα από το επίπεδο ιππασίας σας.
Για να το κάνετε αυτό, πρέπει απλώς να καλέσετε τον Heike στο ιππικό κέντρο Breviaries στο 06 30 81 03 64.
Προσδιορίστε ότι προέρχεστε από το Cerf Volant για να επωφεληθείτε από το ποσό των 30 ευρώ ανά ώρα ανά άτομο ή 25 ευρώ για περισσότερα από 3 άτομα.

Εκείνοι που έχουν τα δικά τους άλογα μπορούν να τους φέρουν για να μείνουν στο Kite και να επωφεληθούν από το εξαιρετικό περιβάλλον για να περπατήσουν, όπως σας παρακαλώ μέσα από το δάσος και τα γύρω μονοπάτια.
Υπάρχουν πολύ όμορφα μαθήματα διατεταγμένα σε όλο τον τομέα σε περισσότερο ή λιγότερο μεγάλες αποστάσεις.
Φαράγγια σχεδιάζονται για να βάλουν τα άλογα στην άκρη.
Ο Djamal φροντίζει με μεγάλη προσοχή και τους παρέχει χόρτο και δημητριακά.

Από το Σεπτέμβριο έως τον Οκτώβριο, το Domaine du Cerf Volant βρίσκεται στο προσκήνιο για την πλάκα ελαφιών, την εποχή ζευγαρώματος, όταν τα ελάφια συγκεντρώνουν τα φώτα στη φωνητική τους φωνή.

Το Le Cerf Volant βρίσκεται στην καρδιά μιας από τις πλουσιότερες περιοχές του Ile de France στην ιστορία.
Μεταξύ Rambouillet και Montfort l Amaury, Βερσαλλίες και Chartres, η κληρονομιά είναι εξαιρετική.
Το πλησιέστερο χωριό, Saint Léger en Yvelines, σε απόσταση 5 λεπτών με το αυτοκίνητο, είναι πρώην Royal Châtellenie και φιλοξενεί τα κτήματα Royal Stud στο πλαίσιο του Ancien Régime.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τη γύρω περιοχή:
 - το Château de Rambouillet, το Laiterie de la Reine (όπου η Marie Antoinette και η περιήγησή της άρεσαν να δοκιμάσουν φρέσκο γάλα) και το Chaumière aux Coquillages (ένα περίπτερο που προσφέρθηκε από τον Δούκα του Penthièvre στην πριγκίπισσα του Lamballe το 1780, το εσωτερικό είναι γεμάτο με ένα από τα ωραιότερα ντεκόρ από μαργαριτάρια και κοχύλια στην Ευρώπη) και το Εθνικό Στάδιο, ένα μεγάλο αγρόκτημα που ανέθεσε ο Λουδοβίκος XVI, κυρίως με πρόβατα όπου γεννιούνται κάθε χρόνο μερικές χιλιάδες αρνιά, συμπεριλαμβανομένου του περίφημου Rambouillet Merinos επίσκεψη με παιδιά)
- Montfort l'Amaury και το κάστρο Groussay
- το κάστρο του Maintenon
- το κάστρο Dampierre
- το κάστρο Thoiry και το ζωολογικό πάρκο του
- Κάστρο Breteuil
- Κάστρο Anet
- το μοναστήρι του Port Royal des Champs
- η μονή Vaux de Cernay
ή ακόμα και
- το παλάτι των Βερσαλλιών
- το χωριου της Βασίλισσας
- Ο καθεδρικός ναός Chartres

Εκτός από τις πολιτιστικές επισκέψεις, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τις ναυτικές δραστηριότητες και τις παραλίες των υπέροχων λιμνών της Ολλανδίας (λίμνες που περιβάλλουν τα δάση που χρησιμοποιούνταν για να γεμίσουν τις λεκάνες των Βερσαλλιών), περίπου δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο ή πηγαίνετε και θαυμάζετε το υπέροχο φυσικό καταφύγιο Espace Rambouillet για την παρατήρηση των ζώων.

Για νέους και ηλικιωμένους, ζευγάρια, οικογένειες ή φίλους, υπάρχουν αμέτρητες ανακαλύψεις σε αυτή την πλούσια περιοχή του Ile de France.
Συχνά, όμως, πολλοί απολαμβάνουν να μένουν ήσυχα μέσα στην περίμετρο του Kite, όπου εκδρομές στο περιβάλλον, βόλτες με άλογα ή ποδήλατα, παιχνίδια για πινγκ-πονγκ ή απλά ξεκούραση, την ομορφιά του πάρκου, τα λουλούδια των πεδίων και το τραγούδι των πουλιών είναι αρκετό για να περάσετε αξέχαστες και ευεργετικές παραμονές.

Διαχειριστής καταλύματος

Olivier Segeric

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 5:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 2:00 μ.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.

Σχετικά με την περιοχή

Αντενβίλ

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ, Αντενβίλ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Περιφερειακό Φυσικό Πάρκο Haute Vallée de Chevreuse και Δάσος του Ραμπουιγιέ, ενώ στα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Μουσείο Musée Maurice Ravel και Κάστρο Chateau de Maintenon. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Υδάτινο Κέντρο Hodellia Aquatic Center και Θερμοκήπιο Πεταλούδων La Serre Aux Papillons. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση και Κολύμπι σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και Ιππασία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Adainville, Île-de-France

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Κάστρο Chateau de Rambouillet - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δάσος του Ραμπουιγιέ - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάστρο Chateau de Maintenon - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο και Κάστρο του Thoiry - 29 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bergerie Nationale de Rambouillet - 32 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Houdan: 18 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Château de Neuville - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Auberge du Chasseur - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Calíu - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Marion les Saveurs - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Le Saint-Germain - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 9 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 11 σχόλια πελατών" "

8,4/10

Καθαριότητα

10/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

9,6/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Laerke N.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fantastic location
We had an amazing stay in this super cosy cabin with the most fantastic location! Olivier was most helpful with all our questions. This is the best place for morning coffee - in the beautyful forestille with a lot of birdsong
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2022

8/10 Καλό

Caridi F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
La Beauté à l'oeuvre !
Nous aurions égoïstement aimé garder cet endroit secret...mais seuls nos heureux souvenirs de notre merveilleux séjour au Cerf volant nous appartiennent...Alors libre à vous , à votre tour, de vous créer une belle histoire dans cet environnement magique ...ou vous serez très agréablement accueillis par Olivier, le magicien des lieux...

10/10 Άριστο

Estelle F., bordeaux

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Très bon sejour
Dépaysant, calme, chalet cosy, toute la famille a aimé et très bon accueil.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2019

10/10 Άριστο

Andreas H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Ein kleines Paradies mit freundlichem Gastgeber
Olivier hat sich hier einen wirklich schönen Flecken Erde ausgesucht und durch seine liebevolle Gestaltung des Gästehauses und seine hilfsbereite Art haben wir uns hier sehr wohl gefühlt. Wir kommen auf jeden Fall wieder. Ein guter Ort um sich zu erholen, den riesigen Wald zu erkunden, oder die Dörfer in der Umgebung zu erkunden. Chartres, Versailles und Paris sind ebenfalls nicht weit weg.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2019

10/10 Άριστο

Julie D., Bordeaux

Fantastique !!
Nous avons passé un séjour magnifique. La bergerie a été décorée et aménagée avec extrêmement de goût ( style british campagne chic) , de plus , les lits sont de très bonne qualités . Quand à l’environnement.. que dire .. se coucher en entendant le brame des cerf ... on se croirait seul au monde .. Fabuleux! Je recommande vivement et nous reviendrons !
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Olivier Segeric

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων