Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ * ΣΥΜΒΙΒΑΣΙΜΟ * ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ * ΦΩΤΕΙΝΟ * ΙΔΙΩΤΙΚΟ * Ν. Scottsdale

ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ * ΣΥΜΒΙΒΑΣΙΜΟ * ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ * ΦΩΤΕΙΝΟ * ΙΔΙΩΤΙΚΟ * Ν. Scottsdale

Συλλογή φωτογραφιών για WELL DRESSED GRAYHAWK CONDO! QUIET OPEN BRIGHT...Close to all the good stuff!

Γεύματα
Μη ταξινομημένη εικόνα, 2 από 28, κουμπί
Γεύματα
Γεύματα
Μη ταξινομημένη εικόνα, 5 από 28, κουμπί

Επισκόπηση καταλύματος ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ * ΣΥΜΒΙΒΑΣΙΜΟ * ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ * ΦΩΤΕΙΝΟ * ΙΔΙΩΤΙΚΟ * Ν. Scottsdale

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 5 άτομα104 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Scottsdale, AZ
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΝοσοκομείο Mayo Clinic Hospital6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΙππικό Κέντρο Westworld of Scottsdale6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕμπορικό Κέντρο Kierland Commons7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΦοίνιξ, Αριζόνα (PHX-Διεθνές Αεροδρόμιο Sky Harbor)29 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Toilet

Μπάνιο 2

Bathtub or shower · Bathtub · Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα
Κουζίνα
Γραφείο
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ * ΣΥΜΒΙΒΑΣΙΜΟ * ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ * ΦΩΤΕΙΝΟ * ΙΔΙΩΤΙΚΟ * Ν. Scottsdale

ΞΕΝΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ: Η κράτηση για αυτό το διαμέρισμα για το χειμώνα 2019 και 2020 είναι ΤΩΡΑ διαθέσιμη για ελάχιστη διαμονή 4 μηνών ή και περισσότερο. Από 11/17/19.

Οι ημερομηνίες είναι ανοικτές για το βιβλίο που αρχίζει στις 17/17/19 για 4 μήνες ή περισσότερο.

Περιλαμβάνει: ηλεκτρικό, νερό, καλωδιακή τηλεόραση, Internet / WiFI, πλήρης πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις ... Γυμναστήριο, Σώμα, Γιόγκα, Στρώμα μαυρίσματος, Wii και Play σταθμό στην αίθουσα παιχνιδιού Club House, καφέ και τσάι μπαρ, μακρά και κοινωνικά προγραμματισμένα γεγονότα και πολλά άλλα. Απλά πρέπει να εμφανίσετε και να χαλαρώσετε.

Όλα τα πρόσφατα ανακαινισμένα, φρέσκα και φωτεινά. Λεπτομερής προσανατολισμένος ιδιοκτήτης ψάχνει για τον τέλειο επισκέπτη.

Condo έχει ανέσεις στυλ θέρετρο και εξακολουθεί να αισθάνεται σαν το σπίτι.

2ος όροφος, end unit με ανοιχτή θέα Condo στο North Scottsdale, κοινότητα Grayhawk. 2 Κράτηση Χώρος στάθμευσης κοντά στην μπροστινή πόρτα και εύκολη πρόσβαση σε επιπλέον χώρο στάθμευσης για τους επισκέπτες.
Η ελάχιστη διάρκεια μίσθωσης είναι 3 μήνες (90 ημέρες). Μακροπρόθεσμοι ενοικιαστές: ευπρόσδεκτοι. Θα διαπραγματευτεί ένα μακροπρόθεσμο επιτόκιο, εξαιρουμένου του Χειμερινού Δείκτη.
Η εποχική / τρέχουσα τιμή αγοράς ξεκινάει από τις Νοεμβρίου έως τις Δεκ και διαρκεί μέχρι τις αρχές Μαΐου. Βοηθητικά προγράμματα, Internet / WiFi, Cable Tv / NetFlix περιλαμβάνονται.

Πλήρως επιπλωμένη μονάδα, οι πιο κομψές και ξεχωριστές μορφές ζωής (περιφραγμένες) κοινότητες της κοιλάδας. Μπορεί να φιλοξενήσει 4 ή 5 άτομα στα κρεβάτια. Δύο μεγάλα υπνοδωμάτια με κρεβάτι King στο Master BR και ιδιωτικό μπάνιο με δύο μεγάλες διπλές ντουλάπες και ιδιωτικό μπαλκόνι. Queen κρεβάτι στο 2ο BR. Πρόσβαση στο μπαλκόνι από το master bedroom και το καθιστικό. Λευκά είδη, βασική κουζίνα και μαγειρικά σκεύη. HD τηλεόραση στο καθιστικό και Master BR. Καλωδιακή σύνδεση και στα δύο υπνοδωμάτια. ΝΕΟ Πλυντήριο και στεγνωτήριο στο ντουλάπι πλυντηρίων ρούχων. Υπάρχει γωνιά γραφείου με γραφείο και καρέκλα. Καινούργιο καναπέ.

Κουζίνα που εγκαταστάθηκε πρόσφατα με πλήρη αναβαθμισμένη σειρά μαγειρέματος Bosch, φούρνο μικροκυμάτων και πλυντήριο πιάτων. το ψυγείο είναι γαλλική πόρτα, ο Fisher Paykel χρησιμοποίησε για πρώτη φορά το 2016. Οι αντίθετες κορυφές είναι χαλαζίτης Macaubus White. Ο νέος φωτισμός LED, καθώς και το ωραίο φωτιστικό φως κρυστάλλου, είναι λίγο πάνω από το κεφάλι καθώς εισέρχεστε στο condo. Το μπάνιο διαθέτει επιπλέον αποθηκευτικό χώρο στο ντουλάπι.

Το Club House (1 από 2 θερμαινόμενες πισίνες) βρίσκεται για λίγα μόλις βήματα από την θερμαινόμενη πισίνα με θαλασσινό νερό και το υδρομασάζ. Διαθέτει αίθουσα μεγάλων οθονών 20 θέσεων, πλήρες σαλόνι με τραπέζια μπιλιάρδου, δωμάτιο Xbox και Wii, καθημερινή εφημερίδες, περιοδικά, δωρεάν Internet και υπηρεσίες θυρωρού. Το Fitness Center / GYM περιλαμβάνει διάδρομους, βάρη και πολλά άλλα σε 3000SF χώρο GYM σε κοντινή απόσταση από το condo. Clubhouse / γυμναστήριο είναι για τους μακροχρόνιους μισθωτές τουλάχιστον 3 μήνες. Τα παιδιά επιτρέπονται με επίβλεψη ενηλίκων / γονέων. Το Club House προσφέρει στους Chef ON Site προγραμματισμένες βραδιές και παρέχει υπηρεσία πετσετών στην πισίνα με check out από το θυρωρείο.
Ο θυρωρός θα λάβει μικρά πακέτα για εσάς και θα σας βοηθήσει με γενικές πληροφορίες για να σας βγάλει έξω και για.

Η τοποθεσία προσφέρει την άνεση ενός σπα σε στιλ θέρετρου σε μια πολυτελή οικιστική κοινότητα.

Εξωτερικό σαλόνι με πολυτελή καθίσματα, πισίνα και σπα, υπαίθριο τζάκι και μπάρμπεκιου αερίου. Το ολοκαίνουριο Scottsdale Community Park βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα 54 στρέμματα παιδικών χαρών, γήπεδα μπάσκετ και φωτισμένα πάρκα.

Όλοι οι ενοικιαστές μπορούν να απολαύσουν το γκολφ στα κοντινά γήπεδα γκολφ όπως: TPC (σπίτι του FBR Phoenix ανοιχτό), Troon, Grayhawk και πολλά άλλα μαθήματα ελίτ. Τόνοι διαδρομών πεζοπορίας, καταστήματα και εστιατόρια.

Γήπεδα τένις δίπλα. Σε κεντρική τοποθεσία με πολλά υπέροχα εστιατόρια σε κοντινή απόσταση. Εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο 101 σε 3 λεπτά και κοντά στο αεροδρόμιο (περίπου 20 λεπτά). Ψώνια στην πλατεία της μόδας κοντά στην παλιά πόλη, στην περιοχή Scottsdale, στο εμπορικό κέντρο Desert Ridge, στο Kierland Commons Mall. Το Westbearn (πλειστηριασμό αυτοκινήτων Barrett Jackson και εκθέσεις Arabian Horse) Το τουρνουά γκολφ Open (Phoenix Open), το Glendale Arena (σπίτι των Αριζόνα Καρδινάλες του 2008 & 2015 Superbowl) και το Phoenix Coyotes, η κλινική Mayo και το Scottsdale Memorial Hospital και λεπτά της ιδιοκτησίας.

Εάν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που χρειάζεστε, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας.

Μόνο λίγα λεπτά, και σε μερικές περιπτώσεις περπάτημα, σε εξαιρετικά μέρη για φαγητό, καταστήματα, εύκολη πρόσβαση στο παντοπωλείο, Starbucks, καταστήματα τροφίμων για τα κατοικίδια, σαλόνι νυχιών, πρωινό και πολλά άλλα.

Λέξεις-κλειδιά: Condo, ανέσεις, high-end, upscale γειτονιά, θερμαινόμενη πισίνα, γκολφ, διαχείρισης αποβλήτων γκολφ, Barrett Jackson, αραβική έκθεση αλόγων, γκολφ, νέα κουζίνα, νέο μπάνιο, νέα έπιπλα, μοντέρνα, όροφο, ηλιόλουστο και ζεν φιλικό, θερμαινόμενο, πισίνες με θαλασσινό νερό, γυμναστήριο, καρδιο, γιόγκα, αισθάνεται καλή, σπίτι

Διαχειριστής καταλύματος

Regi Walston

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι και γάτες (όριο 2 στο σύνολο)

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
NO SMOKING UNIT. No smoking inside this condo.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Αυτό το κατάλυμα δέχεται πιστωτικές κάρτες
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Επιτρέπονται οι διαμονές μεγάλης διάρκειας
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Σκότσντεϊλ

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα (Grayhawk, Σκότσντεϊλ). Οι ταξιδιώτες που θέλουν να απολαύσουν την κουλτούρα της περιοχής, μπορούν να επισκεφτούν μέρη όπως: Desert Ridge Marketplace (εμπορικό κέντρο), ενώ όσοι έχουν προγραμματίσει να κάνουν αγορές, μπορούν να επισκεφτούν τα εξής: Εμπορικό Κέντρο Kierland Commons και Εμπορικό Κέντρο Scottsdale Quarter. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: CrackerJax Family Fun & Sports Park ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Ιππικό Κέντρο Westworld of Scottsdale. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Scottsdale, AZ

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λέσχη Γκολφ Grayhawk - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Νοσοκομείο Mayo Clinic Hospital - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ιππικό Κέντρο Westworld of Scottsdale - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικό Κέντρο Kierland Commons - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικό Κέντρο Scottsdale Quarter - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σκότσντεϊλ, Αριζόνα (SCF): 7 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Chick-Fil-A - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Dutch Bros Coffee - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Jack In The Box - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Red Robin Gourmet Burgers - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Freddy's Frozen Custard & Steakburgers - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 7 από 7 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 7 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 7 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 7 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 7 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Ralda A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful resort vacation stay!
Great condo and condo community. This was the perfect long term stay. The layout of the condo is wonderful with the en-suite master bedroom and open floor plan living room/kitchen. I used the pools and gym most days! The location is gated and close to anywhere you need/want. Wonderful stay!
Πραγματοποίησε 101 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2022

10/10 Άριστο

Amy L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
You won’t regret this place!
We could not have been happier with this condo. It had everything we needed, neighbors are super friendly. Regi, the owner, was a dream. The place is well kept and you will be able to see the owner takes pride in her home. The property is great and a perfect location.
Πραγματοποίησε 91 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2022

10/10 Άριστο

Shirley E.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
perfect location
One of the nicest
Πραγματοποίησε 120 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2020

10/10 Άριστο

Angela M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A home away from home.
Everything about this rental property was perfect. The location is extremely convenient to all the wonderful things Scottsdale has to offer. The property is secure and staff in the common area are exceptionally friendly. The neighbors were so welcoming that we immediately felt like part of the community. The amenities were superb...from the endless tea/coffee, beautiful pools and well equipped work out facilities. The property is dog friendly and our pup made new friends daily. Finally, the owner was a true gem to work with and always made sure we had everything we needed. The only thing we hated was leaving. An amazing experience!
Πραγματοποίησε 213 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2019

10/10 Άριστο

Linda D.

Perfect location
Had a great 3 months in condo at Edge in Grayhawk. It was in the perfect location & convenient to everything! Regi was a wonderful host & so helpful if I had any questions. Looking forward to staying there again.
Πραγματοποίησε 90 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2018

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Regi Walston

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
The aim for the condo is to flow in a way that feels cozy but now cluttered. The desire is that you have a worry-free stay and enjoy Scottsdale so much, you don't want to leave.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Grayhawk is a vibrant community with so much within just a few miles. This condo's location is perfect for accessing anywhere in the valley. The owner cares about the unit and how it functions as a home, not just a "rental". With so many much within steps of the front door.... any number of amenities.... pools, hot tub, club house, theater, workout classes, relax, enjoy a meal prepared by the On-Site Chef, be social with the guests in "meet ups" at the club house OR...just enjoy hanging on the balcony, enjoying a book, coffee or drink of choice.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Extra RESERVED Parking, gas grills maintained by HOA just outside your door, grassy area for pet walk, on the green belt, close to so many great places in Phoenix and Scottsdale. Pickleball courts are within walking distance.

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων