Ολόκληρο ξύλινο σπιτάκι·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Θεοί Χάρις, Λίον Λέον στο BWCA Μινεσότα, Οντάριο στα σύνορα Νερά

Θεοί Χάρις, Λίον Λέον στο BWCA Μινεσότα, Οντάριο στα σύνορα Νερά

Συλλογή φωτογραφιών για Gods Grace, Loon Lake in BWCA Minnesota, Ontario Border Waters

Εξωτερικοί χώροι
Βεράντα/αίθριο
Εξωτερικοί χώροι
Μη ταξινομημένη εικόνα, 4 από 32, κουμπί
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Θεοί Χάρις, Λίον Λέον στο BWCA Μινεσότα, Οντάριο στα σύνορα Νερά

3 υπνοδωμάτιαΓια 8 άτομα74 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
Χάρτης
Rainy River, ON

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Μονό Κρεβάτι και 1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Μονό Κρεβάτι και 1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Κρεβάτι

Μπάνιο 1

Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Θεοί Χάρις, Λίον Λέον στο BWCA Μινεσότα, Οντάριο στα σύνορα Νερά

Το Loon Lake Waterfall Cabins είναι προσβάσιμο από θαλάσσια σκάφη, το ταξίδι με κανό μπορεί να διαρκέσει μέχρι μια ολόκληρη μέρα του κωπηλασίας από το σημείο εισόδου Lake Crane. Το ταξίδι με το πλοίο διαρκεί 45 λεπτά. Για το boater που το χρειάζεται, μπορούμε να σας κανονίσουμε να ακολουθήσετε έναν έμπειρο οδηγό. Αφήστε να μιλήσετε για αυτό όταν κάνετε τις κρατήσεις σας.
Η βόλτα με το σκάφος εγγυάται την άντληση της καρδιάς σας. Εχε τα μάτια σου ανοιχτά. Έχω δει άλματα ψαριών, ελάφια, κάστορες και ποτάμια κολύμβηση. Κάποτε είδα μια οικογένεια τριών μωρών να τρώει το μεσημεριανό τους, ενώ με ηρεμία κοιτούσε πίσω μου. Ξέρω ακόμη και πού υπάρχει φωλιά αετού φαλακρός. Μην πάρετε τις πάπιες ξύλου συγχέεται με τους σκύλους, είναι και οι δύο άφθονοι.
Η περιπέτεια ξεκινά τη στιγμή που το σκάφος σας ολισθαίνει από το ρυμουλκούμενο στη λίμνη Crane, ανεβείτε και κινηθείτε με τον εαυτό σας και την οικογένειά σας μέσω του βασιλιά William Narrows στη λίμνη Sand Point (γρήγορη στάση στο Τελωνείο του Καναδά). Οδηγήστε το νησί του Νεκρού Μαν για τη λίμνη Little Vermillion, ακολουθήστε τα Narrows, ζιζεύοντας μέσα από τα άγρια χορτάρια ρυζιού στο Loon Narrows και στη συνέχεια στο Loon River, τραβήξτε μέσα από τα 56 Rappers και συνεχίστε μέχρι να φτάσετε στο Loon Falls Portage.
Θα μεταφέρετε το σκάφος σας μέσω του Loon Falls Portage, ενός από τους δύο μηχανικούς θαλάσσιους λιμένες στη Μινεσότα. Loon Falls χρεώνουν μια χρέωση για αυτήν την υπηρεσία και σήμερα οι τιμές τους είναι $ 50 μετ 'επιστροφής για βάρκες κάτω των 21'. Εάν έχετε μια βάρκα fiberglass αναμένουν να συνδέσει με το καλάθι, έτσι δεν θα γλιστρήσει μακριά. Ο χειριστής θα σταματήσει το καλάθι - και οι δύο έρχονται και πηγαίνουν για να το κάνετε αυτό.
Loon Falls Το Portage βρίσκεται στη Μινεσότα και απέναντι από τον ποταμό, λίγα μέτρα μακριά, οι κάμπίνες Loon Lake Waterfall βρίσκονται στον Καναδά. Βρισκόμαστε ακριβώς στην πλαγιά, στη βόρεια όχθη χωρίς τον τοίχο ή το φράχτη μόνο νερό.
Αυτή είναι η περιοχή οριακού νερού κανό, το ίδιο BWCA ο καθένας σκέφτεται όταν λέω BWCA. Ακριβώς μακρύτερα δυτικά, λιγότερη κίνηση και πολύ πιο αγροτικό, τότε η περιοχή βλέπει τους ανθρώπους στα κεφάλια τους. Οι περισσότεροι άνθρωποι που μίλησα για να σκεφτούν αυτόματα την είσοδο είναι Ely ή Duluth Μινεσότα. Εισέρχεται στο BWCA από σκάφος νερού, μέσω της λίμνης Crane.
Το Loon Lake Waterfall Cabins είναι ιδανικό για τον τυχοδιώκτη που λαχταράει την έρημο. Κάποιος που έχει μια βαθιά επιθυμία να το τραβήξει - το μιλάει. Αυτό είναι το BWCA, χωρίς το σκληρό έδαφος να κοιμηθεί, χωρίς τον ιδρώτα του να μεταφέρετε ΟΛΑ τα πράγματά σας μέσα από ένα λασπώδες μολυσμένο βάλτο. Χωρίς τις 15 καμπίνες να στρώνουν τη γραμμή ακτή και στις δύο πλευρές σας. Εδώ, μπορείτε να ζήσετε την αλιεία, μείον τα πλήθη άλλων σκαφών που σας κατασκοπεύουν στην κορυφή μυστική ψαροντούφεκο.
Είμαστε οι μόνοι καμπίνες ενοικίασης στη λίμνη Loon! Κάνουμε τις καμπίνες μας με προπάνιο και μπαταρίες. Αυτό σημαίνει ότι η γεννήτρια χρησιμοποιείται ελάχιστα - πράγμα που σημαίνει ότι ακούτε. . . ο καταρράκτης - η λίμνη - ο ποταμός - τα πουλιά - η φύση - όχι μηχανήματα. Δεν υπάρχει διαδίκτυο, δεν υπάρχει wifi, δεν υπάρχει τηλεόραση, δεν υπάρχουν τηλέφωνα! Θα επανασυνδεθείτε με τους αγαπημένους σας. Μόλις εκεί, δεν μπορούν πραγματικά να ξεφύγουν.
Καθώς οι καμπίνες μας δεν είναι εξοπλισμένες με ψύξη, είστε υπεύθυνοι για τη "φόρτωση του δικού σας πάγου". Κόβουμε τον πάγο κατευθείαν από τη λίμνη στα τέλη Φεβρουαρίου, το αποθηκεύουμε στο πάγο, καλύπτονται με πριονίδια. Όταν φτάσετε, μπορείτε να φορτώσετε το ψυγείο σας με τον παλιό τρόπο χρονοδιακόπτη - με λαβίδες πάγου που μεταφέρουν ένα μπλοκ κάθε φορά. Θέλετε να δείτε εικόνες για το πώς το κάνουμε; Δείτε το Beatty Railroad Portage Company στο facebook.
Loon Lake Καταρράκτες Καμπίνες είναι το ιδανικό μέρος για να αρχίσετε να βιώνετε κάμπινγκ, αλλά ΜΕ ένα στρώμα, ζεστό ντους, σάουνα, καθαρό outhouse και ένα νεροχύτη κουζίνας. Είναι ιδανικό για όσους έχουν βρεθεί εκεί, το κάνει - η εμπειρία του τέντες και είναι έτοιμοι να μετακινηθούν σε μια λίγο πιο άνετη στιγμή της άγριας φύσης.
Ο πρώτος μηχανικός σιδηροδρομικός σταθμός είναι το Loon Falls Portage, το οποίο χρησιμοποιείτε για τις καμπίνες μας, συνδέει τον ποταμό Loon με τη λίμνη Loon. Το δεύτερο είναι το Beatty Railroad Portage - που συνδέει τη λίμνη Loon με το Lac La Croix, το επαρχιακό πάρκο Quetico.
Ως ιδιοκτήτες του Beatty Railroad Portage προσφέρουμε δωρεάν μεταφορά κατά την κράτηση επτά διανυκτερεύσεων. Μόλις διασχίσετε το Beatty Railroad Portage θα έχετε πρόσβαση σε ακόμη περισσότερα αλιευτικά! Καθώς φεύγετε από το Beatty Portage στο Lac La Croix, υπάρχουν γκρεμούς που εμφανίζουν τα εικονογράμματα του Ojibwa. Γύρω από την παραλία υπάρχει μια ωραία αμμώδης παραλία, ιδανική για να περάσετε μια καυτή καλοκαιρινή μέρα. Το θέρετρο του Zup απέχει λίγα λεπτά από την παραλία και διαθέτει εστιατόριο με τρία γεύματα. Καλωσορίζουν τους επισκέπτες εκτός του θέρετρου, αλλά χρειάζονται τουλάχιστον μια προειδοποίηση δύο ημερών για κρατήσεις. Ο Zups έχει έναν παγκόσμιο διάσημο σεφ, που σας επιτρέπει να γιορτάζετε γενέθλια και επετείους ενώ βρίσκεστε στις διακοπές σας. Το κοντινότερο μικρό κομμάτι του πολιτισμού, 30 λεπτά με καραβάκι και ένα λιμάνι μακριά από τις καμπίνες καταρράκτη λίμνης Loon.
Αυτό το απλό στρατόπεδο βρίσκεται μέσα σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου.
Όλες οι καμπίνες διαθέτουν είτε θέα στη λίμνη είτε θέα στο ποτάμι, που βρίσκεται μέσα σε παλιό λευκό, κόκκινο πεύκο, βάλσαμο και βελανιδιές. Ιδανικό για όσους θέλουν να παραμείνουν και να αναπνέουν στην ομορφιά της φύσης. Οι μικρές αποβάθρες εκκαθάρισης και αποβάθρας είναι κατάλληλες για την προβολή των αστεριών. Η τοποθέτηση στην αποβάθρα με το γιο και το σύζυγό μου δίπλα μου, βλέποντας τα αστέρια γυρίσματα μαζί με το "Northern Lights" είναι το γλυκό μου σημείο.
Ιούλιος και Αύγουστος είναι οι πιο δημοφιλείς μήνες. Το φύλλωμα πτώσης είναι θεαματικό το Σεπτέμβριο με ελάχιστα σφάλματα, ψυχρότερες θερμοκρασίες, ιδανικό με τις καμινάδες καύσης ξύλου σε κάθε καμπίνα. Πραγματικά οποιαδήποτε στιγμή είναι μια καλή στιγμή σε Loon λίμνες λίμνη καταρράκτη, αλλά η εποχή μας είναι μόνο από το Μάιο έως το τέλος Σεπτεμβρίου.

Διαχειριστής καταλύματος

Wendy Albers Scofield

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Στεγνωτήριο
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες
Caution, cabin is close to swiftly moving water.

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Please observe quiet enjoyment, quiet after 10pm.

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
Rustic Restoration is our only cabin for pets.

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
OUTSIDE only. Take cigarette butts out with you.
You are responsible for hauling out garbage. No plastic burning, paper ONLY in fire pit, Use charcoal grill and deep fryer away from buildings.
Due to pine pitch, bring extra pair of INSIDE shoes per person. Remember no refrigerator provided, bring your cooler and we provide ice.
Each cabin is issued one bundle of wood for fire pit per visit, then help yourself to splitting your own.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Επιτρέπονται τα πάρτι και οι εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Please observe quiet enjoyment, quiet after 10pm.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Ρέινι Ρίβερ

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ) βρίσκεται στην πόλη Unorganized Rainy River. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Κανάλι Crane Lake Channel και Λίμνη Echo Lake. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Rainy River, ON

Σχόλια

Βαθμολογία 10 - Άριστο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια πελατών ακόμη

Γράψτε εσείς το πρώτο σχόλιο για αυτό το κατάλυμα μετά τη διαμονή σας.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Wendy Albers Scofield

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We are the Scofields, Patrick, Wendy and Christian. Patrick is originally from Hibbing, Minnesota and has been coming to BWCA, camping and fishing with his family since he was 3. I am from Napa California. Patrick and I met when he moved to Napa for his career. Patrick introduced me to the BWCA. I fell in love, with the wilderness, the thrill of adventure and the man by my side. I can still remember looking for miles and miles over the water, seeing nothing but water and forest, thinking mine-mine-mine. I could pretend it was all ours because there wasn’t another boat or person insight for days at a time. Tenting in Santa Cruz, California is beautiful, but crowed with as many people as trees. The BWCA isn’t that. Christian our 16 year old son starting coming to the BWCA even in the womb, and by snowmobile for his first trip at 3 months old!
In 2002 we purchased the business Loon Falls Portage and in 2011 sold it in order to purchase Beatty Railroad Portage Company. We have been spending our summers in this area for the last 30 years.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We have been coming to the BWCA for over 30 years. In fact, we have stayed at the cabins about 18 years ago, renting out several of the cabins for our entire family to have a week together. When Loon Lake Waterfall Cabins came up for sale we recognized it was a rare opportunity to own shore land on beautiful Loon Lake. This camp ties in beautifully with our desire to see new and old generations discover healing that comes with experiencing nature up close and personal.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Time spent in Gods Grace is always good. This cabin has a breathtaking view of the lake and waterfall. People who have stayed here are quick to request it again and again. There is no need to go any farther, when your in Gods Grace your home.

This cabin has a full kitchen, overlooking the waterfall. The dining area features an open floor plan with the living room, both have picture windows facing the waterfall. Gods Grace has a shower, 3 bedrooms and a private outhouse.

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων