Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

Μερικές καλοκαιρινές ημερομηνίες και τιμές διαθέσιμες. Ημέρα Μνήμης Σαββατοκύριακο;

Μερικές καλοκαιρινές ημερομηνίες και τιμές διαθέσιμες. Ημέρα Μνήμης Σαββατοκύριακο;

Συλλογή φωτογραφιών για Season just extended to APRIL 21st. Last minute availability

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Ιδιωτική κουζίνα
Φαγητό και ποτό

Επισκόπηση καταλύματος Μερικές καλοκαιρινές ημερομηνίες και τιμές διαθέσιμες. Ημέρα Μνήμης Σαββατοκύριακο;

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια3+ μπάνιαΓια 8 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Stowe, VT
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΝομαρχιακός Σύλλογος Stowe Area Association3 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΖυθοποιείο Alchemist Brewery4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαTrapp Family Lodge Touring Center13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜπέρλινγκτον, Βερμόντ (BTV-Διεθνές Αεροδρόμιο του Μπέρλινγκτον)41 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

2 Μονά Κρεβάτια

3 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Μπάνιο 3

Bathtub or shower · Toilet · Shower only · Jetted bathtub

Μπάνιο 4

Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Μερικές καλοκαιρινές ημερομηνίες και τιμές διαθέσιμες. Ημέρα Μνήμης Σαββατοκύριακο;

Πρόσφατα ενημερώθηκε, συμπεριλαμβανομένου του πρόσφατα τοποθετημένου και αναβαθμισμένου υπογείου. Αναβαθμισμένη πολυτελή κλινοσκεπάσματα σε όλα τα υπνοδωμάτια.

Ιδανικό για ζευγάρια, οικογένειες, ομάδες φίλων,

Έχουμε μόλις αγοράσει ένα διπλό καγιάκ για τη χρήση σας επίσης. Πακέτα και σωσίβια είναι επίσης διαθέσιμα. Τέλεια εποχή για να δείτε τις Λίμνες κλπ. Προς τους ίδιους τους χρήστες.

Όταν επισκέφτηκα για πρώτη φορά, ένιωσα σαν να βρισκόμουν σε ένα χειμωνιάτικο τοπίο. Είναι επίσης εκπληκτικό κατά τις καλοκαιρινές και τις φθινοπωρινές εποχές.

Έχω υποσχεθεί να επιστρέφω όσο το δυνατόν περισσότερες φορές το χειμώνα, χωρίς να συνειδητοποιώ ότι το Stowe είναι πραγματικά μια όλο το χρόνο τοποθεσία ειδικά προσαρμοσμένη σε όλα τα αθλήματα είτε χειμερινά αθλήματα είτε πεζοπορία, ποδηλασία, πεζοπορία, τένις, γκολφ κλπ. Ή απλά να χαλαρώσετε στη βεράντα, να καθίσετε με την όμορφη δεξαμενή Waterbury ή να κάνετε ένα ταξίδι στην κορυφή του όρους Mansfield είτε με αυτοκίνητο είτε με καρέκλα ανελκυστήρα το χειμώνα. Όμορφη θέα προς το όρος Ουάσινγκτον και τα καναδικά σύνορα. Επισκεφθείτε τη λίμνη Champlain στο Burlington το καλοκαίρι και πάρτε ένα πλοίο απέναντι από το κράτος της Νέας Υόρκης. Βρίσκεστε επίσης κοντά στα καναδικά σύνορα, ενώ το Μόντρεαλ είναι το κοντινότερο τμήμα του Καναδά προς το Stowe, περίπου μια ώρα και μισή βόλτα με το αυτοκίνητο. Πιστεύω ότι μπορείτε να πετάξετε στο Μόντρεαλ καθώς και στη Βοστώνη, αν και δεν το έκανα ποτέ.

Αυτό το σπίτι βρίσκεται στην άκρη του κέντρου στο χωριό Stowe όπου μπορείτε να κάνετε μια βόλτα για να απολαύσετε τα πολλά χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός χωριού της Νέας Αγγλίας που εξυπηρετείται καλά με όμορφα εστιατόρια καθώς και άλλες εγκαταστάσεις κατά μήκος του Road Mountain διατίθεται λεωφορείο από το χωριό κατά μήκος της οδού Mountain to Mount Mansfield και της κορυφής Spruce για σκι αν δεν έχετε αυτοκίνητο μαζί σας). Μπορείτε επίσης να ταξιδέψετε εύκολα σε άλλα χιονοδρομικά κέντρα από το Stowe όπως το Jay Peak και το Smugglers Notch.

Η οικογένειά μου έχει μια ισχυρή σχέση με το χωριό και να κατέχει ένα κομμάτι από αυτό είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ο καθένας που μένει θέλει να επιστρέψει. Το ακίνητο διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, το ένα στο υπόγειο που έχει τελειώσει σε υψηλό επίπεδο, συμπεριλαμβανομένου του ντους, βοηθητικού χώρου και καθιστικού με τηλεόραση επίπεδης οθόνης, καθώς και ένα ζεστό δωμάτιο για να κρατάτε τις μπότες του σκι σας φρυγανωμένες. Η κύρια κρεβατοκάμαρα στον πάνω όροφο διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο με μεγάλο βεστιάριο. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο είναι επίσης στον επάνω όροφο και δίπλα στο οικογενειακό μπάνιο.

Το Stowe είναι ένα πραγματικά αξιοθαύμαστο μέρος, έγινε έδρα της οικογένειας Trapp από το Sound of Music, είναι το σπίτι του αρχικού Ben και Jerry's κοντά και έχει το δικό του φάντασμα, Emily, μετά το οποίο ονομάζεται μια καλυμμένη γέφυρα. Τα μονοπάτια του σκι είναι φανταστικά και το καλοκαίρι είναι μια απόλαυση για περπάτημα και πεζοπορία για την εκπληκτική θέα.

Το Green Mountain Inn κατά μήκος του δρόμου από αυτή την ιδιοκτησία είναι ένα quintissential New England πανδοχείο, όπου το Whip μπαρ και το Grill σερβίρει μερικά όμορφα φαγητά ή μπορείτε απλά να αναδυθείτε για ένα κοκτέιλ στο μπαρ το βράδυ, ενώ το δείπνο σας μαγειρεύει στην πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Πρέπει να δοκιμάσετε το μπάρμπεκιου Green Mountain Inn και το Bloody Mary's τα Σαββατοκύριακα. Αν προτιμάτε να φροντίσετε τον εαυτό σας, υπάρχουν πολλά καταστήματα τροφίμων στο χωριό και επειδή οι ΗΠΑ, σχεδόν κάθε εστιατόριο φροντίζει για την υπηρεσία έξω επίσης. Η αγορά της συγκομιδής τροφίμων / deli είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη προετοιμασμένων τροφίμων και συστατικών υψηλής ποιότητας.

Το Four Seasons έχει μια μεγάλη βεράντα όπου μπορείτε να καθίσετε στα άνετα έπιπλα βεράντας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και μπάρμπεκιου ή το χειμώνα για να δείτε μόνο τα χιονισμένα περιβόλια (χρησιμοποιούμε και τη σχάρα και το χειμώνα). Η απέναντι γη είναι ένα φυσικό καταφύγιο και έχουμε δει ελάφια με τα πόδια στο δρόμο μπροστά αλλά πέρα από αυτό γίνονται γήπεδα τένις και ένα πρόσφατα ανακαινισμένο παγοδρόμιο. Τι περισσότερο θα μπορούσατε να θέλετε από ένα ακίνητο που κοιμάται 8 για την τιμή ενός δωματίου σε ένα τοπικό ξενοδοχείο, όπου καλύπτονται όλες οι ανάγκες, ακόμη και για τον αναγνώστη, το αγαπημένο βιβλιοπωλείο μου, Bear Pond Books.

Αν ψάχνετε για ένα σπα με πισίνα και περιποιήσεις ομορφιάς και χαλάρωσης, χρησιμοποιούμε συχνά το θέρετρο Topnotch κατά μήκος του Road Mountain. Υπάρχει ακόμη και μια εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα με θέα στο όρος Mansfield και πυρκαγιά φωτιάς που φωτίζονται γύρω από την πισίνα το βράδυ.

Το Apres σκι είναι πλήρως εξοπλισμένο στο χωριό. Πηγαίνετε στο Sushi Yoshi για δωρεάν πτέρυγες με κάθε ποτό, Doc Ponds σε κοντινή απόσταση με τα πόδια για μια υπέροχη ατμόσφαιρα και φαγητό ή να είστε λίγο πιο απαιτητικοί με το φαγητό στο Plate, επίσης σε κοντινή απόσταση από το σπίτι. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι το αγαπημένο μου εστιατόριο.

Δύο κριτικές από αυτό το έτος έχουν ως εξής:

'απομονωμένο στην καρδιά του χωριού. Τι υπέροχη τοποθεσία! Λίγα σύντομα βήματα μακριά από το χωριό και ακόμα καθισμένοι στο κατάστρωμα αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε στους πίσω δρόμους. Αυτή η μονάδα είναι πολύ καθαρή και πολύ καλά εξοπλισμένη ».

'όμορφο σπίτι. Μας άρεσε πραγματικά η παρατεταμένη διαμονή μας σε αυτό το σπίτι. Το νοικιάσαμε για 6 μήνες. Η διάταξη του σπιτιού είναι φανταστική, ειδικά η μεγάλη σουίτα master με τα πόδια στο ντουλάπι και ιδιωτικό λουτρό. Αυτό που ήταν επίσης εξαιρετικό ήταν η τοποθεσία - εύκολη και γρήγορη βόλτα στα εστιατόρια και τα καταστήματα στο Stowe. Το σπίτι είναι καλά εξοπλισμένο και περιλαμβάνει όλα όσα χρειαζόμασταν. Ευχαριστώ!' και τα τελευταία σχόλια μου από μόλις πριν από λίγες εβδομάδες λένε

'"Εξαιρετική ΕΠΙΛΟΓΗ!"
5 5 αστέρωνΑποφέλησε πριν από 1 εβδομάδα για διαμονή τον Δεκέμβριο του 2014
Πολύ ωραίο, καθαρό, όπως στις φωτογραφίες.
Τα κρεβάτια είναι μεγάλα, καλά στρώματα, μαξιλάρια και κλινοσκεπάσματα είναι όλα καινούργια.
Πολύ καλά τοποθετημένο σε κοντινή απόσταση από το κέντρο Stowe και τα καλά εστιατόρια.
Ιδιοκτήτης πολύ χρήσιμη
Ένα μπάνιο για κάθε υπνοδωμάτιο είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα.
Ωραία κουζίνα πολύ καλά εξοπλισμένη, όλα καλής ποιότητας '

"Όμορφο σπίτι στο υπέροχο Stowe"
5 5 αστέρωνΑπανεροφημένο 19 Ιανουάριος 2015 ΝΕΟ
Μείναμε στο Four Seasons την εβδομάδα που τρέχει μέχρι τα Χριστούγεννα - ήταν υπέροχο. Το σπίτι είναι ευρύχωρο και επιπλωμένο. Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για σκι και εξερεύνηση στο Βερμόντ. Θαυμάσια περιουσία, ελπίζω ότι θα έχουμε την ευκαιρία να πάμε ξανά.

Έχω πάρει μόλις 3 μήνες κράτηση από κάποιον που έμεινε πέρυσι, ώστε να είναι καλή ενοικίαση. Στην πραγματικότητα, οι φίλοι μου που ήρθαν φέτος είπαν ότι μυρίζουν σαν το σιρόπι Maple σε εσωτερικούς χώρους! Υποθέτω ότι αυτό σημαίνει ότι είναι ζεστό και φιλόξενο και είπαν πόσο έκπληκτοι ήταν ότι ήταν τόσο άνετα για το τι είναι ενοικίαση όταν δεν το χρησιμοποιούμε εμείς οι ίδιοι.

Κάθε φορά που επισκέπτομαι, κάνουμε νέες αγορές και αυτό το χειμώνα αγοράσαμε και άλλα ποιοτικά χαλιά, προσθέτοντας vintage σκι και καθρέφτη ρακέτας τένις ως νέες προσθήκες για διακόσμηση.

Απολαύστε και απολαύστε το σπίτι σας.

Χριστουγεννιάτικα στολίδια διαθέσιμα για όσους ενοικιάζουν εκείνη την εποχή του έτους.

Διαχειριστής καταλύματος

Susan McNally

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Επιτρέπονται τα πάρτι και οι εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Stowe

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Stowe) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στα βουνά. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Smugglers Notch και Ορεινό θέρετρο Stowe. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Μουσείο Vermont Ski Museum και Πισίνα Swimming Hole. Απολαύστε τις κοντινές πλαγιές με κοντά σε εγκαταστάσεις για σκι και μη χάσετε τις δραστηριότητες Πατινάζ σε κοντινή απόσταση και βόλτα με έλκηθρο.
Χάρτης
Stowe, VT

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Νομαρχιακός Σύλλογος Stowe Area Association - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Μουσείο Vermont Ski Museum - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Ζυθοποιείο Alchemist Brewery - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Trapp Family Lodge Touring Center - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ορεινό θέρετρο Stowe - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Γουότερμπουρι: 17 λεπτά οδικώς
  • Στόου, Βερμόντ (MVL-Πολιτειακό Αεροδρόμιο των Μόρισβιλ-Στόου): 11 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Idletyme Brewing Company - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Dunkin' - 16 λεπτά με τα πόδια
  • The Alchemist - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Piecasso Pizzeria & Lounge - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Alfie's Wild Ride - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 59 από 68 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 8 από 68 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 68 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 68 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 68 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

4,0/10

Παροχές

8,0/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

9,8/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Kirk Z.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Once in a lifetime stay
Great walkable location to the cute little town of Stowe. I booked this property almost two years in advance for the solar eclipse viewing April 8th 2024. Susan answered all my questions and honored the booking. The property was clean and ready to host our group of 8. Plenty of parking for all of us coming in separate cars. We'd love to come back again!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

Anne R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful Stowe village home, perfect for ski week!
We had a fantastic week at the Four Seasons! The house is wonderful for a family - well stocked, lots of bathrooms and teens could hide in the basement living area while adults were upstairs in kitchen and main living room. We've stayed closer to the mountain at Stowe in the past but loved being 2 blocks from the gorgeous downtown, a quick walk to all the shops and off course Black Cap cage and bakery! We are hoping to come back soon!
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

8/10 Καλό

Lauren V.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nice comfortable central location
Stayed with our family and friends - we had 4 adults and three children. All fit comfortably. Great location close to downtown and 15 min to Stowe. Just be aware if you’re traveling with children there are quite a few stairs that don’t have gates on them - we were fine just something to manage. Appreciate the clear communications throughout.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Valerie P., Royal Oak, MI

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect Stowe Getaway!
This property was lovely for a long weekend in Stowe with a group of 6 adults. It’s spacious, clean, and well-maintained. The proximity to town is perfect - just a short walk away. Highly recommend staying here!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Eboni N.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful Thanksgiving Retreat!
We are so grateful to celebrate another Thanksgiving holiday at Susan's amazing property! The home was equipped with everything we needed to prepare meals, and there was plenty of space to gather as a family. We really enjoyed the new appliances. Being walking distance to Stowe Village and a short drive to the slopes and excellent restaurants was very beneficial. Susan was very responsive and extremely accommodating when our plans had to change due to car trouble at the end of our trip, for which I will be forever thankful. We look forward to returning to Stowe and Susan's gorgeous property next year!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Susan McNally

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
This is my second family home. I also live in the UK where I am updating an old 1840s house in a small village in Kent.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

I have a huge history with Stowe. My first visit was in 1996 with my husband and 3 small daughters. We continue to visit as a family, there have been marriage proposals and we all have many good memories. I also have family in Canada and New York so an ideal base for visiting those areas too.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Twinkly white lights in winter surrounded by snow....a truly magical experience.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων