Σπίτι στον προορισμό Ialyssos, South AegeanΙδιώτης οικοδεσπότης

Boho Zen ιδιωτική βίλα γεμάτη γοητεία λιγότερο από 500μ από τη θάλασσα ανακαινισμένο το 2019

Boho Zen ιδιωτική βίλα γεμάτη γοητεία λιγότερο από 500μ από τη θάλασσα ανακαινισμένο το 2019

Συλλογή φωτογραφιών για Boho Zen private villa full of charm less than 500m from the sea renovated in 2019

Μη ταξινομημένη εικόνα, 1 από 26, κουμπί
Ιδιωτική κουζίνα
Ιδιωτική κουζίνα
Δωμάτιο
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Boho Zen ιδιωτική βίλα γεμάτη γοητεία λιγότερο από 500μ από τη θάλασσα ανακαινισμένο το 2019

5 στα 5 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1+ μπάνιοΓια 6 άτομα112 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Κλιματισμός
  • Εξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Ialyssos, South Aegean
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία της Ιαλυσού12 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜουσείο Σταματιάδη Ορυκτολογίας και Παλαιοντολογίας12 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΦιλέρημος2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΡόδος (RHO-Διεθνές Αεροδρόμιο Διαγόρας)10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Boho Zen ιδιωτική βίλα γεμάτη γοητεία λιγότερο από 500μ από τη θάλασσα ανακαινισμένο το 2019

Νέο στην αγορά ενοικιαζόμενων βιλών διακοπών, το Casa Bohème θα προσφέρει σε όλη τη διάρκεια του 2019 εξαιρετικές τιμές ανοίγματος !!!

- Ήσυχη κατοικημένη περιοχή δίπλα στο τουριστικό κέντρο της Ιαλυσού
- Λιγότερο από 500 μέτρα από τη θάλασσα
- Εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής
- Δωρεάν Wifi παντού
- Σχεδιασμός Bohemian Chic από διάσημο διακοσμητή στη Ρόδο
- Πλήρως ανακαινισμένο το 2018
- Νέες προμήθειες και εξοπλισμός
- Υποδοχή (μη μεταφορά) στο αεροδρόμιο
- Άνετο, φωτεινό και μοντέρνο
- 4 μονάδες κλιματισμού
- Ιδιωτική βεράντα με μπάρμπεκιου, ιδιωτικό πάρκινγκ και ιδιωτικό κήπο
- 112μ2 σε δύο ορόφους
- Πλήρως ανεξάρτητη και ιδιωτική ιδιοκτησία
- Δύο έξυπνες δορυφορικές τηλεοράσεις 48 ιντσών
- Εξαιρετική αφετηρία για να ανακαλύψετε το νησί της Ρόδου
- Ιδανική για οικογένειες ή ομάδες φίλων των 4 (6 πιθανές)

Πλήρως ανακαινισμένο το 2018 στο στυλ Boho Zen, το Casa Bohème είναι για τον ταξιδιώτη που αναζητά έναν ήσυχο, καταπραϋντικό, άνετο και αισθητικό χώρο για να προσφέρει στους επισκέπτες του ποιοτικά καταλύματα σχεδιασμένα για να απελευθερώνονται από το στρες και το στρες καθημερινή ζωή. Πολλή φροντίδα και προσπάθεια έχει γίνει για να δώσει τη διαμονή σας μοναδικό και ιδιαίτερο χαρακτήρα, φορτωμένο με ρομαντισμό και χαλάρωση.
Το Casa Bohème είναι μια ιδανική λύση για 4 άτομα, ζευγάρια, φίλους ή οικογένεια και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 6 άτομα. Μοντέρνα, φωτεινά, άνετα, πλήρως κλιματιζόμενα (24/7) και πλήρως εξοπλισμένα, όλες οι περιοχές του σπιτιού, συμπεριλαμβανομένου του κήπου, καλύπτονται από δωρεάν WiFi.
Το Casa Bohème βρίσκεται περίπου 500 μέτρα από τη θάλασσα, στην κατοικημένη περιοχή της Ιαλυσού, δίπλα στην τουριστική καρδιά του παραθαλάσσιου θερέτρου. Κατά το σούρουπο μπορείτε να απολαύσετε μια ρομαντική βόλτα στην παραλία, θαυμάζοντας το ηλιοβασίλεμα. Στη γειτονιά θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε όπως πολλά παραδοσιακά ελληνικά εστιατόρια καθώς και οργανωμένες παραλίες, σούπερ μάρκετ, σαλόνια δίπλα στη θάλασσα, εστιατόρια μπαρ με πισίνες, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, πολλά καταστήματα και ταξιδιωτικά γραφεία. Μπορείτε να απολαύσετε μια ρομαντική βόλτα στην παραλία το βράδυ, θαυμάζοντας το ηλιοβασίλεμα. Ειρηνικό και δροσερό μέρος για να χαλαρώσετε λόγω της συνεχούς αύρας της δυτικής ακτής, η περιοχή προσφέρει επίσης εξαιρετικές συνθήκες ιστιοσανίδας. Η πόλη της Ρόδου είναι εύκολα προσβάσιμη με λεωφορείο, αυτοκίνητο, ταξί ή σκούτερ και είναι περίπου 10 λεπτά με το αυτοκίνητο. Στην πόλη της Ρόδου μπορείτε να επισκεφθείτε τη μεσαιωνική πόλη (Παγκόσμια Κληρονομιά της UNESCO) καθώς και τη "Νέα Πόλη", με τα όμορφα κτίρια της ιστορίας και το μοντέρνο εμπορικό κέντρο.
Το Casa Bohème βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία ως σημείο εκκίνησης για να ανακαλύψετε το όμορφο νησί της Ρόδου.
Το Casa Bohème θα είναι το δικό σας σπίτι για τις διακοπές σας. Ένα ιδιωτικό αίθριο, βεράντα και πάρκινγκ το περιβάλλουν καθώς και μόνο 2 άλλα ακίνητα στο δρόμο του (Παροδός Μικίνων).
Εξωτερικά, μια βεράντα 40μ² με μπάρμπεκιου και αίθριο είναι στη διάθεσή σας για να χαλαρώσετε. Η βεράντα BBQ φιλοξενεί ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 8 άτομα για πρωινό, τσιγάρα, καφέ, μεσημεριανό γεύμα, δείπνο σε εξωτερικούς χώρους ή απλά χαλαρώνοντας σε μια ξαπλώστρα στη σκιά του 'μια μεγάλη yucca. Για την άνεσή σας, μια μεγάλη ομπρέλα 3 μέτρα ανά 3 είναι επίσης διαθέσιμη στη βεράντα.
Η ιδιωτική ιδιοκτησία έχει έκταση 112μ2 και εκτείνεται σε δύο ορόφους.
Το ισόγειο διαθέτει μια μοντέρνα ιταλική κουζίνα και ένα σαλόνι, το καθένα με άμεση πρόσβαση στη βεράντα για μπάρμπεκιου, καθώς και μια φιλόξενη τραπεζαρία. Το σαλόνι έχει δύο μονά κρεβάτια, η τραπεζαρία ή 4 μονά κρεβάτια είναι στη διάθεσή σας στο ισόγειο.
Το ισόγειο περιλαμβάνει ένα διαμορφωμένο τραπεζάκι που μπορεί να φιλοξενήσει από 4 έως 8 άτομα, 4 μονά κρεβάτια που μπορούν να γίνουν 2 διπλά κρεβάτια, μια συνδεδεμένη δορυφορική τηλεόραση συνδεδεμένη στο Internet, μια γραμμή ήχου Bluetooth, την οποία μπορείτε να συνδέσετε στο smartphone και ένα ψυγείο δύο μέτρων με ένα διανομέα δροσισμού νερού. Στο ισόγειο υπάρχει επίσης τουαλέτα και αποθηκευτικός χώρος για να αφήσετε τις αποσκευές σας.
Αν σηκώσετε τις σκάλες μαζί με τις μπλε πεταλούδες, θα βρείτε δύο υπνοδωμάτια, ένα μεγάλο μπάνιο και πλυντήριο.
Για κάθε δωμάτιο, έχουμε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δημιουργήσουμε μια χαλαρωτική και ρομαντική ατμόσφαιρα. Και τα δύο υπνοδωμάτια ανοίγουν σε ένα μπαλκόνι εξοπλισμένο με δύο σκηνές όπου μπορείτε να χαλαρώσετε στη σκιά, ή όχι, με ένα ποτό.
Πιο μοντέρνα, η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι εξοπλισμένη με δορυφορική τηλεόραση με σύνδεση 48 ιντσών συνδεδεμένη στο internet και αναστρέψιμο κλιματισμό. Το κρεβάτι 160 x 200 έχει επιλεγεί προσεκτικά για να σας προσφέρει μέγιστη άνεση. Για την άνεσή σας, το διπλό κρεβάτι μπορεί να χωριστεί (παρακαλείστε να ρωτήσετε πριν την άφιξη). Πιο προσανατολισμένη στη φύση, το πράσινο δωμάτιο διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι 140 x 200 και έναν αναστρέψιμο κλιματισμό. Η διακόσμησή του που συνδέεται με το φως του παίζει στο σούρουπο του δίνει ένα μοναδικό χαρακτήρα χαλάρωσης.
Το μεγάλο μπάνιο διαθέτει μεγάλη μπανιέρα και σαμπουάν, αφρόλουτρο και στεγνωτήρα μαλλιών στη διάθεσή σας. Διατίθενται επίσης πετσέτες και πετσέτες.
Το πλυντήριο περιλαμβάνει ένα σύγχρονο πλυντήριο ρούχων, καλάθι με πλυντήρια, στεγνωτήριο, σίδερο και πολλά άλλα. (βλέπε κατάλογο άρθρων).
Όλοι οι επισκέπτες μας καλωσορίζονται ως φίλοι. Κατά την άφιξη, θα σχολιάσουμε την περιοχή γύρω από το σπίτι και, ανάλογα με τις προσδοκίες και τις προσωπικές σας προτιμήσεις, θα σας προτείνουμε συμβουλές για να περάσετε υπέροχες διακοπές.
Καθώς απολαμβάνουμε ελληνική κουζίνα, υπαίθριες δραστηριότητες σχετικές με τη φύση και ανακάλυψη, μπορούμε να προτείνουμε ενδιαφέροντα πράγματα που πρέπει να κάνουμε και να σας φέρνουμε σε επαφή με τους σωστούς ανθρώπους ή / και εταιρείες για τις καλύτερες διευθύνσεις στη Ρόδο. Πώς θα φτάσετε στη Λίνδο, την παλιά πόλη, τη Σύμη, την κοιλάδα πεταλούδων, με ποιον, με ποιο τρόπο, με ποιες τιμές κτλ; Όλες οι ερωτήσεις σας μπορούν να απαντηθούν για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη διαμονή σας.
Ποια είναι τα καλύτερα εστιατόρια, οι πιο όμορφες παραλίες ή το βράδυ, καθώς είναι τα πιο όμορφα μέρη που μπορείτε να επισκεφθείτε, μπορείτε να κάνετε ιστιοπλοΐα, ποδηλασία, πεζοπορία, θαλάσσιο καγιάκ, θαλάσσια σπορ; αναρρίχηση και καταδύσεις. Σε σχέση με τα ταξιδιωτικά γραφεία για χρόνια, μπορούμε να σχολιάσουμε όλες τις πιθανές εξορμήσεις στη Ρόδο και ακόμη και ένα ταξίδι ανακάλυψης με τζιπ σαφάρι!
Όλα τα έπιπλα και ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός έχουν αποκτηθεί τους τελευταίους 6 μήνες. Όλες οι περιοχές της ιδιωτικής ιδιοκτησίας του Casa Bohème, συμπεριλαμβανομένου του κήπου, καλύπτονται από δωρεάν WiFi. Για τους φίλους μας που καπνίζουν, απαγορεύεται να καπνίζουν μέσα στο σπίτι, αλλά μπορείτε να καπνίζετε χωρίς τσιγάρο έξω, στη βεράντα και στο αίθριο.

Διαχειριστής καταλύματος

Sebastien

Γλώσσες

Αγγλικά, Ελληνικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Jusqu'a minuit

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
A l'exterieur de la maison; jardin, terrasse, etc

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Επιτρέπονται τα πάρτι και οι εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Jusqu'a minuit
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 500 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Ρόδος

Αυτό το κατάλυμα (βίλα, Ρόδος) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και κοντά στην παραλία. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Λιμάνι της Ρόδου και Λιμάνι του Μανδρακίου, ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να πάτε σε μέρη όπως: Μουσείο Σταματιάδη Ορυκτολογίας και Παλαιοντολογίας και Bee Museum. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Οδός Μπαρ και Socratous Garden. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και αυτόνομη κατάδυση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με ποδηλασία βουνού και Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία της Ιαλυσού - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Μουσείο Σταματιάδη Ορυκτολογίας και Παλαιοντολογίας - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Φιλέρημος - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Ιξία - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου των Ιπποτών της Ρόδου - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Ρόδος (RHO-Διεθνές Αεροδρόμιο Διαγόρας): 11 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • The Cake Box - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Alkionis Sports Bar And Grill - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Το Ποσπέρι - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Άσπρη Αυλή - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Nirvana Sports Bar - 5 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

5

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 15 από 15 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 0 από 15 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 15 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 15 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 15 σχόλια πελατών" "

5/5

Καθαριότητα

5/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

4,8/5

Τοποθεσία

5/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Ulrike M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Very nice vacation!
We had a very nice vacation. The house is ideally located, close to the sea, the airport and many good restaurants. It is well-equipped, clean and has an outdoor area protected from view, in which we felt comfortable. Sebastien and Inga were very nice and helpful. Definitely worth 5 stars!
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Dina H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Clean and cool
Inga made sure all our needs were met. Her home is large and spacious, clean and accessible. We rented a car since we like to explore. The beach is rocky in this side of the island. We used our car to drive to old town and other places. We definitely liked the little mother and cat in our yard. We had a great neighbour who brought us figs too. We love our homeland and hope to be back again. Check out was easy and seamless. Thank you Inga!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

5/5 Άριστο

Karsten M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Super Urlaub
Traumhafter Urlaub. Super Betreuung.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

5/5 Άριστο

Jochen B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Schönes zentral gelegenes Haus
Die Casa Boheme macht von außen einen sehr guten Eindruck, hat eine große Terrasse einen schönen Garten und ist schön und neuwertig eingerichtet - mit allem, was man für einen entspannten Urlaub braucht. Es entspricht exakt der Beschreibung und den Fotos. Die Lage ist zentral aber ruhig - gleichzeitig befinden sich viele Restaurants, Bars, Geschäfte und natürlich der Strand in der Nähe. Die Gastgeber Inga und Sebastien sind sehr herzlich und kümmern sich jederzeit um alle Dinge und Anliegen. Für uns war es ein perfekter rundum sorglos Urlaub!
Πραγματοποίησε 37 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2022

5/5 Άριστο

Jessica G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A conseiller sans modération
Sebastien est un hôte très accueillant et très sympathique. La maison est un havre de paix très bien décorée et aménagée nous avons pu nous reposer et visiter la belle île de Rhodes dans de très bonnes conditions. Merci Sebastien
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Sebastien

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We are a little family of 3, Inga, Sebastien and our little 5yo daughter Maria.
All our guests are welcome as friends. Upon arrival, we will show you around the house and offer tips for sightseeing, shopping, where to eat, etc.
As we enjoy Latin dances and nature activities, we can suggest interesting things to do and "connect" you with the right people for Latin parties, windsurfing, sailing, biking, hiking, sea-kayaking, rock climbing, diving, and even going on a jeep safari trip!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Renovated in 2018 and offered at a low price to be known, this new product offers a very high value for money. Located in a quiet and residential area of Ialyssos bay, it is nevertheless a few hundred meters from the organized beaches and touristic center of Ialyssos bay. The bohemian Chic design gives to this house its unique and peaceful character. Rhodes, the medieval city, Lindos, Filerimos, the butterfly valley, Kalithea springs, Mandraki port, everything you need to go is easily accessible by car, scooter or taxi.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Well located, low price, very charming with its bohemian chic style interior design, fully equipped with new furniture, cozy, modern, quiet, free WiFi, 4 air condition units for 112 square meters, 2 smart Tv, 40 Sq BBQ terrace.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ισπανικά, Ελληνικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες