Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

Ευρύχωρη πολυτελής βίλα με εκπληκτική θέα στους λόφους και τη θάλασσα

Ευρύχωρη πολυτελής βίλα με εκπληκτική θέα στους λόφους και τη θάλασσα

Συλλογή φωτογραφιών για Spacious Luxurious Villa With Amazing Views on the Hills and the Sea

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Πισίνα
Πισίνα
Πισίνα

Επισκόπηση καταλύματος Ευρύχωρη πολυτελής βίλα με εκπληκτική θέα στους λόφους και τη θάλασσα

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
5 υπνοδωμάτιαΓια 10 άτομα300 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Παρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινό
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Temukus/Lovina, Buleleng - Bali
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΘεματικό Πάρκο Krisna Funtastic Land17 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜνημείο Παραλίας Λοβίνα5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Lovina10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

5 υπνοδωμάτια (για 10 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 5

1 Queen Κρεβάτι

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Υπαίθρια ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Υπαίθρια ντουζιέρα

Μπάνιο 3

Τουαλέτα · Υπαίθρια ντουζιέρα

Μπάνιο 4

Τουαλέτα · Υπαίθρια ντουζιέρα

Μπάνιο 5

Τουαλέτα · Υπαίθρια ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Υπαίθρια ντουζιέρα
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ευρύχωρη πολυτελής βίλα με εκπληκτική θέα στους λόφους και τη θάλασσα

Έχετε πάντα ονειρευτεί να περάσετε τις διακοπές σας σε μια βίλα πολυτελείας που βρίσκεται σε ένα τροπικό περιβάλλον με όλες τις ανέσεις που μπορείτε να σκεφτείτε;

Αυτή είναι η ευκαιρία σας! Κάντε κράτηση στο Villa Bekul και αφήστε τον εαυτό σας να χαϊδεμένος σε αυτή τη βίλα των ονείρων του Μπαλί με προσωπικό και μεγάλο τροπικό κήπο με ιδιωτική πισίνα. Είναι απολύτως παράδεισος!

Το Villa Bekul είναι μια νεόχτιστη βίλα πολύ πολυτελή και φιλική προς τα παιδιά, όμορφα τοποθετημένη στους λόφους της Lovina στη βόρεια ακτή του Μπαλί. Η βίλα περιβάλλεται από πλούσιο πράσινο και έχει εκπληκτική θέα στους καταπράσινους λόφους και στη θάλασσα. Είτε βρίσκεστε στην πισίνα, στη βεράντα ή σε ένα από τα υπνοδωμάτια, θα απολαύσετε αυτή τη φανταστική θέα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Επίσης το βράδυ η θέα είναι εκπληκτική με όλα τα φώτα στη γη και από τα ψαροκάικα στη θάλασσα.

Σε μια ευθεία γραμμή η βίλα βρίσκεται 1 χλμ. Από την παραλία, προσβάσιμη μέσα σε 8 λεπτά οδήγησης. Επίσης, το κέντρο της Lovina με εστιατόρια, μπαρ και καταστήματα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και απέχει μόνο 8 λεπτά με το αυτοκίνητο. Η μεταφορά μπορεί εύκολα να γίνει με έναν από τους διαθέσιμους οδηγούς.

Πίσω από την βίλα ξεκινά ένα μονοπάτι προς τον ποταμό SingSing. Οι περίφημοι καταρράκτες SingSing είναι προσβάσιμοι με τα πόδια μέσα σε 10 λεπτά. Είναι μια όμορφη και ήσυχη περιοχή.

Το Villa Bekul είναι χτισμένο με ένα μείγμα αρχιτεκτονικής των Μπαλιάνων και σύγχρονων ανέσεων. Στη βίλα χρησιμοποιούνται μόνο φυσικά υλικά όπως ξύλο και φυσικές πέτρες στα πατώματα, στα μπάνια και στην κουζίνα. Λόγω της ανοικτής δομής της βίλας θα απολαύσετε την αληθινή υπαίθρια ζωή του Μπαλί.

Η βίλα είναι επίσης φιλική προς τα παιδιά λόγω της ευρύχωρης διαρρύθμισης, του μεγάλου κήπου και της ξεχωριστής παιδικής περιοχής δίπλα στην πισίνα (30 εκ. Βάθος) όπου μπορούν να καθίσουν και να παίξουν μικρά παιδιά. Στη βίλα υπάρχει επίσης βρεφική κούνια και καρεκλάκι και 4 υπνοδωμάτια βρίσκονται σε βολική τοποθεσία στο ισόγειο.

Η βίλα διαθέτει ένα όμορφα διακοσμημένο καθιστικό με καθιστικό και τραπεζαρία και μια μεγάλη κουζίνα εξοπλισμένη με όλες τις σύγχρονες συσκευές. Επειδή το μπροστινό μέρος της βίλας είναι απόλυτα ανοιχτό, το σαλόνι σχηματίζει ένα ενιαίο σύνολο με τη βεράντα, την πισίνα και τον κήπο.

Στον πανέμορφο διαμορφωμένο κήπο με τροπικά φυτά, δέντρα και γρασίδι, υπάρχει μια μεγάλη πισίνα (14 μ. X 5 μ.) Με ξεχωριστή παιδική πισίνα (3 m x 3 m). Μια ωραία βεράντα με ξαπλώστρες και ομπρέλες περιβάλλει την πισίνα.

Δύο ανοιχτές σκάλες και από τις δύο πλευρές της βεράντας οδηγούν στον πρώτο όροφο με μεγάλη βεράντα στον τελευταίο όροφο και μπαλονάκι με μπαλόνια. Αυτό το τυπικό μπαλινέζικο κιόσκι, με το παχύ στρώμα και τα πολλά μαξιλάρια, είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη θέα. Μπορείτε ακόμα να δείτε τα βουνά ηφαίστειο Java στην απόσταση στη θάλασσα!

Η βίλα διαθέτει 5 υπνοδωμάτια το καθένα με ιδιωτικό και πολυτελές μπάνιο. Όλα τα δωμάτια είναι κομψά επιπλωμένα με ένα διπλό κρεβάτι με κουνουπιέρες και κλιματισμό για άνετη θερμοκρασία. Τα μπάνια είναι διακοσμημένα σε μπαλινέζικο στιλ και είναι εν μέρει ανοιχτά επιτρέποντάς σας να κάνετε ένα ντους στην ύπαιθρο.

4 υπνοδωμάτια βρίσκονται στο ισόγειο, 2 υπνοδωμάτια έχουν θέα στη θάλασσα και 2 υπνοδωμάτια στο πίσω μέρος έχουν θέα στον τροπικό κήπο και στους καταπράσινους λόφους.

Το 5ο υπνοδωμάτιο βρίσκεται στον πρώτο όροφο και είναι προσβάσιμο από τις σκάλες και από τις δύο πλευρές της βεράντας. Αυτό είναι το κυρίως υπνοδωμάτιο με παράθυρα από γυαλί σε όλες τις πλευρές για να μπορείτε να απολαύσετε τη φανταστική θέα.

Η βίλα είναι ευρύχωρη με διάφορους χώρους καθιστικού και είναι εξοπλισμένη με όλες τις ανέσεις όπως δωρεάν WiFi Internet, τηλεόραση, DVD, πλυντήριο ρούχων, θυρίδα ασφαλείας για την αποθήκευση των τιμαλφών σας και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

6 ημέρες την εβδομάδα φιλικό και φιλόξενο προσωπικό θα είναι στην υπηρεσία σας. Φροντίζουν τον καθαρισμό, τα ρούχα, τα παντοπωλεία και την παρασκευή νόστιμων γευμάτων (πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο). Εκτός από τον οικονόμο και τον μάγειρα, υπάρχει ένας κηπουρός και ένας φύλακας σε υπηρεσία το βράδυ και το βράδυ. Το προσωπικό θα σας εξασφαλίσει μια πιο άνετη διαμονή!

Λεπτομέρειες: Λόγω της ευρύχωρης διαρρύθμισης και 5 υπνοδωματίων και 5 μπάνιων, η βίλα είναι κατάλληλη για όλες τις ομάδες, είτε πρόκειται για ένα ζευγάρι, μία ή δύο οικογένειες ή για μια ομάδα φίλων.

Η βίλα είναι επίσης ιδανική για να μείνετε με τα παιδιά και διαθέτει ξεχωριστή παιδική περιοχή δίπλα στην πισίνα, έναν μεγάλο κήπο με χόρτο, παιδικά έπιπλα όπως καρεκλάκι και καρεκλάκι και το προσωπικό είναι συνηθισμένο στα παιδιά, επίσης στην προετοιμασία τα γεύματα, συχνά οικογένειες με παιδιά μένουν στη βίλα.

Θα απολαύσετε μια ξέγνοιαστη και αξέχαστες διακοπές σε αυτή την πολυτελής βίλα σε ένα όμορφο τροπικό περιβάλλον!

Ειδικές λεπτομέρειες: Λόγω της ευρύχωρης διαρρύθμισης και 5 υπνοδωματίων και 5 μπάνιων, η βίλα είναι κατάλληλη για όλες τις ομάδες, είτε πρόκειται για ζευγάρι, είτε για οικογένειες είτε για οικογένειες.

Η βίλα είναι επίσης ιδανική για να μείνετε με τα παιδιά και διαθέτει ξεχωριστή παιδική περιοχή δίπλα στην πισίνα, έναν μεγάλο κήπο με χόρτο, παιδικά έπιπλα όπως καρεκλάκι και καρεκλάκι και το προσωπικό είναι συνηθισμένο στα παιδιά, επίσης στην προετοιμασία τα γεύματα, συχνά οικογένειες με παιδιά μένουν στη βίλα.

Θα απολαύσετε μια ξέγνοιαστη και αξέχαστες διακοπές σε αυτή την πολυτελής βίλα σε ένα όμορφο τροπικό περιβάλλον!

Διαχειριστής καταλύματος

Angelique Van Velsen
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Ολλανδικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 20 ετών
Check out πριν από τις 12 το μεσημέρι

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
2 baby cots and 2 high chairs available

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις: οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάρτι γενεθλίων, γάμοι
Events are only allowed after approval

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
Smoking is only allowed outside

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Τα πάρτι και οι εκδηλώσεις (όπως οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάρτι γενεθλίων και γάμοι) επιτρέπονται στους χώρους του καταλύματος. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 20
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: events are only allowed after approval
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Banjar

Αυτό το κατάλυμα (βίλα, Λοβίνα) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα στη θάλασσα. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Μουσείο Μπουλελένγκ και Μουσείο και Βιβλιοθήκη Γκεντόνγκ Κερτία, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες της περιοχής σε μέρη όπως: Banjar Hot Springs (θερμές πηγές) και Pemuteran Dive Center. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Θεματικό Πάρκο Krisna Funtastic Land ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Baruna Dive Center. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με αυτόνομη κατάδυση και κολύμπι με αναπνευστήρα κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία και ποδηλασία βουνού.
Χάρτης
Temukus/Lovina, Buleleng - Bali

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Θεματικό Πάρκο Krisna Funtastic Land - 17 λεπτά με τα πόδια
  • Μνημείο Παραλίας Λοβίνα - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Lovina - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Banjar Hot Springs (θερμές πηγές) - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Brahma Vihara Arama - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Ντενπασάρ (DPS-Διεθνές Αεροδρόμιο Ngurah Rai): 178 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Spice Beach Bar - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Lesehan Ikan Bakar Tanjung Alam - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Barclona Lovina Bar & Restaurant - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Cafe Greco - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Santhi Bar - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 22 από 28 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 6 από 28 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 28 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 28 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 28 σχόλια πελατών" "

9,2/10

Καθαριότητα

9,4/10

Check-in

9,4/10

Επικοινωνία

8,2/10

Τοποθεσία

9,4/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Ben S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Een zeer mooie villa met nog beter personeel
We hebben genoten van ons verblijf in de villa. Alles was zeer goed verzorgd. Waar we vooral zeer content mee waren was de persoonlijke verzorging van Kadek en Dewi die voor het eten en voor onze boodschappen zorgden. Niets was hen te veel en alles met grote vriendelijkheid. Het meest hebben we te maken gehad met Bob ons persoonlijke aanspreekpunt. Hij was tegelijkertijd onze taxi driver naar de bezochte restaurants, onze adviseur voor het bezoeken en begeleiden van uitjes maar vooral ook voor alle vragen die wij maar konden bedenken. Bob was bij wijze van spreken 24 uur per dag voor ons aanspreekbaar via WhatsApp of telefonisch. Ik kan iedereen aanraden om deze mooie villa te huren. Niet alleen omdat het in werkelijkheid net zo mooi is als de foto's op de site doen vermoeden maar vooral om het uistekende personeel die je het gevoel van complete ontzorging geven.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Amanda K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Stunning villa near Lovina
We stayed in Villa Bekul first two weeks of July 2023. It was fantastic to arrive to this beautiful villa (in the early hours after a long journey), flower petals on the beds and lovely food pre-prepared for us. We loved the comfortable bedroom space, day beds, open air bathrooms, lush infinity pool and lovely vista of the sea and gardens. The staff are friendly and dedicated; they were there when we needed them but allowed privacy during our stay. They made fabulous breakfasts and restaurant quality meals whenever we wanted this service. It was fantastic to see monkeys occasionally tumbling through the garden, they were not aggressive and kept their distance - be careful not to leave food out! In terms of location, without a car / moped, it is too far to walk into Lovina as the villa is up a very steep hill in Sing Sing. We ended up hiring a car for local outings although still highly valued booking Bob Bali for trips as the terrain and traffic in Bali can be very challenging such as in Ubud and Denpasar. However, the location of the villa provides a more spacious, tranquil setting and found there were less mosquitos than we had expected. We loved hearing the call to prayer from the local mosque and the Hindu shrine in the garden which added to the cultural experience.
Πραγματοποίησε 15 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Christy M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Villa Bekul & it’s staff are absolutely amazing!
The property is just gorgeous, the location, the view - amazing!! Kadek & Dewi are so attentive, making sure we had everything we needed/wanted. The girls really made our stay special. Thank you so much. We will return!!!
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2023

8/10 Καλό

Haleh A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Little slice of heaven
We loved this property. It was everything we saw in the pictures and more. The staff were incredible and made us the most delicious meals for breakfast lunch and dinner. We will be back for sure! The location was a little far but you really don’t even need to leave the property as they organsie everything for you and you can just stay in and relax by the pool.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

10/10 Άριστο

Jackie C.

Θετικά: Καθαριότητα, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Αρνητικά: Check-in
Great villa
Villa was great, nice for a group of people. Overall had a great time with family. Staff were lovely and very welcoming. Just a shame about our first day transport issues.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Angelique Van Velsen

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Villa Bekul is a child-friendly and very luxury newly built villa and the view over the green hills, rice fields and the sea is really amazing!

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ολλανδικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων