Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Καλαίσθητο στούντιο 34μ2

Καλαίσθητο στούντιο 34μ2

Συλλογή φωτογραφιών για Charming studio of 34m2

Δωμάτιο
Δωμάτιο
Γεύματα
Εσωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Καλαίσθητο στούντιο 34μ2

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
1 μπάνιοΓια 2 άτομα34 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Paris, Ile-De-France
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠλατεία Place d'Italie12 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚατακόμβες του Παρισιού (Ιστορική τοποθεσία)5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΝοτρ-Νταμ10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠαρίσι (LBG-Λε Μπουρζέ)36 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

0 υπνοδωμάτια (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Καλαίσθητο στούντιο 34μ2

Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από το "LE LOGIS DE LISE", ταξινομημένο επιπλωμένο με τουρισμό (06/13/2015), ένα γοητευτικό στούντιο 34 τ.μ. που βρίσκεται στον 6ο όροφο μιας πρόσφατης κατοικίας με φροντιστή, που βρίσκεται στην καρδιά του 13ου διαμερίσματος του Παρισιού , (το πιο γεμάτο δέντρα στην πρωτεύουσα), μεταξύ του ιστορικού χωριού Butte aux Cailles και των εκατονταετών δέντρων του Parc Montsouris.
Αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι που ανοίγει σε μια λουλούδια με λουλούδια αρκετά μεγάλη ώστε να μπορείτε να πάρετε το πρωινό σας άνετα στον ήλιο νωρίς το πρωί. Αυτό το δωμάτιο διαθέτει τραπεζαρία και καθιστικό. Το βράδυ μετατρέπεται σε υπνοδωμάτιο σε λιγότερο από τρία δευτερόλεπτα: χρόνος για να χαμηλώσετε εύκολα το κρεβάτι στο ντουλάπι (υδραυλικοί κύλινδροι), ένα κρεβάτι 140 εκ. Που εγγυάται υψηλή ποιότητα. Φυσικά, το κρεβάτι σας είναι έτοιμο για νύχτα, ντυμένο με ένα πάπλωμα του οποίου τα χρώματα διαφέρουν ανάλογα με την ημέρα.
Αυτό το στούντιο διαθέτει μια πραγματική κουζίνα, εξοπλισμένη όπως υποδεικνύεται στην περιγραφή, με τις μεγάλες οικιακές συσκευές να είναι όλες ενσωματωμένες. Η είσοδος οδηγεί σε ένα διάδρομο που προσφέρει μεγάλες ντουλάπες που μπορούν να φιλοξενήσουν όλα τα υπάρχοντά σας, ακόμη και για παρατεταμένη διαμονή. Όσο για το μπάνιο με ένα μεγάλο ντους με ξεχωριστό WC, αξιώνει τον τίτλο του «πιο παριζιάνικο του μπάνιου», δεδομένου ότι είναι καλυμμένο με πήλινα
 αυθεντικά δανεισμένα από τους σταθμούς του μετρό του Παρισιού. Μια θωρακισμένη πόρτα με κλειδαριά ασφαλείας, ανιχνευτή καπνού και διπλά τζάμια θα σας δώσει μια αίσθηση απόλυτης ασφάλειας.
Θα βρείτε όλα τα καταστήματα που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, φούρνος, καφετερία, κρεοπωλείο, σούπερ μάρκετ, Picard, κελάρια Nicolas, μικρά μπαρ και ωραία εστιατόρια κ.λπ. μια πραγματική ζωή στο χωριό!
Μέσα σε 15 λεπτά, πολλές γραμμές λεωφορείων, μετρό και τραμ (το Palais des Expositions είναι λιγότερο από 20 λεπτά), για να μην αναφέρουμε δύο σταθμούς Velib και δύο σταθμούς autolib. Από εκεί, όλο το Παρίσι είναι εύκολα προσβάσιμο από εσάς, τους τουριστικούς χώρους, τα μουσεία, τις εκδηλώσεις όλων των ειδών. Και τα λεωφορεία «noctilian» θα σας επιτρέψουν να παίξετε τις «νυχτερινές κουκουβάγιες».

Αν έρχεστε για πρώτη φορά στο Παρίσι, σχεδιάσαμε για εσάς έναν σύντομο οδηγό χρήστη του Παρισιού, ο οποίος θα σας παρέχει πρακτικές πληροφορίες όλων των ειδών (ταξίδια γύρω από το Παρίσι, οδηγό, τουριστικό αξιοθέατο, καταστήματα, εστιατόρια κ.λπ.).
Η σύζυγός μου και εγώ, οι μεγάλοι εραστές του bed and breakfast και επιπλωμένα καταλύματα σε ολόκληρη την Ευρώπη, χαίροσε πολύ το σχεδιασμό και τη διακόσμηση αυτού του διαμερίσματος, θυμόμαστε τι μας άρεσε να βρούμε σε άλλους. Θέλαμε, αν όχι πολυτελές, τουλάχιστον πολύ άνετο και πάνω απ 'όλα πολύ φιλόξενο. Έτσι, μετά από πολυάσχολες μέρες, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να χαλαρώσετε σε ένα ευχάριστο μέρος. Εάν συμβαίνει αυτό, μπορείτε να ενημερώσετε τη Μαρία ποιος μπορεί να σας καλωσορίζει πιο συχνά από τη γυναίκα μου και εγώ (είμαστε συνταξιούχοι και τώρα ζούμε πιο συχνά στις επαρχίες απ 'ό, τι στο Παρίσι), και θα το πράξει. στα γαλλικά, στα αγγλικά, στα ρωσικά ή στα πολωνικά! Θα κάνει τα πάντα για να κάνει τη διαμονή σας

Αχ! δύο περισσότερες λεπτομέρειες για να εξοικονομήσετε χρόνο για τους λίγους ανθρώπους που θεωρούν ότι δεν υπάρχει τίποτα να δοκιμάσουν:
1- Είναι πράγματι μια SEASONAL μίσθωση η οποία σε καμία περίπτωση, ή με οποιονδήποτε τρόπο, δεν προορίζεται να μετατραπεί σε μια κατοικημένη μίσθωση.
2- Αυτό το στούντιο, ως "άνετο" όπως μπορεί να είναι, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί περισσότερο για σκοπούς πέρα από ... η ηθική καταδικάζει. Έχω ήδη δώσει, ευχαριστώ!

Αυτά τα πράγματα λέγονται και θα με συγχωρήσετε, να επιστρέψετε σε αυτή τη μίσθωση, θα είναι χαρά μας να σας δεχτούμε εκεί και θα το εκτιμήσετε όπως εκείνοι των 15 διαφορετικών εθνικοτήτων. ημέρα που έμεινε εκεί. Αυτός είναι ίσως ένας από τους βασικούς λόγους που μας οδήγησαν να «προχωρήσουμε» σε αυτό το είδος δραστηριότητας. Και τότε θα είναι ακόμα μια άλλη ευχαρίστηση που θα πάρουμε για να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε το Παρίσι.
Θα δούμε σύντομα ...
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...................................

Διαχειριστής καταλύματος

PEZIEU Gérard

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Πολωνικά, Ρωσικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 20 ετών
Check out πριν από τις 11:30 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Mais loggia disponible ...

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 7511308421110

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Παρίσι

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Παρίσι) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Ιλ Σεν-Λουί και Canal Saint-Martin, ενώ μερικά από τα δημοφιλή αξιοθέατα της περιοχής είναι τα εξής: Κήπος του Λουξεμβούργου και Κήπος Tuileries. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Μπερσί Αρένα ή Parc des Princes (Στάδιο).
Χάρτης
Paris, Ile-De-France

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πλατεία Place d'Italie - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Κατακόμβες του Παρισιού (Ιστορική τοποθεσία) - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κήπος του Λουξεμβούργου - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Νοτρ-Νταμ - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μουσείο του Λούβρου - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Paris Cité Universitaire: 11 λεπτά με τα πόδια
  • Στάση Τραμ Poterne des Peupliers: 7 λεπτά με τα πόδια
  • Αεροδρόμιο Ορλί (Ory): 16 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Cap Tiedo - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Le Circus - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Chez Nenesse - 7 λεπτά με τα πόδια
  • La Folie en Tête - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Soyouz - 6 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 65 από 73 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 8 από 73 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 73 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 73 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 73 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

9,6/10

Check-in

9,4/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

r l.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great neighborhood.
We very much enjoyed the apartment, neighborhood and Paris! I will visit again. The apartment is in a residential area, away from tourist locations. Children and young people going to school, people shopping, riding bicycles. all types of markets, boulangeries and bistros nearby. It feels like the real Paris.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

10/10 Άριστο

SharYn P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely studio, lovely neighborhood
I was very comfortable staying 4 1/2 weeks in this charming place. Although I never met the owner, I was warmly greeted by the waiting concierge -- Marie could not have been more welcoming and kind. She showed me around the apartment and always greeted me when we passed in the building, answering any questions I might have and just generally making me always feel welcome. The area is very residential although there is one small and one large market within a few blocks. It's peaceful at night -- most of the cafes are near Place d'Italie which is also a good transit hub and about a 15 minute walk away. There is a small marche for fruit and veggies and cheese along the street in front of the apartment several days a week and larger Sunday marches on Avenue d'Italie and Blvd Auguste Blanqui. Bus #67 runs along Rue Bobillot about every 20 minutes and it is easy to get to central Paris, sometimes with one easy transfer. This is not a busy tourist area but it is a lovely area to explore when one is wanting a quieter day. I would happily stay in this apartment again and I do hope to return next Fall.
Πραγματοποίησε 32 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Nata L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Clean and comfortable.
Nice place to stop.The apartment is clean and comfortable.Everything you need is there.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

8/10 Καλό

Gordon M., Waynesboro

Θετικά: Καθαριότητα, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Αρνητικά: Check-in, επικοινωνία
Good location
The property is very close to two metro stations making getting around easy. Lots of nearby patisseries.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Nataliia P., Ukraine

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Friendly host.
Comfortable apartment.
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από PEZIEU Gérard

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Ρώσικα, Πολωνικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων