Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

Πολυτελές σπίτι στο White River - επικοινωνήστε μαζί μου για έκπτωση πτώσης !!

Πολυτελές σπίτι στο White River - επικοινωνήστε μαζί μου για έκπτωση πτώσης !!

Συλλογή φωτογραφιών για Luxury Home on the White River

Μη ταξινομημένη εικόνα, 1 από 49, κουμπί
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Πολυτελές σπίτι στο White River - επικοινωνήστε μαζί μου για έκπτωση πτώσης !!

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
4 υπνοδωμάτια4 μπάνιαΓια 10 άτομα372 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Calico Rock, AR
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠοταμός Buffalo National River40 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠοταμός Βόρειας Πηγής42 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΦράγμα Norfork44 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜάουντεν Χομ, Αρκάνσας (WMH-Περιφερειακό Αεροδρόμιο Ozark)64 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 10 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι και 1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι και 1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 4

1 King Κρεβάτι

4 μπάνια

Μπάνιο 1

Bathtub · Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Bathtub or shower · Toilet

Μπάνιο 3

Bathtub or shower · Toilet

Μπάνιο 4

Bathtub · Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Πολυτελές σπίτι στο White River - επικοινωνήστε μαζί μου για έκπτωση πτώσης !!

Οι ιδιοκτήτες αυτού του έθιμου σπιτιού δεν ζουν τοπικά και συμφώνησαν ευγενικά να ανοίξουν το σπίτι τους για παραθεριστές που επιθυμούν μια πολυτελή εμπειρία. Είναι ένα όμορφο σπίτι που έχει πολλές υπέροχες οικογενειακές μνήμες και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν πολλές αναμνήσεις από τους καλεσμένους μας. Είναι ιδανικό για διασκέδαση με οικογένειες και φίλους ή επαγγελματίες πελάτες που θέλουν μια απίστευτη εμπειρία.
Η τιμή που αναφέρεται είναι για 4 άτομα. Υπάρχει επιπλέον χρέωση $ 75 ανά άτομο ανά διανυκτέρευση. Υπάρχουν 4 υπνοδωμάτια με king-size κρεβάτια και επιπλέον κρεβάτια έχουν χρησιμοποιηθεί στην μεγάλη αίθουσα μπόνους και είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος. Πρόκειται για ένα υπέροχο σπίτι με πέτρα και κέδρο στον Λευκό Ποταμό με ιδιωτική αποβάθρα. Μπορείτε να ψήσετε το φρέσκο σας πιάτο στη σχάρα αερίου από ανοξείδωτο ατσάλι στο μεγάλο κατάστρωμα που βλέπει στον ποταμό. Απολαύστε ένα τραπέζι έξω, χαλαρώστε στο άνετο υπαίθριο καθιστικό, πάρτε έναν υπνάκο σε μια από τις ξαπλώστρες στο κατάστρωμα, ή ακόμα καλύτερα .. χαλαρώστε σε μια ξαπλώστρα στην προβλήτα δεξιά στον ποταμό! Επιλέξτε την αγαπημένη σας μουσική από τα κανάλια δορυφορικής μουσικής ή το μπλε δόντι με δική σας μουσική και ενεργοποιήστε το ηχοσύστημα μέσα ή έξω. Ακούστε για το τρένο ατμού που περνάει το σπίτι κάθε μέρα κατά μήκος της μπλόφας στην άκρη του ποταμού. Κάντε μια βόλτα μέχρι το ποτάμι και χαλαρώστε στην αποβάθρα ή περπατήστε κατά μήκος ενός μοναδικού συστήματος τοίχου με βήματα προς τα κάτω στο ποτάμι. Με ράμπα για βάρκα μόλις 1 λεπτό με το αυτοκίνητο από το σπίτι, μπορείτε να φέρετε τη βάρκα σας και να συνδέσετε μέχρι την αποβάθρα. Δεν έχεις βάρκα; Μπορώ να σας βοηθήσω να οργανώσετε ένα ταξίδι με οδηγό με έναν από τους τοπικούς ξεναγούς μας.
Θα απολαύσετε μια φιλόξενη κουζίνα με όλες τις συσκευές από ανοξείδωτο ατσάλι, ένα μεγάλο νησί γρανίτη που έχει καθίσματα 4 και ένα άψογο τραπέζι με 10 θέσεις εύκολα. Η οροφή 20 ποδιών στο μεγάλο δωμάτιο προσφέρει εκπληκτική θέα του ποταμού μέσω παραθύρων από το δάπεδο μέχρι την οροφή. Μπορείτε να ανοίξετε τη γαλλική πόρτα τόσο στον κύριο χώρο καθιστικού όσο και στην κουζίνα, για να απολαύσετε ένα δροσερό αεράκι από το ποτάμι ενώ βγάζετε τα αγαπημένα σας κομμάτια στο μαγιόνο όρθιο πιάνο. Μια μεγάλη τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας πλάσματος με επαγγελματικά εγκατεστημένο ήχο surround στο άνετο οικογενειακό δωμάτιο βλέπει εύκολα από την κουζίνα κατά την προετοιμασία του επόμενου γεύματός σας. Υπάρχει ένα τζάκι αερίου στο οικογενειακό δωμάτιο για τις ψυχρές νύχτες. Το μεγάλο δωμάτιο μπόνους στον επάνω όροφο είναι εξοπλισμένο με μια άλλη μεγάλη τηλεόραση HDTV πλάσματος. Και τα δύο συστήματα διαθέτουν υπερσύγχρονες συσκευές αναπαραγωγής DVD, στις οποίες μπορείτε να απολαύσετε ταινίες από μια μεγάλη συλλογή DVD.
Το σπίτι διαθέτει δύο master σουίτες και δύο μεγάλα υπνοδωμάτια. Κάθε μάστερ διαθέτει ένα μεγάλο μπάνιο με διπλή ματαιοδοξία από γρανίτη, μπανιέρα με μεγάλη μούρα, ξεχωριστό ντους με καθίσματα και ξεχωριστό χώρο τουαλέτας. Ο master master του δεύτερου ορόφου διαθέτει μια μεγάλη τηλεόραση πλάσματος με ενσωματωμένο ηχοσύστημα σε ολόκληρη τη σουίτα, συμπεριλαμβανομένου του μπάνιου, ενώ κάτω από την τηλεόραση υπάρχει ένα ηλεκτρικό τζάκι με κορδέλα. Ο πλοίαρχος του πρώτου ορόφου έχει άμεση πρόσβαση στο κατάστρωμα μέσω των γαλλικών θυρών. Τα δύο οικογενειακά υπνοδωμάτια μοιράζονται ένα μπάνιο δίπλα στο πλυντήριο του δεύτερου ορόφου. Εάν αισθάνεστε σαν μια δουλειά έξω, το σπίτι έχει έναν ελλειπτικό εκπαιδευτή επαγγελματικού βαθμού, βάρη και treadmill. Εάν χρειάζεται να κάνετε κάποια εργασία, το σπίτι είναι εξοπλισμένο με ασύρματο internet υψηλής ταχύτητας. Υπάρχουν 2 οθόνες, σταθμός σύνδεσης και εκτυπωτής. Το διαδίκτυο παρέχεται μέσω δορυφόρου. Λειτουργεί καλά για εργασία, ηλεκτρονικά μηνύματα, κοινωνικά μέσα κ.λπ., αλλά δεν είναι αρκετά γρήγορος για την προβολή ταινιών.
Το σπίτι βρίσκεται σε μια απομακρυσμένη περιοχή, στη μέση της ζώνης διαχείρησης άγριας φύσης Sylamore. Η πρόσβαση περιλαμβάνει δύο χιλιόμετρα καλά διατηρημένο χωματόδρομο. Αυτή είναι μια πολύ μικρή υποδιαίρεση κατά μήκος του ποταμού, πολύ ήσυχη και γαλήνια. Δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπεις το μικρό κοπάδι τοπικού ελάφι να περιπλανάται, να βλέπει την οικογένεια του αετού που έχει μια φωλιά απλά προς τα πάνω ή να δει μερικά από τα πολλά μικρά ζώα που ψαρεύουν στον ποταμό. Ο Λευκός Ποταμός προσφέρει αλιεία πέστροφας παγκόσμιας κλάσης και πολλές πέστροφες τροπαίων έχουν αλιευθεί και απελευθερωθεί κοντά στο σπίτι. Είναι περίπου 20 λεπτά με το αυτοκίνητο στο Calico Rock, ή 35 λεπτά στο Mountain Home.
Η καθημερινή υπηρεσία και η παραλαβή παντοπωλείων μπορούν να παρασχεθούν με επιπλέον χρέωση, παρακαλούμε να ενημερώσετε εάν ενδιαφέρεστε.

Διαχειριστής καταλύματος

Michele Price
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Γυμναστήριο
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 30 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Children would require supervision outside!

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No food or drink upstairs. The rugs are very expensive and if they are soiled, it is extremely costly to have them moved and cleaned.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Καλίκο Ροκ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Καλίκο Ροκ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στην ακτή. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Πολιτειακό Πάρκο Ozark Folk Center και Μουσικός Αχυρώνας Jimmy Driftwood Music Barn, ενώ στα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Ιστορικό Σπίτι Jacob Wolf House και Φαντασματική Πόλη Rush. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Calico Rock, AR

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ποταμός Buffalo National River - 40 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ποταμός Βόρειας Πηγής - 42 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Φράγμα Norfork - 44 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λίμνη Norfork Lake - 49 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Σπήλαια Blanchard Springs Caverns - 60 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Norfork Brewing Company - 38 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Between the Buns - 36 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Subway - 38 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Whispering Woods Cabins - 46 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • White River Cafe - 37 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 19 από 19 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 19 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 19 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 19 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 19 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Mark Y.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Absolutely Beautiful Property!
If you want to "get away from it all" in style... this is the place to do it! Spacious home, beautiful styled, with one of the best equipped kitchens of any of the properties we've stayed. The back yard ends at the nearly crystal clear White River with a nice dock/terraced area for great fishing or just sitting and relaxing. Drinking coffee just before sunrise on the dock, watching the bald eagles, crows, and other wildlife was awesome. We even saw one river otter! The best thing was the view of the solar eclipse, I can't imagine a more awesome place to have that experience. It was a magical moment for our family. The owner was very helpful. She called us before the trip to explain all about the house and to answer any questions we had. I highly recommend this property to anyone looking to visit the Mountain View/Calico Rock, Arkansas area.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

Dennis Z.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
wonderful house, very clean
we enjoyed our stay in this fantastic house. our only suggestion would be to upgrade the firepit, we used it every night but is showing some wear and tear.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Amy R., Ruston, LA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fantastic Property
Riverside was hands down the most beautiful property we have ever vacationed at. The house was luxurious and spotless. It was well stocked with everything you could think of. Access to the river was phenomenal. My kids were not deterred by the freezing water temp! The dock offered total serenity listening to the water while watching eagles soar. The home surround sound system made for fun evenings grilling and listening to music. Michelle was fantastic- she gave so many recommendations. We will definitely be coming back in the future!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Johnna A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful home
Pictures do not do this home justice. Beautiful property with very comfortable bedrooms. We had a great time!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2023

10/10 Άριστο

Paul B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing Place
The property is beautiful in the pics, but the place is even more breathtaking in person. The homeowner is very responsive and friendly as well. Highly recommend. A getaway that I plan on revisiting.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Michele Price

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

A beautiful location that is remote yet easily accessible. The wildlife is abundant, the River is beautiful, and there is no place I would rather be!

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων