Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Απολύτως ιδιωτική σουίτα Πρόεδρος, Υπολογιστής, Wi-Fi, Πλυντήριο, Pub. Στάθμευση

Απολύτως ιδιωτική σουίτα Πρόεδρος, Υπολογιστής, Wi-Fi, Πλυντήριο, Pub. Στάθμευση

Συλλογή φωτογραφιών για Absolutely Private President's Suite, Computer, Wi-Fi, Laundry, Pub. Parking

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Στάθμευση
Εσωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Απολύτως ιδιωτική σουίτα Πρόεδρος, Υπολογιστής, Wi-Fi, Πλυντήριο, Pub. Στάθμευση

Σχόλια
9,0 στα 10 Θαυμάσιο
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 4 άτομα116 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
San Francisco, CA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑκαδημία Επιστημών της Καλιφόρνια13 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Golden Gate3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια (SFO-Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο)26 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Φουτόν

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Γραφείο
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Απολύτως ιδιωτική σουίτα Πρόεδρος, Υπολογιστής, Wi-Fi, Πλυντήριο, Pub. Στάθμευση

Πάνω από 135 FIVE STAR 100% θετικά σχόλια από προηγούμενους επισκέπτες!

Τοποθεσία, Τοποθεσία, Τοποθεσία! 2 -5 λεπτά στο Golden Gate Park UCSF, Twin Peaks, The Castro, κοιλάδα Noe, Diamond Heights και West Portal. Η στάση του λεωφορείου απέχει περίπου μισό τετράγωνο και το σούπερ μάρκετ / deli είναι μόλις 2 τετράγωνα μακριά. Απολαύστε όλα όσα έχει να προσφέρει το Σαν Φρανσίσκο, έπειτα επιστρέψτε στο σπίτι σας με τη μοντέρνα όμορφη σουίτα κήπου και χαλαρώστε στο καλύτερο δυνατό.

Αυτή η σουίτα διαθέτει όλα όσα θέλετε και πολλά άλλα. Το καθιστικό διαθέτει όμορφα ξύλινα πατώματα, ένα άνετο χαλί, μια γαλλική συρόμενη πόρτα που οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα.

Όταν είστε έτοιμοι για κάποια ψυχαγωγία, το σαλόνι διαθέτει οθόνη LCD Samsung 42 ιντσών με κανάλια άμεσης τηλεόρασης και κορυφαίος υπολογιστής Dell Desc 17 "συνδεδεμένος στο Sonic High Speed Internet με Wi-Fi δικτύου σε όλη τη μονάδα με ταχύτητα μέχρι 500 mb

Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα σας προσφέρει μια εύκολη και ευχάριστη εμπειρία μαγειρικής με γρανίτη, ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, φούρνο, τοστιέρα, καφετιέρα, τσάι και όλα όσα χρειάζεστε για να μαγειρέψετε νόστιμα γεύματα. Κανονικά αφήνουμε τους καλεσμένους μας να ζήσουν ήσυχα και γενικά να μην τους διακόψουν. Παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο φάκελο καλωσορίσματος με πληροφορίες για τα πάντα, από την παράδοση τροφίμων, τις τοπικές μεταφορές, την πρόσβαση στο διαδίκτυο και την τραπεζαρία έξω / ψυχαγωγία. Αν οι επισκέπτες μας έχουν ερωτήσεις ή άλλες ανάγκες, χαιρετίζουμε μια κλήση και είμαστε πολύ χαρούμενοι που βοηθούμε! Ζούμε ακριβώς επάνω.
Υπάρχει άνετος ύπνος για 6 άτομα στη μονάδα. Κοιμηθείτε άνετα στο κρεβάτι Queen size που έχει δύο νυχτερινά στέκια και ωραίο φωτισμό στο υπνοδωμάτιο μαζί με μια τηλεόραση 42. Υπάρχει επίσης ένας διπλός καναπέ-κρεβάτι στο σαλόνι. Περιλαμβάνονται επιπλέον κλινοσκεπάσματα. Για επιπλέον $ 35 / N παρέχουμε επιπλέον Airbed για 6 άτομα. (εγκαθιστούμε στην Αίτηση)
Το πλύσιμο των ρούχων σας είναι ένα αεράκι στο πλυντήριο σας με ένα πλυντήριο χειριστή κερμάτων μόνο για $ 2. 00 και ένα ξεχωριστό μεγάλο στεγνωτήριο. Το απορρυπαντικό δεν περιλαμβάνεται. Παρέχουμε επίσης ένα σίδερο.
Το μπάνιο διαθέτει συνδυασμός ντους / μπανιέρας. Επιπλέον πετσέτες, σαπούνι, σαμπουάν και στεγνωτήριο μαλλιών.

Χαλαρώστε και δείτε τον ήλιο να ανεβαίνει πάνω από τις κορυφές του βουνού από το παράθυρο αυτού του ζεστού κήπου. Είτε απολαμβάνετε φρέσκο τρενάκι το πρωί είτε απλά με θέα από ψηλά, θα νιώσετε πάντα τη ζεστή ενέργεια από τον κήπο. Η αυλή μας έχει πολλά όμορφα εξωτικά φυτά του Σαν Φρανσίσκο που έχουν βρεθεί εδώ και πάνω από 100 χρόνια, μαζί με την ειρηνική κίνηση του νερού από το πηγάδι και τη λίμνη ψαριών που σας φέρνει την αίσθηση της ηρεμίας και της χαλάρωσης.
Η γειτονική μας αυλή έχει πολύ μεγάλο δέντρο 150 ετών, που σας φέρνει αίσθηση του δάσους. Η πίσω αυλή μας σαν όαση στο κέντρο του SF.
Ζούμε στο 3ο επίπεδο, του ίδιου κτιρίου, έτσι χτυπάμε στην πόρτα μας, αν χρειαστείτε κάτι κατά τη διάρκεια της διαμονής σας και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας φιλοξενήσουμε. Θα απολαύσετε όμορφο εξωτικό κήπο, όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βότανα μας από τον κήπο μας μέχρι το τραπέζι σας. (Rosemary και άλλοι)
Το λεωφορείο MUNI του Σαν Φρανσίσκο απέχει 1 τετράγωνο από το Lowton και 9th Avenue. Από εκεί μπορείτε πραγματικά να πάτε οπουδήποτε στο Σαν Φρανσίσκο. Το λεωφορείο ταξιδεύει μέσω της γειτονιάς Haight-Ashbury, της Hayes Valley, της Market Street και του Embarcadero. Το τρένο N-Judah απέχει 2 τετράγωνα μακριά.
Ο Ν-Ιούδας θα σας μεταφέρει στη Δύση προς Ocean Beach και Ανατολή μέσω της γειτονιάς Cole Valley, στη συνέχεια κάτω από την Market Street στο Embarcadero.

Η President Suite είναι καλά εξυπηρετείται από τις γραμμές λεωφορείων του MUNI προς το Downtown και σε άλλες περιοχές του Σαν Φρανσίσκο (15 λεπτά με δημόσια λεωφορεία). Απέχει 5-10 λεπτά με τα πόδια από το πάρκο Golden Gate, (από τη λίμνη Stow, το μουσείο De Young, το Μουσείο Ακαδημίας Επιστημών, τους βοτανικούς κήπους, τους ιαπωνικούς κήπους τσαγιού και πολλά άλλα! 2 τετράγωνα μακριά από το σταθμό N-Judah Line και πολύ κοντά σε εστιατόρια, καταστήματα, μπαρ. Το γήπεδο γκολφ Lincoln απέχει 5-7 λεπτά με τα πόδια. Μόλις λίγα τετράγωνα μακριά βρίσκεται η ράβδος Irving St. που είναι γεμάτη με καφενεία, εστιατόρια κάθε κουζίνας, μπαρ, τράπεζες, παντοπωλεία, φαρμακείο, ταχυδρομείο και πολλά άλλα.

Μπορείτε να φτάσετε εύκολα στο αεροδρόμιο ή σε οποιοδήποτε άλλο προορισμό με τη δημόσια συγκοινωνία (BART και MUNI) Baker Beach, Γέφυρα Golden Gate, Fort Point, Νέα Chinatown 10-15 λεπτά με αυτοκίνητο / ταξί ή MUNI στην περιοχή Castro / SOMA, Twin Peaks , Lombard St, The Crookedest Street, πάρκο μπέιζμπολ, ψαροταβέρνα, Pier 39, Chinatown, / Moscone Centre, Ocean Beach, Μαρίνα, South Beach, Embarcadero, East Bay, και πολλά άλλα.

Στάθμευση:
Εάν ένα αυτοκίνητο είναι αυτό που αναζητάτε, σας προτείνουμε μία από τις ιδιωτικές υπηρεσίες (Uber, Lyft, κλπ.) Ή το αυτοκίνητο Zip που έχει τοποθεσίες pickup σε μια γρήγορη βόλτα από το σπίτι μας. Ο ευκολότερος τρόπος για να φτάσετε από το αεροδρόμιο στην ιδιοκτησία είναι μέσω ταξί, Uber ή Lyft. Μια άλλη επιλογή είναι να πάρετε το BART από το αεροδρόμιο στην πόλη (στάση του αστικού κέντρου) και στη συνέχεια να πάρετε ένα μετρό N-Judah.
Ένα μισό τετράγωνο νότια του ακινήτου, μπορείτε να βρείτε απεριόριστο πάρκινγκ έτσι ώστε να μπορείτε να σταθμεύσετε το αυτοκίνητό σας στο δρόμο για όλη τη διάρκεια της διαμονής σας (διαβάστε τις πινακίδες για εξαιρέσεις καθαρισμού δρόμων). Η President Suite δεν διαθέτει καθορισμένο χώρο στάθμευσης, είναι ένα δωμάτιο διαθέσιμο για φόρτωση / εκφόρτωση. Το Σαν Φρανσίσκο, γενικά, δεν είναι μια εύκολη πόλη στάθμευσης. Ωστόσο, σύμφωνα με τα πρότυπα SF, η γειτονιά μας θεωρείται σχετικά εύκολη γειτονιά για στάθμευση, πράγμα που σημαίνει ότι οι επισκέπτες μπορούν συνήθως να βρουν χώρο μέσα σε ένα τετράγωνο 1/2 -2 από τη μονάδα. Θα παράσχουμε τον χάρτη για τη γειτονιά μας για το χώρο στάθμευσης χωρίς περιορισμό wright 1/2 -2 τετράγωνα από το κτίριο μας για δωρεάν δημόσιο χώρο στάθμευσης.
Σημείωση: Μέχρι να επιβεβαιωθούν, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

*** Καμία καθημερινή υπηρεσία καθαριότητας. ***
*** Απαγορεύεται το κάπνισμα, δεν υπάρχουν κόμματα ***
*** Μπορείτε να καπνίσετε έξω στο κατάστρωμα, ή μπροστά από το σπίτι ***
 * Πολιτική ακύρωσης: Όλες οι ακυρώσεις πρέπει να γίνονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
Οι επιβεβαιωμένες κρατήσεις ακυρώθηκαν 60 ημέρες ή περισσότερο, πριν από την ημερομηνία άφιξης, υπόκεινται σε επιστροφή 100%. λιγότερο, πριν από την ημερομηνία άφιξης, υπόκεινται σε πλήρη χρέωση ενοικίασης, εκτός εάν η μονάδα μπορεί να ενοικιαστεί ξανά.
Η επιβεβαίωση τίθεται σε ισχύ αφού λάβουμε την κατάθεσή σας. Εάν οι κρατήσεις ακυρωθούν 60 ημέρες ή λιγότερο, πριν από την ημερομηνία άφιξης, υπόκεινται σε απώλεια κατάθεσης.

Λέξεις-κλειδιά: Προεδρική σουίτα, Backyard, Περπατήστε στο Golden Gate Park, UC Med, Επιστήμες, De Young Μουσεία, Περπατήστε στα εστιατόρια, περπατήστε στα μπαρ, τα αρτοποιεία.
Κοντά στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Για την προστασία σας θα λάβετε ασφαλή επιβεβαίωση από την ιστοσελίδα του VRBO.
Θα είμαι σε επαφή μαζί σας πριν από την άφιξή σας με οδηγίες πρόσβασης

Διαχειριστής καταλύματος

Michael
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Absolutely no smoking allowed.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Σαν Φρανσίσκο

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης (Sunset District, Σαν Φρανσίσκο) και στην ακτή. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά από τα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής όπως: Ακαδημία Επιστημών της Καλιφόρνια και Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Σαν Φρανσίσκο, ενώ όσοι θέλετε να κάνετε αγορές μπορείτε να επισκεφτείτε και μέρη όπως: Πλατεία Union Square και Πλατεία Ghirardelli. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Κέντρο Τσέις, αλλά βρείτε χρόνο να επισκεφτείτε και αυτό το κορυφαίο αξιοθέατο της περιοχής: Ζωολογικός Κήπος του Σαν Φρανσίσκο. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και βόλτα με καγιάκ προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με αναρρίχηση βράχου και Ιππασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
San Francisco, CA

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ιατρικό Κέντρο UCSF Medical Center - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Ακαδημία Επιστημών της Καλιφόρνια - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Πάρκο Golden Gate - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Presidio of San Francisco (πάρκο) - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Σαν Φρανσίσκο: 9 λεπτά οδικώς
  • Στάση Judah St & 12th Ave Stop: 2 λεπτά με τα πόδια
  • Διεθνές Αεροδρόμιο Σαν Φρανσίσκο (Sfo): 27 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Arizmendi Bakery - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Little Sweet - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Starbucks - 6 λεπτά με τα πόδια
  • San Francisco's Hometown Creamery - 6 λεπτά με τα πόδια
  • The Beanery - 6 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,0

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 235 από 370 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 97 από 370 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 21 από 370 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 8 από 370 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 9 από 370 σχόλια πελατών" "

8,8/10

Καθαριότητα

8,6/10

Check-in

8,4/10

Επικοινωνία

9,4/10

Τοποθεσία

8,0/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Kevin W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nice stay in Inner Sunset
Loved the location and house was great!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

Alexander H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Good San Francisco Inner Sunset Location
Great Victorian style lodgings close to Golden Gate Park museums and attractions. Spacious accommodations, well supplied with kitchen and bathroom amenities. Though it was street parking, we had no trouble finding parking. Would stay again!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

Jacqueline C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Inner Sunset San Francisco
The location of this house is perfect, near Irving street restaurants, easy access to the ocean view beach by Muni N train, walking distance to Golden Gate Park, with the highlights of the SF Botanical Garden and de Young Art Museum, hop on hop off stop and the park itself. Adults and teenager loved it.
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Ken v.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Convenient stay
Location worked well for us to be near our son at Christmas. Flexible apartment as we were able to do a number of side trips.
Πραγματοποίησε 29 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

8/10 Καλό

Nima K.

Θετικά: Καθαριότητα, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Great place to stay in sf
This was a great place to stay for the holidays and work remotely from in a great neighborhood in sf. The unit is more spacious that it appears in the photos and the deck is gorgeous. Kt took a while to get acquainted with the place when we arrived as the lenghty description was confusing. However, Michael was very responsive and supportive to all our inquiries during our stay. Will definitely stay again in the future
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Michael

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
My husband and I have lived in San Francisco since 1981, and we LOVE the ocean. In 1985 we bought this house. My husband is an artist and I am a musician.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We love the area.
We love the location, location, location,

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

We love how it is close to the Golden Gate Park attractions, horse riding and more. Renting the paddle boat on the beautiful lake, bike riding, going to the breathtaking waterfall and being close to nature while being in the middle of everything San Francisco has to offer.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων