Σπίτι στον προορισμό Santa Rosa Beach, FL

Νεόκτιστο 5bdr, μεγάλη πισίνα, γήπεδο γκολφ, ποδήλατα, 1/2 μίλι από την παραλία!

Νεόκτιστο 5bdr, μεγάλη πισίνα, γήπεδο γκολφ, ποδήλατα, 1/2 μίλι από την παραλία!

Συλλογή φωτογραφιών για Poolside 5bdr, HUGE pool, Golf Cart, Bikes, 1/2 mile to beach!

Πισίνα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Παραλία
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Πισίνα

Επισκόπηση καταλύματος Νεόκτιστο 5bdr, μεγάλη πισίνα, γήπεδο γκολφ, ποδήλατα, 1/2 μίλι από την παραλία!

4,8 στα 5 Εξαιρετικό
5 υπνοδωμάτια4+ μπάνιαΓια 12 άτομα266 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

Santa Rosa Beach, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Santa Rosa Beach4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠοδηλατικό Μονοπάτι 30A Bike Trail9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Grayton Beach State Park12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΝτέστιν, Φλόριντα (DSI-Ντέστιν-Φορτ Γουόλτον Μπιτς)26 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

5 υπνοδωμάτια (για 12 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 5

4 Διπλά Κρεβάτια

4 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Μπάνιο 2

Μπάνιο 3

Μπάνιο 4

Μπάνιο 5

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Νεόκτιστο 5bdr, μεγάλη πισίνα, γήπεδο γκολφ, ποδήλατα, 1/2 μίλι από την παραλία!

Καλώς ήρθατε στο The Pool House - σύντομα να γίνει το αγαπημένο σας μέρος στις διακοπές σας! Βρίσκεται στην άκρη της μεγαλύτερης πισίνας στον πάγκο, το σπίτι είναι μια μικρή βόλτα με καροτσάκι ή ποδήλατο στην παραλία και περιλαμβάνει ένα νέο 6-Seater Golf Cart και 6 ποδήλατα Yolo Beach Cruiser!

Απολαύστε έναν ευρύχωρο ενιαίο σχεδιασμό, με 5 υπνοδωμάτια και 4.5 μπάνια, πολλά μπαλκόνια και έναν υπέροχο υπαίθριο χώρο καθιστικού δίπλα στην ιδιωτική είσοδο σας στην πισίνα. Η καλοκαιρινή διασκέδαση αφθονούν στο "The Pool House", στην περιοχή Cypress Breeze, που περιβάλλεται από κρατικό δάσος και μόλις 1/2 μίλια μακριά από τις όμορφες παραλίες του 30Α! Αυτό το νέο σπίτι κατασκευής διαθέτει όλα τα νέα έπιπλα, διακόσμηση, κλινοσκεπάσματα, μαγειρικά σκεύη και πολλά περισσότερα το 2019!

*** Σημείωση: Πρέπει να είστε τουλάχιστον 25 ετών για να κάνετε κράτηση στο The Pool House. Δεν επιτρέπονται ομάδες διάλειμμα άνοιξη κολέγιο, ανεξάρτητα από συνοδούς. ***

Φτάνοντας στο σπίτι θα βρείτε χώρο στάθμευσης για πολλαπλά οχήματα, εκτός από το γκαράζ ενός αυτοκινήτου (που προορίζεται για στάθμευση καλαθιού γκολφ και αποθήκευση ποδηλάτων και εργαλείων για την παραλία. Έξω, το σπίτι διαθέτει καλαίσθητο εξωραϊσμό και χώρο αυλής σε πολλαπλές πλευρές, με φοίνικες που κυριαρχούν απαλά στις άφθονες παράκτιες αύρες της γειτονιάς.

Μπαίνοντας στο σπίτι, τα φωτεινά και φωτεινά παράκτια χρώματα σας καλωσορίζουν σε χαλαρωτικές διακοπές. Η οικογένειά σας θα αγαπήσει το μεγάλο ενιαίο χώρο κουζίνα-καθιστικό-τραπεζαρία. Τα σύγχρονα λευκά και γκρι επισημαίνονται με πιτσιλιές μπλε χρώματος, τραβώντας σας προς την καταπληκτική πισίνα λίγο έξω! Ο κεντρικός χώρος του σπιτιού διατρέχει όμορφα προς τον εξωτερικό χώρο και ιδιωτική είσοδο στην πισίνα.

Το καθιστικό διαθέτει πολλά καθίσματα για όλη την οικογένεια, με πολυθρόνες καναπέδες και τηλεόραση επίπεδης οθόνης 70 ιντσών που προσφέρει εξαιρετική θέση για διασκέδαση και ξεκούραση. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν παρέχεται κανονική καλωδιακή τηλεόραση. Όλες οι τηλεοράσεις είναι τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης Smart-TV, επιτρέποντάς σας να προβάλλετε βίντεο, αθλήματα και ειδήσεις στην αγαπημένη σας πλατφόρμα προβολής.

Η τραπεζαρία είναι εξοπλισμένη με ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι δέκα άτομα, με περισσότερα σκαμνιά στο μεγάλο κουτί με γρανίτη και πολλά άλλα καθίσματα στην υπαίθρια τραπεζαρία.

Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλα όσα θέλετε ή χρειάζεστε για να προετοιμάσετε τις αγαπημένες σας γαστρονομικές απολαύσεις και διαθέτει συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα, countertops από γρανίτη και άφθονο αποθηκευτικό χώρο. Θα βρείτε επίσης ένα μισό λουτρό που βρίσκεται ακριβώς έξω από την είσοδο, για την ευκολία όλων.

Τέσσερα από πέντε υπνοδωμάτια βρίσκονται στον επάνω όροφο. Το πρώτο από τα τέσσερα βασιλικά υπνοδωμάτια βρίσκεται στον κάτω όροφο και διαθέτει ένα king size κρεβάτι, ένα κομψά ιδιωτικό μπάνιο με μπάνιο και άφθονο ήλιο.

Στον πάνω όροφο θα βρείτε μια μικρή περιοχή ανάγνωσης και ένα διάδρομο που οδηγεί σε υπνοδωμάτια και μπαλκόνια προς δύο κατευθύνσεις. Δύο king υπνοδωμάτια με θέα στην πισίνα, με κοινόχρηστο μπαλκόνι. Με θέα στο δάσος και στο δρόμο, θα βρείτε την κρεβατοκάμαρα και ένα άλλο υπνοδωμάτιο king με ιδιωτικό μπαλκόνι.

Η κύρια κρεβατοκάμαρα περιλαμβάνει ένα king size κρεβάτι με ένα όμορφα πλακόστρωτο μπάνιο με μπάνιο. Οι επισκέπτες στο κύριο υπνοδωμάτιο θα απολαύσουν εκπληκτική θέα στην πισίνα και στο αίθριο παρακάτω.

Σε όλο το διάδρομο από το κυρίως υπνοδωμάτιο, ένα άλλο υπνοδωμάτιο king size μοιράζεται ένα μπάνιο Jack-and-Jill με την κουκέτα. Αυτό το υπνοδωμάτιο king size διαθέτει επίσης θέα στην πισίνα, στους καταρράκτες και στο αίθριο παρακάτω.

Στο αντίθετο άκρο του διαδρόμου, το δωμάτιο με κουκέτες είναι διακοσμημένο με σκεπτικισμό σε ναυτικό θέμα και διαθέτει δύο κουκέτες με κουκέτες πλήρους μεγέθους σε κάθε ένα. Η κρεβατοκάμαρα μοιράζεται το μπάνιο Jack-and-Jill με το βασιλικό υπνοδωμάτιο που αναφέρθηκε παραπάνω.

Απέναντι από την αίθουσα από την κουκέτα, θα βρείτε ακόμα ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με king size κρεβάτι, ιδιωτικό μπάνιο και ευρύχωρο ιδιωτικό μπαλκόνι που βλέπει απέναντι από το δάσος!

Η παραλία είναι σε μικρή απόσταση με τα πόδια ή σε μέτρια απόσταση με τα πόδια από τα μπροστινά σας σκαλοπάτια. Περίπου 1/2-μίλι από πόρτα σε πόρτα, θα βρείτε το Gulf Place Beach πρόσβαση με άφθονο χώρο στάθμευσης, δωμάτια ανάπαυσης και φύλακες κατά την υπηρεσία σε περίοδο αιχμής.

Αν ψάχνετε για ένα μέρος με μια πισίνα διασκέδασης, δεν μπορείτε να νικήσετε Cypress Breeze! Αυτή η εκπληκτική πισίνα είναι κυριολεκτικά στο βήμα της πόρτας σας. Από την πίσω αυλή σας, εισάγετε την περιοχή της πισίνας μέσω της ιδιωτικής σας πύλης και βουτήξτε δεξιά! Στα 13.000 τετραγωνικά πόδια, με πολλαπλούς καταρράκτες και σπηλιές, είναι μια από τις μεγαλύτερες κοινοτικές πισίνες σε ολόκληρη τη Βορειοδυτική Φλόριντα!

Θα βρείτε επίσης διασκέδαση για ψώνια και δείπνα στο Gulf Place, όπως πολλά εστιατόρια, καφετέριες, ενοικιάσεις εξοπλισμού για μοτοσυκλέτα, καταστήματα με σουβενίρ, μπαρ στρειδιών, κήπο μπύρας, κατάστημα γλυκών, καταστήματα παγωτού και πολλά άλλα! Αν ψάχνετε να βγείτε στη φύση, το Green Leaf Greenway Trailhead είναι ακριβώς γύρω από το μπλοκ. Οι λάτρεις της υπαίθρου θα αγαπούν να περπατούν ή να κάνουν ποδήλατο σε αυτό το ειρηνικό μονοπάτι για μίλια μέσω του State Washington Forest Forest!

Ποδηλασία αγάπης; H hop σε ένα από τα beach cruiser ποδήλατα που περιλαμβάνονται με την κράτησή σας, και ο παραλιακός κόσμος είναι δικός σας! Θα βρείτε το μονοπάτι ποδηλασίας ακριβώς έξω από την είσοδο του συγκροτήματος. Αυτή η πλακόστρωτη ποδηλατική διαδρομή οδηγεί μέχρι 30Α, όπου μπορείτε να ακολουθήσετε το μονοπάτι κατά μήκος του παραλιακού δρόμου 30Α, περνώντας μέσα από μικρές παραλιακές πόλεις για μίλια και μίλια.

Εκτός από όλα αυτά τα θαυμάσια χαρακτηριστικά, θα εκτιμήσετε επίσης το μεγάλο πλυντήριο και το στεγνωτήριο με μπροστινή φόρτωση για την άνεσή σας, καθώς και το internet υψηλής ταχύτητας. Ξέρουμε ότι θα το λατρέψετε εδώ στο The Pool House - κατεβείτε στην παραλία!

* Παρακαλώ σημειώστε: RVs, σκάφη, και / ή ρυμουλκούμενα οποιουδήποτε είδους δεν επιτρέπονται στη γειτονιά. Υπάρχουν εγκαταστάσεις αποθήκευσης στην περιοχή, αλλά ο χώρος είναι εξαιρετικά περιορισμένος - φροντίστε να προγραμματίσετε μπροστά, καθώς η αποθήκευση δεν είναι διαθέσιμη ή επιτρέπεται στην ιδιοκτησία.*

Διαχειριστής καταλύματος

Kim & Andy
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Santa Rosa Beach

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Santa Rosa Beach) βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα. Ενώ όλοι μπορούν να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία Seaside Beach και Πάρκο Grayton Beach State Park, όσοι αναζητάτε κάποια δραστηριότητα, μπορείτε να επισκεφτείτε το εξής: Sandestin Golf Resort - Raven, Burnt Pine, Baytowne, The Links. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Sundog Books και Sirens at the Beach. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Santa Rosa Beach - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κρατικό Πάρκο Προστασίας Topsail Hill - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ποδηλατικό Μονοπάτι 30A Bike Trail - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Grayton Beach State Park - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Seaside Beach - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Φορτ Γουάλτον Μπιτς, Φλόριντα (VPS-Περιφερειακό Αεροδρόμιο της Βορειοδυτικής Φλόριντα): 48 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Blue Mountain Beach Creamery - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Stinky's Fish Camp - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Tom Thumb C-Stores - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Perfect Pig - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Red Fish Taco - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 12 από 14 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 1 από 14 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 1 από 14 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 14 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 14 σχόλια πελατών" "

4,9/5

Καθαριότητα

4,9/5

Check-in

4,7/5

Επικοινωνία

4,9/5

Τοποθεσία

4,8/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Kasey C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Spacious and great location!
Spacious home with great location to the beach and steps from the pool! The home came equipped with almost everything we needed. Having the bikes and golf cart was awesome! Dryer was extremely loud but when notified owner stated it was waiting on part. Overall we had a great time and very happy with our stay!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

5/5 Άριστο

AJ B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Place
Absolutely great hosts, house, and location. Have stayed multiple times. A++++
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

4/5 Καλό

Janice L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Pool House Fun
Our family of 12 enjoyed our week at the Pool House in Santa Rosa. The house is lovely, well equipped and a nice layout with the 5 bedrooms. The patio is very nice and was enjoyed a lot! The house was clean, but several items were left from the previous renters, including meds. Not sure how that was overlooked. Just an FYI for future renters…the gate from the patio to the pool is chained and locked. There is no direct access from the house. Also, renters are not allowed to use the pool before noon; it is for home owners only. It was nice to have the golf cart to use for going to the beach. After accepting the unknowns (locked gate & swim times) we had a fun week and absolutely loved the magnificent pool!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

5/5 Άριστο

Zachary R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
30A Gem
We had a fabulous stay. The property was as advertised and having 4 kings was ideal for a multi family gathering. The layout was condusicce to our party of 12 and we could all eat tog, watch or play game in the same room. While the location is not on the beach it is very accessible and the golf cart and bikes made the short journey fun!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2021

5/5 Άριστο

Jenny E.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Pool house
We had a fabulous time at this house! The proximity to the pool can’t be beat and it’s a short golf cart/bike ride/drive to the beach. Great for little kids to have the option of the beach and pool literally in your backyard.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Kim & Andy

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες