Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Νησί View Hideaway-Ειρηνικό, Στο νερό, γραφικό, Πουλιά, Φύση, Υδρομασάζ, Σάουνα!

Νησί View Hideaway-Ειρηνικό, Στο νερό, γραφικό, Πουλιά, Φύση, Υδρομασάζ, Σάουνα!

Συλλογή φωτογραφιών για Island View Hideaway - On the Water, Scenic, Sandbars, Birds, Nature, Hot Tub!

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Πισίνα
Εξωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Μη ταξινομημένη εικόνα, 5 από 49, κουμπί

Επισκόπηση καταλύματος Νησί View Hideaway-Ειρηνικό, Στο νερό, γραφικό, Πουλιά, Φύση, Υδρομασάζ, Σάουνα!

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 4 άτομα93 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Poynette, WI
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠεριοχή για Σκι Κασκέιντ Μάουντεν28 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜάντισον, Ουισκόνσιν (MSN-Περιφερειακό Αεροδρόμιο της Κομητείας Ντέιν)36 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΧιονοδρομικό Κέντρο Devil's Head37 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Devil's Lake State Park40 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια και 1 Διπλό Φουτόν

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Soap · Towels provided · Bathtub · Toilet

Μπάνιο 2

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Νησί View Hideaway-Ειρηνικό, Στο νερό, γραφικό, Πουλιά, Φύση, Υδρομασάζ, Σάουνα!

Οι γύρω λόφοι Devilshead και Cascade Mountain είναι πλέον ανοιχτοί για τη σεζόν για σκι, σωλήνες κ.λπ.!

Ενοικιάζεται επιπλωμένη κατοικία για να απολαύσετε την ομορφιά της φύσης στον ποταμό Ουισκόνσιν και τη λίμνη Ουισκόνσιν. Σε βολική τοποθεσία στην προκυμαία της λίμνης Ουισκόνσιν μεταξύ Μάντισον και των Wisconsin Dells, μόλις 1. 5 ώρες από Milw και 3 ώρες από το Σικάγο.

Κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο Cascade Mountain, Devilshead, Χριστουγεννιάτικο βουνό! Επιστρέψτε από το σκι για σάουνα και απολαύστε το ζεστό μπάνιο!

Αυτό το 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, 2-ιστορία εξοχικό σπίτι έχει μια φωτεινή, καθαρή κουζίνα και μια θαυμάσια ανοιχτή διάταξη στον πρώτο όροφο. Όμορφη θέα από τα μεγάλα παράθυρα σαλόνι βλέπουν πράσινο, αμμώδεις νησιά και τις υπανάπτυκτες μακρινό όχθες του ποταμού Ουισκόνσιν καθώς ανοίγει στη λίμνη WI. Εξερευνήστε τα πολλά κανάλια, sandbars, και τα νησιά του ποταμού και της λίμνης WI WI. Δύο-πρόσωπο σάουνα στο κατάστρωμα με υπέροχη θέα του ποταμού και τους λόφους.

Ίδιο ιδιοκτήτη και μικρότερες εξοχικό σπίτι δίπλα από την πόρτα.

Άνοιξη, καλοκαίρι, και η πτώση περιπέτειες! Πράσινα δέντρα, ηλιόλουστη άμμο-μπαρ, και ένα χαλαρό ποταμού σας περιμένουν. Μπαίνει από το κύριο κανάλι το εξοχικό σπίτι έχει το καλύτερο και των δύο κόσμων ... εύκολο αξιολόγηση για το μεγάλο νερό, μια υπέροχη θέα από το νερό και το ηλιοβασίλεμα, αλλά μικρή κίνηση βάρκα. Λόγω της ρηχό παραθαλάσσια τοποθεσία μας, η επιλογή είναι δική σας, ξεκινήσει το σκάφος σας σε ένα από τα 3 κοντινά launchs σκάφος και το κεφάλι αριστερά για Lake Wisconsin ή να πάτε δεξιά για τον ποταμό Ουισκόνσιν. Το έχεις όλα εδώ! Μπορείτε να ξεκινήσει το σκάφος σας καθημερινά και να περάσουν μια συναρπαστική μέρα στο ανοικτό νερό της λίμνης (πάρα πολύ ρηχή για να πάρετε μια βάρκα οποιουδήποτε μεγέθους στο κανάλι μας, αλλά μπορείτε να παρκάρετε το ρυμουλκούμενο σας μπροστά στο τέλος της ημέρας) ή μια ήσυχη μέρα διερεύνηση των Dells-όπως μπλόφες και τα κοντινά νησιά, όρμοι, και τέλματα στο κανό ή καγιάκ σας. Η ρηχά νερά μπροστά είναι ιδανικό για καγιάκ και κανό.

Απολαύστε ρηχό ψάρεμα νερό από την προβλήτα ή κατά παρυδάτια ή το κεφάλι έξω σε μια βάρκα για να χτυπήσει αρκετές από τις καλύτερες τοπικές σημεία αλιείας όλα μέσα σε 5 λεπτά από το εξοχικό σπίτι: Το Στενά, Fockes Bluffs, και το Camp Rest Park. Καλή αλιεία Walleye, Smallmouth Bass, Λευκό Bass, Γατόψαρο, Largemouth, Crappie και περισσότερο.

Το εξοχικό σπίτι έχει ένα πράσινο γκαζόν για τα παιχνίδια αυλή ή για τα παιδιά να τρέχουν γύρω από το, συν μόλις ένα τετράγωνο μακριά είναι ένα πάρκο με παιδική χαρά και την παραλία παρυδάτια, ιδανική για μικρά παιδιά και σκυλιά. Γήπεδα τένις και μπάσκετ είναι μόνο ένα μίλι μέχρι το δρόμο. ευκαιρίες ποδήλατο σε δρόμους με πολλές στροφές χώρα στην περιοχή είναι φανταστική. Για μια πρόκληση; Κύκλος Λίμνη Wisconsin στο ποδήλατό σας, πρόκειται για ένα ταξίδι 50-60 μίλια με μια ελεύθερη διέλευση φεριμπότ ως αποκορύφωμα!

Αυτό με δύο υπνοδωμάτια, δύο σπίτι μπάνιο διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μια ανοιχτή διάταξη. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με όλα όσα θα χρειαστείτε για την προετοιμασία κάθε γεύμα σας αρέσει ... ή σχάρα έξω στην όχθη κατάστρωμα στη σχάρα αερίου! Αίσθημα τεμπέλης; Kick πίσω και να απολαύσετε τη LCD HDTV 42 "επίπεδη οθόνη ή να απολαύσουν το τζακούζι που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι έξι άτομα, έτσι ώστε ... να χαλαρώσετε, να πιείτε ένα ποτό, ακόμη και να σερφάρετε στο διαδίκτυο, και να παρακολουθήσουν το ποτάμι να περνάει!

Όμορφη θέα από τα μεγάλα παράθυρα σαλόνι και σε όλη την τράπουλα εμφάνιση των 16'x25 »σε πράσινο, αμμώδη νησιά και τις υπανάπτυκτες μακρινό όχθες του ποταμού Wisconsin καθώς ανοίγει στη λίμνη Wisconsin.

ΠΤΩΣΗ & διασκέδαση χειμώνα! Μετά το καλοκαίρι πλήθη φύγει θα βρείτε τη μοναδική ομορφιά και την ηρεμία στις όχθες του ποταμού. Μπαίνει στο μεταξύ τους γύρω μπλόφες και τις πλαγιές θα βρείτε υπέροχα χρώματα φθινόπωρο και το χειμώνα εκθαμβωτικό τοπίο. Εκατοντάδες στρέμματα δασικές απέναντι πλευρά του δρόμου είναι το σπίτι του Red κοιλιά δρυοκολάπτης, Άγρια Τουρκία, και Ελάφι της Βιρτζίνια, ενώ το συνεχώς μεταβαλλόμενο ποτάμι προσφέρει θέα Sandhill Γερανοί, φαλακρός αετοί, Beaver, και Muskrat. Γραφική drives σε όλες τις κατευθύνσεις κάνει ενδιαφέρουσες ημερήσιες εκδρομές πιο διασκεδαστικό! Πολλά κοντινά δυνατότητες για ημερήσιες εκδρομές, συμπεριλαμβανομένης της Wollensheim Οινοποιείο, Wisconsin Dells, State Park στη λίμνη του διαβόλου, Baraboo Παγκόσμιο Μουσείο Circus, και πολύ περισσότερα. Κοντινούς λόφους για σκι περιλαμβάνουν Cascade Βουνό (15 λεπτά) και Devilshead Lodge (30 λεπτά).

Τόσα πολλά να δείτε και τόσα πολλά να κάνουμε! Χαλαρωτικό!

Ψάρια για Walleye, Smallmouth Bass, Λευκό Bass, Γατόψαρο, Largemouth, Crappie, και πολλά άλλα. Πολλά κοντινά δυνατότητες για ημερήσιες εκδρομές συμπεριλαμβανομένων των WI Dells, Λίμνη διαβόλου μέλος Park, Baraboo Circus World Museum, και πολλά άλλα! Μεγάλη πουλιά!

Λέξεις-κλειδιά: υδρομασάζ, μπανιέρα spa, τοπίο, ήσυχο, γαλήνιο, Ψάρεμα, όμορφη θέα

Διαχειριστής καταλύματος

Dave Weber
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Children welcome

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι (όριο 2 στο σύνολο)
Up to 2 dogs allowed with $20/night pet fee.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No smoking allowed inside the cottage.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Ποϊνέτ

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Ποϊνέτ) βρίσκεται στην ακτή. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Λίμνη Devils Lake και Πάρκο Devil's Lake State Park. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και θαλάσσιο σκι κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία.
Χάρτης
Poynette, WI

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Περιοχή για Σκι Κασκέιντ Μάουντεν - 28 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Χιονοδρομικό Κέντρο Devil's Head - 37 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κλειστό Υδάτινο Πάρκο Kalahari - 39 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Devil's Lake State Park - 40 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λίμνη Devils Lake - 50 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Πόρτατζ: 26 λεπτά οδικώς
  • Τοπικό Αεροδρόμιο Dane County (Msn): 36 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Remi's Thirsty Moose - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Lakeside Bar & Grill - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Hooker's Resort - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Fitz's On The Lake - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 156 από 181 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 23 από 181 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 181 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 181 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 181 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Lisa H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nice stay on the river
My family loves this place! We stayed in the smaller house next door 3 years ago and came back because it is so peaceful. We live just an hour away so this is a perfect escape for a few days of "spring break". It is great just sitting in the hot tub and watching the birds on the river. We will hopefully come back!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Elizabeth W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely getaway
View of the river, with birds and cranes and geese - check. Hot tub - check. Fire pit - check. Dog friendly - check. This is the place for a lovely and relaxing getaway!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Rebecca S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Place!
We had a phenomenal time! So close to cascade for skiing. The biggest bonus is that our family dog could come with, and that was huge for us. Hot tub was amazing! Kids had their own spot, and lots of entertaining games and movies! Want to come back in the summer!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Carrie B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Quiet
After skiing and snowboarding it was a perfect t place to relax for the night.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Karen S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Very relaxing place on the river
Island View Hideaway is a cozy relaxing place. Lots of places to walk our dog, even with it being rainy!! It was just what we were looking for!! So much to watch right outside the back patio doors. The only suggestion would be to have a grab bar attached to the shower or side wall of the toilet for folks who have trouble getting up from the low toilet.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Dave Weber

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I grew up and still live in Highland Park, IL and went to college in Wisconsin (UW-Eau Claire). We love to camp and fish and canoe and bike and hike! This area is perfect for that. Cheryl would only let me but a cottage to enjoy this area that I've enjoyed my whole life if we could find a way to help it pay it's way. So we started renting it as a vacation home on VRBO and Homeaway and the rest is history. We love coming up and staying at our cottages (we also own a smaller cottage next door, called Quietwater Cottage)!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

I have fished and enjoyed this beautiful area since I was a boy. We purchased this cottage to enjoy and share with others who want great memories. It is next door to our other cottage, Quietwater Cottage, which is a little smaller but equally nice.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The open layout this cottage with the great views of the water and islands sold us on this wonderful getaway! We loved the big deck on the water side and the gently sloping yard to the water. Nothing like watching sunset from the hot tub! It's close to so many fun things to do. We provide a canoe and rowboat for our guests and shallow water in front make it easy to get out on the water and enjoy the beauty of the river and sandy islands. Guests may have to carry or drag boats a short distance to get to deeper water.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων