Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Maui Vista Condo στο Νότιο Kihei- ** Μόνο 2 νύχτα ελάχιστο **

Maui Vista Condo στο Νότιο Kihei- ** Μόνο 2 νύχτα ελάχιστο **

Συλλογή φωτογραφιών για Maui Vista Condo in South Kihei- Only a 2 night minimum

Παραλία
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Ιδιωτική κουζίνα
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Maui Vista Condo στο Νότιο Kihei- ** Μόνο 2 νύχτα ελάχιστο **

Σχόλια
9,4 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 5 άτομα56 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Kihei, HI
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαμαόλε Μπιτς Παρκ8 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαμαόλε Μπιτς Παρκ 33 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Wailea16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΚαουλούι, Χαβάη (OGG)27 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι και 1 Μονό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Maui Vista Condo στο Νότιο Kihei- ** Μόνο 2 νύχτα ελάχιστο **

Το ισόγειο Maui Vista condo με θέα στους κήπους έχει πρόσφατα αναδιαμορφωθεί για να δημιουργήσει ένα θέρετρο στυλ θέρετρο σε προσιτή τιμή. Ένα ηλιόλουστο λάνι είναι ένα ιδανικό μέρος για πρωινό καφέ.

Μπορεί να φιλοξενήσει 4 ενήλικες ή μια οικογένεια 5- 1 BR / 1BA- Υπνοδωμάτιο έχει ένα νέο QUEEN BED- Καθιστικό έχει έναν βασιλικό υπνοδωμάτιο καναπέ και ένα πτυσσόμενο κρεβάτι έξω.

Διαθέτει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με νέες συσκευές, νέα ντουλάπια και γραφεία γρανίτη. Το μπάνιο διαθέτει πετσέτες υψηλής ποιότητας και κλινοσκεπάσματα από αιγυπτιακό βαμβάκι 500 υπνοδωματίων. Όλα αυτά σε έναν ήσυχο, ήσυχο χώρο.

Η μετάβαση στον Παράδεισο δεν είναι περίπλοκη. Επιβεβαιώστε ότι οι ημερομηνίες παραμονής σας είναι διαθέσιμες στο ημερολόγιό μας, χρησιμοποιήστε το κουμπί "Κάντε κράτηση τώρα" και κατευθυνθείτε προς το Maui. Ανεξάρτητα από το πότε φτάνετε μετά από τα 3 p. Μ. check-in, ένα σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί στην πόρτα σας επιτρέπει να εισέλθετε χωρίς τη βοήθεια του διαχειριστή ακινήτων. Ο κωδικός εισόδου κλειδιού θα σας δοθεί τουλάχιστον 14 ημέρες πριν από την άφιξή σας. Το check-out είναι 11α. Μ. την ημέρα της αναχώρησης.

Πλήρως κλιματιζόμενο! Η κουζίνα διαθέτει ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων και σόμπα. Είναι πλήρως επιπλωμένο για τις δημιουργίες κάθε γκουρμέ. Υπάρχουν 500 υπνοδωμάτια ποιότητας αιγυπτιακού βαμβακιού για το βασικό κρεβάτι μεγέθους queen. Υπάρχουν Boogie πίνακες, μια ομπρέλα, ένα ψυγείο και Tommy Bahama παραλία καρέκλες όλα για τη χρήση σας κατά την επίσκεψη Maui. Ποιότητα πετσέτες θαλάσσης παρέχονται επίσης ως μέρος της εμπειρίας Maui. Οι πετσέτες θαλάσσης και οι πετσέτες μπάνιου παρέχουν ίσο αριθμό καταχωρημένων αναζητήσεων.

Το condo είναι πλήρως κλιματιζόμενο. Ενώ ο φιλοξενούμενος μας, έχετε δωρεάν χώρο στάθμευσης, χρήση της πισίνας και χώρους μπάρμπεκιου που απέχουν λίγα βήματα από τη μονάδα. Οι εγκαταστάσεις πλυντηρίου είναι στο condo για επιπλέον άνεση.

Θεωρούμε Maui το σπίτι μας, επικοινωνήστε μαζί μας για τις ιδέες δραστηριότητας Maui. Μπορούμε να κάνουμε προτάσεις για παρακολούθηση φαλαινών, νησιώτικα καυτά σημεία, όπου μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες τιμές των τροφίμων, τις τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων και τις εποχιακές εκδηλώσεις.

Συστάσεις: Θα ενοικιάσω ένα αυτοκίνητο. Υπάρχουν λεωφορεία για όλο το νησί με ένα ενιαίο κατ 'αποκοπή τέλος για την ημέρα, αλλά έρχονται στο Maui είναι για το ταξίδι, όχι τον προορισμό. Δεν πρόκειται να περάσετε από το σημείο Α στο σημείο Β αλλά να σταματήσετε κάθε φορά που η θέα σας κατακλύζει και κάθεται για να την απολαύσετε. Φέρτε σνακ και ποτά, πικνίκ είναι ο τρόπος για να απολαύσετε την εκδρομή κάθε μέρα.

Παραλίες: υπάρχει ένα από τα καλύτερα στο νησί, Charley Young / Kamaole I, μια εύκολη βόλτα ακριβώς απέναντι από το δρόμο περίπου 2 λεπτά από το ακίνητο. Αλλά θυμηθείτε ότι βρίσκεστε στο Maui. Το νησί έχει 5 ή 6 από τις μεγαλύτερες παραλίες του κόσμου. Η μεγάλη παραλία στη Makena είναι 30 λεπτά για να χάσετε.

Η τοποθεσία του ακινήτου βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στη νότια πλευρά του Maui. Το αεροδρόμιο Kahului (OGG) απέχει 10 μίλια και 20 λεπτά. οδηγώ. Το Northwest είναι η Lahaina, 45 λεπτά με το αυτοκίνητο από τα 20 μίλια. Η πόλη της Paia περνάει από το αεροδρόμιο και απέχει 25 λεπτά με το αυτοκίνητο από την ιδιοκτησία των 15 μιλίων.

Φέρτε και πάντα φοράτε αντηλιακό. Η μέση καλοκαιρινή θερμοκρασία είναι στις αρχές της δεκαετίας του '80, και η μέση θερμοκρασία σε υψηλή θερμοκρασία είναι στα χαμηλότερα των 80's. Θα είσαι τόσο άνετος και ζεστός. θα ξεχάσετε ότι είστε κάτω από έναν τροπικό ήλιο και θα μπορούσατε να κάνετε ηλιακά εγκαύματα.

Εάν χρειάζεστε ένα μέρος για να αποθηκεύσετε τις αποσκευές σας την ημέρα αναχώρησής σας, μπορείτε να βρείτε μερικές επιλογές:
• Το Paradise Storage βρίσκεται στο Kahului, απέναντι από το Target. Διαθέτουν αποθήκευση ημέρας για $ 25. Παρόλο που η εγκατάστασή τους κλείνει στις 7:00 μ.μ., ο διευθυντής ζει στο χώρο και μπορεί να φιλοξενήσει μεταγενέστερες αναλήψεις.
• Η αποθήκη Extra Space διαθέτει χώρο φύλαξης αποσκευών για την ημέρα. Το κόστος είναι $ 22 + $ 10 για ασφάλιση, για συνολικά $ 32. Έχουν ένα γραφείο Kihei.

Λέξεις-κλειδιά: Condominium, Condo, Maui Vista, Νότια Maui, Χαβάη, νησί, διακοπές διακοπές, κοντά σε ψώνια, κοντά σε όλες τις παραλίες, ρομαντική απόδραση, Kihei, πολυτελές ακίνητο, πλήρεις ανέσεις, πισίνα, BBQ, Beach, Βήματα μακριά από τον ωκεανό, Sleeps 4, Maui Wedding, Δραστηριότητες

Πολιτική επιστροφής χρημάτων: Καμία επιστροφή χρημάτων εκτός εάν ακυρώσετε περισσότερες από 90 ημέρες πριν από την ημερομηνία άφιξής σας. Εάν ακυρώσετε 60 ημέρες πριν, θα επιστραφεί επιστροφή της αρχικής σας πληρωμής μείον το τέλος κράτησης και όλα τα τέλη πιστωτικών καρτών που έγιναν από εμένα.

Ένα τέλος καθαρισμού των $ 100 και των φόρων HI θα προστεθεί σε όλες τις διαμονές.
Χαβάη Κρατική φορολογική ισοτιμία: 14. 42%

GET Φόρος #: GE-131-780-1984-01
Μεταβατικές τιμές. Φόρος #: TA-131780-1984-01


Δεν υποστηρίζω ούτε συμμετέχω σε καμία από τις διαφημίσεις στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας. Βρίσκονται εκεί από την Expedia, ιδιοκτήτες του VRBO. Η αμοιβή υπηρεσιών είναι ένα τέλος VRBO που καταβάλλεται και παράγεται από αυτά, πάνω από το οποίο δεν έχω κανένα έλεγχο.

Mahalo !!!

Διαχειριστής καταλύματος

Deirdre Lozica, owner
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος GE-131-780-1984-01, 390180030111, TA-131-780-1984-01

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Κιχέι

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Κιχέι) βρίσκεται κοντά στην παραλία. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Καμαόλε Μπιτς Παρκ και Παραλία Wailea. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Maui Fish Pipe και Hawaiian Islands Humpback Whale National Marine Sanctuary Headquarters. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Kihei, HI

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Καμαόλε Μπιτς Παρκ - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Maui Fish Pipe - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Καμαόλε Μπιτς Παρκ 3 - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Keawakapu Beach North - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Wailea - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σιδηροδρομικός Σταθμός Sugar Cane του Λεχέινα: 41 λεπτά οδικώς
  • Καουλούι, Χαβάη (OGG): 27 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Three's Bar & Grill - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Kihei Caffe - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Tradewinds Poolside Cafe - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Paia Fish Market South Side - 14 λεπτά με τα πόδια
  • Cinnamon Roll Place - 14 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,4

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 42 από 55 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 8 από 55 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 3 από 55 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 55 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 55 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great location!
We loved our stay here, what a great spot! Everything was clean and well stocked. Kids loved the body boards (and I loved not having to find somewhere to rent them!). In unit laundry is a game changer on vacation. Location is fantastic. We will definitely stay again!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Toby O.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Good location, good amenities.
Communication was excellent. The one bedroom/one bath condo was very clean and well-stocked. Near lots of restaurants. We only spent time at night because we were busy both days, so didn’t use many amenities.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

John N.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Island Hoppers
Shot over from Big Island to do drive to Hana. Kihe is central to everything. Good for kids and adults. Place was as described, everything was easy. Check in, location, condo stocked with what you need, and clean. Would stay here again.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

8/10 Καλό

Daniela K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nice clean unit, great location!
Would definitely stay here again!
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2023

10/10 Άριστο

Joel N.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Maui fun
This was a nice clean condo, wonderful location, just short walk to the beach for some fun and sun.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Deirdre Lozica, owner

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We love going to Maui as either a couple or as a family. Mike and Dee

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We bought our condo because of its great location and beach access. Our kids, 11 & 13, love staying here and always want to come back.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The ground floor unit is great for the kids. You just open the patio door, and they can play outside while I relax on the lanai with my favorite coffee or cocktail.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων