ΔιαμέρισμαΙδιώτης οικοδεσπότης

Pico de Loro Cove στην ακτή Hamilo, Beach & Country Club, παραθαλάσσιο διαμέρισμα / μ

Pico de Loro Cove στην ακτή Hamilo, Beach & Country Club, παραθαλάσσιο διαμέρισμα / μ

Συλλογή φωτογραφιών για Pico de Loro Cove at Hamilo Coast, Beach & Country Club, beachfront condo / m

Δωμάτιο
Δωμάτιο
Ιδιωτική κουζίνα
Εσωτερικοί χώροι
Πισίνα

Επισκόπηση καταλύματος Pico de Loro Cove στην ακτή Hamilo, Beach & Country Club, παραθαλάσσιο διαμέρισμα / μ

1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 5 άτομα36 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Πισίνα
  • Κουζίνα
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Κλιματισμός
  • Γυμναστήριο
  • Παρέχεται πρωινό

Εξερευνήστε την περιοχή

Nasugbu, Calabarzon
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Santelmo7 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤερματικός Σταθμός της Ακτής Hamilo9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΌρος Pico De Loro25 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Φουτόν, 1 Διπλό Κρεβάτι και 1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Bidet · Toilet · Shower only

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Pico de Loro Cove στην ακτή Hamilo, Beach & Country Club, παραθαλάσσιο διαμέρισμα / μ

Studio στούντιο (AC, 40 '' HD καλωδιακή τηλεόραση και Wi-Fi, πλήρη κουζίνα), με μπαλκόνι και μπάνιο, που βρίσκεται στο κτίριο Jacana? Είναι ιδανικό για ζευγάρι ή οικογένεια. Μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 4-5 άτομα (max 4 ενήλικες ή max 5 άτομα εάν έχουν παιδιά μέχρι 13 ετών)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΝΔΟΥΣ, ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΛΛΟΥ! :)

Ώρα άφιξης: από τις 2 μ.μ.
Ώρα αναχώρησης: 12 το μεσημέρι
Αν όμως κανείς άλλος επισκέπτης δεν χρησιμοποιεί το condo πριν από το check-in ή / και μετά το check-out (μπορείτε να το ελέγξετε εύκολα λίγο πριν τη διαμονή σας), μη διστάσετε να κάνετε check-in (χρησιμοποιήστε το condo) επιθυμείτε και να κάνετε check out όσο αργά το επιθυμείτε (οι κανόνες του Pico de Loro είναι ελεύθεροι να φτάσετε, να πληρώσετε το εισιτήριο και να χρησιμοποιήσετε τις εγκαταστάσεις (πισίνες, παραλία κλπ.) όσο το δυνατόν νωρίτερα και να μείνετε μετά check-out μέχρι τις 8μμ είναι επίσης εντάξει).

Το κόστος συμμετοχής Club Guest δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του διαμερίσματος, αλλά καταβάλλεται από όλους τους επισκέπτες στο Pico de Loro Cove Beach & Country Club κατά την είσοδό τους στις εγκαταστάσεις. Το τέλος είναι καλό για διαμονή μέχρι 1 εβδομάδα. Οι ηλικιωμένοι έχουν έκπτωση σε τέλη εγγραφής και σε αγορές εντός των εγκαταστάσεων.

Φόρος εγγραφής επισκεπτών club:
(ποια χρέωση εξαρτάται από την ημέρα που οι επισκέπτες κάνουν check-in / άφιξη)
* Lean Season: Όλες τις εργάσιμες ημέρες του Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου και Ιουλίου - Νοεμβρίου. 800 άτομα σε ενήλικες PHP και 300 παιδιά PHP 4-12yrs.
** Περίοδος αιχμής: Όλα τα Σαββατοκύριακα του Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου και Ιουλίου - Νοεμβρίου. όλες τις εργάσιμες ημέρες του Μαρτίου - Ιουνίου και Δεκεμβρίου. όλες τις αργίες του έτους. 1.200 PHP ενηλίκων & 400 παιδιών PHP 4-12yrs.
*** Υψηλή περίοδος: Όλα τα Σαββατοκύριακα του Μαρτίου - Ιουνίου και Δεκεμβρίου. 1.300 PHP ενηλίκων & 500 παιδιών PHP 4-12yrs.
**** Μεγάλη Εβδομάδα: 1.500 PHP ενηλίκων & 600 παιδιών PHP 4-12 ετών.

Συμπερίληψη: Δωρεάν πρόσβαση στο Pico Beach και το Reef Bar (ξαπλώστρες με ομπρέλες - δωρεάν! μεγάλες σκιασμένες καμπάνες διαθέσιμες με μικρή χρέωση). Δωρεάν χρήση των πισίνων και ντουλαπιών Country Club. Δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο. Δωρεάν γυμναστήριο Δωρεάν Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους και στο condo. πρόσβαση σε και χρήση γήπεδων τένις / σκουός / πινγκ-πονγκ / γήπεδα μπάντμιντον / γήπεδα μπάσκετ / βόλτες με πόνυ / καταδύσεις / κολύμβηση με αναπνευστήρα / καγιάκ κ.λπ. κ.λπ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας υποστηρίξουμε ως συνοδευόμενους επισκέπτες, με πρόσβαση στο Beach Club επίσης :)
Στοιχεία ακινήτου:
+ Μεγάλη θέα στα βουνά, με ανελκυστήρα, με 24ωρη ασφάλεια / CCTV και θυρωρείο,
+ Δωρεάν πάρκινγκ.
+ Πλήρως επιπλωμένο και κλιματιζόμενο στούντιο με 36τ.μ.
+ Σε κάθε μονάδα τύπου στούντιο: 1 κρεβάτι queen size (Uratex ή MandaueFoam), 1 διπλό κρεβάτι (MandaueFoam ή Uratex) και 1 μονόκλινο καναπέ-κρεβάτι (Uratex Scatola). με λινά και μαξιλάρια και κουβέρτες.
+ Τραπέζι & καρέκλες στο condo και έξω στη βεράντα / μπαλκόνι?
+ Τηλεόραση επίπεδης οθόνης HD 40 '' με πακέτο καναλιών καλωδιακής τηλεόρασης Cignal.
+ Δωρεάν Wi-Fi στο εσωτερικό των διαμερισμάτων και στους κοινόχρηστους χώρους (στις πισίνες, στην παραλία κλπ). Επίσης, τηλεφωνήστε μέσα σε μερικά condos για να καλέσετε τους αριθμούς σταθερής τηλεφωνικής γραμμής της Μανίλα δωρεάν.
+ Βάζο πόσιμου νερού, θερμαντική σόμπα επαγωγής, κουζίνα μαγειρέματος ρυζιού, ατμόλουτρο τροφίμων, μπλέντερ φαγητού, ψυγείο, φούρνος μικροκυμάτων, βραστήρας, όλα τα σκεύη κουζίνας (μαγειρικά σκεύη και σερβίτσια). Επιτρέπεται μαγείρεμα (εκτός από τα αποξηραμένα ψάρια / καλαμάρια). Κατά το μαγείρεμα, συνιστάται στους επισκέπτες να ανοίγουν την κουκούλα.
+ Παρέχονται υλικά πλύσης πιάτων.
+ Ντους / μπάνιο, πετσέτα και χαρτί υγείας. Ζεστό νερό (θερμάστρα) Ναι, ντους Bidet Ναι;
+ Το ψάρι ψαρεύει λίγο έξω από το κτίριο.
+ Ασθενοφόρο σε κατάσταση αναμονής 24 ώρες το 24ωρο στις εγκαταστάσεις, μικρή κλινική με νοσηλευτές και γιατρό.

Το κάπνισμα και τα κατοικίδια ζώα ΔΕΝ επιτρέπονται μέσα στη μονάδα.

Κατά το check-in απαιτείται εγγύηση κατάθεσης PHP 1000, το οποίο επιστρέφεται κατά την εκκαθάριση.

Πώς να κάνετε κράτηση:
1. Στείλτε μας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλει να επισκεφθεί το Pico de Loro Cove, ενήλικες και παιδιά: ονόματα, διευθύνσεις, αριθμοί επικοινωνίας, ημερομηνίες γέννησης και ημερομηνίες της προβλεπόμενης διαμονής σας (check-in και check-out)
2. Στείλτε μας e-mail με αντίγραφα έγκυρων κυβερνητικών αναγνωριστικών στοιχείων όλων των επισκεπτών που σκοπεύουν να επισκεφθούν (θα χρειαστούμε αυτούς για να κανονίσουμε τα εισερχόμενά σας)
3. Θα επιστρέψουμε με το Έντυπο Εξουσιοδότησης για να παρουσιάσετε (μαλακό ή έντυπο αντίγραφο) κατά την είσοδο στο χώρο του Pico de Loro και τον αριθμό επικοινωνίας και το όνομα του ατόμου που θα συναντήσετε στο condo.

Οι επισκέπτες που θα φτάσουν νωρίς πριν από το check-in μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πισίνα ή την παραλία μέχρι το check-in στο condo. Οι επισκέπτες μπορούν να παραμείνουν στις εγκαταστάσεις του Pico μέχρι τις 20:00.

VISA / MasterCard / άλλη γενικά αποδεκτή χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πληρωμή στο Pico de Loro. διαφορετικά η κάρτα μετρητών Pico de Loro / Hamilo είναι διαθέσιμη για τους επισκέπτες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πληρωμή. Μόνο 1 κάρτα (οποιοδήποτε από τα παραπάνω) θα κάνει για ολόκληρη την ομάδα.

Ο χάρτης πορείας παρέχεται στον ιστότοπό μας. αυτό διαρκεί 90 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Manila MoA στο Pico de Loro Cove.
Πιθανότατα να φτάσετε στο Pico de Loro Cove με τα μέσα μαζικής μεταφοράς: λεωφορείο για Nasugbu και στη συνέχεια τρίκυκλο ή pick-up διατεταγμένα για σας (περίπου P700).
Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν κάτω από / έξω από το κτίριο.
Δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο μέσα στο χώρο.

Διαχειριστής καταλύματος

Mae Pajuyo
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Γυμναστήριο
Παρέχεται πρωινό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 12 το μεσημέρι

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Club Guest Registration Fee is not included in condo rate, paid to Pico de Loro Cove upon arrival, good for 1 week

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και ανιχνευτής καπνού

Σχετικά με την περιοχή

Nasugbu

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Nasugbu) βρίσκεται κοντά στην παραλία. Ένα από τα τοπικά σημεία ενδιαφέροντος είναι το εξής: Παραλία Santelmo, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Ορμίσκος Papaya και Όρος Pico De Loro. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και βόλτα με καγιάκ κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και Ιππασία σε κοντινή απόσταση.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Santelmo - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Τερματικός Σταθμός της Ακτής Hamilo - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ορμίσκος Papaya - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Όρος Pico De Loro - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λιμάνι Wawa - 30 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Lagoa Restaurant - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Sun Coral Cafe - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Pico Restaurant and Bar - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Pico Bar - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Boracay de Cavite - 46 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

Βαθμολογία 10 - Άριστο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια πελατών ακόμη

Γράψτε εσείς το πρώτο σχόλιο για αυτό το κατάλυμα μετά τη διαμονή σας.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Mae Pajuyo

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες