Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Το Relaxing Red Retreat, μια ζεστή νέα ανακαίνιση σε μια εκπληκτική γειτονιά.

Το Relaxing Red Retreat, μια ζεστή νέα ανακαίνιση σε μια εκπληκτική γειτονιά.

Συλλογή φωτογραφιών για Two Rivers Relaxing Retreat

Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Εσωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι
Δωμάτιο
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Το Relaxing Red Retreat, μια ζεστή νέα ανακαίνιση σε μια εκπληκτική γειτονιά.

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτιαΓια 3 άτομα65 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • ΓυμναστήριοΓυμναστήριοΓυμναστήριο

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Portland, OR
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΔρόμος Alberta Street7 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣυνεδριακό Κέντρο Όρεγκον9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣτάδιο Moda Center10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠόρτλαντ, Όρεγκον (PDX-Διεθνές Αεροδρόμιο του Πόρτλαντ)14 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 3 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 2

1 Μονό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Μικρή κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Το Relaxing Red Retreat, μια ζεστή νέα ανακαίνιση σε μια εκπληκτική γειτονιά.

Το Relaxing Red Retreat είναι ένα ολοκαίνουριο διαμέρισμα υπόγειο υπνοδωματίου δύο υπνοδωματίων που βρίσκεται στην Alberta Arts μόλις λίγα βήματα από όλα όσα χρειάζεστε.

Υπνοδωμάτιο 1 με 1 διπλό κρεβάτι, με διπλό κρεβάτι
Υπνοδωμάτιο 2 μονά κρεβάτι με 2 μονά κρεβάτια που έχει ένα pop up δίδυμο
μικρό παιδί διπλό πτυσσόμενο για τα παιδιά μόνο έχουμε επίσης ένα πακέτο και το παιχνίδι για τα μωρά.
Κοινά διαστήματα -1 καναπέ
Χώρος φαγητού
Βιβλιοθήκη ανάγνωσης
Γραφείο για να γίνει εργασία
μικρή κουζίνα με πιάτα
Ένα ντους
Δωρεάν χρήση μέχρι 4 ποδηλάτων
Τηλεόραση με ταινίες και ROKU

Το Concordia / Alberta Arts Retreat είναι ένα πρόσφατα ανακαινισμένο διαμέρισμα υπόγειου φωτισμού, το οποίο θα σας προσφέρει μια ιδιωτική, προσωπική και οικονομική εναλλακτική λύση για τη διαμονή σας σε ξενοδοχείο / μοτέλ. Είναι φωλιασμένο σε έναν ήσυχο, δεντρόφυτο οικιστικό δρόμο. Προσφέρουμε ένα πρόσφατα ανακαινισμένο όμορφο, πολύ ευρύχωρη ιδιωτική μονάδα 800τμ. Έχει ό, τι χρειάζεστε αν επισκέπτεστε το PDX για λίγες μέρες ή για παρατεταμένη διαμονή. Ζούμε στο κύριο μέρος του σπιτιού ακριβώς πάνω από σας με το γλυκό ντροπαλό γατάκι μας Chandra.

Το Sanctuary, που βρίσκεται στην καρδιά της ιστορικής περιοχής Alberta Arts, είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε ειδικά διαμορφωμένα, άνετα και άνετα καταλύματα και εύκολη πρόσβαση σε μερικά από τα πιο δημοφιλή σημεία του Portland, λίγα βήματα μακριά από διάφορα εστιατόρια, μασάζ στούντιο κ.λπ. Μπορείτε να περπατήσετε ή να κάνετε ποδήλατο, αν και ένα από τα πολλά όμορφα πάρκα ή τους κοινοτικούς κήπους μας. Υπάρχουν επίσης γραμμές λεωφορείων μέσα σε μερικά τετράγωνα με τα πόδια που σας μεταφέρουν σε όλη την πόλη ή νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο για να πάτε. Αγαπάμε τη γειτονιά μας για να προσφέρουμε την ποικιλία όλων αυτών των πραγμάτων, αλλά με την ησυχία και τη γαλήνη μιας γειτονιάς.

Όπου είναι δυνατόν, έχουμε αναγεννηθεί, επανατοποθετηθεί, ανακυκλωθεί, & ανακυκλώσει αντικείμενα και υλικά και τα ενσωματώσαμε στο σχεδιασμό και τη λειτουργία του κτιρίου και του περιβάλλοντος χώρου.
Θέλαμε το διαμέρισμα να είναι ήρεμο, διαλογιστικό, αποδοτικό, φιλικό προς το περιβάλλον περιβάλλον που συνδυάζει άνεση και πρακτικότητα.
Το ιερό μοιράζεται έναν κήπο (μαζί με εμάς, αλλά και με άλλους μισθωτές) με μπαμπού σκουλήκι στο αεράκι και πλήρως διαμορφωμένο χώρο αυλής. Ιδανικό για να αντανακλά, να bbq'ing, ανάγνωση, χαλάρωση, χαρούμενος χρόνος ή ό, τι επιθυμεί η καρδιά σας.

Πρόσβαση επισκεπτών
-Το entry-blockbox επιτρέπει εύκολη παράδοση / check-out 24 ωρών, στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Θα σας στείλουμε τον κωδικό κατά την άφιξη. Θα έχετε πλήρη ιδιωτική πρόσβαση στη μονάδα που έχετε νοικιάσει και τα εδάφη της ιδιοκτησίας, συμπεριλαμβανομένων βεράντες και κήπο.
Υπάρχουν 7 σκάλες για να μπείτε στη μονάδα, ώστε να το έχετε υπόψη σας.

Αξεσουάρ βραχυπρόθεσμη ενοικίαση πόλη της Πόρτλαντ άδεια 14253624

Αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες
-Είμαστε απλά ένα τηλεφώνημα / email / κείμενο μακριά! Τα κείμενα προτιμώνται και τους απαντάμε αμέσως. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα μηνύματα ιστότοπου καθώς αυτά ωθούνται και ως email. Είμαστε αρκετά μακριά και θα σας αφήσουμε να απολαύσετε τη διαμονή σας ως επί το πλείστον. Ζούμε στις εγκαταστάσεις.

Τριγυρίζω
Εύκολο στο περπάτημα, ποδήλατο, πάρτε το λεωφορείο από αυτό το σημείο Πρόσβαση από το δρόμο από την πρόσβαση I-5 μέσω Alberta St ή killingsworth Έξοδος.
Άλλα πράγματα που πρέπει να σημειώσετε
• Κουτί μαγειρέματος κουζίνας επαγωγής, μαγειρικά σκεύη και σκεύη - αρκετά για να ζεσταθεί ένα γεύμα ή να προετοιμαστεί ένα απλό. Τοστιέρα, μπλέντερ, φούρνος μεταφοράς, κατσαρόλα και φούρνος μικροκυμάτων. Υπάρχουν τόσες πολλές εκπληκτικές εστιατόρια σε κοντινή απόσταση - νομίζουμε ότι θα τους απολαύσετε περισσότερο από το μαγείρεμα στο εξοχικό σπίτι - αλλά η μικρή κουζίνα θα σας βοηθήσει να προετοιμάσετε απλά γεύματα αν θέλετε να μείνετε και να φάτε.
• Κοινόχρηστο υπαίθριο καθιστικό με αίθριο
• Στρώμα μεγέθους queen size αφρού σε υπνοδωμάτια. Queen κρεβάτι στην κύρια κρεβατοκάμαρα, ανοίξτε ανοιχτό δίκλινο κρεβάτι στο δεύτερο υπνοδωμάτιο, ιδανικό για παιδιά ή ενήλικες καθώς μετατρέπεται σε βασιλιά (επιπλέον χρέωση για επιπλέον επισκέπτες άνω των 3 ετών).
• Ελεύθερο ασύρματο ίντερνετ
• Οι θερμαντήρες Cadet ενεργειακά αποδοτικές
• Γκριλ με κάρβουνο έτοιμο προς φωτιά
-TV κλπ .: Έχουμε ένα dvd και VHS player καθώς και πολλές ταινίες βιβλιοθήκης ως ένα κουτί ROKU για το netflix και οποιοδήποτε σταθμό που θέλετε να παρακολουθήσετε. Ίσως διαβάσετε ένα καλό βιβλίο από την βιβλιοθήκη που διαθέτουμε;
Έχουμε πολυάριθμα ενημερωτικά περιοδικά και πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές της γειτονιάς Portland, καθώς και ένα βιβλιοθήκη και τα παιχνίδια.
• Άνετο πάρκινγκ στο δρόμο και είσοδος δρομολογίου αν χρειαστεί
• Είσοδος επισκέπτη κατά μήκος της κύριας κατοικίας μέσα από την πύλη
• 4 ποδήλατα με κλειδαριά και κράνη διαθέσιμα για χρήση
οι κανόνες του σπιτιού
-No μέρη ή γεγονότα
-Η εγγραφή είναι μετά από 4PM
-Η καπνιστή ΔΕΝ επιτρέπεται!
- Άτομα εκτός από εκείνα που φιλοξενούνται παραπάνω, δεν μπορούν να διανυκτερεύσουν στην ιδιοκτησία. Οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο στην ιδιοκτησία είναι αποκλειστική ευθύνη του Guest.
-Η μονάδα είναι ιδιόκτητη και η ιδιοκτησία καταλαμβάνεται από τους ιδιοκτήτες σπιτιού. οι ιδιοκτήτες δεν είναι υπεύθυνοι για τυχόν ατυχήματα, τραυματισμούς ή ασθένειες που συμβαίνουν όταν βρίσκονται στις εγκαταστάσεις ή στις εγκαταστάσεις του. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού δεν είναι υπεύθυνοι για την απώλεια προσωπικών αντικειμένων ή τιμαλφών του επισκέπτη. Με την αποδοχή αυτής της κράτησης, συμφωνείται ότι όλοι οι επισκέπτες αναλαμβάνουν ρητώς τον κίνδυνο οποιασδήποτε βλάβης που προκύπτει από τη χρήση των χώρων ή από άλλους που προσκαλούν να χρησιμοποιήσουν το χώρο.
-Κρατήστε το ακίνητο και όλα τα έπιπλα σε καλή κατάσταση, χρησιμοποιήστε τις συσκευές μόνο για τις προβλεπόμενες χρήσεις και ενημερώστε μας αν κάτι δεν λειτουργεί κατά την άφιξή σας.
-Αναγνωρίστε τους γείτονες - τα σπίτια είναι κοντά σε αυτή τη γειτονιά, οπότε σκεφτείτε το επίπεδο θορύβου μετά από 9p & πριν από τις 8πμ. Εάν απολαμβάνετε την πίσω αυλή να γνωρίζετε ότι μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που κοιμούνται ακριβώς δίπλα σας, έχουμε αυστηρές ώρες ήσυχης γειτονιάς
-CAR SHARING: Το Portland φιλοξενεί υπηρεσίες κοινής χρήσης αυτοκινήτων, όπως τα Zipcar, Getaround και Car2Go.
-AIRPORT: Αυτοκίνητο: 15 λεπτά χωρίς κίνηση
-Ταξί: Περίπου 25 δολάρια
-AMTRAK ή GREYHOUND: Περίπου 30 λεπτά μέσω της σιδηροδρομικής γραμμής MAX Yellow Line και μεταφορά στο λεωφορείο # 72.
-PARKING - Υπάρχει άφθονος χώρος στάθμευσης στους δρόμους γύρω από την ιδιοκτησία. Ο χώρος στάθμευσης δεν περιορίζεται σε οποιοδήποτε αριθμό οχημάτων, αν και προτιμάται ένα όχημα ανά κόμμα. Τα οχήματα ενδέχεται να σταθμεύουν στο δρόμο μπροστά από την κύρια κατοικία ή οπουδήποτε στη γειτονιά, όπου υπάρχει χώρος στάθμευσης. Οποιαδήποτε παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα υπόκεινται σε ρυμούλκηση. τα εφαρμοζόμενα πρόστιμα / τέλη ρυμούλκησης είναι αποκλειστική ευθύνη του ιδιοκτήτη του οχήματος.
Υπηρεσία δωματίου: Δεν υπάρχει καθημερινή υπηρεσία καθαριότητας. Αν και στη μονάδα υπάρχουν πετσέτες και πετσέτες, η ημερήσια υπηρεσία καθαριότητας δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης. Σας προτείνουμε να φέρετε πετσέτες θαλάσσης. Δεν επιτρέπουμε να λαμβάνονται πετσέτες ή κλινοσκεπάσματα από τις μονάδες. Το πλυντήριο ρούχων είναι μόλις λίγα τετράγωνα μακριά. Το μπάνιο μας είναι ένα μεγάλο ντους με τουαλέτα. Ο νεροχύτης βρίσκεται σε κοινόχρηστο χώρο με μικρή κουζίνα.
-Το κατάλυμα είναι επιπλωμένο και περιλαμβάνει όλα τα μαγειρικά σκεύη, μαγειρικά σκεύη, τραπεζαρία, καφετιέρα, γαλλικές καφετιέρες, καφετιέρα, φούρνο μικροκυμάτων, τοστιέρα, crockpot, μπλέντερ, ασημικά, πετσέτες, σεντόνια, μπαχαρικά, και dvd / vcr player.
-TAXES: Το Πόρτλαντ συγκεντρώνει αυτόματα τον 11. 5% τοπικό φόρο στέγασης που περιλαμβάνεται στις χρεώσεις σας. Αξεσουάρ βραχυπρόθεσμη ενοικίαση πόλη της Πόρτλαντ άδεια 14253624
-Δεν κρατάμε την κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με όλα τα είδη που μπορεί να χρειαστείτε, αλλά αφήνετε τα καρυκεύματα, ωστόσο δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι όλα τα απαραίτητα θα είναι εκεί έξω, μόνο τα εφοδιασμένα είδη είναι εγγυημένα και το παντοπωλείο είναι 3 τετράγωνα μακριά.
-Ρητικό συμβαλλόμενο μέρος: Το συμβαλλόμενο μέρος ενοικίασης αποτελείται από τον επισκέπτη και μόνο τα πρόσωπα που αναφέρονται στην έρευνα.
- Μέγιστη Απασχόληση: Ο μέγιστος αριθμός επισκεπτών περιορίζεται σε 4 άτομα. Μια επιπλέον χρέωση ή $ 10 ανά άτομο ανά διανυκτέρευση για τους επισκέπτες άνω των 3 ετών.
-Η περίοδος μίσθωσης αρχίζει με την ημερομηνία "Check-in" και τελειώνει με την ημερομηνία "Check-out".
-Κανόνες Κανόνες: Ο φιλοξενούμενος συμφωνεί να συμμορφώνεται πάντα με τους Κανόνες Ενοικίασης ανά πάσα στιγμή, ενώ βρίσκεται στο ακίνητο και υποχρεώνει όλα τα μέλη του ενοικιαζόμενου πάρτι και οποιουσδήποτε άλλους επισκέπτες για την ιδιοκτησία να τηρούν τους ακόλουθους κανόνες ανά πάσα στιγμή ενώ βρίσκονται στο ακίνητο .
-Access: Ο επισκέπτης θα επιτρέψει την πρόσβαση ιδιοκτήτη σπιτιού στην ιδιοκτησία για σκοπούς επισκευής και επιθεώρησης. Ο ιδιοκτήτης σπιτιού ασκεί το εν λόγω δικαίωμα πρόσβασης με εύλογο τρόπο.
-Αποστολή: Καταβλήθηκε προκαταβολή για την κράτηση των ημερομηνιών σας. Οι κρατήσεις δεν είναι εγγυημένες χωρίς προκαταβολή. Η προκαταβολή εφαρμόζεται για τις χρεώσεις ενοικίασης και θα επιστραφεί 7 ημέρες πριν από την αναχώρηση εάν δεν υπάρξουν ζημιές ή υπερβολικές αναστάσεις.
- Χρέωση καθαρισμού: για κάθε διαμονή υπάρχει χρέωση καθαρισμού ανά επίσκεψη.
Δεν επιτρέπονται κατοικίδια σε αυτό το ακίνητο
-Rental Rate. Η πλήρης εξόφληση των τελών οφείλεται κατά την άφιξη και καταβάλλεται μόνο μέσω ιστότοπου.
-Τα συμβαλλόμενα μέρη συμφωνούν με τους όρους αυτής της βραχυπρόθεσμης συμφωνίας ενοικίασης, όπως αποδεικνύεται από την αποδοχή αυτής της κράτησης.

Ανυπομονούμε την επίσκεψή σας στο Πόρτλαντ

Διαχειριστής καταλύματος

jen slater
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Γυμναστήριο
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Not child proofed

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No date changes within 30 days of arrival NO Parties or overnight guests no smoking no moving of furniture

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 14-253624-000-00-HO

Σχετικά με την περιοχή

Πόρτλαντ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται στην εξής περιοχή: Βορειοανατολικό Πόρτλαντ (Πόρτλαντ). Αν θέλετε να κάνετε και τις αγορές σας, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Λόιντ Σέντερ και Συνοικία Hawthorne District, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε και μέρη όπως: Tom McCall Waterfront Park (παραποτάμιο πάρκο) και Ιαπωνικός Κήπος Portland. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Στάδιο Moda Center, αλλά βρείτε χρόνο να επισκεφτείτε και αυτό το κορυφαίο αξιοθέατο της περιοχής: Ζωολογικός κήπος του Όρεγκον.
Χάρτης
Portland, OR

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Δρόμος Alberta Street - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Λόιντ Σέντερ - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Συνεδριακό Κέντρο Όρεγκον - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γήπεδο Veterans Memorial Coliseum - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Στάδιο Moda Center - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Union του Πόρτλαντ: 19 λεπτά οδικώς
  • Κέντρο Διαμετακόμισης North Lombard Transit Center: 6 λεπτά οδικώς
  • Διεθνές Αεροδρόμιο Πόρτλαντ (Pdx): 15 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Just Bob - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Concordia Ale House - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Binks - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Alleyway Cafe & Bar - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Baerlic Brewing - 14 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 28 από 33 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 4 από 33 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 33 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 33 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 33 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,4/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Scott S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
Nice and quiet.
The apartment was in the basement of the home. It was clean and well appointed. My only issue is my wife and I are tall...6'3 and 5'10. A shorter person would not have to dodge the support beams...LOL! Other than that and not seeing the cats it was a very comfortable stay.
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Katheryn W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cute basement suite in perfect location
My boyfriend and I stayed here for 3 days and had a great time. The hosts are great at responding to messages and checking in, the place is pretty spacious, and it's by an insane amount of shops, restaurants, bars, etc. that you can easily walk to. Would recommend!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Whitney S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent
Great neighborhood, very cute place and it was equipped with anything you might need.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

LuAnn R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Peaceful oasis
Quiet, clean, comfortable. Conveniently located. Highly recommend!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Brian M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nice place and great location!
Neat little place with very quiet peaceful garden spot. Easy walk to just about everything too! Will definitely be coming back!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από jen slater

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων