Ολόκληρο διαμέρισμα

Παναμά - Παραλία Coronado - Πολυτελής παραθαλάσσια σοφίτα στην παραλία στο Playa Coronado

Παναμά - Παραλία Coronado - Πολυτελής παραθαλάσσια σοφίτα στην παραλία στο Playa Coronado

Συλλογή φωτογραφιών για Panama -Coronado Beach - Seaside Coach House at The Beach....in Playa Coronado

Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Μη ταξινομημένη εικόνα, 4 από 45, κουμπί
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος Παναμά - Παραλία Coronado - Πολυτελής παραθαλάσσια σοφίτα στην παραλία στο Playa Coronado

Σχόλια
4,0 στα 10
1+ μπάνιοΓια 2 άτομα102 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Panama West, Panamá
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Coronado15 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Teta19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Malibú29 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠάναμα Σίτι (PAC-Διεθνές Αεροδρόμιο Marcos A. Gelabert)92 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

0 υπνοδωμάτια (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Υπαίθρια ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Παναμά - Παραλία Coronado - Πολυτελής παραθαλάσσια σοφίτα στην παραλία στο Playa Coronado

Ελάτε ..... Απολαύστε μια τροπική όαση στον παράδεισο είναι το καλοκαίρι ..... κάθε μέρα.

Φημισμένη τοποθεσία του Ειρηνικού Ωκεανού στην ακτή του Παλαμάνα του Ειρηνικού Ωκεανού.

Παραθαλάσσιο και ιδιωτικό - Σαλόνι δίπλα στην πισίνα, κουνήστε τα δάχτυλα των ποδιών σας στην άμμο ή περιστρέψτε την αιώρα.

Μια παραθαλάσσια σοφίτα - Coronado Beach - Παραθαλάσσιο - Ένα ήσυχο μέρος για να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και να αναζωογονήσετε. Προσφέρει διάφορες επιλογές υπνοδωματίων, χώρο πισίνας και εσωτερική / εξωτερική κουζίνα. Σας προσκαλούμε να έρθετε και να χαλαρώσετε και να ανανεώσετε μαζί μας.

Seaside Splendor - Αυτή η μοναδική τοποθεσία, κάνει αυτό το Coronado Beach Vacation Rental ... όπως κανένα άλλο. Μια ιδιωτική όαση στον παράδεισο. για να απολαύσετε το Tropical Outdoor. Ζωή. 24/7/365.
Χώροι φιλοξενουμένων όπως φαίνεται.

Η ποιότητα των τελειωμάτων, οι προσωπικές πινελιές και η προσοχή στις λεπτομέρειες από τους σχεδιαστές, η μοναδική τοποθεσία και οι οικονομικά προσιτές τιμές σας περιμένουν στο νεότερο Coronado Beach Guest Suites. Βρίσκεται πίσω από τους τοίχους μιας ιδιωτικής βίλας, λίγα μόλις βήματα από το περίφημο Beach Club Coronado - μέσα στο Coronado Gates. Ανακαλύψτε αυτό το κρυμμένο θησαυρό - λίγα μέτρα μακριά από τον Ειρηνικό Ωκεανό και την παραλία Playa Serena.

Επαγγελματικά σχεδιασμένο, αυτή η ακίνητη ιδιοκτησία βρίσκεται σε πλήρη αναδιαμόρφωση και τώρα στα τελικά στάδια. Απολαύστε την προώθηση του νέου μοντέλου με όλες τις νέες ανέσεις σε μειωμένες τιμές. Ένα αυθεντικό παραθαλάσσιο σπίτι στο Coronado, που βρίσκεται στην πιο επιθυμητή παραλιακή γειτονιά στο Playa Coronado και σε ολόκληρη την περιοχή του Panama Pacific Beach. Fabulous Oceanside Τοποθεσία & πολυτελή καταλύματα - Αυτό το New Coronado Vacation Rental - είναι κρυμμένο μακριά στο ήσυχο τέλος του Coronado. Το ιδιωτικό κυκλαδίτικο Coronado Beach House, με το Hotel Spa Quality & Comfort, το Seaside Suites & Loft βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες παραθαλάσσιες παραθαλάσσιες βίλες και τα κτήματα του Coronado, που βρίσκονται ανάμεσα στη σειρά "Millionaire's Row".

Τοποθεσία ... Τοποθεσία .... Τοποθεσία ... Το ιδανικό μέρος - μια τροπική όαση στο Playa Coronado - ακριβώς στην παραλία με ζεστά ωραία αεράκια για να απολαύσετε.

Φροντίστε τον εαυτό σας - μην κάνετε τίποτα - ή απολαύστε όλες τις δραστηριότητες κάτω από τον ήλιο. Η μέρα είναι δική σας και μπορεί να είναι τόσο ήσυχη ή ενεργή όσο εσείς επιθυμείτε.

Η ιδιωτική ιδιοκτησία βρίσκεται μόλις μερικά βήματα μακριά από τον Ειρηνικό Ωκεανό στο Coronado στην παραλία Serena, όπου μπορείτε να περπατήσετε για μίλια και μίλια, να απολαύσετε την αμμουδιά, να αναζητήσετε κοχύλια, άμμο-δολάρια και θαλασσινά, να κουνάτε τα δάχτυλα των ποδιών σας την ασημένια άμμο, επισκεφθείτε την Fish Market, κολυμπήστε, ψάρεμα, surf, kite surf / ιστιοπλοΐα ή παίξτε μπιτς βόλεϊ.

Αυτή η ενοικίαση διακοπών στην παραλία Coronado, όπου μπορείτε να απολαύσετε 4 * Hotel Quality Amenities - Linens & Furnishings -Μονάρι περιέχονται - Studio-καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, Poolside - Swim-up. Αυτό το μικρό κομμάτι του Paradise βρίσκεται στη βάση ενός ιδιωτικού Coronado Beach House.

Απολαύστε μια Εξωτική Spa-όπως Tropical Oasis Vacation, σε μια ποιότητα Επαγγελματικά Σχεδιασμένο Ενοικίαση Ενοικίαση Ακινήτου, Βίλα λαμβάνοντας μια νέα ζωή Coronado παραλία? πρόσφατα αναμορφώθηκε. Μόλις λίγα βήματα από την αμμώδη παραλία με άμμο - 400 μέτρα και βρίσκεται μέσα στην πιο επιθυμητή παραθαλάσσια γειτονιά στο Playa Coronado και σε ολόκληρη την περιοχή του Panama Pacific Beach.

Fabulous Oceanside Τοποθεσία - Μείνετε στο The New Coronado Beach Guest House. Μέσα στις Πύλες - Κρυμμένο στο ήσυχο τέλος του Κορωνάδου. Αυτό το ιδιωτικό παραθαλάσσιο Beach Guest House, βρίσκεται ανάμεσα στις παραθαλάσσιες ιδιωτικές βίλες και κτήματα του Coronado. Το ιδανικό μέρος - μια τροπική όαση στο Playa Coronado - ακριβώς στην παραλία σε μια υπέροχη γειτονιά.

Οι πρόσφατες 2017 επισκέπτες μας, πολλοί που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, έγραψαν τις κριτικές μας ....

"Η περιοχή της πισίνας είναι ακριβώς έξω από ένα περιοδικό Better Homes ή ακόμα καλύτερα .. ένα ξενοδοχείο 5 *. Τα πάντα ήταν ακριβώς όπως διαφημίζονται και περισσότερο .. εικόνες ακριβώς όπως φαίνεται, όλα πρόσφατα ανακαινισμένο και το κρεβάτι τόσο άνετο. Είχα μερικούς από τους καλύτερους μου κοιμισμένους στην πρόσφατη μνήμη. Ένα από τα πιο χαλαρωτικά και άνετα μέρη που έχω μείνει ποτέ! "L & L. Καναδάς

 "Η πισίνα και η περιοχή καταστρώματος πισίνας είναι αυτό που κάνει αυτό το μέρος.

Εμείς σχεδόν βρισκόμασταν στην πισίνα."

 "Μπορούμε να πάρουμε αυτό το υπαίθριο σπίτι Paradise; "

"Η παραθαλάσσια τροπική όαση με υπαίθρια διαβίωση 24/7 ήταν φοβερή, ένιωθε τόσο καλή και δεν ήθελε να φύγει".

Κριτικές επισκεπτών σε εκτίμηση. Κριτικές σαν αυτές είναι τα καλύτερα συγχαρητήρια. Φέρνουν ένα χαμόγελο και κάνουν όλη την προσπάθεια αξίζει τον κόπο. Ελα. Ελα μαζί μας !

Coronado - Το "Hub των παραλιών" - Παιδική χαρά του Παναμά - Η παραλία όπου μπορείτε να κουνάτε τα δάχτυλα των ποδιών σας στην άμμο, να περπατάτε για μίλια και να απολαύσετε τον ήλιο και τον ωκεανό.

Επαγγελματικά Σχεδιασμένο και Δημιουργημένο από την Ομάδα Σχεδιασμού Ακτής του Ειρηνικού - Εργολάβοι Δημιουργικής Σχεδίασης - γνωστός για την West Coast Vacation Living δημιουργώντας ποιότητα, πολυτέλεια και οικονομικά προσιτές τιμές, προσφέροντας σας τον καλύτερο Παναμά. Τώρα στο Coronado ..............

Παίξτε στο Coronado στο Pacific Ocean Accommodations & Poolside Swim-up Suites!

Όλες οι νέες σοφίτες παραλίας με 1000 plus τετραγωνικά πόδια, που σας προσφέρουν το ιδανικό Vacation Rental ... Μια παραθαλάσσια σοφίτα!

Ένας κρυμμένος θησαυρός πίσω από τους τοίχους της ιδιωτικής ζωής, Self-Contained, Self-Catered Σουίτα, πλήρως εξοπλισμένο, επαγγελματικά σχεδιασμένο και διακοσμημένο με όλες τις ειδικές κουκίδες. .......... Απολαύστε τις ωκεανικές αύρες και τα τροπικά πουλιά τραγουδώντας.

Ξεκουραστείτε σε ένα νέο Queen κρεβάτι με κλινοσκεπάσματα ποιότητας ξενοδοχείου. Απολαύστε λευκές μπουρνούζες και πετσέτες, μεγάλα ιδιωτικά μπάνια με ντους υδρομασάζ, συν 2 τουαλέτα, ανοιχτή γραμμή πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με πλήρη ψυγείο, σειρά, δωρεάν w / fi, τουαλέτα, καθιστικό με τζάκι, cd player, καναπέδες, άνετες ξαπλώστρες και πολλαπλούς ανεμιστήρες, πλήρη πλυντήριο με w / d., μπάρμπεκιου, τοίχους από παράθυρα και πόρτες patio που ανοίγουν όλα, μια καταπληκτική νέα 40 ποδιών φυσική πέτρα και μαρμάρινη πισίνα με καταρράκτη, γυμναστήριο, / υπαίθριες βεράντες και χώρους lounge με Τροπικά ψάρια του Ειρηνικού Ωκεανού.

Εύκολη υπαίθρια τροπική διαβίωση είναι # 1 στον Παναμά και επωφελούμαστε από εδώ με εκτεταμένες βεράντες και Bohios, έχετε πλήρη υπαίθρια καθιστικά με καναπέδες, σαλόνια, κουζίνα, τραπεζαρία, αιώρες. γυμναστήριο, υγρό μπαρ, μπάρμπεκιου και εξωτικούς κήπους με λουλούδια. Αυτό .... Είναι 5 * κάμπινγκ στο It's Best !!

Μια τροπική όαση σαν σπα.

Οι εξωτερικοί χώροι, οι βεράντες και οι χώροι διαβίωσης σχεδιάζονται κυρίως σε ένα επίπεδο για να είναι προσβάσιμος από αναπηρικά καροτσάκια.

Best Σχεδιασμένο για ενήλικες όλων των ηλικιών που χρειάζονται / επιθυμούν το επόμενο ασφαλές, ήσυχο, ποιοτικό περιβάλλον και ανέσεις, για οποιοδήποτε λόγο .. προσωπικές, διακοπές, απόδραση, επιχειρήσεις, εταιρική, υγεία ή ταξίδια μετεγκατάστασης. Εδώ μπορείτε να ξετυλίξετε, να χαλαρώσετε και να κάνετε απο-στρες σε ένα υγιές περιβάλλον υπαίθριου τροπικού περιβάλλοντος.

Τα καταστήματα δεν είναι για όλους. Η Coronado Beach Vacation Rentals έχει ανεβάσει το μπαρ ... που σας φέρνει την ποιότητα, την πολυτέλεια, την άνεση και την προσιτότητα του ξενοδοχείου,

Παρέχοντας το καλύτερο από τα Coronado, τον Ειρηνικό Ωκεανό και τα καταλύματα κολύμβησης δίπλα στην πισίνα, λίγα μέτρα μακριά από την παραλία Playa Serena Sand!

Η Coronado Community αθλητικά εξαιρετικά τοπικά εστιατόρια και αγορές με εύκολη πρόσβαση, ψάρια και τεχνίτες αγορές μέσα σε λίγα λεπτά. Πεζοπορία 5 λεπτών στο Coronado Beach Club, Συναγωγή, ψάρεμα, σέρφινγκ, χαρτοπαικτική λέσχη / wind surfing, διάσημο γήπεδο γκολφ και παραλιών Coronado, γήπεδο γκολφ, γήπεδα τένις, ιαματικά λουτρά, γιόγκα, μασέρ, αρτοποιεία, καφετέριες, , ιατρικό / οδοντιατρικό κέντρο, γιόγκα, τράπεζες, εστιατόρια. μπαρ και καζίνο βρίσκονται λίγα λεπτά μακριά.

Αυτά τα καταλύματα Coronado Beach σας προσφέρουν την τέλεια ταξιδιωτική ακτή της Παναμάς, αυτή την κρυμμένη θησαυρό πίσω από τους τοίχους της θάλασσας. Μια τροπική όαση σαν σπα.

Μεταφορές αεροδρομίου, ενοικίαση ποδηλάτων / γκολφ διαθέσιμα.

Είναι τα μικρά πρόσθετα που μπορούν να τοποθετήσουν το ένα εκτός από το άλλο. Η προσωπική ασφάλεια των επισκεπτών μας αποτελεί προτεραιότητα. Η ησυχία σας είναι σημαντική για εμάς και για να εξασφαλίσουμε ότι και να κάνουμε τη διαμονή σας εντελώς κλειδί και 4 * ....... Όλοι οι επισκέπτες μας καλύπτονται όλο το 24ωρο, ενώ παραμένουν με Coronado Vacation Rentals, για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη που μπορεί να προκύψει .

Η Γραμμή Βοήθειας του Παναμά είναι η προσωπική σας σύνδεση 24 ώρες το 24ωρο για κάθε επείγουσα απάντηση που μπορεί να χρειαστεί κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, όχι μόνο στην παραλία Coronado αλλά και στον Παναμά!

Διαχείριση ζωντανών ιδιοκτητών στην περιοχή.

Κατοικίδιο σκύλο

Coronado Eat -Shop- Παίξτε και παραμείνετε, 24/7 Απολαύστε ....

Ακτή του Ειρηνικού Beachfront Δραστηριότητες -

Αν ψάχνετε σε μια εκπληκτική διαμονή στον Παναμά ... Αυτό είναι.

Ελάτε ..... Απολαύστε τον παράδεισο όπου είναι καλοκαίρι ..... κάθε μέρα.

Διαχειριστής καταλύματος

MJ
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
Property is best suited to adults requiring privacy.
No smoking in units at all. Smoking is allowed on the property in select areas. Those on the property personally responsible - At Own Risk

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Playa Coronado

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Playa Coronado) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα και κοντά στην παραλία. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Φαράγγι Los Cajones de Chame και Η Κοιμωμένη Ινδή, ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να πάτε σε μέρη όπως: Κέντρο Ορχιδέων APROVACA και Καταφύγιο Ερπετών Serpentarium. Οι δραστηριότητες αυτόνομη κατάδυση και κολύμπι με αναπνευστήρα προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ιππασία σε κοντινή απόσταση και οικολογικές περιηγήσεις κοντά σας.
Χάρτης
Panama West, Panamá

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Coronado - 15 λεπτά με τα πόδια
  • Εμπορικό Κέντρο Coronado Mall - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Teta - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πλάγια Ελ Πάλμαρ - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Malibú - 29 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Ρίο Άτο (RIH-Διεθνές Αεροδρόμιο Scarlett Martinez): 37 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Kahve Panama Coffee Bar - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Va & Ven | Terpel Estación Coronado - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Pizzeria Restaurante Torito’s - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Luna Rossa - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,0
Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 0 από 1 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 1 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 1 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 1 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 1 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

6,0/10

Τοποθεσία

4,0/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

4/10 Κακό

rick s.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία
Αρνητικά: Ακρίβεια καταχώρισης
The loft experience
The front of the property is a bit dismal...no photo of the construction sites in the listing. The loft is visually appealing. However, it is extremely hot due perhaps to all the large windows/patio doors. We were asked to only use the AC for 15 minutes before bed & then just use the fans provided and open windows/doors for a breeze. Unfortunately, the breeze did not blow in those windows. We were uncomfortably hot while in there the entire 2 weeks. & needed AC to sleep. Just not enough when listing says there is air conditioning. The hot water was off everyday sporadically but manageable. It is awkward cooking in the unit due to lack of counter space & only having a small bar sink for dishwashing...dinner plates do not fit. There are outdoor cooking facilities, in our case, to share with another unit. It is a little awkward as this unit requires going up & down a spiral outdoor staircase to get in & out. We left a list of 8 constructive improvements with the owner. The pool area is beautiful but used by 3 units & the owner. The beach unfortunately has no shade. The owner lives on site and was informative & cheerful. She also operates a small transportation company which we used for airport transfer, a day tour & trip into Panama City. A car is really needed in this location otherwise you are restricted to a poolside vacation for a lot of the time.
Πραγματοποίησε 16 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2020

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από MJ

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Our Team has over 60 years of combined experience providing travel, hospitality, relocation, design and property management services to a worldwide clientele. We have raised the bar - Owning and Operating First Class 4 * Select International Beach Vacation Rentals throughout North and Central America - Canada, Mexico and Panama, providing luxury amenities for our clients to meet their personal, business, corporate travel and relocation needs.

Playa Coronado is a relaxed resort beachfront community ........ where it is ...Summer Every Day ....Paradise Is Found. Come ... Enjoy !

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Location..The Best neighborhood in Coronado Beach. Private Coronado Villa updating with all new amenities.

Affordable Luxury Accommodations at the Beach

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

You’ll find Coronado Beach Loft located in the small town of Playa Coronado, an hour and half from Panama City. In low season it becomes a quiet sleepy beach town. In high season, on weekends, and during Carnival, Coronado becomes a hub of activity. Think cottage country. This is part of the experience. Welcome to Panama! Coronado is a beach town that has everything you need close by including restaurants, supermarkets, a championship golf courses, movie theatres, yoga classes, spa, medical facilities, and a local gym. Of course, if you are feeling adventurous, there are many amazing destinations close by that we can help direct you to. The Coronado Beach House- Seaside Suites -a lovely place to rest, relax and rejuvenate. We welcome all guests. Need a breather, time with family, or gathering place? Lounge in the pool, or chill in one of several outdoor spaces. Do you crave nature? Hike to a waterfall, watch jungle animals, or wiggle your toes in the sand. Once here, you’ll hate to leave. People describe our home as “gorgeous,” “heavenly,” or “like a resort.” Come. Join us ! Relax with us.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων